Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A késő tavasz hangjai 1.

Régóta álmodoztam arról, hogy egyszer végre Kriszti barátnőm rászánja magát... Hát, most megtette.
Késő tavaszi nap volt, olyan 6 óra tájban. A nap már épp lemenőben volt. A szokásos találkánkon voltunk a szobámban. Nem volt otthon senki, szüleim bevásárolni mentek. A szobában kellemes virágillat terjengett. Autómodelljeim büszkén feszítettek a polcokon.
Kintről fáradt emberek lagymatag zaja hallatszott be a panellakásba. A harmadik emelet még nem egy nagy magasság. Belemerültünk egy kellemes tapizásba (mint mindig), de ezúttal elhatároztam: továbbmegyek.

Egyszercsak fölpattantam, s lehúztam a rolót. Kriszti meglepődve nézett rám a sötétben, csak egy fénycsík szűrődött be a külvilágból. Csak ketten voltunk most.
- Kriszti... - kezdtem. - Szeretsz engem?
- Hogy kérdezhetsz ilyet? - kerekedett el a szeme. - Persze, hogy igen!
- És bármit megtennél, hogy boldoggá tégy?
Megfagyott a levegő. Kriszti kutatón nézett a szemembe, majd kibökte:
- Azt hiszem, igen... Miért?
- Gondoltál már... Hmm... Az orális szexre?

Kissé feszesebb és forróbb lett a hangulat. Innen már bárhogy alakulhatott. Felpattanhatott és otthagyhatott volna. De nem úgy tette. Kriszti elvörösödött, de azért válaszolt.
- Sokszor... Ezt akarod? Megadhatom, amire vágysz...
Ott helyben, ahogy az ablaknál álltam, odalépett hozzám. Letérdelt a szőnyegre, s lerántotta otthoni laza kis nadrágomat. A szívem a torkomban dobogott. Hallottam vágytól felcsigázott lihegését, s hirtelen érzékeltem, amint a boxeralsómat is finoman lehúzza.
- Hűű... Ohh... Széééééép... - dicsérte adottságaimat. Ekkor vesszőm már kőkemény volt. Nem tudom honnan, de eszembe jutott:
- Csukd be szemed, nyisd ki szád... - engedelmeskedett. Belémvillant: mit csinálunk mi?!
- Várj, várj... Biztos, hogy ezt akarod? - aggodalmaskodtam.
- Én kis lovagom... - mondta Kriszti még mindig becsukott szemmel. Elkezdett szájával a farkam után tapogatózni.

Megfogtam dús ajkait, s az alsónál fogva a makkomra helyeztem őket. Szinte képtelen voltam elhinni, mi történik. Mikor észhez tértem, már elkezdte nagyon lassan bekapni az egészet. Tövig. Mikor már a torka kezdetét éreztem, ütemesen szopni kezdett. Pár perc múlva nagyot nyögtem. Sokkal jobb volt, mint elképzeltem. Bő nyállal, nyelvével dolgozva nyalta most körbe a farkam tövét. Hirtelen leállt, s kihúzta szájából. Falloszom megállt arca előtt. Ő szinte eksztázisban kérdezte:
- Jó? Így kell?
- Pontosan! - kiáltottam, s kissé durván újra visszanyomtam péniszem a szájába. Most leállt, s csak nyelvével dolgozott.

Olyan fényesre nyalhatta a cerkám, amennyire csak tudta, majd kezével jelezte, hogy állítsam csak be a "sebességét". Szőke hajánál fogva engedelmeskedtem neki. Ott csüngött a vesszőmön, ugyanúgy farmerben és topban, ahogy érkezett. Mostmár éreztem, hogy közel a vég. Ő is érzékelhette izmaim rángásából, hisz gyorsabb tempóra váltott, s kezével is verte - de a makk vége mindig pont a szájában maradt.

Mikor elélveztem, hatalmasat spricceltem. Az egész ajkaira és torkába ment, le is nyelte mind. Utoljára még fényesre nyalta. Majd felállt, s megcsókolt, egész testével hozzám simult.
- Ez fantasztikus volt, Kriszti - suttogtam fülébe.
- Szívem... Ugye tudod... Kölcsön kenyér visszajár... - döbbenten néztem rá. Buján pillantott rám, s édesen elmosolyodott.
- Ha gondolod, kicsim... - nyögtem ki. Addigra Kriszti már birtokba vette az ágyamat, akkurátusan levette minden ruháját, s összezárt lábakkal az ágy szélére ült. Gyönyörű, formás, feszes mellei előttem meredeztek, ahogy még sosem láttam őket, mellbimbói kőkemények voltak. Most én térdeltem.

Először a mellbimbóira tapadtam, azokat kezdtem szívni. Aprókat lihegett, majd finoman lejjebb nyomtam fejemet. Szétfeszítettem a lábait, s életemben először megpillantottam punciját. Gondosan ápolt vénuszdombokkal volt dolgom, felborotvált vaginája megbabonázott. Rátapasztottam a számat, s szívni kezdtem. Ő fölöttem lihegett, nyögött, az élvezettől sikított. Szívtam, szívtam, s nedvek kezdtek szivárogni szűk lyukából. Hangjait már nem bántam, nem érdekeltek a szomszédok. Miközben vonaglott, éreztem, közel az orgazmusa. Összeszorította lábait a fejemen. Belenyomta arcomat puncijába, s egy végsőt sikított. Majd mellé feküdtem az ágyra, mostmár nem kis vadmacska, ernyedt szépség volt. Végigsimítottam még mellet, utolsót csókoltam punciján, mellbimbóin és száján is.

- Mennyi idő még, míg megjönnek a szüleid? - kérdezte.
- 40 perc. - feleltem.
- Még folytathatjuk, ha gondolod...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bota93 ·
20%

triklovic ·
Nekem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: