Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A stúdió és a rendelő II.

A stúdió és a rendelő II .
 
 
A stúdióban voltam. Dr. Olivia Blake képeit nézegettem a laptopomon. A múlthéten elutazott egy többnapos orvosi konferencia miatt, ezért a rendelőben tett látogatásom óta nem tudtunk találkozni. Néha ránagyítottam a szemeire, máskor az ajkaira, aztán újra a teljes képet néztem. A történtek mély nyomot hagytak bennem. Soha nem gondoltam volna, hogy képes vagyok ilyesmire: elmenni egy magánrendelőbe és szeretkezni az orvossal. Olivia olyasmiket hozott elő belőlem, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. Igazából nem bántam meg, sőt nagyon is élveztem és ez volt az, ami kissé megrémített. Szívesen felhívtam volna, de nem igazán tudtam, hogy mit mondhatnék a történtek után. Lehet, hogy azt, amit most szeretnék? Igen. Elmondhatnám, hogy újra akarom csinálni... talán most egy rendes ágyban. Elmosolyodtam. Azt hiszem ezt fogom tenni. Este felhívom, határoztam el.
Le kellett foglalnom magam valamivel, ezért bekapcsoltam egy Nina Zilli albumot és felvettem a hangerőt, majd takarítani kezdtem. Teljesen belefeletkeztem a munkába és közben az énekesnővel együtt énekeltem az olasz szöveget. Jó lett volna, ha akad a helyiségben egy kis bor is. Vennem kéne egy mini hűtőt ide  – gondoltam, majd abbahagytam a takarítást, kezet mostam és az ajtóhoz indultam. Lemegyek és veszek egy üveg bort, határoztam el. Lenyomtam a kilincset és kinyitottam az ajtót. Felsikkantottam a meglepetéstől, ugyanis Olivia az ajtó előtt állt. Majdnem magammal sodortam nagy lendületemben. Ő is megijedt kissé.
- Szia! Már kopogtam párszor, de gondolom nem hallottad – mondta nevetve. 
- Szia! Igen, tudod a zene – feleltem.
- Rosszkor jöttem? Látom, hogy éppen indulni akartál. 
- Nem, gyere be, csak a boltba akartam leugrani, de nem fontos – mondtam két nagy szívdobbanás között. Ennek a nőnek aztán van kisugárzása – gondoltam. Ha a közelemben van semmi másra nem tudok koncentrálni, az összes érzékem csak rá összpontosít. A szemeim a testére tapadnak, az orrommal csak az ő édes illatát érzem és a hangja teljesen elvarázsol, a bensőmig hatol. Még a lélegzetvételei is kizárnak minden más hangforrást.
- Biztosan? Tudom, hogy előbb fel kellett volna hívjalak. A tervezettnél korábban jöttem vissza.
- Gyere – mondtam és megfogtam a kezét, majd beljebb húztam. Becsuktam mögötte az ajtót és bezártam. 
A laptopomhoz mentem, ő követett. Kikapcsoltam a zenét és bezártam a böngésző ablakot. Ekkor azonban automatikusan az ő fotója villant fel, amit korábban nézegettem. Zavartan köhintettem és gyorsan bezártam azt is. Tudtam, hogy látta. A hátam mögött halk, kuncogás szerű hangot hallatott. 
- Jók lettek? – kérdezte a képekre utalva. 
- Elég jók – feleltem nevetve. 
- Megnézhetem őket? 
- Inkább majd máskor. Minek köszönhetem a látogatásodat? – kérdeztem más irányba terelve a beszélgetés és felé fordultam. Nagyon közel állt hozzám. Így szinte hozzám simult a teste.
- A múltkor gyorsan elmentél – mondta halkan.
- Mire gondolsz pontosan? – kérdeztem kacéran. Láttam, hogy zavarba hoztam és ez tetszett. Bizsergés futott végig a testemen.
- Arra céloztam, ahogy hazamentél. Én pedig másnap elutaztam és nem igazán tudtunk beszélni a történtekről – felelte.
- Azért jöttél, hogy beszélgessünk? – kérdeztem szinte suttogva és a gondolataimat azonnal erotikus képek töltötték meg. Szerettem volna beszélgetni is, de olyan erővel hasított belém a vágy a közelsége miatt, hogy ez már nem is tűnt fontosnak.
- Eredetileg azért jöttem - kezdte kissé félénken, majd határozottabban folytatta: de folyton csak a testedre gondolok és a puha csókjaidra.
Éreztem, ahogy a csiklóm lüktet és a bugyimhoz feszül. Én is a buja testére gondoltam, szinte minden percben, mióta nem láttam.
- Fel akarsz izgatni? – kérdeztem suttogva, féltem, hogy normál hangerőn remegni fog a hangom.
- Igen, szeretném, ha felizgulnál – mondta felbátorodva és a tekintetét az enyémbe fúrta. Annyira átható volt a pillantása. Vágytól csillogtak a zöld szemei. Az egész testem beleborzongott.
- És ha az már sikerült? – kérdeztem egy halk nyögés kíséretében.
Nem folytatta tovább, hanem szenvedélyesen megcsókolt. A nyelve erotikus táncot lejtett az enyémmel. Éreztem a kezeit az oldalamon és a nyakamon. Gyengéden simogatott és közben a kis íróasztalhoz préselt a testével. Az én kezeim a hátát cirógatták, aztán megmarkoltam a fenekét. Belenyögött a csókba és megragadott, aztán feltolta a testem az asztalra. Tollak és papírok hullottak a földre. A nyakamat kezdte csókolgatni és az ágyékát az enyémhez nyomta. A keze a mellemre siklott és kényeztetni kezdte. Még csak most kezdtünk belejönni, de már mindketten hangosan nyöszörögtünk és ziláltunk a vágytól. Gyorsan meg akartam szabadulni minden ruhámtól, viszont ez is annyira jó volt, hogy nem akartam megszakítani. Mindkét kézzel megmarkoltam a fenekét és vadul húztam magamhoz. A lábaimat a dereka köré fontam és mozogni kezdtem az ágyékánál. Olivia megragadta a pólóm alját és áthúzta a nyakamon, aztán gyorsan levette a melltartómat is. A következő mozdulattal kigombolta a nadrágomat és bedugta a kezét. Éreztem, ahogy a bugyimon keresztül simogat. Fel és le siklott a keze a lábam között. Érezni akartam az ajkait a testemen, ezért a mellemet az arcához nyomtam. Rögtön a szájába vette a megduzzadt bimbómat. A nyelve forró volt és nagyon puha. Teljesen megőrjített. Hangosan nyöszörögtem és éreztem, hogy közel vagyok a csúcshoz. Nem szerettem volna, ha ilyen hamar elélvezek.  Én is kényeztetni akartam őt.
- Ki akarlak nyalni! – mondtam ki ösztönösen a szavakat. 
- Igen! Csináld kérlek! – válaszolt elfúló hangon.
Azonnal lecsúsztam az asztalról és  heves csókok között letepertem a padlóra a lehullott papírok közé, majd lerángattam a nadrágját, aztán lehúztam a bugyiját is. Észre vettem, hogy az ing, amit visel patentos és nem gombos. A melleinél megragadtam az anyagot és egy mozdulattal kioldottam az összeset. Ráborultam a hasára és belenyaltam a köldökébe, majd egyre lejjebb nyalogattam a bőrét. Már éreztem a puncija karamellhez hasonló illatát. Tovább folytattam egyre jobban közelítve a csiklójához, de egyelőre gondosan elkerülve. A nyögései egyre vágyakozóbbak lettek, aztán, amikor már nem bírta tovább belemarkolt hátul a hajamba és a csiklóját a számhoz nyomta. Megkönnyebbült sóhaj hagyta el az ajkait, azonban, ahogy elengedte a hajam és én többször végignyaltam a punciján, teljes hosszában újra és újra, a nyögései ismét szinte kérlelőek lettek. Szenvedélyesen mozgatta a csípőjét és én az ő ritmusának engedve nyaltam a csiklóját, majd megfeszült a teste és átadta magát az orgazmus forró hullámainak. 
Néhány másodperc múlva felült a padlón. Levette az ingét és a melltartóját, én pedig a nadrágomat és a bugyimat. Beleültem az ölébe és hozzásimultam a testemmel az övéhez. Megcsókoltam és közben a melleimet az övéhez dörzsöltem. Olivia a benyálazta az ujjait és úgy kényeztette a puncimat. A csiklómat simogatta és néha pár centire benyomta az egyik ujját a hüvelyembe. Csodálatos volt. Az egész testemet átjárta az érzés, hogy csak ezt a nőt akarom érezni egész további életemben. 
- Azt akarom, hogy fölöttem legyél – suttogta két csók között, majd elfeküdt a hűvös padlón.
Nem kellett többször kérnie. A nyelve ígérete a puncimon bármihez elég lett volna. Elhelyezkedtem fölötte és ő mohón a szájába vette a csiklómat. Nagyon forró volt, szinte égetett a nyelve. Mindent mást elmosott a lelkemben az érzés, ahogy a csiklómat nyalta. Azt se vettem volna észre, ha közben bombát robbantanak odakint. Teljesen átadtam magam az élvezetnek, aztán hihetetlen erővel ragadott magával a legcsodálatosabb orgazmus, amit valaha átéltem. Olyan hosszan elhúzódott, hogy azt hittem soha nem lesz vége és én belehalok a gyönyörűségbe. Végül szép lassan visszatértem a testembe, újra érzékelni kezdtem a teret magam körül. Leszálltam Olivia arcáról és mellé ültem a padlóra. Ő is feltornázta magát. 
- Miért történik ez folyton, ha beszélgetni akarunk? – tette fel a kissé költői kérdést.
- Erre inkább te keresd meg a választ. – mondtam nevetve, majd kibukott belőlem a kérdés: Randiznál velem?
- Igen, szeretnék veled randizni – felelte szintén nevetve. 
- Akkor mit szólsz, ha holnap este ugyanitt találkozunk? Kitaláltam valamit, ami szerintem tetszeni fog. 
- Most pár napig sajnos nem lesz jó – kezdte, az anyám meglátogat holnap. Három napig marad, de tényleg szeretném a randit. 
- Rendben, akkor majd szólj, ha ráérsz – feleltem és közben mindketten öltözködni kezdtünk. 
Furcsa lett volna a szeretkezésünk után komolyabb beszélgetést kezdeményezni. Ezt biztos ő is így gondolta, mert elég gyorsan elköszönt, majd távozott a stúdióból. Én is hazamentem taxival. A bort már nem is kívántam igazán. Olivia sokkal kielégítőbb volt, bár tudtam, hogy ez az érzés nem fog sokáig tartani. Még annyi mindent szerettem volna csinálni vele. Nagyon vártam a randinkat. Kíváncsi voltam, mit szól majd ahhoz, amit kitaláltam. Szerintem jó lesz és nem túl sablonos. Tényleg nagyon vártam a pillanatot. Még három nap. Nem sok, de most nagyon távolinak tűnt. Azt hiszem kezdtem beleszeretni Dr Olivia Blake-be. Éreztem, hogy a vágyaim már nem kizárólag a szexről szólnak. Igen. Hosszú idő után most szerettem volna, ha ebből több lesz, mint pár szeretkezés.
 
Nagyon nehezen múlt az idő. Nem csak a napok, hanem néha az órák is szinte vánszorogtak. Főleg este, amikor már nem volt semmi dolgom. Eddig két nap telt el. Már csak a holnapi van hátra, aztán remélem végre találkozhatunk. Nagyon sokat gondoltam a doktornőre, a történetekre, amiket elmesélt magáról és persze az együtt átélt gyönyörre is. Szerettem volna, ha ki tudom kapcsolni az agyam és megszűnnek a vágyakozó gondolataim. Akkor nem kellene most is álmatlanul forgolódnom az éjszaka közepén. Gyorsan elaludhatnék és másnap kipihenten tudnám kezdeni a napot. Melegem volt. Felültem és levettem a nyúlott pólót, amit pizsamának használtam. A hátamra fordultam és éreztem, hogy a mellem hozzásimul a vékony takaróhoz. A mellbimbóim kemények voltak és érzékenyek. Az agyam forró nyelvcsapások emlékével gyötört. A melleim szinte sajogtak, úgy vágytak azokra az érintésekre. A hüvelyem lüktetett. Nem bírtam tovább visszafogni magam. A gyötrő vágyakozás végül elsöpört bennem minden gátlást. A telefonomért nyúltam. Az ágy mellett volt az éjjeli szekrényen. Kiválasztottam Olivia számát és hívást kezdeményeztem. Közben végigsimítottam az egyik mellemen és visszafojtottam egy nyögést. Néhány pillanat múlva felvette.
- Szia – köszönt halkan. 
- Szia – mondtam ki a választ, ami félig inkább sóhaj volt.
- Te vagy az Ashley? Jól vagy? – kérdezte kissé aggódva. 
- Igen – nyögtem. Tudsz most beszélni? Egyedül vagy? – kérdeztem és megszorítottam az érzékeny bimbómat. 
- Egyedül vagyok. Már lefeküdtem, de még nem aludtam – felelte halkan. 
- Nagyon jó – suttogtam a telefonnal a fülemen, de inkább a kínzó vágyaim miatt, minthogy neki válaszoljak. Teljesen eluralkodott rajtam mámor. Hangosan felnyögtem.
- Hol vagy? Nagyon késő van és annyira... – kezdett bele kissé értetlenül, de beléfojtottam a szavakat, hogy végre megértse mi történik. 
- Nem bírom tovább – mondtam rekedtes hangon. Az ágyban fekszem és a melleimet simogatom. Most benyúlok a bugyimba – újra felnyögtem, ahogy tényleg megtettem. Hallottam, hogy ő is halk, nyöszörgő hangot adott ki. 
- Ne csináld ezt, az anyám a másik szobában van – kérte, de nem volt meggyőző a hangja. Ezzel csak még jobban feltüzelt.
- Akkor tedd le – feleltem és szándékosan belenyögtem a telefonba. Néhány pillanat múlva így folytattam: annyira nedves és forró vagyok,  csúszkálnak az ujjaim a puncimon. Nem tette le. Apró körökkel kényeztetem és a nyelvedre gondolok. 
- Folytasd – suttogta 
- Bárcsak itt lennél!
- Ott vagyok veled – várt egy pillanatot, majd így folytatta: mélyen végignyalom a puncidat.
- Én pedig a tiédet. Igen! Csináljuk egyszerre – nyögtem és elképzeltem, ahogy fölöttem van a puncija, a teste az enyémhez simul és a nyelvcsapásaink ugyanazt a tempót veszik fel. 
- Lassan csinálom, sokáig akarom érezni az ízét a számban – folytatta.
- Érezni akarom magamban az ujjaidat is, szeretném, ha megint megdugnál a kis fehér köpenyedben – mondtam és egyre közelebb sodródtam az orgazmushoz.
- Én is szeretnélek vadul megdugni újra azon az asztalon – felelte.
Szinte egyszerre lélegeztünk a vonal két végén. A kéjes sóhajaira koncentráltam. Az agyamban közben vadul cikáztak a képek. Néha azt láttam, ahogy saját magát simogatja, aztán a következő pillanatban bevillant a kép, ahogy a rendelőjében ujjaz a vizsgálóasztalon. Lüktetett a hüvelyem a vágyakozástól, de nem dugtam be az ujjam. A szinte fájó érzés keveredett a csiklóm simogatása okozta kéjjel. Teljesen beleéltem magam, aztán a nyögéseit hallgatva elértem a pontot, ahonnan már nem tudtam visszafordulni. A kezem szinte magától mozgott, majd hangosan elélveztem. Olivia még nem ért a csúcsra. Akadozva lélegeztem és éreztem, hogy kissé megkönnyebbült a testem. Ő szaporán zilált a másik oldalon, aztán elakadt a lélegzete és teljesen elcsendesedett. Egy ideig hallgattam a csendet. Vajon mire gondolhat? Elég zavarba ejtő volt. 
- Itt vagy még? – suttogtam.
- Igen – felelte halkan.
- Áll még a holnap este? – kérdeztem. Megijedtem, hogy elrontottam az egészet ezzel a kis telefonos akcióval, bár úgy tűnt, ő is élvezte.
- Igen, de most leteszem – mondta.
- Rendben – feleltem és eltartottam a fülemtől a telefont és láttam, hogy már bontotta is a vonalat.
Felsóhajtottam a sötétben és leraktam a telefont az éjjeliszekrényre, ahonnan nem sokkal ezelőtt elvettem. Mindezek után volt egy kis szégyenérzetem, még soha nem maszturbáltam így. Egyre jobban megváltoznak a dolgok – gondoltam. Igazság szerint nem bántam meg semmit, ami történt köztünk, még akkor sem, ha eddigi életemben közel sem csináltam ilyen merész dolgokat, de azt csak remélni tudtam, hogy ő sem. 
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
ZaneZ ·
Szia. VikVik! Régen voltam már itt és látom sajnos te is. Biztos sok a dolgod, vagy legalábbis remélem, hogy ennyi a gond, mert nekem már nagyon hiányoznak az írásaid. Messze jobban élvezem, mint az itteni művek egy jó részét. És ez persze igaz erre is. Pont azt a rövid, kis feszültség levezető érzést keltette bennem mint, amit a karakterek megéltek. Szerintem remekül lett folytatva az előző rész. Tudom ez nem egy 500 szavas esszé, arról, hogy milyen volt a mű, de az értékelések magukért beszélnek, ez egy bőven jó mű lett, amiben benne volt az az érzés amit az írásaid keltenek. Szép munka, mint mindig, hajrá!

vikvik1 ·
Köszönöm! Igen nagyon sok volt a dolgom mostanában, de már elkeztem a folytatást és hamarosan feltöltöm, ha engedi majd az oldal, mert a második résszel is az volt a gond, hogy egy jó ideig nem lehetett feltölteni. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: