Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Nedves volt, bár leginkább az izzadtságtól. Rutinosan kezdtem nyalni. Emlékeztem rá, hogy...
A lábaim ösztönösen felemelkednek és szétnyílnak neki. A hímvesszője visszatér az őt megillető...
A lány elkapta a tekintetét és a nő felé fordulva, arcát annak mellkasának nyomva esdekelni...
Budapest a magyar hon fővárosa. A vén folyó a Duna amin télen sokan görkorcsolyáznak az ország...
Tücsök nyájak ciripeltek a fűben, a színes faleveleket fújta a Déli szél. Malter, a lótetű...
Friss hozzászólások
golyó56: Rémes: a stílus, a helyesírás,...
2023-12-03 15:50
kaliban: Az eltévedt bárány végül mégis...
2023-11-30 17:07
naiv1966: Szia! Ennyi kérdésre csak 300...
2023-11-30 14:52
Melcsi4: Írhatnál sűrűbben. Talán nem v...
2023-11-29 20:54
naiv1966: Köszönöm szépen!
2023-11-27 14:01
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kedvenc családom 2.

Alattam egy fiatal, gyönyörű nő, a farkam a fenekében jár ki-be. Mellettünk egy méterre a szülei fekszenek, a szeretkezés után összeölelkezve és minket néznek. A csodás MILF-et negyed órája még én dugtam. Ők a legjobb barátaim, Viki és Laci, a lány alattam Nika. A fura helyzetről, amibe keveredtem, 3 hete még álmodni sem mertem. Most meg…
A lábaim közt pucsít ez a fantasztikus popsi, a farkam tövig engedem bele. Alattam a lány halkan nyögdécsel, egyik kezével a punciját masszírozza. A combjaim már remegnek, megerőltető a póz, de a látvány megéri. Kicsit lassítok, pihenek, Nika meg is szól.
-Mi van öreg, nem bírod?
-Bármeddig! - vágom rá, de nem hiszem, hogy sokáig tudnám még ezt csinálni. Ráadásul már kétszer elmentem az elmúlt órában, esélyem sincs, hogy hamar végezzek.
-Próbáljunk másik pózt, már én is elzsibbadtam – szán meg Nika. Hálásan mászom le róla. Közben Viki és Laci kéz a kézben kimennek a szobából, még egy utolsót ránk vigyorogva. Viki dob egy csókot és eltűnnek. Nika oldalt fekve elhelyezkedik, mögé fekszem, a dákóm könnyen találja meg a helyét a fenekében. Átölelem, hátranyúl, magához húz és hosszan csókolózunk. Közben meg sem mozdulok benne. Így is el tudnék lenni bármeddig. 
-Voltál szerelmes anyába? -kérdezi. Nemigen szoktam beszélgetni szex közben, megint egy új élmény..
-Egy kicsit igen. - válaszolom.
-Ő is bír téged. Tudod, pár éve azt hittem, te vagy az apám.
-Honnan szedted ezt? A mai nap előtt csak álmaimban voltam vele.
-A szomszédokkal buliztunk, piáltunk. Olyasmi került szóba, hogy mi lenne anyával, ha apa lelépne. Anya rögtön rávágta, hogy felhívna téged, biztos örömmel átvennéd a helyét. Akkor azt hittem, régebben volt köztetek valami.
-Nem, sajnos nem én vagyok az apád. Vagy, pillanatnyilag inkább hál’istennek, nem.
-Mert? Akkor nem dugnál meg? - kérdezi vigyorogva.
-Ezen még nem tettem túl magam teljesen, hagyjuk.
-Hülye vagy – kapom a választ. Kibújik az ölelésemből, a hátamra lök és a hasamra ül. Lassan elkezd hátra csúszni. A farkam megint megtalálja az utat. Lassan lovagolni kezd, én a melleit símogatom.
-Az én farkam olyan könnyen becsúszik, talán meg sem érzed azok után a szalámik után.
-Ne bolodozz. Más dolog a kettő. Amikor apa vagy Ferike van bennem az teljesen kitölt, szétfeszít. Gyakran még másnap is fáj. De őrülten izgató. Ha mindketten bennem vannak, ahhoz fogható élvezetet nem okoz semmi más. A tiéd viszont kellemes érzés bennem, másképp jó. De ettől elélvezni nem fogok. És te hogy állsz?
-Háromszor még sosem mentem el egymás után, örülök, hogy még áll egyáltalán.
-Fogadjunk, hogy elérem, harmadszor is elélvezz, úgy, ahogy még sosem élveztél!
-Mibe fogadnál?
-Ha nyerek, teljesíted három kívánságomat.
-Hát mi vagyok én? Aranyhal? És ha én nyerek? Te teljesíted az én három kívánságomat?
-Simán!
Magamhoz húztam és egy hosszú csókkal pecsételtük meg a fogadást. Közben begyorsítottam és keményen dugtam a seggét. Pár perc múlva lehúzta magát rólam és elkezdett lecsúszni rajtam, közben végigcsókolgatva a testem. A farkamhoz érve megint morzsolgatni kezdte a golyóimat és a szájába vette a makkomat. A nyelvével kényeztette, közben a combjaimat és a fenekemet símogatta.
-Mindjárt jövök - nézett rám.
Kiterültem, a plafont bámultam. Azon járt az eszem, mivel érdemeltem ezt ki. Rendes ember vagyok, de a mai estével a karma túlkompenzál, azt hiszem.
Közben Nika visszetért és visszabújt a lábaim közé. Két kezével felemelte a lábaimat és a golyóimat kezdte nyalogatni. Nem tudtam, mi a terve, de felhúztam a lábaimat, amennyire bírtam. Olyan kiszolgáltatott pózban voltam, mint nemrég ő alattam. A fejem alá húztam egy párnát és gyönyörködtem benne, ahogy a farkam eltűnik a csodás ajkai közt. Élveztem minden pillanatot, de tudtam, hogy megnyerem a fogadást, én már nem fogok spermát kipréselni magamból.
Nika nyalta-falta a makkomat, majd az egész farkam a szájába engedte. Lassan kiengedte, majd elölről az egész. Őrjítő, izgató látvány volt. A kezei közben hol a farkamat, ha épp nem tünt el, hol a fenekemet símogatta. Egyszer csak az egyik ujját azz ánuszomon éreztem.
-Nana, az tabu, ahogy anyádnál is! - mondtam.
-Ugyan, ne nyavajogj már. 
Tovább szopott és símogatott. Egyszer csak röviden a seggembe tolta egy ujja végét.
-Héjj, ne bolondozz! Ezt ne csináld!
-Jajj, ha jól emlékszem, nemrég a farkad tömted a seggembe. Akkor nem picsogtál. Lazulj el, bízz bennem, jó lesz!
Bakker, lazulj el. Egy férfinál az ujj az ánuszban az urólógussal van összekötve. Az nem akkora poén. Lazulj el.. 
Közben finoman masszírozta a lyuk környékét, néha-néha egy pillanatra bedugta egy ujjpercét. Nem mondhatnám, hogy fájt, sőt, még egy kicsit kellemesnek is találtam. Próbáltam agyban ráhangolódni, nem volt egyszerű. Mit tartogat még ez a nap..
Miközben Nika a farkam a torkára eresztette, egy ujját hosszabban betolta a fenekembe és nem húzta ki teljesen, csak lassan ki-be mozgatta. Megfeszültem, de megpróbáltam másra gondolni. Hogy milyen csodás volt az anyját dugni és hogy lesz-e még erre lehetőségem.
És akkor elkezdte a prosztatámat masszírozni. Sosem volt még ilyenben részem, de fantasztikus érzés volt. A farkam kökeményre duzzadt Veronika szájában, ő  közben serényen szopott. Néhány perc múlva az egész testem megfeszült. Én csöndben szoktam elélvezni, de most hangosan felkiáltottam és két hosszú, sosem tapasztalt erősségű pumpálással megtöltöttem a lány száját a magommal. Soha nem éreztem még ilyen fokú kielégülést. Kicsit még pihegtem, majd lenéztem Nikára. A farkam még mindig a szájában volt, csaknem olyan keményen, mint az elsülés előtt volt. A szeme mosolygott rám, a szája szélén csorgott ki a spermám. Csak néztem némán, az agyamba akartam vésni a képet. Az ujja még mindig bennem mozgott, de már egyáltalán nem zavart. 
(Basszus, ha ez a dokinál is így menne, hetente járnék prosztatavizsgálatra!)
- Köszönöm ezt, te drága!
Kiengedte a szájából a farkamat, a szemembe nézett és nyelt egy nagyot. Kihúzta az ujját, amiről egy kondomot húzott le. Érte nyúltam, magamhoz húztam és az összekent szájával nem törődve megcsókoltam. Éretzem a saját spermám ízét, de már ez sem zavart. 
-Nyertem. - mondta.
-Nyertél, bármit kívánhatsz, nem hármat, de bármennyit.
-Ok, ezt holnap megbeszéljük. Most menjünk zuhanyozni. - mondta, kézen fogva vezetett a fürdőbe. Lemostuk egymást, közben megint megcsodáltam a gyönyörű, fiatal testét. A farkam nem is lankadt még le teljesen, de kedett teljesen magához térni.
- Ezt felejtsd el gyorsan – mondta nevetve – hát neked semmi nem elég?
- Ki tudja, lesz-e még egyszer erre alkalmam -mondtam, arra utalva, hogy Laci előre kijelentette, ez egyszeri alkalom. Igaz, akkor még csak a Vera megdugásáról volt szó.
- Nyugi, ha rajtam múlik, lesz!
Visszakísért az ágyhoz és egy hosszú csókkal elbúcsúzott.
-Szép álmokat Tomi bácsi! - mondta és törölközőbe burkolózva kiment a szobából.
Szép álmokat? Az elmúlt pár órában olyan vágyaim váltak valóra, amiket még nem is álmodtam. 
Hát, most miről lehetne még álmodni?
 
 
 
 
Előző részek
Hozzászólások
The reál Kagemusha ·
Az első rész jól meg lett írva, kellően hosszú és részletes történet volt. Ez elég rövid, inkább ezt hozzá kellett volna még írni az első rész végéhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: