Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A közeledő dilemma


„Hol a francba vagy már?”
A többit vissza sem olvasom, végső soron tök igaza van, biztosan a pokolra jutok. Ez a fajta cserbenhagyás már elég komoly indok rá, de csak a rossz lányok kapnak izgalmas büntit, nem igaz?
„Ajh édes, ne haragudj, egyszerűen nem értem oda, a férjem lefoglalt és nem volt időm írni sem… De ki tudlak engesztelni, ha mérges vagy rám… :P”
„Igyekezz, mert nagy adag vár rád!”
„Oh baby, már alig várom… ;) Építik még előtted a járdát?”
„Gondolom.”
„Nagy baj lenne, ha te jönnél most hozzám? Képtelenség előtted normálisan parkolni…”
„Írd a címet!”
Gondolom érthető, hogy nem akartam újra fennakadni a hangosan csukódó, fémkeretes lépcsőházajtón. A társadalmi szerepvállalásomat szerintem tegnap elvégeztem a közútnál… Elkezdtem áttúrni az alsóneműs fiókom, ha már házhoz jön apuci, nem pizsiben akarom fogadni. Közben felköszönt az edzésre igyekvő életem párja is, hogy bocsássak meg, ha késik picit, mert a fiúkkal eszik és utána inna egy sört is. Nem haragszom, nagyon jófej feleség vagyok. Végül egy tűzpiros csipkecsoda szettet választottam, kisebb kivitelű tangával és mindenféle komfortot nélkülöző melltartóval. Hordhatatlan, de ettől szexi. A harisnyakötő is rohadt kényelmetlen, úgyhogy be kell érnie anélkül, ennyi stresszt már nem bírok elviselni egy kis optikáért. Még a hálószoba konkrét helyét is megírtam üzenetben, nincs kedvem kikelni az ágyból, épp kijött a netflixen egy új szinkronos rész a szolgálólány meséjéből. Milyen vicces, hogy ők is pirosban vannak.
Ahogy hallottam nyílni a bejárati ajtót, lekapcsoltam a tv-t és behelyezkedtem a lehető legszexibb pózba. Vigyorogva, csillogó szemmel jelent meg a hálóban és bontotta a nadrágját, mire az ágyhoz ért már póló sem volt rajta. Nem pazarolja az időt.
- Gyere csak, te kis ribanc! – mormogott
Már másztam is az ágy végébe négykézláb, gondosan odafigyelve arra, hogy a fenekem végig szép magasan legyen, közben a szemébe néztem vágytól égő tekintettel. Legyünk őszinték, annak ellenére, hogy kopasz és rohadt magas volt, egy kicsit sem hasonlított pl. Omar Sy-ra. A legtöbb helyen zsírréteg fedte amúgy duzzadni vágyó izmait és sokat nem költött borotvára sem. Az a néhány ócska tetoválás, amit felvarratott inkább hasonlított valami kosz félére, mint bármiféle alakzatra. De a farka… Atyaég. Mire odaértem már csak erre tudtam koncentrálni. Így lassított felvételben kicsit jobban szemügyre tudtam venni, simán volt akkora, mint az alkarom.
- Szeretnéd, mi?
- Ohh igen, baby… - vigyorogtam újra, mint egy tini.
Ráfogtam a vaskos szerszám tövére és a számba irányítottam. Nagyra nyitott ajkakkal, csukódó szemekkel tömtem be eddigre már kemény makkját, míg hozzá nem feszült a szájpadlásomhoz. Cuppogva, bő nyállal szopni kezdtem, közben ellentétes irányban mozgattam rajta a tenyerem, ami át sem érte a vastagságát. Láthatóan tetszett neki ez a reciprok mozdulatsor, mert felmorgott és félrehúzta a hajam, hogy meglegyen a premier plán.
- Szopjad a faszom, ahh ez az… - nyögte azzal a bájos amerikai-angol beütéssel.
Elengedtem a kezemmel és a könyökömre támaszkodtam, gondoltam szolgálja ki magát. Nagy kerek kérlelő szemekkel ösztökéltem is erre. Találékonyságáról tanúskodik, hogy a másodperc tört része alatt vette át az irányítást. Ráfogott a hajamra és mozgatni kezdte a csípőjét előre hátra. Olyan hatalmas makkja volt, hogy mást nem tudtam csak teli szájjal nyögni és kicsit köhécselni. Pedig nem állt szándékában a torkomig nyomni, de a fizika nem hazudik. Vagy?
- Ahh yeah, that’s it baby… Open up that throat for me!
Csak kibújik a szög a zsákból, szóval angolra vált, ha szorul a hurok. Meg más is. Akárhogy próbálkoztam, nem bírtam befogadni a dolgot, viszont a próbálkozás eredménye rengeteg nyál és pár könnycsepp lett, öklendező reflex kíséretében. Kissé gonosz tekintettel nézte, ahogy szenvedek vele, ami kifejezetten izgató volt abban a pillanatban. Kinyújtotta hatalmas karját és egy jó nagyot csapott a fenekemre, majd utasított:
- Nyálazd be az egészet!
Lihegve engedtem ki a számból és felhasználtam egy jelentősebb mennyiségű nyálat a feladatra, éppenséggel volt bőven. A nyelvemmel és a tenyeremmel kissé kapkodva kentem el minél jobban a hatalmas felületen.
- Hátadra!
Tudtam a dolgom, már vetődtem is elé az ágyra széttárt lábakkal, ő pedig azonnal fölém hajolt. Magasról tett a szexi szettre, a tekintetében semmi más nem látszott, csak az az állatias ösztön, ami megjátszhatatlan. Egyszerűen meg akart dugni, méghozzá azonnal. Őrülten izgató. A bugyi anyaga szinte recsegve vonult el hatalmas szerszáma útjából, hogy végre megkapja amit akar. Nedvekben tocsogó, forrón lüktető puncim teljesen átadta magát a pillanatnak és azonnal feszülve elkezdte befogadni a kőkemény, hatalmas fekete szörnyet. Vegyes érzelmek között nyögtem fel két kézzel belemarkolva a takaróba. Mikor vontatva de cseppet sem óvatosan belém nyomta az egészet szinte olyan volt, mintha a testemen kívülre tolta volna. Kiderült tehát, hogy lakásajtajában történt afférkor csak egy részét kaptam meg. Nem igazán értettem az érzést és meg sem tudom magyarázni úgy, hogy ne rontsam el a mesét. Feszülő, lüktető és fájdalmas pillanat volt, a póz miatt sokkal mélyebb, mint először. Aztán mikor elkezdte lassan kihúzni éreztem azt a bizsergést, ami miatt ki akartam ezt próbálni, bár ekkor csak halványan. Lenéztem a lábaim közé és láttam, ahogy centiről-centire bújik elő belőlem hatalmas, csillogó, fekete farka. Szinte hihetetlennek tartottam. A fájdalmas nyögés helyét a végére átvette a kezes kiscica édes nyávogására hasonlító, őszinte és tiszta hang. Ő is ezt akarta hallani, mert lágyított egy kicsit a jeleneten. Felegyenesedett, félrerántotta teljesen a bugyim és ráfogott két kézzel a derekamra. Ezután elkezdett lágy mozdulatokkal tágítani, behunytam a szemem és lassan elöntött a már jól ismert forróság. Mosolyra fordult a félig nyitott szám és lihegve vártam a belülről érkező apró és vékony sikkantásokat, mikor a testem meg-meg rándul. Annyira vágytam rá, hogy egy percnél többre szerintem nem is volt szüksége. Szinte romantikus volt, ahogy kihúzta a farkát és azt csiklómnak csapkodva kezdtem el spriccelni a hatalmas golyóira.
- Ahh élvezz csak, te kis ribanc! – nyögte közben
Még szinte nem is végeztem mikor visszatolta, máris sokkal egyszerűbb dolga volt mindkettőnknek. El is engedtem a takarót és belemarkoltam sípcsontjaimba, hogy az úriember elszabadulhasson rendesen. Eszembe jutott a szolgálólány meséjének ikonikus hálószoba jelenete, vajon több díjat nyert volna ebben a formában?
- Ezt szereted, mi? 
Ráfogott egy kézzel a nyakamra míg a másikat a derekamon hagyta, majd elkezdett erőteljesebben mozogni bennem. Lökésről lökésre könnyedebben járatta bennem, teljesen uralta a testem én pedig pokolian élveztem. Hangos nyögéshullámok hagyták el az ajkaimat miközben az eltorzuló arcát néztem. Hatalmas farka immár akadálymentesen nyársalt fel újra és újra, cuppogó, nedves hangorkánban.
- Szétbaszom a fehér pinád te kurva! – csattant az arcomon egy játékosabb pofon
- Csináld! Igen! Basszál szét! – bíztattam vékonyka hangon élvezve
Tovább gyorsított és minden egyes alkalommal tövig vágta belém. Minden sorozat végén előre csúsztam, de azonnal visszahúzott magára. Egy egyszerű húsdarab voltam neki. Csúnyán hangzik, de elképesztő érzés, még sosem dugtak meg így. Éreztem és láttam a tekintetén, hogy már akkor sem hagyná abba, ha belépne a férjem a szobába. Elengedte a nyakam és letépte rólam a kényelmetlen melltartót, belemarkolt az egyik mellembe erőteljesen és még tovább gyorsított. A szemem fennakadt kissé a gyönyörtől, ilyen csak egy ekkora fasszal lehetséges. Az egyik kezemmel ismét a hitvesi ágy takarójába markoltam és elfordítottam a fejem felnyögve, pont az ablak felé. Ekkor láttam, hogy megérkezett a ház ura…
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
laci78 ·
na, most már biztos, hogy kamu az egész, egyáltalán nincsen fenn netflixen a Szolgálólány meséje (mert HBO), nem hogy szinkronnal!
naomy ·
Bár a valóságot már jópár sorral ezelőtt elhagytam, de ez a fajta franchise váltás még tőlem is elrúgaszkodott. Köszönöm a jelzést és elnézést a hibáért! :sweat_smile: :relaxed:
laci78 ·
;)

danisenzavestito ·
Ez úgy jó ahogy van :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: