Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Albus Dumbledore elrabolja Byakuya és Hisana egyetlen gyermekét. Bleach/Harry Potter crossover....
Többet megtudhatunk a Small fiúk múltjáról.
Képzelj el egy jövőt ahol minden csúcstechnológiás. Az embereknek semmi gondjuk sincs az...
Itt olyan békés minden. Nem érzed a magnetofon lágy sercegését, tölcséréből kiszabaduló, öblös...
Újra a napköziben, az emeleten egy osztályban, ablak mellett nézek ki a tájra, piros-kék ceruza<br...
Friss hozzászólások
69Monica: Szia Kezdő prostituált vagyok...
2021-04-15 15:13
69Monica: Szia Kezdő prostituált vagyok...
2021-04-15 15:13
91esfiu: Jó volt ez, egy ilyen éjjel 5-...
2021-04-15 07:46
eliksz13: Hát ebben a részben ömlesztve...
2021-04-14 22:40
69Monica: A szenvedélyes kurva szexuális...
2021-04-12 20:34
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kaland elkezdődik

Emília vagyok, 23 éves, 5 éve kapcsolatban. Párommal nagyon jól megvagyunk, a legtöbb dologban egyezik az ízlésünk, amiben pedig nem, azokban a dolgokban is meg tudunk kultúráltan egyezni, úgy, hogy a kompromisszum mindkettőnknek megfeleljen. Egy nagy különbség van azonban közöttünk, ami időnként feszültséget okoz a kapcsolatunkban. Bár akkora gond még soha nem volt belőle, hogy bármelyikőnk is szakítani akart volna. Ez a különbség pedig a szexuális vágyakban rejlik. Szerelmem Péter a lágy, szerelmes összebújásokat kedveli, ritkán lehet bele vinni az együttlétekbe spontán. Az az "ágyban párnák közt" típus. 
Én pedig a vadóc, bárhol, bármikor féle lennék. De csak lennék, hiszen nincs hozzá partnerem, és mivel szeretem Péter, így a megcsalásnak még a gondolata sem ütötte fel a fejet bennem. Ezidáig. 
 
Van egy nagyon jó barátnőm Laura, középiskola óta barátok vagyunk, ha nem is a legjobbak, de elég közeliek. Havonta legalább egyszer találkozunk, valamilyen indokkal. Pár hónapja bemutatta Nekünk legfrissebb partnerét Dávidot. Kedves Laurám nem a hűség mintapéldája, sőt a hosszú kapcsolatoké sem. Igy nem igazán szoktunk összemelegadni a kapcsolataival, de Amamikor bemutatta Dávidot, rögtön szimpatikus volt nekem, sőt Péterrel is össze baratkozott. Néha a közös programokon kívül is összefutottak. 
 
Laura látszólag boldog volt, ezért nem is említettem meg Neki, hogy legfrissebb partnere az első évek óta aki felkeltette bennem az elfolytott vágyakat. Olyan vágyakat, amiket Péter mellett nem élhettem ki, és eddig ez Nekem is rendben volt. Akárhányszor találkoztunk eképzeltem, ahogy csókol, közben letépi rólam a felsőmet, megmarkolja a mellemet, szájába veszi a bimbómat. De ezt kifelé mindenki előtt titkoltam.  Nem is tettem semmi kétségest, hiszen a barátnőm párja, ráadásul Én is foglalt vagyok, mígnem egy végzetes napon el nem indultunk együt, négyesben bulizni. 
 
Egy közös baratnőnk születésnapjára voltunk hivatalosak. Elég nehéz heteken voltunk túl, és picit többet ittunk, mint ami az egyszerű jókedvhez elég lett volna. Táncoltunk, össze-vissza mindenkivel, és Dávid is elvitt egy táncra  véletlenül éppen egy lassúra. Átölelte a derekamat, simogatta a hátamat, neha a fenekemet is, én pedig cirógattam a tarkójat, a vállához bújtam és beszívtam az illatát. A szám végén szétrebbentünk, mintha mi sem történt volna. Magamat sem értettem, hogyan lettem ilyen felelőtlen, a viselkedésem nem vallott rám. Később többen ültünk körben egy asztal körül és beszélgettünk, amikor megéreztem egy kezet a derekamon. Először azt hittem Péter az, hiszen mellettem ült. De ahogy tovább simogatott feltűnt, hogy a kéztartás fura és ekkor leesett, hogy a másik oldalamon ülő Dávid simogat. El kellett volna utasítanom. Feltűnés nélkül arrébb húzódnom, vagy ellöknöm a kezét, de mégsem tettem. A keze a hátamon, ahogy lágyan simogat, a gondolat, hogy a párjaink mellettünk ülnek, és mégis megteszi, a lebukás veszélye (no, meg az alkohol szintem) annyira felizgatott, hogy nem tudtam elutasítani. Hagytam, hogy simogasson, hiszen ez ártatlan dolog. Nem? A keze egyre lejjebb barangoolt, becsúsztatta a nadrágom széle alá, és én kissé előre dőltem, hogy megsimogathassa a fenekem. Itt már Neki is egyértelmű volt, hogy nincs ellenemre a kis játéka. Legalább egy órát simogatott így, miközben feltűnés nélkül beszélgettünk a csoport többi tagjával. 
Amikor felálltam, hogy rendeljek még egy kört velem jött, mondván, hogy segít az italokkal. De a pultnál szó nélkül maga felé fordított és megcsókolt. Olyan hévvel, hogy pár pillanatomba is bele került, mire rájöttem mi történik. Vissza csókoltam, simogattam a tarkóját és éreztem ahogy hozzám nyomja az ágyékát, éreztem kemény farkát a nadrágban. Csak arra tudtam gondolni, hogy ki akarom szabadítani farkát a nadrágból, elé térdelni és kényeztetni, nyalogatni, mélyen beszívni amíg a számba nem élvez. Persze ezt nem tehettem meg ott, és egy kósza kaland miatt egyikünk sem akarta kockára tenni a kapcsolatát, így össze szedtük magunkat és kivittük az italokat az asztalhoz. Nemsokára haza mentem Péterrel, és fergetegeset szeretkeztünk. Akkor, ott nem gondoltam Dávidra, de az esti kalandunk, úgy felhúzott, hogy többször is sikerült akkorát élveznem, amibe mindenem bele remegett. 
Másnap megbeszéltük Daviddal, hogy az este történtek, csak az alkohol hatásának köszönhetőek, és felejtsük el a dolgot. Így is tettem, vagyis csak akartam, mert utána minduntalan felugrott a kép a fejemben, ahogy az ágyékát hozzám dörzsölve szenvedélyesen csókol.....
 
Hozzászólások
69Monica ·
A szenvedélyes kurva szexuális partnereket keres. Elsősorban (bármilyen életkorú) férfiakat keresek. Ha érdekli, írj nekem. - http://69sexual.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: