Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Adam keze gyorsan újra meglátogatta a párom kebleit, majd a lényegre tört. Julie és én egymáshoz...
Múlt század eleji történet, romantikus kisnovella. Szeressétek:Mihály Laci Pásztó
A döbbenetes hipertéri üzenet...
Bonyodalmak a várépitésnél...
A bujáki vár épitésekor , történtek nagy dolgok...
Friss hozzászólások
eliksz13: Művész vagy VINZSO ! Sok más...
2021-01-21 21:44
danisenzavestito: Kellemes írás, ha egy iciripic...
2021-01-21 17:13
Pavlov: Milyen remek sztori! Igazán ku...
2021-01-20 22:39
sonny grosso: Tetszett.
2021-01-20 13:54
sonny grosso: Egész jó.
2021-01-20 13:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A könyvtárban I.

Kata vagyok, idén érettségiztem. Mikor felvettek a főiskolára, rettentően boldog voltam, és hihetetlen lelkesedéssel, no meg tervek tömkelegével érkeztem fel a poros alföldi kisvárosból, ahol eddig éltem az álmaim színterére, Budapestre.
Azonban a dolgok nem úgy történtek, ahogy elképzeltem, magam sem értem, miért. Otthon én voltam a város szépe, minden pasi a lábam előtt hevert, anélkül hogy különösebben tennem kellett volna érte valamit. Meg kell hagyni, a gének szerencsés összjátékaként, hosszú szőke hajammal , kerek , feszes popsimmal, - és amire a legbüszkébb vagyok - kemény, formás melleimmel sok férfi vágyálmaiban szerepeltem. De ne higyjétek, hogy meg is kaptak, akármit is híreszteltek a pletykás falusi vénasszonyok. Csak egy férfi érintett eddig, 16 éves koromban, ám ügyetlen próbálkozásai nem igazán hoztak tűzbe. De a testem nyitott volt, rettentően vágytam egy tapasztalt férfi érintésére.

A főiskola azonban nem váltotta be a reményeimet. Folyamatos orgiákból állt az élet, bulikon folyt az alkohol és a drogok is népszerűek voltak - én ezt nagyon távol éreztem magamtól. A srácok udvarlása a „Hello, dugunk?”-ban kimerült. Szépen lassan magamba zárkoztam, a szoknyáim hosszabbak lettek, a dekoltázst felváltotta a garbó, és esténként a szórakozóhelyek helyett a könyvtárban ültem.
Volt egy különösen kedves helyem a Szabó Ervinben. Sose járt ott senki, teljesen kiesett a könyvtári látogatók szokásos útvonalától. Ott nyugodtan felmondhattam magamnak az anyagot hangosan, senki nem pisszegett le, és mivel szinte teljesen zárt rész volt,biztosra vettem, hogy nem fognak háborgatni.

Egy csütörtöki estén is ott voltam, ám a szokásossal ellentétben nem tanulni akartam. Magammal cipeltem és bekapcsoltam a laptopomat, feltettem a fülhallgatómat, lekuporodtam a bejárattal háttal álló pihepuha fotelbe és... el kezdtem simogatni magam. Már délután elhatároztam, hogy bár más nem fog látni, legalább magamnak kiöltözöm. Így a fekete bőr miniszoknyához egy hosszú szárú csizmát húztam, ami előnyösen kihangsúlyozta formás, karcsú lábaimat. A mélyen kivágott, fekete top látni engedte a dekoltázsom nagy részét. Na és ami alatta volt…

Arról fantáziáltam, hogy erős, mégis gyengéd férfikezek simogatják a vállam, majd továbbhaladnak a mellbimbóim irányába. Olyan erős volt vágyam, hogy tényleg éreztem az érintéseket, a kilélegzett levegő perzselő melegét, az ujjakat, melyek kebleim külső oldalát simogatják, vágytam a szájra, mely lassan kihámozta, majd birtokba vette a már kemény, összehúzódott rózsaszín csúcsokat. Azonban hirtelen erős fájdalmat éreztem, egy harapás erejét. Felnyitottam a szemem.
Nem voltam egyedül.
Hozzászólások
További hozzászólások »
IQNQ ·
Menj a helyedre bodri
Több erotikát

dolly1952 ·
Na ne ! Inkább maradjon csak az első rész. Ne folytassd!!!

sonny grosso ·
Nem nagy eresztés.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: