Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A különös cég 1.

Kriszta és Klára régóta barátnők, még a főiskolán ismerkedtek meg, sok jó bulit és szilveszteri partit buliztak végig együtt. Még egymást is megkóstolták párszor. Azóta felnőttek és családanyák lettek. Úton voltak egy helyre, amiről fogalmuk sem volt hová mennek. Meglepetésként kapták a férjeiktől. Egyszerre, ugyanakkor és ugyanoda…
 
Egy megadott címre tartottak. Nem tudták mi ez, ajándékba kapták a férjeiktől. Beléptek egy gyönyörű épületbe. Remélték, hogy valami luxus wellness kezelés vagy valami kényeztetés. Egy kifogástalan öltözködésű, remek adottságokkal megáldott üzletasszony indult el feléjük. Vörös haja volt, és igényesen volt kisminkelve az arca.
- Kedves Kriszta és Klára! Örülök, hogy eljöttetek hozzánk. Hadd mutatkozzak be. Barbara vagyok és én fogom Önöket elkalauzolni nálunk.
- Jó napot… Mi ezt ajándékba kaptuk. Miről lesz itt szó pontosan? – kérdezte Kriszta a nőtől.
- Fogalmunk sincs, mit kaptunk a férjeinktől. – Szólt közbe Klára is.
Barbara nagyot mosolygott.
- Hamarosan megtudják. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem: tegeződhetünk ugye?
- Persze.
- Igen, természetesen.
Bekísérte a lányokat egy kicsi tárgyalóba és itallal kínálta őket. A bárszekrényben volt mindenféle finom nedű, koktélt kértek mindketten. Töltött mindhármuknak aztán kényelmesen elhelyezkedtek a fotelekben és várták felvilágosítást.
- Akkor vágjunk is bele. Cégünk a FSDC részvénytársaság. Ami annyi tesz, hogy Free Sexual Desires Company, szabad fordításban Szabad Szexuális Vágyak Társaság.
Kissé kényelmetlenül kezdték érezni magukat a barátnők, de várták is, hogy vajon mi lesz ebből.
- A legmodernebb technológiákat használva adunk ügyfeleinknek lehetőséget, hogy kiéljék a legtitkosabb szexuális vágyaikat. Jelenleg 270.000 tagunk van és ez a szám napról napra növekszik. Magyarországon is 5000 felett van a hozzánk csatlakozók száma.
- Mégis mik ezek a modern technológiák?
- A legmodernebb gyógyszeripari fejlesztések és szupertitkos technológiák.
- Vágykeltők, vagy mi? - kérdezte Klára.
- Az is van nálunk. De ne szaladjunk ennyire előre. Elmesélem hogyan is működünk, de tudjátok mit. Inkább mutatok valami izgalmasat.
Egy hatalmas televízió emelkedett ki a falból és mindjárt be is kapcsolódott. a fények elhalványultak és az üveges iroda oldalfala és áttetszővé változott. Már nem lehetett kilátni rajta. A lányok rendesen kimelegedtek az elfogyasztott alkohol hatására. El is indult a film. Egy csinos hölgy érkezett egy előkelő estélyre, ahol átadta a kabátját és kalapját a komornyiknak. Ahogy ment felfelé a modern üveg lépcsőn, a kamera körbejárta. Tökéletes volt az alakja, és magabiztos volt. A kisugárzása igazán vonzóvá tette. Ahogy felért a lépcsőre, hirtelen kivágódott egy duplaszárnyas ajtó, és két öltönyös férfi ragadta meg a nőt. Berántották egy szobába és betömték a száját. Kezét hátrakötötték. Elmondták a nőnek, hogy nem esik bántódása, ha azt teszi, amit mondanak neki…
- Áá, ez csak egy klisék szerint forgatott pornófilm – szólt hangosan Klára
- Folytassuk a filmet, ha nincs ellenetekre. Ez azért több ennél. – javasolta Barbara.
Kissé feszélyezte a lányokat a helyzet, hogy igazából egy idegen helyen és idegen nővel együtt kell pornót nézniük, de kíváncsiak is voltak a folytatásra. Puncijuk bizony nedvesedni kezdett.
A nő a filmben igenlően rázta meg a fejét és ekkor eloldozták. A száját fedő kötést is eltávolították. Az egyik férfi benyúlt a szoknyája alá és lerántotta a bugyiját. Megparancsolta a nőnek, hogy vetkőzzön le. Csábosan és izgatóan szabadult meg a ruháitól, csak egy mellemelő melltartó maradt rajta, amiből kilátszottak a bimbói, lábán pedig combharisnya volt. Az egyik férfi az ölébe kapta és az ágyra vitte. Elkezdődött egy izgalmas szexjelenet. A hangok is fantasztikusan élethűek voltak. Mintha a férfiak vonzó illatát az félreismerhetetlen punci illatot is érezték volna a lányok a szobában. A két férfi mindenféle módon kielégítette a nőt, aki egymás után többször is elélvezett. Közelről mutatta a kamera az orgazmusait. Amikor az egyik férfi nyalta a punciját, olyan kameraállás is volt, mint amit a férfi láthat. A nő szeméremdombját mutatta a kamera és látható volt a remegő hasa és mellei a kiugró bimbókkal. A nő végül az egyik férfit a szájával elégítette ki, aki jól összefröcskölte a melleit. Hatalmas mennyiségű spermával borította be a nőt. A másik férfi a nő puncijába élvezett. Közelről mutatta a pumpáló farkát a film. A nő is elélvezett újra… Hamarosan a fürdőbe indult, a film mutatta a hüvelyéből szivárgó fehér ragacsos anyagot, ahogy végigfolyik a combjain.
- Ti nem éreztek spermaillatot? – kérdezte Klára.
- Dehogynem, csakhogy nincs itt egyetlen faszi sem.
Mindhárman felizgultak a filmtől. Valahogy más volt, mint a többi, amit eddig láttak. Mindhárman a szájukat harapdálták a végén. Beindultak.
- Miért mutattad nekünk ezt a filmet? Rá akarsz beszélni a pornófilmezésre? – kérdezte Klára
- Arra vagy kíváncsi, hogy felizgultunk-e? Csupa lucsok vagyok odalent – mondtad Kriszta.
- Az nagyon jó – mondta Barbara. Hozok két mintavevő eszközt. Kérlek benneteket, hogy menjetek ki ide a toalettre, töröljétek meg vele magatokat odalent és adjátok ide nekem.
- Minek az neked?
- Csak töröljétek meg és adjátok ide!
Kimentek mindketten a wc-re. Kriszta benyúlt a bugyijába és megtörölte a punciját. Bizsergett a csiklója, ahogy hozzádörgölte az a valamit. Klára is nagyon fel volt izgulva. Kijöttek és Barbara elvette tőlük az eszközöket és a kinyitott szekrényben lévő gépbe tette. Zümmögött kicsit az masina és kiadott két kicsi mini spray flakont. Barbara odavitte eléjük és a levegőbe fújt belőlük az arcoktól úgy egy méterre.
- Atyám, ennek a spray-nek punci illata van. – mondta Kriszta hangosan. De ez nem az én illatom.
- Tényleg punci illat, de ez sem az enyém. – mondta Klára.
- Egymás intim illatát szagoljátok. – szólt Barbara. A gép kielemzi és el tud készíteni mindenféle illatot, a tiéteket is. Fogadjátok szeretettel, a cég ajándéka.
- Amúgy hogy tetszettem a filmben?
- Nem is te voltál benne.
- De igen. Emlékszel a filmben a nő mellei közt lévő két anyajegyre?
- Igen emlékszem.
Barbara kigombolta a blúzát és megmutatta a mellkasát. Ugyanaz a két anyajegy volt rajta, mint a filmbéli nőn.
- Ez meg hogy lehet? Nem is te voltál. Ezt meg hogy csináltátok?
- Ez a modern technológia, amit említettem. Lecserélték az arcomat a filmben. Kiélhettem a vágyaimat úgy, hogy senki nem ismer fel. Még a hangomat is át tudja alakítani a gép. Akár kis testhibákat is el tud tüntetni. A testem illatát – és a férfiakét is – a levegőbe permetezi a rendszer a nézők számára. Teljes élményt kínál.
- Akkor ezért éreztünk spermaillatot is a végén?
- Az nekem inkább spermaszag nem illat. Tudod jól, hogy nem szeretem sem az ízét sem az illatát.
- Erre is van megoldás. – mondta Barbara mosolyogva.
- De mégis ki volt ez a két fickó és, és miből tartjátok fent ezt az egészet?
- Elmesélem a rendszer működését. Alapítóink fejéből pattant ki az ötlet, hogy lehetővé tegyék mindenki számára a vágyak kiélését. Van, aki csak nézni szeretné, van aki szeretne részt venni de fél a lelepleződéstől. Nincs forgatókönyv, mindenki eredeti. Hétköznapi emberek, akik úgy vágnak bele, ahogy nekik jólesik. Van aki szőrösen akar szexelni… Mert van aki szőrös punit akar látni, és van aki szőröset akar megdugni. Itt mindenki csak azt csinálja, amit szeretne. A nézők (így hívjuk őket) fizetnek, és leírják mit szeretnének látni. Ezt nevezzük kérésnek. A szereplők is megadják, hogy miben szeretnének részt venni. Ezeket az adatokat összegyűjtjük, és ebben a hatalmas adatbázisunkban megnézzük, hogy ki felelne meg a szerepekre és azt is, hogy ki akar pont ilyet eljátszatni. Nem is olyan különbözőek az igények. – kacagott Barbara.
- A szereplők tehát nem színészek, hanem civilek?
- Persze, mint ti vagy én. Szeretnek szexelni és itt biztonságban tehetik. Mesélek pár technológiai érdekességről is. A szemekbe kamerát teszünk, így lehet a szexet élvező ember szemszögéből nézni a jelenetet. A punci illatmintát már ismeritek. Van mellékhatás mentes fogamzásgátlónk és van például fájdalommentes szőrtelenítésünk is. Sőt ha szükséges – ahogy már említettem - a sperma ízét is el tudjuk venni, vagy akár ízesíteni. Annak, aki így kéri… Kacagott fel ismét a nő. Van spermamennyiség növelő kezelés is férfiaknak, ha sokat akarnak spriccelni. Akár fél percen át képesek folyamatosan lövellni. Irtó izgalmas … és persze orgazmus késleltetőnk is van számukra…
A filmeket mikrokamerák veszik. A vágást számítógép végzi teljesen online és ezzel egy időben lecseréli az arcokat, hangokat, de akár a tetkókat, anyajegyeket is eltünteti. Nem lehet semmit felismerni. Minden szereplő kérhet egy saját példányt, amiben a saját arca nincs átalakítva.
- Mi van a betegségekkel? kérdezték a barátnők szinte egyszerre
- Nem kell aggódni. A modern technológiánk segítségével 5 perc alatt minden szűrést elvégzünk. Az esetleges betegséget tapintatoson kezeljük és kikezeljük…
A nő felállt a székéből és elindult kifelé. Intett az ujjaival, hogy menjenek vele:
- Mutatni szeretnék nektek valamit. Most is zajlik egy felvétel, de természetesen nem nézhetitek meg a szereplők inkognitójának megőrzése érdekében. A hangokat azonban hallgathatjuk és … mutatok valami igazán rendkívülit.
Barbara bekapcsolta a felvétel hangjait és felismerhetetlen nyögéseket hallottatok. Nem lehetett tudni, hogy hányan vannak odabent, de hallhatóan nagyon élvezték a dolgot. Hallottátok, ahogy a lánynak rácsapnak a fenekére, és ahogy mozognak. A nyögéseit elfojtotta valami. Talán egy, a szájába gyömöszölt farok.
- A legnagyobb fejlesztésünkről még nem is meséltem. Ez pedig az orgazmus átvitel.
- Az meg micsoda?
- Az a lényege, hogy a rendszer össze tudja kapcsolni a szexben részt vevő személyt egy másikkal. Ez a másik személy lehet akár a világ túlsó végén is. Kis szenzorokat ragasztunk a szexelőkre és ezt a jelet továbbítjuk. Jelenleg még csak élőben működik, nem tudjuk rögzíteni a jelet.
- Ez azt jelenti, hogy valaki át tudja élni egy másik ember orgazmusait. – kérdezte Kriszta.
- Igen. 100%-ban. Megfigyeléseink szerint a fogadó fél orgazmusa még erősebb is, mint aki elsőre átéli.
- Férfi és nő között is működik – kérdezte Klára.
- Már vártam a kérdést. Sajnos nem. A jel ugyan átmegy, de hiányoznak azok az izmok, amiket stimulálni tudnak.
- Akkor mi most akár érezhetnénk, amit a bent szexelő lány érez. Természetesen igen, de egyszerre csak egy kapcsolat jön létre és a benti hölgy orgazmusát már megvette valaki.
- Aha! Értem akkor ez is egy bevételi forrás. – mondtad a nőnek.
- Igen és nagyon nagy rá az érdeklődés. – felelte Barbara. Van viszont egy másik lehetőség – kuncogott nagyot: Éppen szabad most az egyik ilyen rendszer. Ha akarjátok, kipróbálhatjátok egymás orgazmusát.
- Én akarom a tiédet – mondták ki a csajok teljesen egyszerre.
- De, nincsenek itt a zümikéim…
Barbara odament egy falhoz és kinyitott egy hatalmas szekrényt. Annyi szexuális segédeszköz volt benne, mint egy erotikuskellék webáruházban. Közelebb léptek a csajok és Kriszta meglátta a lila kedvencét. Bizsergett érte a puncija és lucskos volt nagyon.
- Oké, én élvezek és te kapcsolódsz rám. – mondta Klárának és már nyúlt is a lila vibriért.
- Azért, hogy valóban elszigetelve legyetek egymástól, két külön szobába fogtok bemenni.
A nő elővett egy kis dobozt és kinyitotta. Négy darab bélyeg méretű, bőrszínű izé volt benne. Olyasmik, mint egy sebtapasz. Az elsőt feltette Kriszta haja alá a tarkójára. A másik ugyanilyet Klárára tette rá. A harmadikhoz megkérte Krisztát, hogy húzza lejjebb a bugyiját és ezt a tapaszt a vénuszdombjára tette. Alig látszott. Kuncogva megjegyezte:
- Hú micsoda forróság van idebent, és finomak az illatok is. – Egyből tudta Kriszta, hogy Barbara sem veti meg a lányokat.
Klárára is felkerült az „alsó” tapasz és elindultak a folyosón. Két ajtó előtt álltak meg, a bal oldali felé Kriszta indult el, a másikba Klára akart belépni. Mielőtt bementek volna a szobákba Klára odasúgta Krisztának, hogy „csak ügyesen”. Barbara felhívta a figyelmüket, hogy a szekrényben további eszközök is vannak, és kacsintva becsukta mögöttük az ajtót.
Kriszta bement a szobába, ami egy ízlésesen berendezett hotelszoba látszatát keltette. Nagyon bizsergett a puncija és alig várta, hogy élvezhessen. Levetkőzött és már csak a bugyi volt rajta. Teljesen át volt ázva. Megsimította fazonírozott punciját a bugyin keresztül és érezte, hogy az első orgazmus csak pillanatok műve lesz. Hátradőlt a kanapén és félrehúzta a bugyiját. A középső ujját csiklójára tette és körözni kezdett rajta. Nem telt el 20 másodperc és robbant a teste, nyögött hangosan. A csípője teljesen megfeszült. Egy nagy koppantást hallott a szomszédból, remélte a barátnőjének nem lett baja.
Több mint fél percig lüktetett a puncija aztán kellemesen kezdett lenyugodni. Levette a bugyiját és kezébe vette a rezgő kicsikét. Bekapcsolta és finoman hozzáérintette a csiklója környékéhez. Ismerte az eszközt és magát is. Nem tudta mennyi orgazmus jön, nem akarta számolni sem csak élvezni, élvezni egyik után a másikat. Nem érdekelte semmi csak a kielégülés. Hosszú perceken át volt megfeszülve és rángatózott a teste. A puncinedve folyt a kanapén, az hüvelye lüktetett…
Fogalma sincs hány orgazmust élt át, de teljesen kifáradt. A bugyijával megtörölte magát és eltette a táskájába. A férjének viszi ajándékba, mert imádja az illatos, nedves bugyiját. Pár perc múlva feltápászkodott a kanapéról és elment tusolni. A szexjátékos szekrényben volt pár hordható bugyi is, onnét választott magának egyet. Kiment a folyosóra és Klára szobája még zárva volt. Bekopogott és benyitott. Klára a földön feküdt és éppen felnézett:
- Te őrült nőszemély, ez brutálisan kiütött. Egy használható műbrokit akartam keresni a szekrényben erre te meg már el is mentél. Iszonyatosan erőteljesen éreztem mindent, és nagyon intenzív élmény volt. Összeestem tőle. Annyi erőm volt, hogy elmásztam a szövegig. Mire feltápászkodtam volna a fotelbe, jött a többi. Még most sem tértem magamhoz. Erre rá lehet kattanni.
Kriszta hozott neki egy pohár vizet és nyomott egy baráti puszit az arcára. Megvárta, amíg letusol és felöltözve mentek kifelé, hogy találkozzanak Barbarával.
- Nos? Milyen volt?
- Fantasztikus volt – mondták a csajok.
- Na mit gondoltok? Volna kedvetek csatlakozni a szervezethez? A férjeiteket is hozhatjátok.
- Hogyan lehet jelentkezni? – kérdezte Klára.
- Ki kell tölteni pár kérdőívet és várni, ahogy jelentkezünk. Aztán egy komplett orvosi vizsgálat jön és egy teljes test szkennelés. A megrendelőink akár a testetek alapján is felkérhetnek benneteket szereplőnek. Kriszta orgazmus mérése most megtörtént, Kláráét majd még meg kell csinálni. A néző ez alapján is választhatnak.
- Kérek egy nyilatkozatot és kérdőíveet aztán menjünk mert „jól lecseszem” a férjem ezért, aztán rámászok. – mondta Kriszta a nőnek.
- Én is kérnék – szólt Klára.
Kezet ráztak Barbarával és elindultak kifelé, és a bugyijuk kezdett újra átázni. 
- Nekem tetszett.
- Jó ki ajándékot kaptunk.
- Jót bizony…
Hívtak egy taxit és beültek hátra. Kezük egymás combján nyugodott. A férjeik nagyon meg lesznek ma büntetve…
 
Hozzászólások
69Monica ·
A szenvedélyes kurva szexuális partnereket keres. Elsősorban (bármilyen életkorú) férfiakat keresek. Ha érdekli, írj nekem. - http://69sexual.site

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: