Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kiválasztott és a Halál inasa

Elana Madon egy amerikai kis városban lakik és élvezi azt ameddig ki nem derül számára egy s más a múltjából, amit eltitkoltak előle. Úgy érzi menekülnie kell az elől és New Orleansba köt ki.
A buszon lehuppant egy nő mellett.Szegény nő épp csak felpillantott majd vissza is aludt a mély, kívánatos álmába. Elana irigykedve nézte ahogy édesdeden aludt a mellette ülő nőt. Sóhajtott egyet ahogy a szeretett városkájára gondolt majd az elméjébe villant egy felakasztott test és ahogy rámosolyog vérkönnyes szemeivel. Ezeket az emlékképeket rögtön száműzte a gondolataiból és rögtön kitörölte őket ha tehette volna. Elana megrázta a fejét és kitört a gondolatai bűvköréből. A busz még két órás útja után New Orleansban szállt le. A lány megbűvölten nézett körbe a városban sétálgatva. A lány neki ütközött valakinek hirtelen és rögtön elsápadt.
- Elnézést kérek- mondta magától a lány és tágra nyílt a szemei a közelgő halál illatától.
- Valami baj, kisasszony? - kérdezte a fiú és fekete szeme gyorsan feltérképezte a lányt.
- Semmi- mondta megfordulva a lány lehajtott fejjel közben pedig kicsordult pár könnycsepp a türkiz kék szemeiből. Tudta, h a fiú a Halál és nem sokára elvisz valakit az élők sorából.
- Biztos?- kérdezte a fiú a lány háta mögött állva.
- Igen- felelte sápadtan a lány majd hirtelen elsötétült a világ előtte. Lebegést érzett maga körül és még talán a szél is fújt. Résnyire kinyitotta a szemét és a fiú rámosolygott. - Hova kerültem?
- A gazdámnál vagy - felelte a fiú mire a lány fáradtan felsóhajtott és megremegett a szája majd sírni kezdett. A fiú felfogott egy könnycseppet majd a lányhoz hajolt.-Mi a baj?
- Tudom mik vagytok!- mondta sírva a lány. A gazdád maga a Halál és te vagy a segédje. Érzem rajtad az átható halál illatot.
- Ó - mondta a fiú meglepetten, hogy leleplezték.
- Ne kérdezd mi vagyok, fiú - mondta a lány és meglepő gyorsasággal kelt fel. - Ez az én titkom marad.
- Hogy érzi magát a vendég, fiú?- kérdezte Talon.
- Meglepően jól, gazdám - felelte meghajolva Dereck. - Tudja.
- Nem szabad, hogy elmenjen- parancsolta Talon.
- Értettem - felelte a fiú.
- A kriptában találod meg - mondta Talon.
Egy vendég, gondolta a férfi magában, az hiányzott a legkevésbé. A fiú viszont talán beleszeret egy angyalba? Az kizárt. A vendége valami jó. Ő sem volt rossz, de csak semleges, de a többiek akik hozzá hasonló hatalmuk volt?
Ők kegyetlen gyilkoló géppé változtak. Se gyermek, se felnőtt, se idős nem volt biztonságban. Sajnos ő volt az egyedüli aki jól használta az erejét és ő nem halt meg ebben a dolgokba ahogy a lelkiismeret felemészti a testet és az elméjét annak aki túl sokat használta az erejét és persze túlságosan gonoszan.
Találgatni tudta h csak páran maradtak a kiválasztottak ahogy a Halál mesterei is városonként. Nem sokkal ezelőtt felakasztotta magát annak a kisvárosnak a Halál mestere is pedig nem tett rosszat csak rossz helyen volt, rosszkor.
Folytatások
1840
Előzmények:
Elana New Orleansba érkezett és rögtön az ellenség karjaiba sodorta a sors és a kiválasztott egy kastélyban ébred az ágy mellett pedig a fiú akivel a városban találkozott. Végül is nem is rossz, gondolhatta volna, de a tulajdona eltűnik és étvágyát valahogy csillapítania kellett így beleharap a saját csuklójába és Dereck rosszkor lép be.
Hasonló történetek
3331
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3798
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A "kis várost" nevezheted kisvárosnak, New Orleansban helyragja így helyes... Folytathatnám, de nem az olvasó feladata a javítás. Kommentedben a "szeretnék kitűnni e kép" értelmetlen, és jól jellemzi a hibáidat. Ennyi bakihoz tényleg jóval hosszabb terjedelem illene, de nem a tévedések, elírások és zavaros mondatok kedvéért olvasunk egy novellát (ahogy a kutyák sem a benne található fokhagyma miatt szeretik a kolbászt). Javaslom, hogy olvass el ezt-azt másoktól, kritizálj is bátran - mert nem egyformán látjuk ugyanazt -, tanulj mások hibáiból és erősségeiből... és legközelebb az érdekes ötletedet dolgozd ki figyelmesebben!
Marokfegyver ·
Ha nem érdekelnek mások "irómányai", akkor lemondasz a saját műveid pozicionálásáról: sosem fogod tudni összehasonlítani, hogy másokhoz képest mit és milyen szinten képviselsz. Ráadásul önként elveted a fejlődés lehetőségét, hiszen legegyszerűbb lenne mások jó és rossz példáiból, kudarcaiból és sikereiből tanulni.
Sokan vallják ugyanazt, mint én: általában figyelem, mi terem a történetek-hu oldalon, de akiről látom, hogy nem érdekli az olvasók véleménye, vagy aki nem olvas másokat, annak az írásait egy idő után én sem olvasom.
TeddyBearLover ·
Jó, szoktam de úgyh ötletet merítsek belőlük hanem h ha unatkozok akkor lekötnek. ^^ Ha írsz történetet akkor leírnád mi a neve. Kíváncsi lennék h milyen. ^^
Marokfegyver ·
Rendben. Majd ha írok, akkor adok neki nevet (címet).

Vérdelfin ·
Ez lehet, h egy vicc? Naon szar.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: