Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A ragadozó hálójában 1.rész

A férfi évek óta erre a napra készült. Azon a napon, amikor az a lány ideköltözött a környékre és meglátta, eldöntötte, hogy az övé lesz. Teljesen az övé. 
Naponta figyelte, ahogyan fejlődik, nőnek a melle kis halmocskái, és végül gyönyörű nővé fejlődött. Mikor kicsi lány volt, már akkor látta rajta, hogy milyen szép, és tudta, hogy ez a nő kell neki. 
Most eljött a nap, és izgatottan várja a lányt, mert tudta minden megmozdulását, hetek óta figyeli a programját. Este ezen az utcán fog hazafelé sétálni, és ő ott lesz. Amikor a lány végre megjelent a sarkon, a férfi már remegett a vágytól, de tudta, hogy türelmesnek kell lennie, mert ha valamit elront, akkor nem lesz lehetősége ismétlésre. A lány, ringó léptekkel közeledett feléje, és mikor a háza elé ért, ő kilépett a kapun, és elé állt. A hatalmas kék szemek csodálkozva néztek rá, és már éppen ki akarta kerülni őt, mert nem szólalt meg, de ekkor a terv szerint cselekedett.
- Tudna nekem segíteni? Egy kiscica beesett a pincébe, és nagyon nyávog, segítene kiszabadítani? – a lány természetesen gondolkodás nélkül ment utána a pincébe, ahol a kiscica tényleg nyávogott is, hiszen ez volt a dolga, ezért szerezte be a férfi. Amikor a lány belépett a pincébe, a férfinak olyat kellett tennie, amit igazából nagyon nem akart, de ha meg akarja szerezni a lányt, akkor ez az egyetlen megoldás. legalábbis ez volt a terve. A lány mögé lépve, a szája elé tartott egy kloroformmal átitatott vattacsomót és már érezte is a lány testét, ahogy elnehezülve csuklott össze. Ezután már gyorsan kellett cselekednie, mert a kloroform hatása is véges. Vitte a lányt a berendezett kis szobába a pincében, és a kezeit és lábait is kikötözte. Megszabadította a ruháitól, és meztelenül széttett lábakkal, kezekkel rögzítette. Ott állt fölötte és nézte, annyira szép volt, és most már az övé volt. Megsimogatta a gyönyörű melleket, a hasát, a combjait. Nagyon föl volt izgulva, de nem akarta az eszméletlen lányt megerőszakolni. Azt akarta, hogy a lány ébren legyen, mikor szeretkeznek, mert ő úgy tervezte, hogy szeretkezni fognak. 
Kata a szokásos útvonalon ment hazafelé. Éppen az járt a fejében, hogy amikor hazaér, akkor írni fog a barátnőjének és kibeszélik, a délutáni eseményeket, mert mindkettőjüknek nagyon tetszett egy fiú, és a téren ott volt ő is a társaságban. Kata úgy érezte, hogy a fiú érdeklődve nézett rá, de a barátnője majd megmondja, hogy szerinte is így volt-e. Aztán hirtelen megjelent ez a férfi, aki egy síró kiscicáról beszélt, és ő gondolkodás nélkül ment utána. Látta már ezt a pasit többször is a környéken, mindig olyan furán nézett rá. A kiscica ott volt a sötét pincében, hallotta is a hangját, aztán hirtelen valamit a férfi a szája elé tett és minden eltűnt. 
Kata mikor újra magához tért egy ágyon feküdt meztelenül és a kezei és a lábai is ki voltak kötözve. A széttárt lábai eléggé zavarták, főleg, mert a férfi ott állt fölötte és őt nézte. Mikor hozzáért, ő rémülten kérdezte.
- Mit akar tőlem? Miért kötözött meg? – aztán szédülő fejében rohantak a gondolatok és már tudta mit akar a férfi, a pózból is rá kellett jönnie, itt szex lesz, és ő nem tehet ellene. 
- Ne félj. Nagyon jó lesz. – mondta a férfi, de ő ebben kételkedett. Félt nagyon. A szemeiből könny folyt, kiabált, hogy segítség, de tudta, érezte, hogy hiába. 
A férfi odahajolt fölé és nyugtatóan duruzsolt. Olyanokat mondott, hogy milyen szép, hogy milyen jó lesz együtt. Érezte, hogy a keze végig simítja a melleit, aztán a hasát, majd a punciját is simogatni kezdi. A teste úgy gondolta, hogy nem reagál, hiszen retteg, de sajnos ez a test, őt cserben hagyta, és elkezdett nedvesedni, főleg akkor, mikor a férfi nyelve a csiklóját nyalogatta és aztán beszívta és szopta, na, akkor már alig bírt magával, nedvesedett és élvezte az érintést. Időnként a férfi a mellbimbóit is szívta, simogatta, pumpálta, de mindig visszatért a puncijához. Aztán látta, hogy levetkőzik és ott állt a hatalmas ágaskodó farkával előtte. Eldöntötte, hogy ha a szájába teszi, ő leharapja, de a férfi nem kockáztatott. Ráfeküdt és dörzsölődött, majd a dorongját a puncijához nyomogatta, föl, le, ütemesen. Kata úgy érezte, hogy már nem is akar mást, csak az a nagy szerszám fúródjon bele a puncijába, de a férfi még mindig kínozta, és csak a bejáratot izgatta, aztán végre nekiállt benyomakodni. 
- Akarod, ugye nagyon akarod? – kérdezte, és a lány hazudott volna, ha azt mondja, hogy nem, inkább nem mondott semmit, de már alig várta, hogy beljebb kerüljön a kéjrúd. A férfi aztán lassan, nagyon lassan nyomta befelé, de mindig vissza is húzta kicsit, aztán újra előre, mindig egy kicsit beljebb, hogy őt kínozza. Aztán hirtelen kirántotta és újra a szájával lépett munkába, szívta, a csiklóját, és nyomta be a nyelvét a vaginájába. Ekkor már majdnem elkezdett könyörögni neki, hogy a farkát dugja be, de csak nyögött és sóhajtozott, mert azt nem tudta visszafogni. Amikor végre újra a hatalmas farkát dugta be, akkor megkönnyebbült, és várta, hogy végre benne legyen, ami meg is történt, bár úgy érezte, az időhúzás szinte kínzással ért föl. Mikor végre teljes terjedelmében benne volt, a férfi ránézett és nem mozdult. Kata már majd megőrült, annyira akarta, hogy megmozduljon, próbálta mozgatni a fenekét, szorította a hüvelyét, ami azt váltotta ki a férfiból, hogy érezhetően még nagyobbra duzzadt a farka. A férfi csak nézte a lányt és várt. Végül Kata nem bírta tovább és kimondta.
- Igen. Akarom. – a férfi elmosolyodott és megmozdult végre, még beljebb nyomakodott, pedig a lány már azt hitte nincs beljebb, de volt és milyen csodás volt. Aztán húzta kifelé, és ő megrémült, hogy kihúzza, de a férfi nevetve dugta vissza a kihúzott részt és aztán nekiállt pumpálni, egyre hevesebben, aztán megint megállt és várt. Kata tudta, hogy azt akarja, hogy kérje őt, hogy folytassa. Utálta ezért a férfit, és haragudott a testére, hogy ennyire cserbenhagyta őt és akarta, hogy benne legyen a férfi és akarta, hogy mozogjon és elégítse már ki. – Csináld már! – kérte végül, mert már lüktetett a puncija a vágytól. A férfi újra megmozdult, újra teljesen benyomult, aztán ki akarta húzni, de ekkor Kata nagyot szorított a hüvelyén, amire úgy látszik még a támadója sem számított, és már ő sem tudott megállni. Erőteljes pumpálásba kezdett, nyomta, gyömöszölte a lányt, és hiába tervezte el, hogy ameddig csak lehet, elhúzza, már nem bírta tovább és hatalmas bődüléssel élvezett bele a lányba. Lüktetve spriccelte tele a punciját, és közben a gerince megfeszült, és akkor, mint az örvény a lány is nyüszítve élvezett, érezte a spriccelést, érezte a lüktetést, és már ő is lüktetett és feszítette magát, aztán lassan csendesedtek.
 A férfi eddig tervezte el a dolgokat, arra soha nem mert gondolni, hogy mi is lesz utána. Igazából, az volt az ábrándja, hogy a lány beleszeret és nem akar elmenni. Odahajolt a lány szájára és csókolni akarta, de az elfordította a fejét. 
Kata utálta magát, azért, mert élvezte az együttlétet, azért, mert akarta, hogy megtörténjen, pedig tudta, hogy ez nem jó így. A férfi hozott egy lavórban vizet és egy szivacsot és letörölgette a punciját, ami még mindig megrándult az érintésre. Aztán betakarta őt és kiment. A kezei és a lábai már zsibbadtak voltak a kifeszített tartástól, ahogyan ki volt kötözve. Várta, hogy a férfi visszajöjjön, hogy megkérje, hogy engedje el. Órák teltek el, és nem történt semmi, aztán végre megjelent a támadója, megint levetkőzött és nézte őt, majd a farka attól, hogy őt nézte duzzadni kezdett és emelkedett lassan. Kata tudta, hogy újra rá fog mászni, tudta, hogy újra abban a kéjben lesz része, és a puncija már reagált is, és már megint utálta ezt az érzést, mert bűntudata volt, de várta, és akarta, hogy belé hatoljon. A férfi fölé térdelt és nekiállt odadörzsölni a kemény falloszt az ő nedves, lucskos nyílásához, ami szinte beszippantotta a hatalmas jószágot. A férfi elégedett nyögéssel hatolt be teljesen, és megint megállt. Kata mérges volt, hogy már megint kezdi a játékát, és meg akarta gyorsítani a dolgot.
- Akarom! Nagyon akarom, hogy basszál már meg! – mondta halkan. A férfi meglepetten nézett a szemébe, aztán a szájára hajolt és csókolta, de közben már nyomta is beljebb és beljebb a duzzadó férfiasságát. A lány nem értette a testét, hogy hogyan kívánhatja ennyire a kéj eljöttét, mert kívánta, akarta, hogy újra lüktessen, újra bele lövelljen. A férfi próbálta elhúzni, meg, megállt, de olyankor csókolta a lányt, aki már visszacsókolt, és tudta, hogy ha a karja nem lenne kikötve, akkor ölelné is a férfit. Amikor jött a nagy robbanás, ő mintha zuhanni kezdett volna úgy érezte, a puncija lüktetett, a teste megfeszült, aztán elernyedt volna, ha a hatalmas farok nem lett volna még mindig benne és nem nyomakodik egyre mélyebbre, aztán a férfi is kirobbant és a lány újra érezte a kéjt. Mikor a férfi kihúzta a farkát, már hiányzott a lánynak. Jó lett volna még érezni, ott benn. Nem is tudta, hogy mikor oldozta el a férfi, egyszer csak már nem volt kikötve. Összezárta a lábát, és oldalra fordult. Ekkor érezte, hogy a férfi mögé fekszik és átöleli. Várta, hogy újra belé nyomja a dorongját, várta, hogy érezhesse, de az nem tette, csak ölelte őt. Elaludtak. Órák múlva a lány fölébredt és látta, hogy a férfi alszik. Óvatosan kelt föl. Megtalálta a ruháit, gyorsan öltözött, aztán szerencsére az ajtót is nyitva találta és ki tudott osonni. Az utcán lépkedve érezte, hogy a puncija zsibog a többszöri hatalmas farokkal való élvezéstől. Még visszanézett a házra, aztán rohant hazafelé. Otthon nem mondta el mi történt, de arra gondolt, hogy másnap, mikor jön hazafelé annál a háznál lassítani fog. Remélte, hogy lesz még találkozása a férfivel. 
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Materdoloroza ·
:grinning:

Miriam ·
Töröltem a hozzászólásaimat. Kaliban, Materdoloroza, ti is tegyétek ezt! Thx!

Miriam ·
Ma reggel azt láttam, hogy az egyszer már törölt hozzászólásaim újra megjelennek. Most újra töröltem azokat.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: