Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Kellemes, igényes pornótörténet. Tulajdonképpen lektűr irodalom.
Kocsordon az észak alföldi községben jár a nyár, benéz minden ablakon, kulcslyukon, átsuhan...
Ne sírj lelekecském! - simogatta meg a fejem.<br /> A könnyeid elolvasztják az édes arcocskádat......
A tündér szemérmes pillantással eltakarta viszonylag lapos mellkasát.<br /> – Rajta! – noszogatta...
Csak emlékek kusza, összegabalyodott, szabálytalan, nehéz halmaza, amit leteszek itt örökre....
Friss hozzászólások
RichardRoe: Mindig felforr a vérem, ha egy...
2022-01-23 16:28
91esfiu: Tudtam, úgy tudtam :) már várt...
2022-01-23 00:43
Asszisztencia: Hello! Folytatás mikor várható...
2022-01-22 14:53
Marthy: Juj! Lesz következő rész ugye?...
2022-01-21 20:17
tenda: Nagyon tetszett.
2022-01-21 18:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A ősi szekta. Az I. próba

Történetünk egy hegyek között fekvő kisvárosban Folderben játszódik. Az idő 1974. De nem az az 1974 amelyet a Föld lakossága harminc éve átélt, hanem egy teljesen más kor. Foldert hiába keresné bárki a térképen. Ugyanis ez a város egy másik dimenzió egy másik világ városa. Egy olyan világé, melynek törvényei és életmódja a XVII. és a Kr. e XX. század keveréke. Ám technológiája magasan felülmúlja a mi csúcstechnológiánkat. Első ránézésre ez a város egy tipikus angol település az 1400-as, 1500-as esetleg az 1600-as évekből. Ám ez a város más. A középkori életmód egy sötét kelta kori kultúrát és egy csúcs modern technológiát takar. A betegségek nem jelentenek akkora pusztulást, mint a középkorban. Ám ennél sokkal nagyobb „problémák” vannak ebben a városban. Folder csupán pár kilométerre fekszik Stonehangetől. Ebben a világban ez a kőkori építmény tökéletes állapotban van és még mindig használják. Történetünk főszereplői egy ősi szekta tagjai. Akik a középkori szektákra emlékeztetnek. Ám ez a szekta más. Sokkal keményebb és szigorúbb. A történet a szekta két tagjáról a tizenhét éves Dynáról (Ejtsd: Dájnáról) és a húsz éves Abrahamról áliász Nosztradamuszról szól.

Az este hűvös volt és csendes. Az út menti lámpák valamennyire átvilágítottak a gomolygó ködön. A város utcáin két csuklyás alak sétált. Fekete ruhájuk a reneszánsz kori szerzetesek öltözetét idézte. Kezeiket a köpeny ujjába csúsztatták. Arcukat eltakarta a csukja. Olyanok voltak, mintha céltalanul bolyongnának az úton. Lépteik nyomán csobogott a kőút mélyedéseiben megtelepedett víz. Egy bár mellett haladtak el. A bárban égett a villany és az ajtóban egy részeges vén ember állt. Ahogy elmentek mellette a férfi odaszólt az alacsonyabb alaknak.
- Hé baby! Nem iszol velem egy kupicával?
Az alak megfordult és levette a csuklyáját. Egy vörös hajú, kerek arcú lány volt. Haja összefogva lógott a háta mögött. Bár még gyereknek tűnt komoly arc kifejezése és szúrós tekintete elárulta hogy már egy érett nő.
- Hagyjad Dayna! - tette a vállára a kezét a társa. - Nem éri meg.
A lány közelebb lépett a férfihoz.
- Eltalálta. Nem. - mondta szárazon.
- Ez nem így megy kicsikém! - ordított fel a férfi és megragadta a lány karját. - Most bejössz velem és iszol!
És elkezdte húzni a lányt a bárba.
- Nem tudod kivel állsz szemben. - mondta a lány és szemében láng gyulladt fel.

Kirántotta karját a férfi szorításából és benyúlt a köpenye alá. Egy huszonöt harminc centis fém rudat húzott elő. A tárgyat végig gombok, kijelzők és díszítések tarkították. Dyna benyomta a legnagyobb vörös gombot és a rúd tetejéből egy kék fénnyel izzó penge jött ki. A fél méteres penge szinte vágta a ködöt. A levegőt égett szag töltötte be. A férfi előhúzott a ruhája alól egy Coltot (revolvert) és a lányra célzott. A fegyver eldördült kétszer egymás után. Ám a lány reflexei gyorsak voltak. A fénykardot maga elé lendítette és a golyók elé tartotta az izzó pengét. A golyók szénné égve pattantak vissza a kard pengéjéről. A férfi meghátrált.
- Elég Dyna! - mondta a másik csuklyás alak és kezét ismét a lány vállára tette.
Dyna kikapcsolta a pengét és visszatolta a fegyvert a köpenye alá. Csuklyáját fölvette és elindult Nosztradamusz után. A köd lassan belepte testüket és eltűntek a riadt báros elől.
A város szélén egy kisebb hegy állt. Alig volt kétszáz méter magas de az emberek hegyként emlegették. Az oldalában egy ajtó volt. Nasztradamusz bekopogott.
- Jelszó? - hallatszott egy érces hang az ajtó mögül.
- Az istenek választottja. - mondta a fiú.
Az ajtó kinyílt.
- Istenhozott Nosztradamusz. Isten hozott Dyna. - mondta a férfi aki az ajtóban állt. A három alak lement a lépcsőn. Egy hatalmas szikla barlangba értek melynek közepén tűz égett. A tűz körül a szekta tagjai gyülekeztek. A tűz mellett egy emelvény állt. Egy férfi felállt az emelvényre széttárta karjait és ünnepélyes hangvétellel megszólalt.
- Isten hozott titeket testvéreim! Ismét összegyűltünk a ünnepségre.
Ez az ünnepség abból állt, hogy megkeressék az istenek küldöttjét. A jelölteknek meg kellett küzdeniük egymással. Az utolsó két fordulóban a hat pár életre halálra küzd egymással. A győztes ha túléli sérüléseit ha kiáll még egy pár próbát őt tisztelik az istenek küldöttjeként. Az ünnepséget egy hatalmas buli zárta.

A férfi meggyújtotta a fáklyákat és a sötétből kirajzolódott egy tíz négyzetméteres kűzdőtér.
- Dyna és Xanados. - ordította a férfi. Dyna levett csuklyáját és a férfihoz lépett. Átadta fénykardját és a férfi egy nehéz, szépen megmunkált kardot adott át neki. Ezután egy fiú lépett elő és ő is ugyanígy tett.
Fél perc múlva már egymással szemben álltak a kűzdőtéren. Körözni kezdtek egymás körül. Méregették egymást. Dyna végignézte a fiú izmos testét. Nézte fiatalos arcát és tüskésre nyírt barna haját. Xanados is nézte a lányt. Karcsú teste nem tűnt túl erősnek. Vörös haja a háta mögött libegett. Alacsony termete és gyengének tűnő teste miatt Xanados könnyű célpontnak tartotta. Hirtelen előreugrott és lecsapott. Kardja becsúszott a lány köpenye alá és széthasította azt. Dyna felugrott megpördült a levegőben és úgy hasba rúgta ellenfelét hogy az több métert repült hátra. Amint a földre ért harcállásba helyezkedett. Testén lógott a szakadt ruha. Formás mellei kilátszottak a szakadások mentén. Amikor Xanados ismét támadt megpördült és egy határozott mozdulattal kiütötte a fiú kezéből a kardot. A lány máris győzött. Bár oldalán folyt a vér és a küzdelem sokkal jobban megviselte mint ellenfelét ő győzött. A közönség ünnepelt. Dyna kimászott a ringből. Nosztradamusz odalépett hozzá és átölelte.
- Ügyes voltál. - mondta és szájon csókolta a lányt.
- Hugh és Dambus. - ordította a férfi és ismét küzdelem jött. Órák teltek el. Dyna egymás után aratta győzelmeit. Végül eljött az utolsó meccs.

A ring egyik sarkában Dyna állt. Teste izzadtságtól csillogott. Már a tizedik szakadt köpeny volt rajta. A másik sarokban egy másik lány Garonin állt. A lány valamivel idősebb és magasabb volt Dynánál. Barna haja ragadt a vértől. Dyna ugrott és ütött ám ellenfele szemrebbenés nélkül védett. Hirtelen ő sújtott le és levágta Dyna köpenyének ujját és végig sértette a lány vállát melyből ömlött a vér. Ádáz küzdelem volt ez. Csapás csapás, védés védést követett. Már fél órája voltak a ringben. Dyna felugrott megpördült a levegőben és érezte ahogy cipőjének talpa csattan Garonin arcán. Amint leérkezett látta, hogy a lány szájából ömlik a vér. De Garonin nem adta föl támadt és vágott. Dynáról leesett a több száz darabra szakadt köpeny. Izmos testén és formás mellein csillogott az izzadtság. Előre ugrott és egy csapással szinte levágta ellenfele karját. A kard csontig hatolt. Garonin felordított és kardjával lesújtott. Ám csak Dyna cipőjét találta el melyről levált a talpa. Dyna éppen hogy leérkezett megint ugrott és hátba rúgta Garonint. A lány kezéből a közönségbe repült a kard. Ő maga pedig a földre rogyott. Dyna egy vágással megszabadította ruháitól. Persze ez csak egy félresikerült vágás eredménye volt. Garonin féloldalt feküdt a földön. Karjából és szájából ömlött a vér. Lelógó mellei úsztak a könnyben és az izzadtságban. Puncija megtelt izzadtsággal. Dyna mellé lépett. Belenézett a lány ártatlan szemébe. Nézte a szelíd kiskutyaként a földön fekvő lányt. Ám ez a trükk nem verte át. Fölemelte kardját és teljes erejével átdöfte Garonin testét. Ahogy kihúzta a kardot a lány szája „könyörgésre” nyílt. Ám Dyna nem várta ki, hogy mit akar mondani. Kardját betolta Garonin szájába és a penge véres hegye a lány hajában tűnt fel. Egy hosszú vágással a melléig felhasította a lány testét aki holtan zuhant a földre. Dyna megnyerte a meccset.

Dyna kilépett a ringből. Nosztradamusz odalépett hozzá és átölelte. A lány letolta a fiúról a csuklyáját és megcsókolta.
Pár perc után Dyna már új köpenyben állt az ünnepségen. A szekta tagok körbe táncolták a tüzet és gregorián stílusú dalokat énekeltek. A főpapnő középen énekelt. Az emelvény mögött állt. Fél órányi éneklés után négy alak térdelt le a főpap elé. Három nő és egy férfi. Huszonévesek voltak. A főpapnő levette csuklyáját és segédjével a küzdelmet vezető pappal a négy alakhoz lépett. A papnő az első nőhöz lépett. Kezét a lány álla alá csúsztatta és fölemelte a fejét. Fiatalos arca volt. Szőke haját megvilágította a tűz. Kék szeme csillogott a fényben. A papnő fölállította és szájon csókolta. Szabad kezével végigsimította a lány testét. Formás mellei, kissé kiálló bordái, lucskos puncija és izmos combja didergett a hideg kéz érintésétől. Csukott szemmel csókolta vissza a papnőt. Szenvedéllyel, élvezettel. Szinte már szerelemmel csókolta a nőt. Az elengedte a lány száját, megragadta a karját és az emelvényhez vitte. Az emelvény kb. derékig ért a nőnek. Ráfektette a lányt. Letolta melleiről a köpenyét. Elővett egy kést és azt az égbe emelte. Egy pár soros imát kántált és a lány szívébe döfte a díszes tőrt. A lány összeszorította a száját és pár másodperc múlva meghalt. A papnő a férfihoz lépett. Felállította és megcsókolta. Végigsimította a testét. Belemarkolt a farkába és végül ő is az emelvényen végezte.

Az egyik lánnyal is ezt tették. Az utolsó lánnyal hosszú ideig csókolózott a papnő. Állva levette róla a köpenyt. Melleit masszírozta. A lány tökéletesen úgy nézett ki mint Britney Spears. Talán ebben a világban minden mi világunk béli embernek van egy megfelelője. „Britney” csókolta a negyven éves papnőt és kezeit bátortalanul becsúsztatta a nő díszes köpenye alá. Melleit simogatta majd a puncijáig haladt. Meglepődve tapasztalta hogy a nő puncija olyan lucskos mintha végignézett volna tíz szexfilmet egymás után. A nő kezeit Britney arcára tette és csókolta mint egy megszállott. A szektatagok tudták hogy a nőnek vannak leszbikus hajlamai de hogy ennyire azt senki sem sejtette volna. A nő letérdeltette Britneyt és széttárta a köpenyét. A lány úgy térdelt hogy a nő puncija pont az arca előtt volt. Tudta a dolgát. Lassan nyalni kezdte a papnő likát. Nyelte az édes nedvet miközben a nő nagyokat nyögött. Britney lassan feljebb ment. Mostmár a nő mellbimbóit szopogatta. Csókolgatta a melleit amikor a papnő fölemelte a fejét. Nyomott egy csókot a homlokára majd még egyszer szájon csókolta. Ekkor megfordította a lányt és a közönségre nézett. Mindenki tudta, hogy ez mit jelent. Sorban mentek oda a szektatagok a lányhoz és csókolóztak vele, kinyalatták vagy leszopatták magukat.

Pár perc múlva Nosztradamusz került sorra. Fél percig csókolózott Britneyvel majd széthúzta a köpenyét. Letérdeltette a lányt és izmos faszát a lány szájába dugta. Britney istenien szopott. Akár egy angyal. Pár perc után fölemelte és belenyomta a faszát a lány nedves puncijába. Bár ehhez még senkinek nem volt bátorsága, a papnő örömmel nézte. Az utolsó csók után kihúzta faszát a lányból. Britneyn, mint a többi nőn (a papnőt kivéve) egy fekete gumis török bugyogó volt, ami a fasz nyomása híján visszacsúszott a helyére. Most Dyna jött. Úgy gondolta, hogy ha a barátja ennyire élvezte, miért ne élvezze ő is. Szájon csókolta Britneyt, aki még őt az ötödik partnerét is fel tudta izgatni. Dyna megfogta a lány kezét és a melleire tette majd lassan vezetni kezdte amíg Britney magától is simogatta a gyönyörű domborulatokat. Dyna kezét becsúsztatta a lány bugyogójába és a fenekébe markolt. Pár perc után kénytelen volt elengedni de ez a pár perces „szex” hatalmas élvezetet okozott neki. Még tíz tizenöt ember jött, de utána a papnő lezárta a mókát. Britneyt felállította tűz mellé és kiválasztott három önként vállalkozót. Ezek egy Hugh nevű fiú, egy leszbikus lány Jewels és Dyna voltak. Nosztradamusz is vállalkozott, de őt nem választotta ki a papnő. A választottak levették a csuklyájukat és egy kisebb emelvényre állították Britneyt, aki így mindannyiuknál magasabb lett. Köré álltak és simogatták.

Csókolgatták a testét. Majd Jewels nem bírta tovább és letolta a lány bugyogóját. Eléjük tárúlt Britney csodálatos puncija. A lábait csókolgatták, majd jött az amiért ott voltak. Dyna volt az első aki eleget tett a feladatnak. Végignyalta a terpeszben álló Britney lábát és fogait a lány izmos vádlijába mélyesztette. Britney arca összehúzódott a fájdalomtól. Dyna letépte a lány vádliját és jóízűen megette. Most Hugh harapott ki egy darabot Britney derekából. Jewels pedig a hasát marcangolta. Dyna följebb ment és a térdéről hántotta le a húst. Mikor már szinte semmi nem maradt a térdén az inakon kívül letérdelt levette a lány cipőjét és a lábfejét vette a szájába. Egy harapásra lehántotta az összes hűst Britney lábfejéről. A lány már nem bírta mozgatni a lábát. Csak a megfelelő dőlésszöge miatt nem esett el. Jewels most felállt a lány elé és megcsókolta. Majd fölment a szeméhez. Felnyitotta a szemhéját és fogait betolta a szemgolyója mögé. Az utolsó kép amit Britney ezzel a szemével látott Jewels véres torka volt. A lány kiharapta Britney szemét. Az áldozat már félholtan esett volna össze, de a papok kikötözték két felállított oszlophoz. Hugh Britney bal combját teljesen lekopasztotta és most a bal vádlijára ment. Dyna betérdelt alá és a punciját kezdte nyalni, majd egy erős harapással Britney teljes szaporító szervét kiharapta. Fundollen (Ejtsd: Fándolen) áliász Britney Spears ekkor az elviselhetetlen fájdalom és a vérveszteség következményeként meghalt.

Fél óra alatt lekopasztották a lányt. E-szokás nem lehet tudni honnan eredt, de a szekta tagok teljesen rászoktak. Lassan kezdtek elszállingózni a szektatagok. Dyna és Nosztradamusz negyed órával a buli vége után mentek el.
Az út ködös volt és hideg. Az éjszaka már teljesen leszállt. Hajnali három volt. A pár elköszönt egymástól. Nosztradamusz hazament, Dyna pedig elindult a közeli tó felé.
Hasonló történetek
3124
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
2631
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
játékos ·
Ne írj!
Vagy legalábbis írd az elejére, hogy nem kell elolvasni!

Már az amazonoknál is utáltam, hogy hetet-havat összehordasz, mindenféle korokat, szereplőket összekutyulsz, de értelme, célja az egésznek nincs, csak hogy a végén jól kiharapdálják egymás szemét.

Miért nincs ez a horror rovatban?
És miért kellett másik néven megjelentetni, mint az amazonosat?
GerM ·
Erről a kedves oldaladról nem ismertelek játékos :-)
Nilturiel ·
Igaza van Játékosnak.

Unalmas, elcsépelt. Ugyan az, mint a kannibálos, csak más címmel.

Jó lenne, ha nem lenne több része, de tartok tőle: nem ússzuk meg. 0-0-0

Hárpia ·


Nem is olyan vacak!
Jó, jó, kevés benne a spiritusz, mint diannás cukorban a szesz, de van benne csíra!
Termékeny a fiú, csak nem elég még a vitamin a talajban!
Higyjétek el, ez a jövő, a Harry Plotter írója lehetett így 15 éve, csak majd a tizen-huszon éveseknek kell ez a style nagyon!
Szóval kedves Hórusz, Hó rukk!
Talán még annyit, hogy a kannibálos verzió a maga helyszíne miatt elég egzotikus volt, ebbe a középkori-szerű valamibe kellene még néhány csepp érezhetőbb környezet. Arra gondolok, hogy amit a sziget magától kínált, azt itt jobban le kellene festened, úgy, hogy a melegtől a büdösig mindent érezzen az olvasó!!


Jó festést!

.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: