Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Sárkánysziget - III. Fejezet

III. Fejezet - Kalózok és hajótörés


Harmadik hete hajóztunk a Sárkánysziget felé. Élelem és víz híján voltunk már. Én a kabinomban tervezgettem az utat, mint mindig. Napok óta nem ettem, ki sem mozdultam a kabinból. Túl lassan haladtunk. Ebben a tempóban soha nem érünk el odáig.

- Jason! Gyere, napok óta nem ettél. Itt az ideje, hogy szünetet tarts - rontott be a kabinba, Dante.
- Nem megy. Még ezt a számítást el kell végeznem.
- Nem. Most enned kell!
- Nem. Nem érted Dante? Túlságosan lassan haladunk. Már régen túl kellett volna jutnunk a Donna Jens-en (Sötét Folyó - a Amusez Dolles mellékfolyója, ahol Donna Daneom felé vennénk az útjukat)!
- Mit vártál? Ez nem az az Amusez Dolles amit te ismersz! Kassersii Daneom mentén ki van egyenlítve a folyó és mindenhol gátak vannak! Ott sokkal gyorsabban folyik, hiába csak 547 öl.
- Mi?
- Ott 33 csomó, míg ezen a részén, kb. 20 csomó. Plusz a súly, ami úgy mínusz 8 csomó, szóval 12 csomóval (22km/h) haladunk.
- Ez esetben... - előkaptam az abakuszt, és átszámítottam mindent. - Aha. Akkor holnap hajnalra elérjünk Donna Jens leágazását! Már csak azt kellene megtudni hol van a Sárkánysziget. Nem jelölik egy térképen sem.
- Csak nem képzelted, hogy minden második térképen rajta van...vagy igen?
- Hát...
- Jaj! Bocs, te még nem olvastál tengeri térképet! Nem baj, megtanítalak.
- Köszi! Köszi!
- De előbb - lesöpörte az összes térképet, iránytűt és mérő eszközt az asztalról. -, enned kell!
- Rendben. De akkor tanítsd meg. Rendben?
- OK - azzal elindult kifelé a kabinból, de visszafordult - Ja igen, kikötünk mert nincs már több étel és ital, tied az utolsó falat - kacsintott majd magamra hagyott.
Gyorsan megebédeltem, mint aki még nem kapott enni. Bár kevés volt, mégis nagyon laktató. James főzött valószínűleg, mert ő tud csak ilyen finom ételt csinálni. 5 perccel ebéd után éreztem a kikötést. Felmentem a fedélzetre ahol James, Carlos és Dante már osztotta a rabszolgák feladatát. Carlos vett észre először. Üdvözölt és elmondta a teendőket és az elmúlt napok történéseit. A rabszolgák megkapták a feladatot, mi pedig elindultunk felfedezni Suuter Lowen-t (Déli Kikötő). Éjjel mindenki visszatért a hajóra még mi és az elkalandozott rabszolgák is. Elindultunk a Donna Jens torkolata felé. Azonban éjjel kettőkor vitorlazúgásra lettem figyelmes. Másféle vitorláéra. Nem olyan volt mint a mi hajónk. Kimentem a fedélzetre és a távolban megpillantottam egy kísérteties, sötét hajót.
A következő pillanatban nyílvesszők zúdultak a hajóra. Aki csak tudta védte magát egy hordóval, deszkákkal, fedezékbe húzódott stb. A nyílzápor közel 1,5 percig tartott. Ezalatt a szakadt, fekete vitorlájú hajó közelebb ért és láttam a vitorláját:egy vörös koponya lángoló kardokkal. Tudtam mit jelent:
- KALÓZOK!! - ordítottam. - FEGYVERBE!! MINDENKI, AZONNAL!! MINDENKI RAGADJON FEGYVERT!!
Ezzel egy időben, fehér bőrű, izzó szemű démonok ugráltak át a fedélzetre, kampós végű kardokkal. Mielőtt azonban támadtak volna, hosszú pallókat helyeztek ki, és a pallók végén megjelent egy nő. A nő előtt leborult az összes démon. Valószínűleg ő volt a vezérük. Síri csend uralkodott, tisztán hallottak a nő léptei, amikor fellépett a pallóra. Fél perces drámai csend után megszólalt:
- Öljétek meg! - parancsolta szolgáinak.
A démonok nekirontottak a legénységnek, aminek nagy része már fegyvert ragadott. A rabszolgák zöme próbált harcolni ellenük, de nem volt esélyük a képzett kalózokkal szemben. Alig 5 perc alatt 100 rabszolga esett el míg mindössze 20 kalóz. Mondanom sem kell én öltem meg mindegyiket. Egy démon azonban földre küldött. Mielőtt azonban leszúrt volna, elém ugrott egy fehér bőrű, felettébb izmos rabszolga, aki felharmadolta a démont. Ezzel a rabszolgával harcoltam tovább. Hátulról fedeztük egymást. 20 perccel az ostrom kezdete után megérkezett Dante, James és Carlos is teljes fegyverzetben. Nem mintha szükség lett volna rá... Én és a rabszolga alig 20 perc alatt legyilkoltuk kis híján az egész legénységet. Ez azonban még korántsem adott bizonyságot az ünneplésre. 22 rabszolga maradt meg, 8 pedig súlyos sérülést szenvedett, köztük a hajóorvos is. Így 35 ember élt még a 405 fős legénységből: a 22 rabszolga, a 8 sérült, James, Carlos, Dante, én és a fehér bőrű ismeretlen rabszolga.
Mikor az utolsó démonnak is fejtelenítettem, megtörtént a baj. A kalózhajó addigra kellő távolságra volt, hogy használhassa a kőhajítót. Meg is tették. Egy hatalmas lángoló követ hajítottak a vérben úszó hajónk felé. Azonnal eltalált és a közelben lévő part felé vitt az áramlat.
Reggel tértünk magunkhoz. Csak 5-en voltunk: James, Carlos, Dante, én és a rejtélyes rabszolga. Körül néztem:Pálmafák, majmok, tetemek... Tetemek egy egzotikus szigeten. Rájöttem, hol vagyunk: ez a DÉMONOK SZIGETE VOLT!!
Előző részek
2106
Itt az elbűvölő II. Fejezet, ami elindítja az eseményeket.

" - Hogy van?
- Nem túl jól. Épp most vázolta fel a lehetőségeinket a gyerekeknek.
- És mik lennének azok? - kérdezte előre lépve, Sylvi és Dante apja.
- Hát... 2 lehetőségünk van: Beszerzünk egy igen ritka növényt, a Sárkányszigetről, és én addig életben tartom. De mindössze 5 hónapunk van, mivel Sylvia babát vár.
- Ezt tudom... - horgasztotta le a fejét. - és mi a másik lehetőség?
2276
A farkasember ekkor azonban rárontott Sylvia -ra és harapdálni kezdett az arca felé. Dante még mindig keserves kínok közt fetrengett a földön, sebesüléseivel bajlódva, de én látva a jelenetet talpra ugrottam és lelöktem a farkasembert Sylvi -ről és a másodperc tört része alatt odaugrottam és a tőr pengéjét mellkasába mélyesztettem. Felordított! Mivel láttam, hogy nem találtam el a szívét, újra megmarkoltam a tőrt, megfordítottam a kezemben és nyakához illesztettem a pengét de mielőtt elmetszhettem...
Hasonló történetek
3848
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
4217
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: