Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A liget

-Félek! - mondta Anne halkan.
-Ez teljesen normális. - mondta Mike fejét felemelve a nő puha melléről, ahová a szeretkezésük után hajtotta.
-Lehet, hogy normális, de akkor is félek.
-Valóban nagy dolog, érthetőek a kétségeid.
-Tudom. - mondta a nő szomorúan bámulva a mennyezetet.
Mike felkönyökölt és a szemébe nézve azt mondta:
-Nézd Anne, teljesen rajtad múlik! Ha most nem akarod megtenni, várhatunk egy kicsit vagy el is felejthetjük az egészet. Kizárólag a vágyad miatt vagyunk itt.
-És a te vágyad miatt.
-Igaz, de ha bármi kétséged van, nem kell megtennünk.
-De már mindent elterveztünk. Nem léphetek vissza. - mondta a nő komoran.
-Nem probléma. Mindenki megértené. Törölhetjük, ha nem érzed magad késznek.
-Tudom, de mindenki arra készült, hogy ma lesz.
-Nem számít.
Mike gyakorlatból tudta, hogy a megengedő közelítés a legjobb. Ha erőltet egy lányt emlékeztetve az előkészületekre és a vállalására, akkor jó esély volt rá, hogy az visszalép. Ha viszont hangsúlyozza, hogy mindig van választási lehetőség, akkor a nők rendszerint meggyőzték magukat a folytatásról. Legrosszabb esetben halasztottak, de mindig visszatértek vágyuk beteljesítéséhez.
-Nem tudom miért vagyok ilyen. Már régóta álmodozom erről a napról és most amikor itt van, megpróbálom elrontani. - mondta Anne.
Mike elmosolyodott, magában már tudva, hogy elkerült egy tragédiát. Megpuszilta a nő homlokát és megsimogatta a haját, majd kimászott az ágyból és felvett egy kényelmes köpenyt. Anne kiugrott az ágyból és zuhanyozni indult, hogy a forró víz elmossa aggodalmait.
-Készen vagyok! Mehetünk! - mondta amikor végzett.
Mike egy ideig csodálta az ajtóban álló lenyűgőző testet mielőtt a kezét nyújtotta volna és emlékeztette volna Anne-t, hogy vegyen papucsot. Együtt sétáltak ki a házból és vágtak át a mellette elterülő kerten. A hálószobától öt percnyi sétára volt a kis liget, de az út hosszabbnak tűnt.
Célhoz érve, Anne szíve hevesen vert. Ezelőtt csak egyszer járt itt. A liget a birtok egyféle szent helye volt és csak Mike, illetve a végzetükre váró nők látogathatták meg a fákkal körbevett, kívülről láthatatlan tisztást. Mike három héttel ezelőtt hozta ide és mindent elmondott ami történni fog. Akkor még ez a nap a távoli jövőbe veszett. Most viszont nagyon is valós volt és a nőt elöntötték az érzelmek. Egy kicsit megtántorodott, amikor meglátta a fatönköt a tisztás közepén, amit Mike vésője és az idő koptatott a célnak megfelelően tökéletesre. A csiszolt felszínre száradt sötét foltok jelezték, hogy használatban van.
-Nyugalom! Amikor készen állsz, felveheted a pozíciót, de nem kell sietned! - mondta a férfi gyengéden.
Mike figyelte a nőt. Az érzékei azt mondták, hogy Anne a bizonytalansága ellenére meg fogja csinálni. Már azelőtt megbizonyosodott a nő vágyának erősségéről mielőtt idehozta volna. A kritikus pont az ágyban volt a szeretkezés után és azon átjutottak. Mégis alaposan figyelte. Nem az aggodalom, hanem az élvezet miatt. Lenyűgözte egy nő arckifejezése amikor szembenéz saját végzetes vágyával. Szerette nézni az érzelmekkel terhes utolsó pillanatok minden másodpercét. Ez majdnem jobban izgatta, mint maga a végrehajtás.
Anne kifelé nyugalmat sugárzott, de a mozdulatai lassúak és megfontoltak voltak, mint amikor valaki spiccesen kétségbeesetten igyekszik elrejteni ittasságát. A nő a tönk mellé lépett és nehezen kapott levegőt. Úgy érezte, hogy a szíve annyira ver, hogy a mellei is megmozdulnak tőle. Mike mögé lépett és haját egyetlen hosszú, vállig érő copfba fogta. Anne tudta, hogy viszonylag rövid élete legijesztőbb és legizgatóbb pillanatait éli át. Úgy érezte mintha filmen látná magát és mindent egy pillanattal hamarabb tudna, mielőtt tényleg megtörténne. Tudta, hogy le fog térdelni és hamarosan így is lett. Térdelve nézte az ijesztő tönköt. Látta magát, ahogy előrehajol és állát az erre kialakított mélyedésbe teszi. A lélegzetvételeit tudta uralni, de vadul kalapáló szívét nem.
-Mondd, hogy akarod! - mondta Mike lágyan, tudva, hogy az ismétlés inkább a nő nyugalma miatt kell, mint a sajátja miatt.
-Akarom. Mindig is akartam. - mondta lassan Anne.
-Elfogadom az ajándékodat! Köszönöm a testedet! - mondta szertartásosan a férfi, majd levette magáról a köpenyt és biztonságos távolságba helyezte.
-Mindenki élvezni fog? - kérdezte a nő.
-Te leszel a legínycsiklandóbb hús, amivel valaha is találkoztak.
Miközben beszéltek, a férfi egy puha kötéldarabbal előbb összekötözte a nő bokáit, majd hátrahúzta Anne csuklóit és egy másik kötéldarabbal azokat is egymáshoz erősítette.
-Miért kötözöl meg? Nem akarok sehová menni. - kérdezte a nő.
-A későbbiek miatt. Gyorsan fel szeretnélek majd lógatni, hogy minél kevesebb vér menjen veszendőbe.
-Ohh...OK! - fogadta el a magyarázatot Anne könnyedebben, mint Mike gondolta volna.
-Meg is vagyunk. Szólj, ha készen állsz! - mondta a férfi és a hosszú copfot előrehajtva szabaddá tette a karcsú nyak világos bőrét.
Anne könnyeket érzett a szemében. Amikor készen áll? A lehető legalaposabban ki akarta élvezni ezt az élményt, de minden másodperc erősebb érzelmekkel járt, mint a megelőző. Mi lenne a megfelelő pillanat? Élvezte az érzelmei viharát és koncentrálni próbált. Becsukta a szemét és szája az utolsó szavaira nyíltak, de az bukott ki belőle:
-Pisilnem kell!
Mike elnézően mosolygott és leengedte a bárdot.
-Semmi gond! Mindig ez történik! - mondta.
Gyorsan kioldozta a nőt és kezét nyújtva segített neki felállni. Anne zavartan és dezorientáltan állt fel tudva, hogy már halottnak kellene lennie. Követte a férfit a liget sarkába, amit az pont erre a célra áldozott fel. Zavartan és megbánást érezve lépett a rejteket nyújtó sűrű aljnövényzet mögé.
-Természetes reflex. - mondta Mike, amikor a nő félénken újra előbukkant.
Anne újra átélte az érzelmek sorozatát, de ezúttal valahogy gyorsabban. A férfi újra összekötözte a bokáit és a csukóit és az álla újra a tönk sima vágatában nyugodott. Amikor újra elhangzott a kérdés, tudta, hogy ezúttal készen áll átélni a régen vágyott élményt.
-Csináld! - mondta lágyan.
Mike-nak jó füle volt. Az engedély ritkán hangzott el hangosan és magabiztosan és nem szabadott elszalasztani. Meglendítette a bárdot, ami begyakorolt ív mentén csapódott a tönkbe és mozgását alig befolyásolta az útjába kerülő hús és csont. Amikor Anne a kérés és a végzetes csapás közt a talajt bámulta, egy kérdés villant belé: “Hol a kosár?”
Mint kiderült, Mike-nak nem volt szüksége kosárra. A nő csodás teste megrándult és oldalra dőlt. Anne érezte, hogy a feje a levegőbe ugrik, megszabadulva a test kötöttségeitől. Mike a bárdot a tönkbe vágódva hagyta és villámsebes reakcióval elkapta a szőke copfot a levegőben. Anne vörösbe fordult látással homályosan még észlelte, hogy a férfi a szemébe néz és gyengéd csókot nyom az ajkára, majd döntését meg nem bánva távozott a világból.
Amikor az Anne szemében az egykori csillogó kékség helyén megjelenő szürke üresség jelezte, hogy a nő nincs többé, Mike a fejet a véres bárd mellé tette a tönkre és a test többi része felé fordult. Könnyedén felkapta a vérző testet és a bokákat összekötő kötél segítségével felhúzta egy faágra akasztott kampóra a tisztás szélén. A lógó testből kifolyó drága vért egy műanyag edény fogta fel. Mike visszasétált a tönkhöz és az elveszett vér miatt bosszankodott. A fűnek persze jót tett, de gyűlölt bármit is elveszteni egy nőből, aki felajánlotta magát neki. Felkapta Anne fejét és a kivérző testet nézte. Volt benne egy kis megbánás, de a legmélyebb izgalom fogta el amit csak elképzelni tudott.
Cat ekkor lopózott a tisztásra. Catherine volt a rendes neve, de Mike Cat-nek hívta azon szokása miatt, hogy rendszeresen a kert olyan részeiben ólálkodott, ahol semmi keresnivalója nem volt. A férfi észre sem vette az alacsony, sötét hajú nőt addig, amíg az elé nem térdelt és ajkai közé nem vette a meredező férfiasságát. Nem tiltakozott az Anne-nel közös privát pillanatuk megzavarása ellen. A nő ügyes szája csak fokozta az élvezetét. Nem tartott sokáig amíg Cat végzett vele. Mike homályosan tudatában volt annak, hogy a nő szájába élvez és hagyja, hogy annak nyelve és ajka megkapja amit akart.
Cat elégedetten megnyalta a száját és összegömbölyödött a férfi bokájánál. Anne levágott fejének csonkjából vércseppek hullottak telt keblére. Egyik vékony ujjával megérintette a vörös foltot, majd a szájába véve megízlelte az alig egy hónapja megismert lány meleg vérét.
-Más az ízed, amikor éppen egy lánnyal végzel. - mondta Cat, amikor látta, hogy Mike figyelmét már nem köti le teljesen áldozata látványa.
-Miben más? - kérdezte a férfi úgy, mintha csak most vette volna észre a jelenlétét.
-Nem is tudom...csak más. Élesebb. Erősebb.
-Huh. - mondta Mike semmitmonóan.
-Lefogadom, hogy ízletes lesz. - folytatta Cat társalogva.
Megkedvelte Anne-t a rövid ittléte alatt, de a csendes szőke képe a sütőben csábítóbb volt, mint a lány élőben.
-Végignézted? -bkérdezte Mike enyhe váddal a hangjában.
Cat minden mozdulatával érzékiséget sugárzott. Még akkor is, amikor vállat vont és azt mondta:
-Természetesen.
-Tudod, hogy nem lett volna szabad.
-Aha. - felelte Cat minden bűnbánat nélkül.
Mike egy műanyag szőnyegre tette Anne fejét a lány vérét összegyűjtő edény mellett és Cat felé fordulva mosolyogva azt mondta:
-Nagyon rossz lány vagy!
-Tudom. De ugyan mivel tudnál megbüntetni?
-Ebben van valami.
-Elmondtad neki, hogy ma este két lány lesz felszolgálva?
-Nem. Nem tetszett volna neki az ötlet.
-Nagyon rossz fiú vagy! - utánozta gúnyosan a nő felemelt ujjal.
-Nehéz mindenkinek megadni amit szeretne.
-Ó te szegény! Egyébként biztosan szükség van két lányra?
-Igen. Szinte mindenki elfogadta a meghívást és így Anne nem lenne elég.
-Túl vékony. - értett egyet Cat, majd azt javasolta - Talán kövér lányokkal kellene csinálnod.
-Néha a minőség fontosabb, mint a mennyiség.
-Csak egy javaslat volt.
-Félsz? - kérdezte Mike eléggé ismerve a nőt ahhoz, hogy ugratni merje.
-Nem. Csak rád gondoltam.
-Rám?
-Igen. Szörnyű lehet annak tudata, hogy az utolsó szopásban részesítettek ezek az ajkak. Mit fogsz csinálni nélkülem?
-Utolsó előtti szopás - mondta a férfi provokatív mosollyal.
Ez a megjegyzése telibe talált. Cat teljesen elmerült abban a gondolatban, hogy a férfi a fejét a kezében tartva a hímtagját az ajkai közé nyomva még egyszer megtölti a száját spermával, miközben nézi kifakuló tekintetét és a földön fekvő fejetlen testét. Valami nagyon orgazmusközelit érzett.
-Bravó! -mondta, amikor összeszedte magát.
-Azt hiszed viccelek?
-Nem. - felelte a nő.
Ha azt hitte volna, nem hatott volna rá ilyen erősen az érzés. Folytatta:
-De mégiscsak érzéketlenség mellette felszolgálnod. - mondta Cat sértődött ajakbiggyesztéssel.
-Miért?
-Mert olyan az alakja, mint egy szupermodellnek!
-Valóban gyönyörű. Na és?
-Ki az ördögöt fog érdekelni az én testem?
Mike felnevetett és azt mondta:
-Elég a bókokra vadászásból! A szexbombák mindig jobban mutatnak a tálcán, mint a szupermodellek.
-Ha te mondod! - felelte a nő magában mosolyogva az elismerés miatt.
-Jól kiegészítenétek egymást!
-Nincs kétségem afelől, hogy valamelyik bonyolult pózodba fogsz minket igazítani. - mondta a nő vidáman.
-Már elég régóta vagy itt. - mondta Mike mosolyogva és már maga is elé képzelte a szégyenlős szőke hercegnőt és a sötét hajú, vad csábító nőt összefonódó végtagokkal egy tálcán.
-Hány lakománk volt mióta itt vagy? - folytatta.
-A ma estivel együtt kilenc - felelte gyorsan Cat.
-Tudod mit mondanak a macskák életeiről…
-Ha, ha!
Mike-ban tudatosult, hogy megfeledkezett a múló időről. Anne testéhez lépett és kicserélte a vért gyűjtő edényt egy tisztára és felkapott egy belező kést. Cat érzékien kinyújtózott és a fűben fekve érdeklődve figyelte a hátborzongató eseményt. Mike a kés hegyét a lány derekához illesztette, majd előrehajolt és száját Anne nedves puncijára nyomta. Egyféle szertartásként végezte ezt, de közben élvezte a lány utolsó orgazmusának ízét. A nyelve a szokottnál kicsit hosszabban kutatta a kihűlő test ízét, majd benyomta a kést és gyakorlott mozdulattal húzta a deréktól a szegycsontig. Gyorsan kihalászta a belsőségeket. Amikor Anne teste kiürült, Mike lenézett az edényben levő masszára. Most rendszerint a szervek szétválogatása következett volna, de mivel ma kettőt kell csinálnia, úgy döntött, hogy a hatékonyság kedvéért a válogatást is egyszerre csinálja meg.
Cat lenyűgözve nézte a belezést és elképzelte, ahogy a saját teste részesül, majd mindabban, amiben Anne teste. Mike lemosta a kezét és Cat karcsú teste mellé feküdt a fűbe. A nő nekinyomta magát. A férfi simogatta egy kicsit a duzzadt mellbimbókat, majd gyorsan a széttárt lábak közé süllyedt és arcát a nő puncijába temette. Cat nedveinek íze pont olyan tökéletes volt, mint a nő alakja. Miközben a férfi nyalta, a nő tekintete a véres dologra szegeződött, ami valaha az ismerőse volt. Amikor a nő érzéki remegése kontrollálhatatlanná kezdett válni, a férfi feljebb csúszott rajta és belehatolt. A szeretkezésük vad volt és nem olyan gyengéd utolsó dugás, mint Anne-nel reggel. Amikor Mike végül kihúzta magát, a nő az orgazmusa után képtelen volt levegőt venni és több percbe került mire össze tudta szedni a gondolatait.
-Hol is tartottunk? - kérdezte a férfi szemérmesen.
-Az ésszerűtlen vágyadnál, miszerint levágod a fejem. - felelte ajkát biggyesztve Cat.
-És a te ésszerűtlen vágyadnál, miszerint szeretnéd, ha megtenném.
-Ez már nem ide tartozik.
-Talán tévedek?
A nő egy kicsit elgondolkodott és megpróbált kitalálni valamit, hogy tagadja, de végül annál maradt, hogy:
-Nem. Nem tévedsz.
-Tudom. Remélem élvezted az ittlétedet. Hiányozni fogsz! -mondta a férfi és megpuszilta a nő homlokát.
-Miaú - mondta Cat, majd érezve, hogy itt az idő, felállt, egész testével izgatóan kinyújtózott és a tönk mellé térdelt.
-Tetszik, hogy így látsz? - kérdezte.
-A sok kedvenc pózom egyike - felelte a férfi, majd a tönk másik oldalára térdelt és szenvedélyes csókolózásba kezdtek.
Cat végül megszakította a nyelveik táncát és remegve előrehajolt. Mike ugyanúgy megkötözte, mint Anne-t. A nő nem ellenkezett. Ez volt az ő pillanata. Tudta, hogy egyszer el fog jönni és jó volt ide eljutni. Nyugalom szállta meg. Készen állt. Mike a szokottnál nagyobb sajnálattal nézett le a testre. Cat már majdnem egy éve volt a birtokon és ellenszegülése a szabályoknak már lényeges részévé vált a lefejezés utáni szertartásnak. A férfi szerette volna, ha még marad, de a nőben belül pont az a vágy égett, mint Anne-ben és a végén a játékos érzéki kapcsolatuk ellenére megkeseredett volna, ha nem kapja meg ami miatt végülis idejött. Mindkettőjük számára csábító volt, hogy folytassák a játékukat, de a nem kielégítő befejezés kockázata minden halasztással csak nőtt. Itt volt az idő.
-Szólj, ha készen állsz! - mondta Mike a bárdot felemelve.
-Pisilnem kell! - mondta nevetve Cat.
Ezek voltak az utolsó szavai.
Hasonló történetek
7083
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
7252
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
triklovic ·
Tetszett.

sonny grosso ·
Jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: