Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Nedves volt, bár leginkább az izzadtságtól. Rutinosan kezdtem nyalni. Emlékeztem rá, hogy...
A lábaim ösztönösen felemelkednek és szétnyílnak neki. A hímvesszője visszatér az őt megillető...
A lány elkapta a tekintetét és a nő felé fordulva, arcát annak mellkasának nyomva esdekelni...
Budapest a magyar hon fővárosa. A vén folyó a Duna amin télen sokan görkorcsolyáznak az ország...
Tücsök nyájak ciripeltek a fűben, a színes faleveleket fújta a Déli szél. Malter, a lótetű...
Friss hozzászólások
golyó56: Rémes: a stílus, a helyesírás,...
2023-12-03 15:50
kaliban: Az eltévedt bárány végül mégis...
2023-11-30 17:07
naiv1966: Szia! Ennyi kérdésre csak 300...
2023-11-30 14:52
Melcsi4: Írhatnál sűrűbben. Talán nem v...
2023-11-29 20:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A lányom szakítani akar

Egyedül nevelem a lányom. Jó a kapcsolatunk. Nem fülelek, de hallom - amikor a chaten beszél a szerelmével - hogy ennek vége lesz. Kár, annyira aranyos ez a fiú, teljesen odavagyok érte, és Panni szavaiból azt veszem ki, hogy elküldi őt.


A fiú még nem tudja, még nem kapta meg az elbocsátó szép üzenetet, de én már látom, hallom, hogy szakítás lesz a vége. Belesajdul a szívem, mert nagyon tetszik a kölyök. Jelen voltam a kapcsolatuk minden percében, mert vigyáznom kell a kicsi lányomra, és az interneten annyi rosszat hallottam már magukat másnak kiadó emberekről. 


Panni tizennégy éves múlt, lassan tizenöt lesz, és ebben a korban könnyen szerelmesednek a lányok. Nem is értem, hogy most miért akarja ennek a fiúnak kiadni az útját. Megtarthatná úgy mellékesen, úgyis csak az interneten beszélgettek, mert a fiú messze lakik. De Panni nem tud még kettős életet élni, ő annyira őszinte, nyílt és csodálatos kis ember. Ő nem játszmázik, ha úgy érzi, hogy van itt egy új fiú, aki tetszik neki, akkor azt a másikat elküldi, elbocsátja. 


Mikor befejezték a beszélgetést, odaoldalgok és faggatni kezdem. Próbálom meggyőzni, hogy ennek a drága fiúnak ne adja ki az útját, mert annyira okos, értelmes, kedveli őt. Erre Panni csak annyit mondott.


- Akkor, ha neked ennyire bejön, legyen a tiéd – tudom, hogy viccel, de még órák múlva is ott cseng a fejemben a mondata.


Igazából nem is viccelt, gúnyolódott rajtam, a korom miatt, mert szerinte én már ősöreg vagyok. Negyvennégy évesen ősöreg. 


A múltkor együtt mentünk vásárolni, az eladó odaállt mögénk és megkérdezte – Mit kértek lányok?  Nevetve fordultam vissza, mert jól esett, hogy engem is lánykának nézett, bár mikor meglátott elölről, akkor elnézést kért.


Ezzel csak azt akarom elmondani, hogy jó formában vagyok, és soha nem kell a koromról hazudnom, mert csitrinek néznek még mindig. 


Mikor Panni bement a fürdőszobába, cselekedtem. Tudtam, hogy nem igazán helyes, amit teszek, de nem akartam, hogy ez az aranyos fiú csak úgy lapátra kerüljön. 


Gyorsan létrehoztam egy új postafiókot, regisztráltam a chatre, majd be is jelentkeztem.  Bár nem a lányom nevén, de a fiú, aki ismeri, úgy érzi majd, hogy ő vagyok. Rögtön meg is írtam neki, hogy a dilis anyám kukkolja a chatemet és az e-mailjeimet, ezért újat csináltam, amit nem tud majd ellenőrizni, és kértem, hogy most már oda írjon. Azt is megírtam, hogy a másik, a régi címem megmaradt, de az csak az anyámnak megy kirakatként. Panni soha nem tett volna ilyet, tudom. Ezzel megkezdődött a kalandom egy alig tizennyolc éves dögös fiúval. 


Képbe akartam kerülni, ezért órákig olvastam azon az éjjelen a levelezésüket. Láttam, hogy a lányom eléggé visszafogott volt, de a fiú szinte perzselt, annyira be volt indulva. 


Írtam neki, mintha a lányom lennék, beszámoltam a kémia dolgozatról, a pályázatról, amit megnyertem, amire tényleg nagyon büszke voltam, mert én is benne voltam teljes mellszélességgel, közösen építettük föl Pannival. 


A fiú, Tomi, annyira aranyosan, kedvesen, gyengéden írt, rá kellett jönnöm, hogy imádom őt. Este Panni mindig hamar befejezte a beszélgetéseket, mert másnap suli, de én nem bírtam ezt tartani, mert főleg este, éjjel értem rá, és azt írtam neki, hogy az anyám lefeküdt, és most már beszélhetünk.


Nem kellett sokáig várnom, Tomi egyre erotikusabb üzeneteket küldött, amiben föltüzelt, és én is őt. A chaten szexeltünk. Olyan orgazmusom régen volt, mint akkor. Mindig mondta, hogy mit tegyek magammal és írta, hogy ő mit tesz éppen. Aztán mikor elküldött egy képet az álló, gyönyörű farkáról, akkor vágyakozni kezdtem. Kevés ez az internetes kapcsolat, igaziból is érintenem kell. Olyan voltam, mint egy veszett szuka, nem tudtam másra gondolni csak Tomi álló farkára. Minden éjjel közösen maszturbáltunk, egyre forróbb és izgatóbb dolgokat talált ki. Panni nem is sejtette, hogy mit művelek a barátjával, vagyis a volt barátjával, mert közben megírta neki az elbocsátó üzenetet is.


Mikor elolvastam, megrémültem, de aztán megmagyaráztam a titkos fiatal szeretőmnek, hogy ez a fal szakítás az anyám miatt kellett. 


Éjjel ő bekapcsolta a kamerát is, én megírtam neki, hogy az enyém nem működik, de így is szuper volt. Láttam az izmos, magas fiút, a hatalmas farkával ülni az íróasztal mellett, és az a farok csodaszép volt. Annyira vágytam rá, annyira szerettem volna megérinteni. Többszörös orgazmust értem el, ezen az éjjelen is. 


Tomi egyre szerelmesebb leveleket írt, meg is ijedtem, mert nem akartam a fiú érzelmeivel játszani. Mit is akartam? Elgondolkodtam. Először nem akartam, hogy Panni szakítson Tomival, de megtette, aztán én meg belementem ebbe a már kissé bizarr játékba. Tudtam, hogy lépnem kell, főleg mert Tomit fölvették egyetemre és pár hét múlva egy városban leszünk, és nem játszhatom tovább a tizenöt éves lányomat. Hogy fogok én ebből kikeveredni?


Átgondoltam a lehetőségeket. Szakíthatok vele most. Jaj, de annyira aranyos, annyira dögös, annyira felajzott és olyan jó vele még ez a virtuális szex is. Nem, ez nem jöhet szóba.


A másik lehetőség, hogy elárulom, hogy én nem Panni vagyok. Na de mit mondjak? Mondjam meg a teljes igazságot? Esetleg csak most kapcsolódjak rá? Mi lesz, ha megtudja, hogy egy „öreg” nővel szexchatelt? Vívódtam rendesen. Nem volt senki, akivel ezt megbeszélhettem volna. Hogyan is mondhattam volna el bárkinek, hogy lenyúltam a lányom tizennyolc éves pasiját, és minden vágyam az, hogy bennem legyen?


 Első lépésben küldtem egy fotót Panniról és rólam, ami nyáron készült a strandon. Panni egy sortban és topban, szerényen mosolyogva, én a hatalmas melleimet bikinibe préselve, szexisen, fogakat villantva, fejemet hátra vetve, dús sörényemet lobogtatva álltam. Jó kép volt.


Jött is a válasz – Dögös anyukád van!  


- Na, ez jól indul – gondoltam, de most valahogyan képbe kell kerülnöm.


Ki is pattant a gondolat a fejemből, amit aztán csak meg kellett szerkesztenem. Nagy dramaturgiai érzéket igénylő feladat volt.


A lányom gyengéje a kémia volt és a matek, ezt vettem indoknak. Írtam egy levelet a drága Tominak, hogy Panni anyukája vagyok, ő most le van tiltva, mert nagyon rosszul áll matekból és kémiából, de nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatuknak és én itt vagyok, rajtam keresztül tarthatják a kapcsolatot, csak nincs éjjelekbe menő chat.


Kérdezgettem őt, tényleg érdekelt is, és írtam magamról is olyan csevegős laza stílusban. Rögtön válaszolt és nagyon udvarias volt. Megírta, hogy teljes mértékben megérti, hogy Panninak most vissza kell venni. 


Később, mintha Panni lennék megírtam, hogy a dilis anyám letiltott mindenről, és ha üzenni akar, akkor csak rajta keresztül lehet, mert ő kezeli a postaládámat és a chatet. 


A rémült fiú rögtön arra kérte Pannit, hogy törölje az előzményeket, mert megijedt, hogy az anyja meglátja a szexchatelést. Hogy mibe is keveredtem. Hogyan fogok ebből kilábalni, főleg úgy, hogy azt a csodálatos péniszt megkaparinthassam. 


Rengeteg ajánlkozó volt, aki szeretett volna bejutni a bugyimba, nem volt bennük hiány. Néhányat ki is próbáltam, de a farkak gazdája annyira már nem jött be. Ez a fiú meg olyan szép volt, okos, és imádtam. Egy felajzott, tüzelő szuka lettem, a puncim irányította minden tettemet. 


Esténként írtam Tominak, már mint aggódó anya, és beszélgettem vele. Illemtudó, nagyon szimpatikus képet mutatott, de én vágytam a közös maszturbálásokra.  Bedobtam hát a témát, zutty bele a közepébe.


- Láttam az előzményeket. Gyönyörű farkad van – elolvasta, aztán nagy csend.


Elképzeltem, ahogy ledöbbenve ül a gép előtt és tanácstalan. Folytattam.


- Nincs gond, nagyon fölizgattál – írtam, és reméltem, hogy erre már reagálni fog.


- Bocsánat – írta, én pedig szerettem volna magamhoz ölelni. 


Tudtam, hogy Pannihoz akar hűséges maradni, ezért nem ugrik, pedig biztos voltam benne, hogy áll a farka. Le kell rántanom azt a képzeletbeli sebtapaszt, aztán akcióba kell lépnem.


- Panninak van valakije, de téged nem akar megbántani, ezért is hallgat.


 Ez nagy lépés volt, de meg kellett tennem, hogy kikeveredjek ebből a hazugság halmazból.


Hosszú csend következett. Már megrémültem, hogy teljesen elveszítem.


- Itt vagy még? – kérdeztem rá.


- Igen – aztán megint csend. 


Próbáltam a fiatal Tomi fejével gondolkodni, ami nem volt könnyű, de valamit ki kellett találnom. Aztán belevágtam a közepébe.


- Találkozzunk – írtam. 


Hosszú hallgatás következett.


- Miért? – kérdezte.


Most, mit írjak? Szükségem van a farkadra? Érezni akarom a farkadat a puncimban? Visszafogtam magam és csak ennyit írtam. 


- Beszéljünk személyesen - nagyon melegem lett, féltem, hogy mindent elrontottam. Izgultam, hogy mi lesz ebből, de közben meg sóvárogtam utána.


- Mikor? Hol? – kérdezte.


Mivel eléggé nehéz egyedül eltartanom egy gyereket, fönntartani egy lakást, ezért a főállásomon kívül még mellékállást is vállaltam.  Egy ismerősömnek airbnb lakásai vannak, amiket én takarítok. Mindegyik lakáshoz van kulcsom, és amikor megkapom az sms-t hogy elmentek a bérlők, akkor már megyek is és kitakarítok.  Ezért mindig tudom, hogy melyik lakásban vannak és melyik üres. Küldtem egy sms-t a tulajdonosnak, hogy másnapra kell az egyik lakása és rögtön válaszolt is, hogy rendben. 


Elküldtem Tominak a címet és az időpontot. Izgalommal készültem a találkozóra. Kíváncsi voltam, hogy mennyire lesz félénk a fiú. Teljesen szőrtelenítettem magam, de tényleg teljesen, a puncim olyan lett, mint újkorában, csupasz és nagyon érzékeny. Eddig nem is tudtam, hogy az a szőr arra is való, hogy védje az érzékeny részeket. Most, ahogy a bugyimhoz ért a csiklóm, annyira izgató volt, hogy már a járástól is fölizgultam.


Szerencsére másnap nagyon jó idő volt, és egy alig takaró miniszoknyát és topot vettem föl, magassarkúval, amitől a lábaimat még a nők is megnézték az utcán. A hajamat leengedtem, ami a fenekemig ért, és természetes laza hullámokban szálldosott az arcom körül. 


Amikor odaértem, arra számítottam, hogy majd fölmegyek a lakásba és előtte mindent leellenőrzök. Vittem magammal üdítőket, málnaszörpöt, pezsgőt és vörösbort. Nem akartam őt leitatni, de úgy éreztem, nekem kell majd a bátorítás. Elterveztem, hogy készítek egy Kir Royal koktélt és attól fölbátorodva fogom várni fiatal csődörömet. Az izgalmam azért volt annyira nagy, mert nem voltam biztos benne, hogy engem is akar. A kicsi lánnyal nagyokat szexchatelt, legalábbis azt hitte vele teszi, de kérdés, hogy akarja majd velem is élesben?


Félénk fiúra számítottam, aki majd késve jön, de nagyot tévedtem, mert már a ház előtt állt és pimaszul méregetett.


- Megismertem rögtön – mondta és úgy mért végig, hogy abba belepirultam. 


Ez nem egy félénk kamasz, ez egy igazi hím, aki tudja, mit akar. Fölmentünk a lakásba, ő végig mögöttem jött. A csomagot nem vette el tőlem, csak az ajtóban, amikor már a kulcsot keresgéltem. Beléptünk, és én rögtön a konyhába vittem az italokat.


- Mit iszol? – kérdeztem. Ő végignézte mit pakolok ki, és kérdően nézett rám.


- Kir Royal – mondtam neki határozottan és már bontottam is a pezsgőt, a málnaszörpöt, és készítettem el az italt. 


Mikor elé toltam a poharat elhúzta a száját.


- Ez elég csajosnak néz ki – mondta, és már tényleg nem egy fiú állt előttem, hanem egy alfahím.


Rögtön fölhajtottam az italomat, aztán még egyet töltöttem. Ő is belekortyolt. Ott álltunk a konyhapultnál és bár határozott volt, nem nézett a szemembe. Kerestem a szemkontaktust, mert tudtam, hogy a szemeimmel nagyon tudok csábítani. Aztán hirtelen rám nézett, és már eszemben sem volt a csábítás, mert halkan beszélni kezdett.


- Kitaláltam, hogy nem Pannival szexchateltünk. Mire volt ez jó? Mit akar tőlem? 


Hirtelen meg sem tudtam szólalni, csak levegő után kapkodtam. Amikor én fiatal voltam, a fiúk félénkek voltak és bizonytalanok. Honnan ez a magabiztosság ebben az új generációban? 


A poharamat forgattam, néztem, mintha ott lenne a megoldás megírva a rózsaszín italban, aztán fölhajtottam a maradékot is, és már töltöttem is a következőt. 


A péniszre vágyó nő eltűnt, már csak én voltam, a félénk és bizonytalan. Jaj, remélem elmúlt tizennyolc, nehogy még én legyek a megrontója. Egy pillanat alatt ömlött el a testemen a szégyen, el is pirultam, ami a már elfogyasztott pezsgőnek is köszönhető volt. Nem szoktam én inni. 


Közelebb lépett hozzám és újra föltette a kérdést.


- Mit akar tőlem?  


Hogy fogok ebből kikeveredni? Fölnéztem rá, és a szemei, jaj, a szemei olyan magabiztosságot sugároztak, hogy abba beleborzongtam. Szorosan előttem állt, arra kényszerített a láthatatlan erejével, hogy rá nézzek, átkarolta a derekam és magához húzott. Éreztem a hatalmasra duzzadt falloszt az oldalamhoz nyomódni. Megkönnyebbültem. Kifújtam a levegőt, amit eddig bent tartottam, és már majd megfulladtam a feszültségtől. Megfogta a kezemet és a farkához nyomta. Így ruhán keresztül is éreztem milyen kemény, nagy és forró.


- Azt hiszem, ezt akarom – mondtam halkan, és ártatlan nagy szemekkel néztem föl rá. Legalább egy fejjel magasabb volt, mint én, pedig magassarkúban voltam. 


Ezzel átszakadt a gát, mert a számra hajolt és csókolni kezdett. Engem még férfi így nem csókolt. Nem azt mondom, hogy gyakorlott volt, inkább kiéhezett és nagyon kanos. Miközben csókolt, a ruhám alá nyúlt, markolta a fenekemet, húzott magához, nyúlt be a bugyimba, aztán mikor az ujja besiklott a nagyajkak közé és megérezte a síkosságát akkor fölhördült.


- Te tényleg akarsz – mondta már tegezve. 


Eltűnt a fiú, eltűnt a korkülönbség, most már két felajzott test állt egymással szemben és nem érdekelte őket a külvilág, szexelni akartak.


- Van itt valahol ágy is? – kérdezte körül nézve.


Húztam magammal a szobába, és mikor meglátta a franciaágyat azonnal ledöntött és már húzta is le a bugyimat. Ott feküdtem előtte széttárt lábakkal, magassarkúban, mint a pornófilmeken a lányok, a szoknyám a derekamra csavarodva, a pólóm rendezetlen, én pedig csak néztem rá.


A lábam közé feküdt és érdeklődve tárta föl a titkokat. Széthajtotta a nagyajkakat, simogatta, és nézte. 


- Ez csodaszép – mondta áhítattal, majd lágyan belecsókolt. 


Nyalta a puncimat, miközben folyamatosan simogatta. Ekkor éreztem némi bizonytalanságot, de néhány segítő mozdulattal a helyes irányba tereltem, és nagyon hamar ráérzett a dologra. Annyira tanulékony volt, és olyan ügyes, én meg annyira beindult, hogy sikongva élveztem el, amikor az ujját is bedugta. Csodálkozva nézett rám. Ebből láttam, hogy még csak tanuló, de én, mint tanító néni az első akcióra csillagos ötöst adtam neki. Gondoltam is, hogy a jó tanuló jutalmat érdemel, ezért magamhoz húztam, csókoltam a száját, ahol a saját illatomat éreztem, aztán nekiálltam levetkőztetni. Én lassan akartam ezt véghezvinni, úgy hogy közben felfokozom a vágyát, de ő már nem akart fokozást, mert fölpattant és mindent ledobált magáról, és már ott is állt előttem a gyönyörű izmos kamaszfiú, hatalmas álló doronggal. Egy pillanatra eszembe jutott, hogy ha neki ilyen van tizennyolc évesen, akkor milyen lehet az apukája, akitől ezt a csodát örökölte. 


Én is megszabadultam a ruháim maradékától és magam mellé húztam az ágyra. Ő a melleimet bámulta, majd nekiállt gyúrni, simogatni, szopni, miközben az egyik keze a lábam között járt. Aztán először csak a combjaim közé dugta az ágaskodó falloszt, majd én sem tudom hogyan, de már bennem is volt. Igaz, fel voltam készülve a befogadására, de nem ilyen hirtelen. Nézni akartam, ahogyan halad befelé, az annyira jó érzés, de itt ez a fázis kimaradt, mert már bent is volt és boldogan kiáltott föl.


- Ez jobb, mint amire számítottam!


Az nem láthattam hogyan halad befelé, szép lassan, de ott bent, azok a méretek, az a keménység, nekem is jobb volt, mint amire számítottam. Lökött rajtam egyet és tövig hatolt belém, a heréi odacsapódtak a fenekemhez. Nekiállt mozogni, vadul, gyorsan. Megijedtem, hogy ennek gyorsan vége lesz, és megpróbáltam lassítani, nyugtatni.


- Ne siess! – kértem, de mint aki nem hall, teljesen extázisban volt és hajtotta magát a csúcs felé. Úgy gondoltam engedem őt, rohanjon, aztán majd a tanító néni ad néhány leckét, de ekkor az én fiatal szeretőm, aki nem tudom, hogy hol szocializálódott, milyen pornókat nézett, kirántotta a farkát és rám szólt.


- Fordulj meg!


Megfordultam, letérdeltem háttal neki, és ő már nyomakodott is vissza, miközben hörgött. Ekkor már teljesen elengedtem magam és csak arra koncentráltam, hogy egy csodaszép nagy farok dolgozik bennem, ami fölrepít még egyszer a csúcsra. Rám hajolt, a mellemet nyomkodta és már éreztem is a farka lüktetését, hallottam az ordítását, miközben az én tűzijátékom is beindult és mikor a hüvelyem mozgásba kezdett, az váratlan lehetett neki, mert annyira szorított és kiabált.


- Basszus! Ez annyira jó! – ordította, aztán kaptam még egy lökést, majd lefordult rólam. 


Lihegve feküdt mellettem, én is elterültem. Elégedett voltam, bár tudtam lesz még mit finomítani a technikáján. Aztán jött a megvilágosodás, mikor elmúlt a mámor. Mert hát egy fiatal fiúval szexeltem, aki a lányom barátja volt. Aztán fejben javítottam magam, csak hogy a bűntudatom enyhüljön. A lányom ex barátjával szexeltem, aki huszonhat évvel fiatalabb, mint én. Rápillantottam és ő felém fordult, odahúzott magához magabiztosan, uralkodón csókolt, és már éreztem is a keménységet. Újra állt neki, de még hogyan. Egy pillanat alatt elmúlt a bűntudatom, elszállt a huszonhat év korkülönbség, és már markoltam is meg azt a perpetum mobilét. Tessék tudósok, megtaláltam, küldhetitek a Nobel díjat. 


Ráhajoltam, megcsókoltam ezt a csodaszép szerszámot, aztán kezelésbe vettem. Ő nem tudhatta, hogy mi vár rá, de hamar rájött, hogy ebben milyen bajnok vagyok. Ott feküdt előttem kiszolgáltatva kényemnek, kedvemnek, és nekem nagy kedvem volt hangokat előcsalogatni belőle. Szívtam, akkor nyüszített, aztán a nyelvemmel körbeszaladtam a makk alatt és nyögött, aztán kicsit ráharaptam a fogammal, de csak gyengéden, hogy éppen csak érezze, és akkor már hörgött. Fogta közben a fejemet, a hajamat túrta, húzta, próbált irányítani, de nem engedtem, most én voltam a főnök. Szívtam a heréit, simogattam az ánuszát, újabb és újabb ingereket adtam neki, amik lenyűgözték. Végül megkegyelmeztem és eljuttattam a mennyekbe. Minden cseppjét lenyeltem és szépen megtisztítva, fényesre nyalva kapta vissza a dorongját. 


- Ez király volt! – mondta lihegve és húzott magához, csókolt újra, aztán vallomást tett. 


- Tudod, hogy nekem ez volt az első? 


Tudtam, persze, hogy tudtam, de mit lehet erre mondani?


- Első, de nem az utolsó. Rengeteg élményben lesz még részed, és ha szeretnéd, akkor még sokat tanulhatsz – súgtam a fülébe, miközben rámarkoltam izmos kis fenekére.


- Igenis tanárnő – mondta, és ekkor kezdetét vette egy intenzív továbbképzés Tomival.


 
Hozzászólások
kaliban ·
Nagyon, nagyon tetszett.

golyó56 ·
Nekem is.

Biodrón ·

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: