Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Piros Kardigán

Ez a történet csak a képzelet szüleménye!
A történetben hermafroditizmus, leszbikus és anya-lánya szex is olvasható! 
Érzékenyek számára nem ajánlott!
!Csak is saját felelősségre olvassátok el ezt a perverz és bizarr erotikus novellát! 
Jó élvezést kívánok! 



A Piros Kardigán
Írta: myholyfantasy


Vallomás egy szex függő, hermafrodita nő tollából.
leszbikus/perverz/bizarr erotikus novella



Rengeteg időbe telt, mire elfogadtam önmagam. Sokat küszködtem azzal a ténnyel, hogy más vagyok mint a többi lány. Édesanyám, — mikor már nagyobb lettem — elmagyarázta, hogy ez teljesen normális, annak ellenére, hogy ez egy születési rendellenesség. Mindig azt mondta; “örülj annak, hogy egészséges, gyönyörű lány vagy!”


Bár kemény 14 évembe telt, de megfogadtam a tanácsát. Végre boldog voltam, és elkezdtem élvezni az életemet. Ekkor már elkezdtem vonzódni a fiúkhoz. (sosem mertem közeledni egyikhez sem. Hiszen ha szexre kerülne a sor, mégis mit szólnának ahhoz ami a bugyimból kandikál kifelé) 
A gimiben ismerkedtem meg Dáviddal. Nagyon kedves volt, izmos és magas. Egész jóban voltunk, elhívott randizni. Egyik szombaton elmentünk sétálni a Duna-partra. Meghitt, nyári esténk volt. Leültünk egy padra, gyönyörködtünk a kilátásban, aztán megfogta a kezem. Hamarosan csókolózni kezdtünk, ami leírhatatlan érzés volt. Le kellett állítanom, amikor a szoknyám alá csúsztatta a nagy, meleg, puha kezét. Gyorsan leráztam magamról a srácot. Azért felajánlotta hogy hazakísér, de már tudtam, hogy köztünk csak ennyi lehet. Túlságosan is kedveltem ahhoz, hogy elriasszam.
Mikor végre hazaértem, még mindig iszonyat be voltam indulva. Anyu már szerencsére mélyen aludt, hallani lehetett ahogy a zárt ajtók mögött horkol. 
Bezárkóztam a szobámba, levetkőztem és ájulásig vertem a farkam, Dávidra gondolva. Egyik nap annyira beindultam, hogy átmentem anyám szobájába, előkotortam egy műdildót a fiókjából (amit apámmal való válása után vett magának a rengeteg játékszer mellé, azonban engem csak a szuper-realisztikus, mini műbroki hozott lázba), visszaosontam a szobámba, elfeküdtem az ágyamon és elkezdtem a forró, nedves hüvelyembe ereszteni, miközben őrülten vertem a farkam. A csúcshoz közelítve beljebb nyomtam a műfaszt, és a számhoz szorított plüssmaciba, ordibálva, hörögve élveztem el. 
Ekkor kezdtem el imádni azt ami/aki vagyok, imádtam a farkam, imádtam hogy nő és férfi is vagyok egyszerre és imádtam maszturbálni. 
Itt kezdődött el a függőségem, a masztizás és élvezés mámorító végtelensége. Ahogy teltek-múltak a napok, hetek, hónapok, már nem bírtam ki, hogy hazaérjek. Késztetést éreztem arra hogy a suliban is verjem a farkam, a buszon vagy a parkban. Ezért lyukat vágtam néhány farmerem zsebébe, és mikor állni kezdett, egyszerűen csak átvezettem a lyukon. Konkrétan a zsebemben volt a farkam, így észrevétlenül tudtam masszírozni a makkom bárhol, bármikor. 
Az unalmas tanórákon volt a legjobb. Leghátra ültem, s cirógattam a makkomat élvezésig. Leírhatatlan érzés volt ez, és csak még jobban lázba hozott a lebukás tudata. 
Itt kezdődött el életem második szakasza, avagy A Piros Kardigán-Incidens, ami gyökeresen megváltoztatta az életemet, és az életem részévé vált s ami miatt az vagyok ma, aki. 


Egész napos kirándulást hirdetett meg az igazgatónk. Túra a Börzsönyben, majd pihenés a Nagy-Hideg-Hegy panzióban, majd másnap vissza. Hajnalban indultunk a bérelt busszal Pesttől Börzsönyig. A busz tömve volt, így sokkal veszélyesebb lett volna masztizni, de már tudtam, hogyha nem verem ki legalább kétszer, szenvedni fogok az egész túra alatt. Most valahogy nem hozott lázba a lebukás, az ülések kényelmetlenek voltak, és baromi szűkek. Petra, az akkori legjobb barátnőm mellettem ült, és annak ellenére, hogy mindent megbeszéltünk egymással, azt sosem árultam el neki, hogy más vagyok, főleg nem azt, hogy fél napig sem bírom orgazmus nélkül. Azonban még most kellett cselekednem, ameddig kint sötét volt. Szerencsémre a buszon is elég gyér volt a megvilágítás. A jól bevált ”lyuk a zseb alján” módszer volt a legideálisabb megoldás. Már merev voltam annyira, hogy átrakjam a lyukon és már az ujjaim közé is vehettem a makkom. Magamra terítettem a kardigánomat, hogy komfortosabb érzést adjon, lehunytam a szemem és izgató dolgokra kezdtem gondolni. Lehunyt szemeim előtt; álló, nedves farkak, nedves, duzzadt csiklók — melyeket pornó videókban láttam, amiket esténként néztem elalvás előtt —, gyönyörű nők és férfiak, kiknek csillogó puha ajkuk egymáséiba forrnak. Nedvesedni kezdtem… jobban rá szerettem volna markolni a kemény farkamra ami a kezemben duzzadozott (imádom ezt az érzést) de a zsebem kisebb volt, mint amit a többi nadrágjaimba vágtam. Petra mellettem bealudt. Manőverezni kezdtem. Kigomboltam a farmert, lehúztam a sliccem, és elővettem a farkam. A kardigánt feljebb húztam magamon, és végre elöntött a mámor. Húzni akartam annyira, amennyire csak lehet. Nem akartam egyből elélvezni, azonban a busz rázkódott és pattogott a kátyúk szegélyezte útszakaszon, ami nem könnyítette meg a dolgom. Még mindig sötét volt odakint. Petra is forgolódott, egyszer erre máskor az én oldalamhoz simult. Végül rátette a fejét a vállamra, testét az oldalamhoz nyomta és úgy aludt tovább. Hirtelen megijedtem hogy észrevesz miközben élvezkedem a kezemtől kapott lágy, nedves masszázstól, de ő csak szuszogott tovább a nyakamban. Cirógattak a levegővételei, és ettől még jobban beindultam. Ha most tudnék lövellni a farkamból, biztosan telelőttem volna az arcát… (bár azt észrevettem, hogyha nagyon felizgulok, képes vagyok spriccelni, ami a normális lányoknál a csiklón keresztül történik. Sokkal valóságosabbnak tűnik így az egész. Mintha a nemlétező gecim lövellne ki a lőcsömön élvezéskor… )
Elérkezett a pillanat, a testem megfeszült, éreztem hogy most jön. Hátradöntöttem a fejem, a kezem csak járt fel és le, őrült tempóban. Petra még mindig a nyakamban szuszogott, de már nem érdekelt hogy lebukok e. Önkívületi állapotba kerültem. Csak Petra szuszogó ajkaira tudtam gondolni, és arra hogy bárcsak beleélvezhetnék a szájába. Egy röpke pillanatra olyan érzésem volt, minta megcsókolta volna a nyakam, azonban ezt csak képzelgésnek tudtam be, hiszen teljesen önkívületi állapotba kerültem. A busz rázkódni kezdett, azzal együtt a testem is, a kardigán lecsúszott az ölemből, egyenesen a földre, a farkam már annyira megduzzadt, lihegni kezdtem, a busz még intenzívebben pattogott én pedig csak élvezek, élvezek és élvezek, ordítani tudtam volna a gyönyörtől, aztán elkezdtem spriccelni, egyenesen Petra nyakába és az enyémbe. Félve mertem csak ránézni. Vajon mennyit láthatott? Végig fent lehetett, vagy csak arra ébredt, hogy szétélveztem az arcát? 
Gyorsan felvettem a kardigánt a lábfejemről és eltakartam magam vele. Hatalmas levegőket vettem, lihegtem és izzadtam, mint aki most futotta le a maratont. Azonban az én arcomon nem izzadság, hanem az élvezésem csordogált, ahogyan Petráén is. Mérhetetlenül szégyelltem magamat előtte. Úgy éreztem, teljesen elvágtam a barátságunk erős, csillogó fonalát. Petra csak szájtátva bámult rám, kidülledt szemei hol az ölemet hol az arcomat bámulta. Belefagytunk a pillanatba. Csak a legnagyobb titkomat álcázó piros kardigán, Én, és Ő voltunk. Körülöttünk megszűnt minden és mindenki. Csak egy pillanatig tartott az egész. Megtörtem a csendet egy hirtelen mozdulattal, sebesen elpakoltam a szerszámom, a kardigánnal pedig letörölgettem magamról az “izzadtságot”. Petra is észbe kapott, kivette a kezemből a ruhadarabot és felitatta vele a nyakát és az állát. Egyikünk sem szólalt meg. Reggel 6 óra volt, s kint világosodni kezdett. Pár óráig tartott még az út Börzsönyig. Petra próbált visszaaludni, én pedig csak merengtem: “mégis mi ütött belém?! Mekkora barom vagyok! Bárcsak uralkodni tudnék magamon!“ ilyesmi és ehhez hasonló gondolatok cikáztak a fejemben. 


A szégyenérzetem azonban nem teljesen volt őszinte, amit magamnak sem mertem bevallani akkor. Az igazság az, hogy rohadtul beindított bennem valami mocskosat. Újra és újra át akartam élni ezt az élményt: az első spriccelésemet, és Petra arcát, ami tocsog az öröm nedveimtől. Elképzeltem milyen módokon akarom kihasználni őt, különféle mocskos és ocsmány helyzetekbe képzeltem magamat az arcával, ahogyan saját örömszerzésemre használom. Már a gondolattól is émelyegni kezdtem, pedig ezek a perverz vágyak hozzám tartoztak.
Jobbnak találtam hozzászokni ezekhez a gondolatokhoz, hiszen eszem ágában sem volt elnyomni őket. Az összeset valóra szerettem volna váltani, azonban azt még nem tudtam, hogyan is érhetném el a céljaimat. 


Megállt a busz, megérkeztünk. Az utazótáskám oldalzsebébe gyömöszöltem a piros kardigánt, aminek jó részét — az addig feltüzelően hatott “veszély” — a szégyen és megaláztatás cseppjei áztattak. Levettem a farmerem, így már csak egy biciklis nadrágban pihent tovább az ismét meredező, duzzadt faszom. Szerencsémre a bő szabású, hosszú póló kellően eltakart.
A gyomromban még mindig ezernyi méh duruzsolt, elöntött a félelem attól, mi fog rám várni, ha ismét szóra nyitjuk ajkainkat egymás között. 


Megtaláltuk a csoporttal a túraösvényt, és megkezdtük a közel 6 órányi gyaloglást a végcélunk felé. 
— Másfél-két óránként megállunk pihenni. Senki se maradjon le! - adta ki az utasítást Szájer tanárúr. 


Így becéztük. Hogy miért, azt magam sem tudnám megmondani. 


Nehezen telt az idő. Meredek emelkedők, lejtős domboldalak váltották egymást, s ez így ment közel két órán keresztül. Petra mögöttem küszködött a kavicsos útszakaszon, nagyon úgy tűnt, hogy mindenáron kerülni akart, én viszont minél előbb tisztázni szerettem volna vele a dolgot, még az előtt, hogy kitudódna a titkom. Hiszen bármilyen közeli barátnőmnek is érzem őt, egy ilyen rohadt kínos incidens szinte bármit és bárkit tönkretehet, megszégyeníthet az idők végezetéig… 
Elhatároztam, hogy a pihenőnél megbeszélem vele a történteket. 
— Megáállnii! — tobzódott a katonás parancs Szájer tanárúr mély, reszelős hangján a hatalmas, buja fák között. 
— Most pihenőt tartunk — mondta egyhangúan Melish tanárúr. Neubauer tanárnő pedig összeterelt minket hátulról, és megszámolta hogy mind megvagyunk e. 
Ekkor néztem hátra, árgus szemekkel kerestem Petrát. Még mindig, pár méterrel mögöttem ballagott; üres tekintettel bámulta az utazótáskámat, s harapdálta a szája szélét. 


Letelepedtünk egy hatalmas tisztásra, tele volt kis fehér, lila és sárga virágokkal. A nap melegen sütött, a magas fenyők pedig árnyékot biztosítottak. 
 Ittam pár kortyot, aztán elindultam megkeresni Petrát a szétszéledt tömegben. 
Kellemes távolságban találtam rá a csoporttól, egy öregnek látszódó fa tövének támaszkodva ült, kezeit az ölében pihentette, lábait szinte szétszórtan, maga elé nyújtotta. A testére feszült pólójában láthatóvá váltak apró mellei, és a megkeményedett bimbói hegyesen türemkedtek ki a lágy, hűvös szellő hatására. Hosszú, szőke haja copfban ráomlott a vállára. Ha bár egy idősek voltunk, Petra legalább két fejjel kisebb termet volt mint én, ami még ennivalóabbá tette a megjelenését.
Halkan odaléptem, és letelepedtem mellé. Táskámat a lábamhoz raktam és lágy hangon megkérdeztem tőle, mi van vele. Nem kaptam választ. Csak a füvet nézegette amit az ujjaival tépkedett ki maga mellett.  
— Nézd, ami a buszon történt iszonyat gáz volt. Teljesen megértem, ha ezentúl máshogy nézel majd rám, vagy megundorodsz tőlem… — mondtam. 
— Miért nem mondtad el? — kérdezte. 
— Nem tudom.
— Cikinek érzed? Vagy talán nem bíztál meg bennem eléggé, hogy elmond. 
— Nem érzem cikinek. Elfogadtam magam. Bízom benned. Te vagy a legjobb barátnőm. Csak egyszerűen nem tudtam hogyan mondjam el. Az ilyesmivel nem igazán lehet csak úgy a semmiből előhozakodni. 
— Hát még is sikerült, mikor a buszon teleélvezted az arcomat… Te hülye állat! — nevetett. Annyira nevetett hogy majdnem megfulladt, én pedig fellélegeztem. 
Együtt nevettünk és ölelkeztünk a korhadó, öreg fa alatt, a Börzsöny szívében. 


Megettünk egy szendvicset, ittuk a Nestlé márkájú ásványvizet. 
 — Kérdezhetek valamit? — szólalt meg Petra. 
Bólintottam.
— Mégis mi ütött beléd, hogy nekiláttál magadnak a buszon, ott, mindenki előtt? 
— Az őszintét megvallva, szinte minden lázba hoz. Ilyenkor nagyon nehéz uralkodni magamon. Muszáj kivernem, ha rám jön, különben megőrülök. 
— Érthető. Ha már őszinteségi rohamunk van; én is szeretek masztizni. Van hogy napi többször is, de én nem vagyok annyira elvetemült mint te — ismét nevetett. — és most is “lázban vagy?” — kérdezte felvont szemöldökkel, és kacér mosoly ült az arcán. 
— Köhm… uralkodok magamon — válaszoltam kissé nehézkesen. 
Mondtam Petrának, hogy elmegyek pisilni. Gondoltam rá, hogy gyorsan kiverem, de azt sosem szerettem. Arra gondoltam, majd séta közben ráigazítom a rövidnaci gumis derekát a makkom közepére, derekamra kötöm a piros kardigánt, és úgy masszírozom séta közben. A bő, hosszú póló is kellő takarást biztosít majd. Semmi szükség még egy kínos pillanatra. 
Ismét letelepedtem mellé, most közelebb mint az imént. Igazság szerint csak a melleit és dús ajkait tudtam bámulni, és csodálni.
— Azt még el kell mondanom, hogy amit a buszon láttam, nos… mit mondjak, eléggé felcsigázott — vallotta be Petra. 
Nyeltem egy hatalmasat. 
A kijelentésére fantáziaképek sorozata öltött testet az elmémben, olyanok mint; ocsmányabbnál ocsmányabb módokon használom a száját saját örömszerzésemre, vagy hogy a nedves puncia előtt hasalok, a csiklója pedig beledagad a számba, kényeztetem őt, ő pedig nyög és parancsolja hogy szívjam, nyaljam, és könyörög hogy végre engedjem elélvezni. 
Kőkeményre duzzadta a faszom. Már tudatossá vált bennem, hogy a biciklis rövidnadrág nem volt túl jó választás ehhez a túrához. 
— Negyvenöt perc múlva indulunk! — kiáltott fel Melish tanárúr. Kinéztem a fa mögül, a többiek még mindig elnyúlva napoztak, heverésztek a füvön, több méterre tőlünk. 
— Milyen értelemben? — kérdeztem. 
— OLYAN értelemben. Mikor a válladon “szundítottam”, észrevettem hogy gyorsabban járt a kezed, és azután élveztél el, miután az ajkaimmal megérintettem a nyakad. 
— Te kis szemét! Direkt csináltad? Én meg itt aggódtam hogy mégis, most mit tegyek, hogyan fogsz reagálni a történtekre. Na és a dülledt szemgolyós-nézésed? Az is kamu volt? 
Csak ámultam, felcsillant a szemem. Nagyon be voltam zsongva. 
— Upsz… lebuktam — bohókásan vállat vont, szemei felfelé néztek, száját szélesen összepréselte. — Ne haragudj érte. De mikor észrevettem hogy mit csinálsz, nem tudtam ellen állni. Beindultam, és csak úgy tettem, mint aki alszik. Aztán gondoltam miért ne, és megcsókoltam a nyakad. Igazából mondhatjuk azt is, hogy mindketten ugyan olyan perverzek vagyunk. Hát nem remek? 
— Kérlek fejtsd ki, mert én most összekavarodtam egy kicsit — kérleltem. 
— Azt hiszem egy éve kezdődött. A szüleim folyton veszekedtek. Egyik alkalommal kihallgattam a beszélgetésüket. Akkor a válásról beszéltek. Anyám előhozakodott a terápia lehetőségével. Elutaztak pár napra, azt hiszem a Kanári Szigetekre, a dilidoki ajánlásával, pár doboz hangulatjavító tabletta társaságában. Addig a siket Rozi néni vigyázott rám. Csak nem rég tudtam meg, hogy az a bolond asszony valami rokonunk. 
Mikor vissza jöttek, alig bírták ki nyalakodás nélkül. Éjjel-nappal egymás szájában voltak. Annyira megfeledkeztek arról, hogy egyáltalán létezem, hogy nekiláttak egymásnak a nappaliban, a konyhában, igazság szerint mindenhol. El voltak szállva a bogyóktól. De nem bántam, örültem neki, hogy nem lesz válás, és hogy újra egymásra találtak. Az, hogy mindenhol szexelnek, miközben én is otthon vagyok az a kisebb rossz. Ilyenkor bezárkózok és zenét hallgatok, vagy pornót nézek fejhallgatóval és masztizok. 
Egyik este hatalmas vihar volt, ami lecsapta az áramot az egész utcában. Gyertyákat gyújtottunk, és társasoztunk, aztán leültünk a kanapéra és régi, családi képeket nézegettünk, aztán apám és anyám kimentek rágyújtani. Elszívták az összes marcsit amit Spanyolból hoztak át, aztán visszaültek a kanapéra és nagyokat beszélgettek, vihorásztak és ájuldoztak a cigiktől. Engem elnyomott az álom, de nem aludtam be teljesen. Ekkor apám sóhajtásaira lettem figyelmes a kanapé másik végéből. Már alig égett pár gyertyaláng, de így is tisztán lehetett látni, hogy apámon a takaró fel és le mozog, anyám lába meg lóg lefele a kanapéról. Teljesen öntudatlan állapotba kerültek, valószínűleg azt sem tudták hogy ott vagyok. Nagyon sötét volt már. Én mozdulatlanul figyeltem őket, nehogy észrevegyenek. Anyám őrült iramban szopta apám farkát, én pedig totál beindultam, ami megijesztett. Mégis csak a szüleim voltak, én pedig rájuk izgulok… de végül benyúltam a bugyimba és masztizni kezdtem. Apu ekkor lerántotta a takarót anyámról, beletúrt a hajába, és elkezdte vadul dugni a száját. Nem telt el sok idő, apám ordítva élvezte tele anyám száját. Anyám megtörölte magát, apám felrántotta és nyalni kezdte a punciát. Olyan hangosan nyögött, hogyha fent lettem volna az emeleten, biztosan meghallom. Aztán teljesen elengedte magát és ordibálni kezdte apámnak, hogy; “uuuh szíívd, még, még, nyaljál Laci mindjárt élvezek” . A legizgatóbb az volt, hogy apám annyira be volt indulva, hogy közben anyám lábához tapasztotta magát, és úgy dörzsölte magát anyámhoz élvezésig, miközben jókorákat nyögött a pinájába. Ekkor már én sem bírtam tovább és hatalmasat élveztem. Nagyon nehéz volt hang nélkül kibírnom. 
Felmentem a szobámba, és még legalább háromszor magamhoz nyúltam. Azóta minden alkalommal hallgatózok és meglesem őket. Sokat csinálják a kanapén és a mosókonyhában, de még a kertben is. Szerintem felcsigázza őket az a tudat, hogy bármikor megláthatom őket, vagy az öreg Sanyi bácsi, a kókadt faszú. Mindig stíröli anyámat. Akkor tudatosult bennem hogy egy perverz állat vagyok…
Hát nagyjából ennyi lenne. Iszonyat felizgat a kukkolás, a perverz és bizarr dolgok. Ugye nem utálsz érte? — kérdezte a vallomása után Petra. 
— Egyáltalán nem! Tudtam, hogy nagyon sok mindenben hasonlítunk, de annak kifejezetten örülök, hogy ebben is. Jaj, Petrám, kőkemény vagyok ettől a baromi izgató beszámolótól… nem bánnád, ha…
— Egyáltalán nem, ha nézhetlek - vágott közbe Petra. 
Bólintottam és kacéran mosolyogtam. 
Elővettem a piros kardigánt és magamra terítettem. Ekkor vettem észre, hogy az oldalzsebből végig kilógott a kardigán ujja. Ekkor értelmet nyert Petra szájharapdálása gyaloglás közben. 
A táskánkat magunk mögé raktuk, hogy a hátunkat ne karcolja a fatörzs. Még volt harminc percünk indulásig. Gyorsan lecsekkoltuk, hogy mindenki kellő távolságban van e még tőlünk. Petra közelebb húzódott, és az XL méretű kardigán felét magára húzta. Elővettem a farkam, tiszta nedves voltam már. Petra csak bámulta a csillogó péniszem, ahogy fel és le járt rajta mindkét kezem. Ő is benyúlt a nadrágjába és sebesen járt a keze. Petra nagyon hamar elélvezett a látványomtól, de én húzni akartam. 
— Kibaszottul beindultam!! - jelentette ki Petra indulatosan de suttogva. 
Egyik pillanatról a másikra belehajolt az ölembe és elkezdte szopni a farkam. Azt hittem elájulok… mámorító érzés volt. Annyit álmodoztam az orális szexről, és most végre megtörténik. 
Petra nyelve körbe-körbe járt a makkomon, dús ajkai szorosan ölelték a farkam. 
— Ohh Petra, kérlek ne hagyd abba, mindjárt élvezek! 
Egy pillanatra abbahagyta, de csak annyira hogy megkérjen: — Fogd a fejem és dugd meg a szám, aztán élvezz bele, kérleeek! - könyörgött keservesen Petra. 
Ütemesen baszni kezdtem a szűk száját, puha, nedves és forró volt. Tövig nyomtam, le a torkán, de egyáltalán nem öklendezett. Azután már nem húztam ki a szájából, hanem a torkát dugtam egyre gyorsabban és lendületesebben, csak járt a csípőm. Nagyon hamar telespricceltem a lányt. Sosem éreztem még ekkora gyönyört. Megfogtam az arcát, és megcsókoltam. Csókoltam és csókoltam. Petra nyögdécselt. Lepillantottam és észrevettem hogy a behajlított lábát szorosan az öléhez fogja, és a punciát vadul a cipő sarkának dörzsöli, úgy rugózik fel és le. 
— Annyira jól csókolsz, mindjárt elmegyek megint. 
Még mindig csókoltam és haraptam alsó ajkát. Mennyei volt a csók. Petra hevesebben nyögött és majdnem az egész arcomat bekapta annyira élvezte. Rámarkoltam a popsiára, rányomtam a sarkára az alsó testét, és vele együtt rugóztam, így intenzívebben tudta dörzsölni a sarkához a csiklóját. Végül megremegett és elélvezett mégegyszer. Mindkettőnk nadrágja csupa nedves lett, de Petráé tocsogott. Odaadtam neki a piros kardigánt, amit magára tekert. 
— Egész nap tudnám csinálni, veled… — mondta pihegve Petra. 
— Nagyon élveztem. Ígérd meg, hogy megismételjük. 
— Megígérem! Azt hiszem sosem tudnék betelni vele! Legjobb barátnők? — kérdezte, kisujját begörbítve nyújtotta felém. 
— Legjobb barátnők! — kisujjat ráztunk. Megbeszéltük, és megígértük egymásnak, hogy ezentúl nem titkolózunk, mindent megbeszélünk és persze, minden adandó alkalommal örömet és kéjes perceket szerzünk egymásnak. Ez volt a jelképe a megújult, megerősödött barátságunkat,  és annak, hogy mostantól  közösen éljük meg a szexualitásunkat. 


Megindultunk ismét felfelé. Út közben kitárgyaltuk mik azok a dolgok amik beindítanak minket, miket szeretnénk kipróbálni a szexben, meg ezekhez hasonló témákat hoztunk fel a következő pihenőig. Szóba került a fa alatti teljesítménye, megnyugtattam hogy csodálatosan csinálta. 
Beismerte, hogy neki is rettentően tetszett a dolog és hogy éjjel-nappal tudná csinálni, mert úgy felizgatta a szopás élménye, mint még semmi azelőtt (egyedül talán az tudta ugyan ilyen szintre emelni az izgatottsági szintjét, mikor nézhette ahogyan az apja farka beledurran az anyja szájába) Ha láttátok volna a vágyakozást az arcán… vérpezsdítő volt. 
Azt is elmondta, hogy a csiklója nagyobb mint az átlagos méret: szélesebb, és jobban kitüremkedik a szeméremajkai közül. Azt is elmondta, hogy nem tud betelni a csiklója izgatásával. 
— A netről rendeltem egy kisebb méretű “pocket pussy-t”, aminek az eleje szájat formál. Azzal szoktam a csiklómat kényeztetni. Nagyon jó érzés, és szinte azonnal elélvezek tőle. Na meg egy műfaszt, ami gombnyomásra ki és be mozog a puncimban. Az egy picit fura volt elsőre, de azóta hozzászoktam. Te szereted a játékszereket? — kérdezte Petra miközben bandukoltunk felfelé a dombon. 
— Én csak a mini dildót szeretem feldugni a hüvelyembe, és közben verni a farkam. Mást még nem próbáltam, valahogy nem vonzanak az ilyesmik. Főleg azok után, amit kaptam tőled az imént — áradoztam, közben átkaroltam a vállát és megpusziltam az arcát.
— Mit szólnál, ha minden pihenőnél elvonulnánk, és jól kielégítenélek? Csak kérlek, szívd ki a csiklóm, ha lesz rá időnk, mert őrülten ki vagyok rád éhezve szívem — dobta fel a labdát Petra. 
Már a gondolatától is megremegtem, farkam ismét kő keményen próbált utat törni magának a nadrág gumis dereka fölé. 
— Megbeszéltük — mosolyogtam rá. 



Elérkezett a következő pihenő. Letelepedtünk a túraösvény mellett. A közelben nem volt tisztás, csak különféle fák végtelen rengetege. 
Petra árkarolt, és suttogva kérlelt hogy ismét élvezzek a szájába. Mondtam neki, hogy itt elég nehéz lesz találni megfelelő helyet, mert a fák ritkásan helyezkedtek el körülöttünk, azonban Petra még jobban magához szorított és keservesen vágyott a farkamra, arra hogy ismét az ajkai közé szoríthassa. Már nem bírt magával, sürgősen találnunk kellett egy félreeső helyet. Be voltunk zsongva mindketten és piszkosul fel voltunk izgulva. 
Hasonló, vastag törzsű fát kerestünk, ami kellően takar, és elég távol van a csoporttól. Találtunk is egy sűrűn nőtt, fás és bokros területet, ami mögött volt egy kis füves szabad rész amit körbenőttek a magas cserjék. Tökéletes volt.
Petra letérdelt, elővette a farkam, és egyből a szájába gyömöszölte az akkor még félkemény péniszemet. (Legalább 20 percig vacakoltunk a hely kiválasztásával) Lassan elkezdtem ki-be dugdosni, éreztem ahogy a szűk szájába duzzad a szerszámom. Mennyei érzés volt. Petra bedugta a kezét a bugyijába és masztizni kezdett. Rámarkoltam a copfjára és kőkeményen baszni kezdtem a torkát. 
— Ezt akartad, igaz? 
Csak nyögdécselve bólogatott a farkamon, szemei hófehérek voltak a mámortól. Majdnem elélveztem, ezért kirántottam a torkából. Az állánál fogva felbillentettem a fejét, hogy lássam a tekintetét miközben élvezkedik a kezétől. 
— Kérlek, mondj nekem mocskos, szavakat, alázz meg, mert attól nagyon bevadulok! 
Visszaraktam a szájába a farkam. Őrült tempóban baszni kezdtem ismét Petrát. 
— Szétbaszom a szádat te kurva! - hörögtem indulatosan, miközben kőkeményen keféltem a torkát. A szája már habzott, fojt le az állán a nyál és nedű finom keveréke. 
A szemei ismét fehérek voltak aztán bandzsítani kezdett. Nagyokat nyögött a farkamon. 
— Igen! Ezaz! Szopjál te kis kurva! Teleévezem a szádat! Oooh Igeeeeen….! 
Mindkét kezemmel erősen rángattam a fejét a duzzadt, kőkemény farkamon, szinte összerogytam, akkorát élveztem Petrába. 
Nyelni kezdett, közben rángatózva élvezett el a lábam előtt. 
Felállt és csókolózni kezdtünk. Testünk egymáshoz préselődött. Nagyon jó érzés volt. 
Elfeküdtünk a mögöttünk lévő füves pázsiton. Petra megfordította a derekára kötött kardigánt, hogy a ruha háta az ágyékát takarja. Letolta a combjáig a rövidnacit, és megkért, hogy érintsem meg. Már vártam, hogy megkérjen rá. Még sosem érintettem puncit, de már nagyon vágytam rá. 
Megsimítottam a combja belső részét, aztán a mutató és középső ujjbegyeimet a hüvelybejáratához érintettem finoman. Éreztem hogy nagyon nedves. Feljebb siklottak ujjaim, egészen a csiklójáig. Duzzadt volt, és hatalmas. Benéztem a kardigán alá. Tényleg sokkal nagyobb és kiállóbb csiklója volt mint azoknak a lányoknak akiket a pornóvideókban láttam, azonban rengeteg olyan videót is láttam már, amit a “big clit, giant clit” címen lehet megtalálni a pornó oldalakon. Ezeknek a lányoknak akkora csiklójuk van, mint egy minipénisz. Petrának is pont ilyen volt:
Duzzadt, kitüremkedett a szeméremajkai közül, széles és csillogó, pontosan olyan amilyennek elmondta.
Zamatos látványt nyújtott. 
Nem tudtam sokáig ellenállni, odahajoltam és szopni kezdtem a csiklóját. Petra felnyögött. Még sosem érezhettem a számban ilyesmit, csodálatos, selymes érzés volt. Petra vonaglott alattam. Szopogattam a csiklóját, közben a nyelvemmel köröztem rajta. 
Egy mozdulattal alulra kerültem. Petra az arcomra ült. 
— Ohh.. Igeeen! Ne hagyd abba, szopd, nyald erősebben! Gyorsabban… Ahhh, kérlek, gyorsabban, Igeeeeeeen Aaaaaaah élvezeeeeek! 
A csípője vadul rángatózott, tépte a hajamat,  punciát az arcomba nyomta, alig kaptam levegőt. Sebesen dörzsölte csiklóját az arcomhoz, homloktól az államig tocsogtam a nedvességében. Annyira rángatta magát, fel és le, hogy végül az orrom és a felső ajkam között élvezett el. Mennyei volt. 
Levergődött rólam, lekötötte derekáról a kardigánt, és megtörölte az arcomat. 
A tanárok kiabálták hogy húsz perc múlva indulunk tovább. Nekünk ez azt jelentette, hogy húsz percig élvezkedhetünk még egymáson. 
Megfogtam Petra copfját, és úgy húztam meredező farkamhoz a száját. Szorgalmasan, és lelkesen szopkodott. 
Még egyszer teleélveztem a torkát, ő fel le mozgott közben a lábamon és a térdkalácsomon élvezett el ismét. 
Eztán csatlakoztunk a csoporthoz, és tovább haladtunk felfelé. 
Ez volt az a pillanat, mikor Petra felhatalmazott arra, — miközben törölgette az arcomat a piros kardigánnal — hogy bármikor ha úgy kívánom, rángassam a farkamhoz a fejét és élvezzek bele a szájába, mert ez kurvára beindítja. 
Én ismét csak ámultam és bámultam. Minden perverz fantáziám egycsapásra valósággá vált. Alig akartam elhinni. Legbelül attól féltem, hogy mindez csak egy oltári, kéjes álom, és hogy biztosan csak Mufurc Uraság nyalogatja a farkam miközben alszom, (néha előfordul, mikor meztelenül alszom el, és nem csukom be rendesen a szobám ajtaját. Egyszer arra ébredtem fel hogy élvezek, és Mufurc Uraság a makkomat nyaldosta közben az éles nyelvével. Fájdalmasan jó érzés volt, de ez már nekem is sok volt. Azóta zárom az ajtómat.) azért álmodom ilyesmiket
Azonban hamar ráeszméltem, márpedig ez a valóság, és én vagyok a világ legszerencsésebb embere. 



Végül nagy nehezen felértünk a Nagy-Hideg-Hegyre. Este volt már. A panzió kicsi volt, de otthonos. A szobák kétágyasak voltak. Természetesen én és Petra egy szobába kértük magunkat. Elfáradtunk. Lepakoltunk a szobánkba, összetoltuk a két egyszemélyes ágyat, beágyaztunk, azután elindultunk tusolni. A fürdőhelyiségben két fürdő kabin volt. Petrával csak egyet használtunk. Megmostuk egymás hátát, közben a popsimhoz nyomta a punciát. Nem is kellett több. Lerángattam Petrát a fejénél fogva a lábam közé, és ismét baszni kezdtem a torkát. Olyan ütemben dugtam, hogy majdnem elcsúsztam a kikövezett zuhany padlóján. 
Petra alig bírt betelni a szopás örömeivel. Nagyon élvezte. Ezt onnan tudom, hogy a szemei ismét elfehéredtek, és hatalmasat nyögdécselt a farkammal teli apró szájában. Olyan hangos volt, hogy csitítanom kellett őt nehogy meghallják odakintről. 
Miután nagy nehezen sikerült lefürdenünk, visszamentünk a szobánkba és kivételesen felöltöztünk. Megígértük Alexának, hogy lemegyünk vele a társalkodóba és lógunk meg üdítőzünk. 


Akkoriban szinte mindenkit magára haragított ez az ártatlan lány. Sára iszonyat kipécézte magának, ezért senki sem mert vele barátkozni. Terjengtek sokszínű pletykák (szintén Sári által) miszerint a srácokat szopkodta a wc-ben, egyszerre többet is akár, de olyan is volt, miszerint Arnold előröl és Béla hátulról nyomogatta Alexát a tanári mosdóban. 
Természetesen Alexa váltig állította hogy sosem történt ilyesmi. Mondjuk jómagam sem nézném ki belőle, főleg azok után nem, amire a szülei nevelik: egész életét Istennek szentelte. Alexa keresztet is hord a nyakában amit sosem vesz le, sőt még imádkozni is láttam már nem egy, nagyobb hangvételű témazáró dolgozat előtt.)


Én, Petra és Alexa lementünk a társalkodóba. 
Mindenki nevetgélt, társasozott, üdítőzött. Sokan kint voltak a szabadban. 
Felbontottuk az üdítőnket, és kortyolgatni kezdtük. Petra ült a jobbomon, Alexa pedig velem szemben. 
Beszélgettünk a suliról, arról hogy Sári és családja lelépett egy másik városba, és hogy mennyire megkönnyebbült mindenki, hogy soha többé nem kell elviselni azt az idegesítő, basznivaló pofáját. 
Társasoztunk egyet. Játék közben Petra simogatta, cirógatta a combomat, lábfejével pedig a sípcsontomat, vádlimat kezdte el tapogatni, simogatni próbálta, de belecsíptem a combjába, nehogy véletlen Alexát kezdje el izgatni a zoknis lábfejével. 
Három órát sem bírt ki, ismét a fülembe súgva kérlelt hogy menjünk fel, had szophasson ismét. Könyörögve kért, sóhajtozott, csépelt vele, de én annyira kimerültem a rengeteg orgazmustól, hogy pár óra szünetet szerettem volna magamnak arra, hogy regenerálódjon szegény szétszopott, széthajtott farkam. 
Petra tovább simogatta a combom, lábfejével cirógatta a vádlim. Hol abba hagyta, hol ismét újra kezdte.
Alexa a játszmák után felállt az asztaltól, mondta hogy beszélget egyet Grétiékkel, aztán később visszajön. 
Petra egyszerűen képtelen volt bírni magával, hirtelen felindulásból bemászott az asztal alá, 
szétnyitotta combjaim, a rövidnadrág bal száránál levezette a farkamat a combom belső részéhez, s mint a hörcsög a golyós csövű itatókáját nyalogatva jut folyadékhoz, úgy Petra is hasonlóan tett; a makkomat nyaldosva élvezkedett a combjaim között, várva a finom, selymes nedűt ami lassan, fokozatosan szivárgott forró, nyálas, precíz nyelvére.
Kezdtem beindulni. Éreztem, ahogyan a pici szájába kezd beledagadni a farkam, és kezdi feszíteni a rövidnaci szárát is. Azt is éreztem, hogy a szemgolyóim felfelé meredeznek, amitől hófehérré válhatott a tekintetem. 
Ekkor vettem észre, hogy Alexa engem néz a terem túlsó végéből. 
A kezem a szám elé tettem és úgy könyököltem az asztalon, a terítő széle pedig ott pihent az ölemben. Még szerencse, hogy az asztalokon vastag, földig érő abroszok díszelegtek, így senki sem vette észre Petra manőverezését.
A lábam között a makkomat szopogatta, nyalogatta érzékien, lassan. 
Megőrjített. 
Halkan nyögdécselni kezdtem. Hogy leplezzem apró, kéjes vonaglásomat a hosszú padon, néha néha belekortyolgattam az üdítőmbe, hogy egy picit el-el tereljem a figyelmemet Petra fantasztikus nyelvmunkájáról. 
Csak tudnám hól tanulhatott ilyesmit… vagy szimplán csak ösztönösen tudja, mi a jó? 
Nem tudtam eldönteni. Akkor nem is igazán járt ilyesmi a fejemben. Sokkal jobban izgatott mit művel velem Petra. Szinte ráfüggött az orális kényeztetésre. Egyszerűen imádta csinálni, és persze közben a lábaim előtt, guggolva maszturbálni. 
Majdnem lemásztam az asztal alá, annyira élveztem amit csinál. Kinyújtottam azt a lábamat, amihez a farkam simult. A mási behajlítva, nagy terpeszben tartottam. Petra ráguggolt a sípcsontomra és elkezdett lassan, fel le mozogni. Éreztem ahogyan egyre mélyebben veszi a levegőt és közben morgó, kellemesen vibráló hangot játszik a torkával. Isteni érzés volt. 
Jobb kezemmel egyre erőteljesebben nyomtam rá a fejét a farkamra. 
Már majdnem telespricceltem a torkát mikor Alexa visszatért az asztalhoz, és leült. Azonban most mellém telepedett le. Én automatikusan beljebb csúsztam az asztal alá, és feltünésmentesen magamra húztam a terítőt. 
— Képzeld, Grétiék alkoholt hoztak a kirándulásra, és ki akarnak menni hátra inni. Ez tiszta őrület. Egyébként hová lett Petra? — fakadt ki az Istenfélő Alexa. 
— Mi-Mi-Miindjárt visssszaaajöön — nyögtem, Petrával a lábam között. 
— Megkívántam az alkoholt — vallotta be Alexa.
Azt hiszem Petra el akarta magán nevetni, mert ráharapott a farkamra, amitől megugrottam, s majdnem lecsúszott az ölemből az abrosz, vissza a földre. 
— Ú-Úgy tudom, neked a-azt nem szabad.
— Sok mindent tettem, amit nem lett volna szabad… — hallgatott el hirtelen Alexa. 
— E-Ezt hoogy é-érted? — kérdeztem kéjesen nyöszörögve. Próbáltam uralkodni magamon, azonban ez nem biztos, hogy sikerült. 
Ekkor Alexa siránkozni kezdett, hogy mennyire rossz az élete. Ismét felállt, sietve kiment hátra, s kb. 2 percig nem tért vissza. Ennyi idő pont elég volt arra, hogy jó szorosan belemarkoljak Petra hajába mindkét kezemmel, és jól ráhúzzam a farkamra. Kőkeményen rángattam a fejét az asztal alatt ki-be a torka és az ajkai között. 
Közel jártam az élvezéshez, azonban Alexa ismét megjelent, és most sokkal közelebb ült hozzám mint azelőtt. 
Ömlött belőle a piaszag. 
Megitta a maradék cseresznyés kóláját, az valamennyire tompította a szájszagát. 
— Csak pár kortyot ittam, nem vagyok részeg — mentegetőzött Alexa.
— Semmi gond, né-éha ne-eked is kijá-ár a kikapcsolódás. 
Közel hajolt hozzám, és a fülembe súgta: — A szex is kijárna már, úgy hiányzik… 
A vállamra döntötte a fejét. 
Petra nyelt egy hatalmast. Ezt onnan tudom, hogy miközben nyelt egyet, a farkamon akkora vákuum keletkezett, hogy azt hittem kiszakad a helyéről. 
—  Na de Alexaa, csak nem azt akarod mondani, hogy a pletykák, amiket Sári “terjesztett el” mégis csak valódiak? — vontam kérdőre, miközben Petra fejét megfogtam és megállítottam az asztal alatt, hogy egy kicsit komolyabb hangvételt vegyek fel Alexával szemben. 
— Ezt senki sem tudhatja meg, ugye megértetted? — kérdezte Alexa remegő hangon.
— És mi a helyzet az isteneddel? Vagy ez a vallásos hóbelevanc csak álca? 
Ismét ráhúztam Petrát a farkamra, ő pedig folytatta az új, kedvenc elfoglaltságát. Szorgalmasan, bő nyállal kényeztette lágyan a makkomat. Beleborzongtam. 
— Anyámék kinyírnának ha megtudnák. Mikor Arnival összejöttünk, sokat jártunk ki a Margit Szigetre smárolni. Nem telt sok időbe, hogy meginduljak a lejtőn. 
— Hogy é-érted?
— Te is tudod hogy megy ez… órákig smároltok a sráccal, aztán kezdődik a bizsergés, s onnan már nincs visszaút. 
— Tehát szexeltetek? 
— Igen, megtettük. Sokszor. De előtte több hónapig csak orálisan csináltuk egymásnak. Ohh istenem, istenien nyalt az Arni… — áradozott sóvárogva Alexa. — Ő pedig mindig dicsért, mert kurva jól szopok. 
Később Bélával is találkozgatni kezdtünk Arnival. Eljártunk ide-oda, voltunk náluk is. Szülei épp nem voltak otthon. Arni Bélának áradozott arról, milyen kurva jól szopok, Béla pedig gyömöszölni kezdte a farkát a nadrágjában. Ittunk, sokat… aztán csak megtörtént… egyik pillanatban még néztük a Való Világot a tévében, a másik percben már két faszt szopogatok, az egyik rögtön leélvezte az arcom, a másik meg órákig szopatott. 
Később már csak hármasban csináltuk, Béláéknál, a suli wc-ben, meg ilyesmi. Akkor és ott használtak amikor csak akartak.
És a legrosszabb az egészben, hogy egyáltalán nem bántam meg. Iszonyatosan beindított az egész. Hát nem beteges? — borult az ölembe, Petra ajkaival a farkamon Alexa, sírásra görbült, alkoholos szájjal. 
A hülye állat Petra, akkorát szívott a farkamon, hogy az egész testem beleremegett és  teleélveztem ismét a torkát. Eközben ő annyira felizgult, hogy teljesen elengedtem magát, és hangos nyögésekkel élvezett el a sípcsontomon az asztal alatt, miközben Alexa feje a terítős ölemben ájuldozott, de annyira még ő sem volt készen, hogy ezt ne vegye észre. 
Alexa fölrántotta az abroszt az ölemből, és meglátta Petra csupasz, nedves punciát ahogyan a lábam fölött guggolva liheg. 
Alexa a kezét a szája elé kapta, hol engem hol Petrát nézte. Ekkor vette észre a lankadozó farkamat is. 
Két és fél órán keresztül magyaráztuk Alexának a helyzetet. Mindent elmondtunk neki, és ő megígérte hogy nem mondja el senkinek. Kérdezgetett rólam, a farkamról… nagyon meglepte a dolog. Azt is részletesen elárultam neki, hogyan működöm így, és miért vagyok más mint a többi lány. 


21 óra körül járhatott az idő. Én és Petra felmentünk a szobánkba és kulcsra zártuk az ajtónkat. Végre kettesben lehettünk, és belemerülhettem az ízes, gyönyörű punciába. Ekkor vettük észre azt a kis táblát, amin az állt, hogy a szobák teljesen hangszigeteltek a kinti élővilág miatt. 
Nagyon megörültünk ennek a hírnek, és kezdtünk ismét égni a láztól.
Leoltottuk a nagy lámpát, felnyomtuk az olvasót, ami nagyon hangulatos, lágy narancssárga fénnyel árasztotta el a kis szobát.  
Meztelenre vetkőztünk. Felemeltem Petrát a popsiánál fogva. Ő átkarolta a csípőmet a vékony kis lábaival, és lassan, gyengéden csókolózni kezdtünk, elmerültünk egymásban. Felemelő érzés volt. 
Felmentünk az ágyra, Petra alattam vonaglani kezdett, én pedig lassan ráhasaltam. Mivel sokkal alacsonyabb volt mint én, a hasam a csiklójához simult, miközben a fejünk egy színbe került, és kényelmesen elmerültünk ismét a csókunkban. Két tenyeremmel a tarkója alá nyúltam, összefűztem ujjaimat, és úgy csókoltam és csókoltam a dús de apró ajkait. Nyelvünk izgatóan összeforrt, lángolt az egész testünk. 
Petra összekulcsolta lábait a derekamon, és egyre kéjesebben vonaglott alattam a puha ágyon. 
Hevesebb köröket kezdett írni a csípőjével, éreztem azt az irdatlan mennyiségű, enyhén ragacsos nedvet a köldököm körül. 
Csókoltam a nyakát, lágyan, mire ő csak még hevesebben vonaglott alattam, amitől ragacsosabbá vált puncia, őrjítően izgató, cuppogó hangokat kezdett adni annak hatására, hogy szorosan a hasamnak nyomulva, körözött a csípőjével. 
Közben a farkam lefelé állítva, szorosan az ágy és saját ágyékom között lüktetni kezdett, éreztem ahogy leér a hüvelyemig. Iszonyatosan feszített, és Petra nyögéseitől annyira benedvesedtem, hogy a makkomon éreztem ahogyan a hüvelyemből áramlik a forró, sűrű, izgató váladék. 
— Ahh… kérlek, vedd a szádba a csiklóm, szopogasd! Már nem bírooom! - nyávogott Petra alattam. 
— Nagyon szeretnéd, igaz? - mondtam kéjesen. 
Totálisan be voltam gerjedve. 
— Igen! Kérleeek!!
— Ezaz, könyörögj nekem!
— Nagyoon nagyoon kéérlek, nyalj ki, szívd a csiklóm, annyira vágyom a szádra, rá akarok élvezni az arcodra!! Könyörgöm nekeeed!! - könyörgött hangosan és keservesen Petra. 
Én sem bírtam már tovább. 
Lemásztam a lábai közé. Közel hajoltam a csiklójához, eldöntöttem a fejem enyhén jobbra, hogy a fényben is megcsodálhassam az ágaskodó, megduzzadt, csillogó csiklóját, ami akkora volt, mint egy mini pénisz. A fényben az is látszott, ahogyan lüktet meredező csiklója. Nagyobb és szélesebb volt mint eddig bármikor, és csodálatosan kitüremkedett a szeméremajkak és a vénuszdomb közül. 
Kitátottam a szám, kiöltöttem nyelvem, és szép lassan, érzékien bekaptam a csiklóját. Petra hatalmasat, és hosszan nyögött, kéjesen beszélt hozzám miközben óvatosan szívni kezdtem a számban duzzadozó punciát. 
— Uhhh… igen, ez annyira jóó! Kérlek csináld úgy, mint mikor csókolózunk, és közben szívogasd egy kicsit!
Úgy is tettem. Eszét vesztve vonaglott alattam, ordibált a kéjtől. 
— aaaaaaahhh…. Igeeeeeen! Szét akarom baszni az arcooooood!!! - ordította Petra. Lerázott magáról, négykézláb pózba ugrott, elkapott a fejemen némi hajat, rámarkolt és maga alá rántott. 
Volt erő abban az apró lányban! 
Ráült az arcomra, mindkét tenyerét a tarkóm alá tette, úgy préselte csiklójára az ajkaim. 
Fel és le kezdett mozogni, először csak lassan, kéjesen, közben nagyokat nyögdécselt, majd felgyorsult a tempója, és punciát már az egész arcomon éreztem. Jó szélesre nyitottam a számat, kidugtam nyelvemet annyira amennyire csak tudtam, hogy még nagyobb örömet szerezhessek neki. Ismét homloktól állig csúszkált rajtam, közben tépte a hajam, vicsorgott, morgott, ordított a kéjtől akár egy vadállat. Térdei közé satuzta fejem, és egyre gyorsabban, egyre vadabbul mozgott fel és le, ringatta csípőjét. 
Egész testében megremegett, nevem százszor is imába foglalta miközben Istent dicsőítette az arcomon lovagolva. 
Sikítozva élvezett el a bal szemgödröcskémben. Úsztam a finom, selymes nedűben. Lihegve mászott le rólam. Az ágy széléről odanyújtotta a piros kardigánt, amiben megtöröltem az arcomat és a szemeimet. 
Megfogtam a karját és ismét magam alá rángattam. 
— Most pedig szétbaszom a pinád! - figyelmeztettem indulatosan. 
Ekkor már én is olyan voltam akár egy feltüzelt vadállat. 
— Kérleek! Basszál, kúrjál széét! 
Elkezdtem berakni a kőkemény faszomat az apró, agyondildózott hüvelyébe. 
Közben három ujjával “verni” kezdte a csiklóját. 
Iszonyatosan feszített a puncia, de mennyei érzés volt. Még sosem basztam meg senkit. Végre ezt is kipróbálhattam. 
Önkívületi állapotba kerültem, akárcsak a buszon. 
Őrült, állatias tempóban, ütemesen baszni kezdtem a lucskos, habzó punciát. 
Petra visított alattam a kéjtől. 
Nem kellett sok, megremegtem, felakadtak a szemeim és kurva nagyot élveztem Petrába. 
Kihúztam a farkam, aztán közöltem vele, ha ismét állni kezdek, beleverem a szájába, aztán ha jó lesz, jól szét is kefélem a pináját. 
Tetszett neki az ötlet. 
Jó nagyokat nyögdécselt, miközben hevesen dörzsölte csiklóját a maga alá gyömöszölt kardigánhoz. 
Fél óra pihenő után ismét megkívántam Petrát. 
Ő az ágyon, a hátán fekve pihent, én pedig mellette az oldalamon. Bal lábamat felhúztam, a másik nyújtva maradt. 
Megfogtam a nyakánál fogva, és az ágaskodó, lüktető farkamra húztam a torkát. Nagyokat nyögött és mélyeket lélegzett. 
Még mindig a nyakánál és a tarkójánál fogva kezdtem el baszni a fejét. 
Mámorító érzés volt, ahogyan a farkam ki és be jár a torka és az ajkai között minden fennakadás nélkül. 
Lassan úgy használtam a száját, mintha csak a punciát basznám. 
Vicsorogva, morogva, veszettül utasítgattam  hogy szopjon, mert különben baj lesz. 
Rongyosra basztam a torkát és üvöltve, habzó szájjal élveztem bele. 
Azután Petra ismét az arcomon lovagolt, de most vákuumot csináltam a punciára a számmal, és köröztem közben a nyelvemmel a csiklóján, így végre ő is beleélvezhetett a számba a szemgödröcském vagy az orrlyukam helyett. 
Iszonyatosan élvezte. 


Aludtunk egy kedveset. 
Én felébredtem este 11 óra körül, kimentem pisilni, és ittam legalább fél liter vizet. 
Elővettem a mobilomat és pörgettem a Facebookot az ágy szélén ülve. 
Felhajtottam a pólómat, és automatikusan masszírozni kezdtem a makkomat lágyan. 
Petra csodálatos nyelvére gondoltam, és arra ahogy rajtam vonaglik. 
Elkezdtem merevedni. 
Egy percet sem akartam elvesztegetni ebből a jó kis kirándulásból. Mocskos gondolatok bujkáltak bennem. Ha már adott a lehetőség, minden pillanatot ki akartam élvezni a helyzetből. 
Nem akartam hogy vége legyen, így az sem érdekelt, hogy Petra mélyen alszik. 
Egyszerűen csak ki akartam élni a mocskos, perverz fantáziáimat. 
Kapva kaptam a lehetőségen: Petra fordítva aludt az ágyon. Kényelmesen odacsúsztam hozzá. Bal térdemet behajlítva felraktam az ágyra, a jobb talpamat a parkettához tapasztottam. Gyönyörű arcát odaigazítottam a farkamhoz, és elkezdtem lassan húzogatni a bőrt a makkomon. 
Hallgattam ahogyan beleszuszog a nedves hüvelyembe ami még jobban felizgatott. 
Úgy kezdtem verni ütemesen a farkam, hogy a makkom hozzáérjen a nyitott ajkaihoz. 
Beletúrtam a hajába, simogattam az arcát. 
Igyekeztem minél mélyebbre dugni a faszom a szájába. Elkezdtem érezni a forró nyelvét. Jó helyen jártam. Csattogott, cuppogott a bőr a fényes, nedves, duzzadt makkomon. 
Mélyeket sóhajtoztam, nyögtem, miközben élvezkedtem a szájába. 
Kihúztam egy kicsit, rátettem az arcára a lőcsöm, ráfogtam keresztbe a hüvelykujjammal, és dörzsölni kezdtem vele a bal oldali pofazacsiját. 
Petra csak aludt tovább. 
Arra lettem figyelmes, hogy álmában beszél: 
“Anyuci… nyald… puncim… apu… szop… szop…. akarom a gecit…”
Ezeket a szavakat nyögte miközben mélyen aludt, s ezektől a szavaktól annyira felizgultam, hogy kis híján telelőttem az arcát, azonban én még nem akartam. Legalább is nem ilyen hamar. 
Ismét a szájához tettem a farkam. Verni kezdtem lassan. Ismét abbahagytam. 
Felmáztam Petra lábai közé. Óvatosan szétnyitottam a lábait. Ekkor már félig a hátán feküdt, én pedig féloldalasan a puncia felé hajoltam, jobb kezembe a keményre duzzadt faszom. 
Elkezdtem extrém lassan és érzékien nyalni a csiklóját. Rátapasztottam a szám és szívni kezdtem. Éreztem ahogy lassan de biztosan kezd beledagadni a számba. 
Petra nyögdécselt, azonban még mindig aludt. Ismét ugyan azokat a szavakat kezdte használni, mint az előbb. 
“Anyuuciii…. Nyaaaalj…”
Nagyon beindított, és őrült tempóban verni kezdtem a farkam. 
Petra elkezdett nedvesedni, és egyre intenzívebben vonaglott alattam. Megremegett a teste és nagyokat sóhajtozott. Azt hiszem, hogy elélvezett álmában, ahol az anyja nyalta a punciát, és nem én.
Én egyfolytában nyögtem és mormoltam a punciába, ahogy egyre közeledtem a csúcshoz. 
Anyámra gondoltam, hogy vajon milyen érzés lenne ha leszopna. 
Gyönyörű asszony volt. Tőle örököltem át a hermafroditizmust. 
Nagyon szerettem őt, és ő is engem. 


Ahogy egyre intenzívebben masszíroztam a farkam, ajkaim még mindig Petra csiklóját szopogatták, s arra gondoltam, milyen lenne, ha most anyu farkát szopnám, miközben verem a dákóm… 


Pittyegett a telefon. 
Néhány perc múlva még mindig csak pittyegett. 
Levettem Petra pinájáról a számat, ismét visszaültem az ágy szélére, és tovább vertem, miközben megnyitottam a Facebook üzeneteket amiket Alexától kaptam. 
Az üzenetekben bevallotta, hogy iszonyat ki van éhezve a szexre. Könyörgött hogy dugjam meg, mert már elege van a fiúkból, és egyébként is irigyli azt a kapcsolatot ami köztem és Petra között van. Azt mondta, megtesz bármit, csak tegyem be neki legalább egy órára, had élvezzen el legalább 3-4x. 
Felkeltettem Petrát, elmondtam neki mi a helyzet. Megbeszéltük, hogy minden lehetséges módon kihasználjuk Alexát. 


Beengedtem Alexát, bezártam ismét az ajtót. 
Alexán csak egy szál köntös volt, amit egyből le is dobott, és bevetette magát Petra mellé az ágyba. 
Én az ágy széléhez sétáltam, és a mutató ujjammal hívogattam mindkettőt a kissé kókadt faszomhoz. Ketten közre fogták szendvicsbe a farkam, és úgy nyalták, szopták két oldalról. 
Szépen bedagadt kettejük közé. Alexa olyan áhítattal szopta, nyalta a farkam, hogy öröm volt nézni. 
 - Gyere, Alexa! Most a te szádat baszom szét, aztán pedig szarrá kefélem a puncid! 
Megfogtam Alexa nyakát és tarkóját, jó szorosan belemarkoltam a hajába, és ledugtam a torkán a faszom. Ő sem öklendezett. Nagyon hangosan nyögött, mormolt, gagyarászni próbált, de tele volt a szája, plusz Petra ráültette az arcára, és zabálni kezdte a punciát. 
Nagyon élvezte, zihált, csapkodta a pináját Petra szájához. 
Én elég gyors tempót vettem fel, szép ütemesen basztam Alexa torkát. 
Később rákapcsoltam, bevadultam a nyögéseitől, és habosra keféltem a fejét, azután ordibálva szétspricceltem a torkát. 
Kicsit meg is ijedt tőle. Közben csattogott a pinája Petra arcán, egyre hevesebben nyögdécselt, és őrült tempóban kezdett el mozogni. Aztán megremegett az egész teste és elélvezett. Leszállt Petra arcáról és könyörgött hogy basszam meg. 
Felmásztam a lábai közé, kicsit lejjebb húztam az ágyon, hogy Petra jól rá tudjon ülni Alexa arcára. 
Nekem még kellett néhány perc hogy újra töltődjek. A lányok felvették a 69-es pózt. Nyögdécseltek egymás punciába, nyalták, falták egymás csiklóját, közben vonaglottak, tekeregtek egymás arcába. 
Őrjítő látvány tárult a szemem elé. A farkam ismét éledezni kezdett. Lassan közelítettem Alexa hüvelyéhez. Petra egy pillanatra megállt, hogy odaférjek. Apró mozdulatokkal kezdtem tunkolni Alexa forró, nedves punciába a farkamat. Ő nem volt annyira szűk mint Petra, de így is nagyon kellemes volt belétenni. 
Petra fejét rányomtam Alexa csiklójára, ő pedig kéjes, iszonyat hangos nyögésekkel biztosított minket arról, hogy nagyon élvezi azt amit csinálunk. 
Basztam és basztam Alexát, egyre gyorsabban és egyre keményebben. Petra is őrült tempóban nyalta Alexa csiklóját, ami jó vaskosra keményedett tőlünk. Közben Petra már másodjára túrta szét Alexa száját, jól bele is élvezett, egyszer még szana-szét is spriccelte a nyakát meg az állát, jutott valamennyi a szájába meg a hajára is. Mindhárman ordibáltunk a kéjtől, önkívületi állapotunkban mind mondtunk mocskos dolgokat, káromkodtunk és hatalmasakat élveztünk egymásba és egymástól. Semmit sem lehetett kintről hallani, bátran elengedhettük magunkat. 
Azon az éjszakán bármilyen mocskos, perverz dolgot megtehettünk egymással amit csak kitaláltunk. 
Addig tunkoltam Alexát ameddig csak tudtam. Sajnos nem tudtam benne elmenni, mert ahhoz már túlságosan is tág volt. Befeküdtem a párnák közé, és magamra húztam mindkét lányt. 
Csókoltuk egymást, szenvedélyesen, forrón, kábultan, izzadtan. Jól fel is izgattak, ezért ráhúztam mindkettő fejét a farkamra, ők pedig szorgalmasan szoptak, nyaltak, és feldugták a hüvelyembe a mini dildót, amit kivettem útközben a táskámból. Alexa nagyon jól szopott. Látszott rajta hogy gyakorlott már ebben. Mondtam neki, hogy vegye át Petrától a műfaszt, és nyomkodja belém miközben lágyan szopja a farkam. 
— Petra, drágám, gyere ide, csókol, miközben Alexa szopja a faszom és megbasz a műfasszal. 
Úgy is tett, odakúszott hozzám és forró, tüzes csókolózásba kezdtünk. Iszonyatosan fel voltam izgulva, elöntött a kéj és a mámor. Petra hasalt, így kinyújtottam alá a bal tenyerem, hogy tudjon rajta mozogni, és csúszkálni a nedves punciával és a kovászos uborka méretű csiklójával, ami kellemesen beledagadt a tenyerembe. 
Leírhatatlan érzés volt. Képtelen voltam magamon uralkodni, késztetést éreztem arra, hogy a szabad kezemmel rászorítsam Alexa fejét a faszomra, aztán erőszakosan dugni kezdtem a torkát. Alexa keze csak járt ki be a puncimban, keményen baszott a műfasszal. 
Ilyen hamar még sosem élveztem el, ráadásul percekig csak spricceltem és élveztem, ordibáltam, sikítoztam, akkora orgazmusom volt, közben egy percre sem hagytuk abba a csókolózást, Petra közben nyögdécselt és sikítozott a számban annyira baszta már a tenyeremet, hogy majdnem lángra kapott. Szana szét baszkodta az egész alkaromat, aztán már nem bírta tovább és beleült az arcomba, ahol őrült, vadállat tempóban kezdett el lovagolni. Hirtelen felindulásból elfordította a fejem és a fülemre ült, abba élvezett bele miközben telespriccelte az egész fejem. 
Szegény lány, azt sem tudta mit csinál izgalmába n.
Ezt persze egyáltalán nem bántam. Nagyon tetszett, hogy különböző, furcsámnál furcsább testrészeimen élvezett el. 
Alexa a kispárnákat kezdte el meglovagolni, aztán meglátta a tocsogó, piros kardigánt, ráhelyezte a kispárnára és úgy dörzsölte a punciát tovább, eszét vesztve. 
Belemerülte  a vonagló Alexa látványába. Járt a kezem fel és le. 
Petra nagyon szeretett volna beleülni a faszomba, nekem pedig nagyon is tetszett ez az ötlet.
— Alexa, ülj az arcomra! — parancsoltam. 
Leírhatatlan érzés öntött el. Petra a faszomon pattogott, közben Alexa visítva siklott fel és le az arcomon. 
Ismét hatalmasakat élveztünk. Ekkor eszembe jutott egy pornóvideó. Abban két làny, s egy fiú élvezte egymást. Megpróbáltam jól elrendezni a lányokat, és sikerült úgy, ahogyan azt a videóban láttam. 
Én és Petra oldalt feküdtünk. Én hátulról dugtam a punciát. Alexát utasítottam, hogy vesse át Petra lábát a fején, és kezdje nyalni a csiklóját. Petra majdnem ráhasalt Alexa fejére, annyira élvezte ezt az új pózt. 
Csodálatos érzés volt. 
Aztán a lányok oldalfekvésben felvették a 69-es pózt, én pedig dugtam tovább Petra forró, lucskos hüvelyét. 
Mennyei érzés volt, közben az arcomhoz szorítottam a piros kardigánt, amit átitatott megannyit testnedv és élvezés, hogy valósággal ki is lehetett volna facsarni. 
A nagy melegben, kellemesen hűsítette arcomat. 
Hallgattam ahogyan a lányok cuppognak, nyammognak egymáson, nyögnek, némán ordítanak a kéjtől. 
Őrülten dugtam Petrát hátulról és iszonyat nagyokat élveztünk. 


Vágyaink tobzódása kezdett alábbhagyni. 
Eljött a pihenés ideje. Egymáshoz bújva aludtunk el, a végtelenségig ki voltunk merülve. 


Reggel, egyesével elmentünk letusolni, összeszedtük a holmijainkat. Alexa is visszavonult a lakrészébe. A kardigán már csak nedves volt, kiszáradt az este. Szépen összehajtottam, és beletettem a sporttáskám oldalsó zsebébe. 
Felöltözve vártuk a reggel 8 órát a gyülekezőig. Az ágy szélén ültem, Petra pedig az ölemben.
— Totál őrültek voltunk az este, nem? — mosolygott rám Petra. 
— Nagyon élveztelek titeket — válaszoltam kéjesen, miközben a nyakát csókolgattam. 
Ismét csókolóztunk, lágyan, tüzesen. 
A farkam duzzadni kezdett, és feszítette az ölemet. 
— Ígérd meg, hogy átjössz a hétvégén. Képtelen vagyok betelni veled! — gügyögte Petra. 
— Mindenképp! — ígértem meg neki. 
— Még utoljára had okozzak neked örömet a csodálatos számmal, a hosszú út előtt. 
— Gyere, szívd ki a makkom te kis ribi! De ne siess, van még húsz percünk — mosolyogtam rá kacéran. 
Letérdelt elém, az ágy lábához, szélesre tárta ajkait, nyelvét pedig kidugta. Úgy lihegett előttem mint egy kiskutya. Előkaptam, a szűk biciklis naciból, és belelógattam az arcába. Csöpögött és szivárgott csillogó makkom, Petrának pedig csurgott a nyála. 
Gyengéden bekapta és szopizni kezdte. 
Lángolt az arca a kéjtől. Uralkodni akartam magamon, de lehetetlen volt megállni, hogy ne kezdjem el rángatni a fejét a farkamon. 
Petra szinte fuldoklott a lőcsömön. 
Kihúztam belőle egy kicsit, de ekkor ezt mondta: 
— Ahh…Kurd szét a szám! Gyere, lődd tele, ne finomkodj! 
Kőkeményen szoptatni kezdtem. Rángattam a fejét fel le, csípőmmel ringatózva, csúszkálva az ágy szélén. 
Hörögve, ordítva élveztem szét a torkát. 
Szorgosan lenyalogatta a makkom. 
Feldobtam az ágyra, és kiszoptam a méretes csiklóját. Ő is visítozva élvezett el. 
Megtörölgettük magunkat, de most zsepivel, és rohantunk le a többiekhez. 


Megkezdtük a gyaloglást lefelé. Visszapillantottunk a Panzióra, és szélesen összemosolyogtunk. Alexa a távolban szintén ránk mosolygott, s láthatatlan csókokat küldött felénk. 
Hatalmas élményekkel, és mérhetetlen kielégüléssel folytattunk az utunkat hazafelé. 
Út közben Petra többször is rá-rávetemedett a farkamra. Képtelen volt féken tartani magát, de ez velem sem volt másképp. 
Minden pihenőnél elvonultunk, és nagyokat élveztünk egymás szájába és más, furcsa testészeire. 
A buszra várva többekért szülők jöttek, így sokkal kevesebben szálltunk fel a nagy bérbuszra. Petra, én és Alexa leghátra mentünk. Ő beült az ablakhoz. Én mellé ültem, Alexa pedig a balomon foglalt helyet. 
Alig telt el egy óra, a lányok szinte egyszerre kezdték el simogatni a combomat. 
Ismét elő vettem a piros kardigánt, betakartam magamat vele. A farkam már megint kőkeményen türemkedett ki a naciból. 
Szinte összevesztek azon, hogy ki verje a farkamat elsőnek. Én azonban találékony voltam, s utasítottam őket, hogy mindketten verjék a farkamat egyszerre. 
A buszon megannyiszor élveztem tele a kardigánt. Hol Petra guggolt, hol Alexa. 
Mindkettejük torkát habosra basztam a rázkódó, pattogó buszon hazafelé. 
Két élvezés között, arra lettem figyelmes, hogy előttünk a másik oldalon, Melish tanárúr kényezteti a méretes dákóját, s közben pornót nézett. Ezt onnan tudtam, hogy az ablakból visszatükröződött az egész műsor. 
Élvezéskor nagyokat dörmögött, amit köhintésekkel álcázott. 
Úgy lecumiztam volna… 
Reménykedtem benne, hogy egyszer ilyesmiben is részem lehet. 
Iszonyatosan élveztem a helyzetet, azt hogy úgy használom ezt a két lányt, ahogyan s amikor csak szeretném. Gazdag élményekkel tértem haza, olyanokkal amelyeket sosem fogok elfelejteni. Legmerészebb, legmocskosabb fantáziáimat váltottam valóra ebben a két, fantasztikus napban, bízva abban, hogy hosszú ideig marad ez így. 


A kirándulás óta többször is összejöttün, szex-bulikat, ott-alvóst szerveztünk heti rendszerességgel a csajokkal. Élveztük egymást, boldogok voltunk, és gondtalanok. 


Teltek az évek. 
Ahogy idősebbek lettünk, egyre jobban vágytunk a romantikára és a szerelemre. Alexa elment a városból, de ritkán hazalátogatott még. 
Petra és én hosszú ideig jártunk az egyetem alatt. Később össze is költöztünk.  
20 évesek voltunk, mikor szétmentük. Ez idő alatt sem lankadt a lelkesedése az iránt, hogy bármikor, bárhól örömet szerezhessen nekem, amiért mindig is hálás leszek neki. 
Néha még összefutunk a helyi kávézóban. Bevallotta nekem, hogy a sulis évekből, egyedül csak arra a piros kardigánra emlékszik, s azóta is, ha meglát valami pirosat, készetetést érez arra, hogy ráélvezzen. 
Nevetgéltünk rajta, ittuk a meleg kávét. Biztos voltam benne, hogy ő is ugyan annyira fel van csigázva, mint amennyire én is. 
Hazaérve a kis lakásomba, előkotortam a szekrény aljából azt a hatalmas, fakó, piros kardigánt, és szagolgatni kezdtem. (Azóta sem mostam ki) 
Elnyúltam a kanapén, orrom alatt a ruhával, és álomba merülésig vertem a farkamat. 


 


Ha tetszett a történet, írd meg kommentben. 
A visszajelzésetek fontos a számomra! 
Ha kiváncsi vagy a hermafrodita anya-és lánya, erotikus történetére, írj kommentet a folytatásért. 

Hozzászólások
mozgi ·
Élvezetes kis írás. Tele élvezettel.

SexyBayonetta ·
Eddigi legjobb erotikus, leszbikusos történet, amit eddig olvastam. Fantasztikusan le van benne írva minden. Olyan részletes volt, hogy az egészet szóról szóra el tudtam képzelni. Egy remek mű lett és szívesen olvasnék még hasonlót. Élveztem

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: