Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kezdetek...

Most jöjjön három kisebb szex-kaland, ami szintén kapukat nyitott ki, s újabb pajzán gondolatokat ébresztettek bennünk.
 
    Pár éve a férjem egyszer úgy kefélt meg, hogy éppen felálltam a székre, hogy a szekrényemben keressek melltartót, amikor fellépett mögém a székre, s egy pillanat alatt bedugta a faszát és vadul megkefélt hátulról. A fejem közben végig a nyitott szekrénybe volt szorulva a ruhák közé. Azt sem láttam, hogy ö dug. Ennyi erővel bárki megdughatott volna akkor, mert úgy sem tudtam volna meg. Lehet, hogy ez is izgatott, hogy szinte vakon keféltek. Hogy nem láttam õt.
 
    A másik egy erdős-kaland volt. A mostani férjemmel egy nagyváros közepén lévõ kis erdõbe kanyarodtunk be az autónkkal. Olyan kis keskeny földút vezetett át rajta, hogy éppen elég volt az autónknak. Így is néhol karcolták az ágak a kocsi oldalát. Szóval nagyon szűk volt. Kb. a közepe táján - ahol egy kisebb tisztásos rész volt - megálltunk. Levetkőztünk és egymásnak estünk ott a kocsi első ülésein. Baromi izgatottan kúrtunk mint a nyulak, vadul és gyorsan. Nappal volt, így bárki megláthatott volna, aki arra jár. És az illetõ akkor látott volna mindent, nem csak árnyakat. :-) De pont ez volt benne az izgató, ugyanakkor azért mégis siettünk. De annyira jó volt ott kefélni, hogy bizony még belerántottunk még egy menetet. Aztán a végén még le is cuppantottam a férjem faszát. Annyira jooooó volt! :-)
Végül aztán felöltöztünk, én megtöröltem a számat, és aztán elindultunk ki az erdőből. Már majdnem kint voltunk, amikor megláttunk velünk szemben a földúton két farmerkabátos megtermett legényt, akik farönköket cipeltek a vállukon - gondolom tüzifának hazulra. Amikor meglátták autónkat, félreálltak az út széli bokrokhoz, amennyire tudtak, s megvárták, amíg elhaladunk elöttük. Mikor melléjük értünk, láttuk, hogy befelé bámulnak a kocsiba, sőt,
pontosabban mindegyik engem szemlélt, s még a szájukat is nyalogatták. A szemükön látszott, hogy ki vannak már éhezve egy nőre, azért néznek így. Végignéztem magamon, s akkor látom, hogy az amúgy is eléggé dekoltázsos divatos ingemen a felső kettő gomb nem volt begombolva és így nem hogy szuper jó lehetett nekik a belátás, hanem konkrétan az egyik mellem szinte félig kint is volt. Mikor észre vettem, gyorsan megigazítottam, de olyan izgalomba jöttem, hogy a két mellbimbóm úgy be durrant és megkeményedett, hogy majdnem átlyukasztották az ingemet. Ezt a két fikó is észre vette, mert nyálcsorgatva ámulva figyeltek engemet - ki tudja mi játszódott le közben az agyukban - és az egyik még a faszát is megmogyorózta a gatyáján keresztül. Biztosan elképzelt gyorsan, ahogy a faszán vagyok, vagy szopom, vagy csak felnyársal vele... ;-)
    Na, szóval volt ilyen kalandunk is. Utána eszméltünk rá a drágámmal, hogy ha kicsit -mondjuk még egy menettel - tovább maradunk a tisztáson, akkor ezek ketten láttak volna minket baszni, és talán még ott nézegettek volna minket, s talán még elő is veszik a farkukat aztán ott verik az autónkra, miközben azt nézik, hogyan kefélnek engemet a kocsiban.
 
Tulajdonképpen izgalmas lett volna...
 
Képzeljétek!


    Egyszer olyat is csináltunk, hogy éjfél körül lementünk a parkolóba az autónkba. Rajta egy melegítő, alatta semmi; rajtam egy hosszú fekete bundás nyaku kabát, s persze alatta semmi. Aztán nagyon jókat szeretkeztünk a kocsinkban. Istenem! Milyen izgi volt maga a tudat, hogy éjfél ide vagy oda, de bárki jöhet arra és megláthat. Megbeszéltük, hogy ha meglátnak, akkor sem hagyjuk abba, hanem csináljuk tovább, hadd nézzenek. Iszonyú izgató volt, hangosan élveztünk. A végére meg teljesen bepárásítottuk az összes ablakot. Na meg persze gyors takarítás, mert másodszorra a párom csak elbaltázta és televerte a sok gecijével az anyós-ülést. :-)
Hozzászólások
Deakjanika ·
Ellehetettolvasni.

Dávid Juhász ·
Szuper! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: