Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A herceg mindennapjai

A mesélést befejezve már mindannyiunk farka keményen állt, melyet használatba is akartam venni. Kör alakban feküdtünk le az ágyra, testünket kinyújtva és fejünk az ágyékunknál falatoztunk.
Ahogy az egyikünk erősebben szopott, úgy követtük mi is és ha közben egy ujj a segglyukba talált, akkor még az is előkerült. Amikor már elég felhevült állapotba kerültünk akkor az egyik szeretőm lefeküdve az ágyra ráültem a farkára. Gyors vágtába kezdtem, kezei közé véve a dákómat pedig még jobban ösztönzött. Közben két oldalamon megállt két férfi, akiknek dákóját megragadva húzogatni kezdtem. A hátam mögé lépve egy másik betolta nekem a farkát, miközben neki is bevágtak egyet. Megszokva a teltséget, mind a kettőn mozogni kezdtem, ahogy ők is bennem.
A falloszok az ujjaim közül a számba kötöttek, felváltva szopogattam a nyalánkságokat. Hátulról pedig mindig annyival erősebben hágtak meg, mint ahogy a szeretőmet farkalták meg. Kedveseim izzadt, erős testén végignézve, csak arra tudtam gondolni, hogy az ezután következő pihenés után mit fogunk, majd együtt csinálni. A nyögések egyre hevesebbek és erősebbekké váltak.
Kéjes érintésüktől már lélegezni is alig bírtam, amikor kopogtak az ajtón. A fiúk visszafogva magukat álltak meg, ahogy én is és kikiáltottam. Az inasom szerint hamarosan megérkezik feleségem unokatestvére, hogy egy fontos ügyről beszéljünk.
Magamban szidalmazva a férfit, elküldtem az inast azzal a paranccsal, hogy mondja meg neki, hogy az istállóban találkozunk. Hallva a lépések távolodását folytattuk tovább az önfeledt a szeretkezést. Amely már tetőfokára hágva szeretőim egymás után nyögtek fel a gyönyörtől.
A seggemben lévő két farok között folyt ki az ondó, mi közben az ajkamról a testemre folyt le a másik kettőtől. Miközben a hátam mögött lévő ágyasom is kapott egy kicsit a farába. Majd lemászva róluk, az ágyra kéretettem, aki seggbe baszta a másikat és kértem, hogy kutyapózba helyezkedjen el. A segglyukában elhelyezkedve pedig azon nyomban megindultam. A többiek eléje kínálgatták meg a még félig álló dákójukkal. Mások a fenekemet verve ösztönöztek, hogy még kíméletlenebbül basszam meg a fiút, csókjuktól lelkesedve merültem még jobban el. Aztán látva, hogy egyre jobban lihegek szeretőm kimozdult előlem, majd mindannyiuk szája rátapadt.
Csókolgatták, simogatták és masszírozták nyelvükkel, míg nem egy kiáltásban mindegyikük kapott belőle egy kóstolót. Egymásról lenyalva feküdtek hanyatt, miközben hercegi öltözetemet felvéve néztem őket. Kilépve az ajtón még hallottam, ahogy kérték, hogy hamar jöjjek vissza, mert még nem igazán fáradtak el. Ezen elmosolyodva vettem irányt az istállók felé, ahol már ott várt rám volt rokonom. Az istállófiú előhozta a lovainkat, miközben a férfi elmondta, hogy édes lánya holnapután férjhez fog menni és kéri, hagyj, tartsa meg az eljegyzési bálját nálam.
Felülve a lovainkra kimentünk a nyílt terepre, ahol is tovább győzködött, míg én csak is a szobámban lévő fiúkra tudtam gondolni. Aztán magamhoz véve a szót, beleegyeztem a bálba, hozzátéve, hogy szolgáim mindenben a rendelkezésére állnak. Megörülve ennek különböző fényes jelzőkkel illetett és maradandó hűbéresem lesz. Szavait nem felejtve érkeztünk vissza az istállóba, de a fiút nem találtuk sehol, viszont a nyögéseket követve végül megtaláltuk. Az egyik üres karámban találtunk rá, kigombolt inggel, lehúzott nadrággal, kezében szorongatva kemény férfiasságát.
A férfi már tovább akart menni, mikor én a kezét megfogva bevezettem, melyre a fiatalember felkapva a fejét idegesen nézett ránk. Én pedig nem is foglalkozva vele, letérdeltettem volt rokonomat és mondtam, hogy szopja le. Szeme nagyra tágult, mire én melléje ülve kikaptam a fiú kezéből szerszámát és az ajkamhoz emelve szopni kezdtem. A férfi már szólni akart volna, amikor kivéve a számból visszaadtam neki. Elmondtam, hogy hűbéresemmé fogadjam tudnom, kell, hogy bármit meg fog-e tenni értem. Ujjait lassan mozdította rajta, aztán a szájába vette és csak, hagyta, hogy ott maradjon. Ezt pedig látva megragadtam a fejét és erősen a fiú ágyéka felé kezdtem húzni. Ettől a szolgám felnyögött és ledobva magáról az ingét a testét el kezdte simogatni. Újdonsült hűbéresem az elején még küzdött a nyomás ellen, de aztán elkezdte élvezni. Majd magára hagyva figyeltem, ahogy kezébe véve húzta magába az ízletes falatot.
Kivéve még incselkedve végignyalt rajta, míg mielőtt visszatette volna. Barátom egyre jobban belejőve a szopásba, úgy kezdett az ifjú végső határait elérni. Így hát elszakítva a játékától elkezdtem ledobni róla a ruhákat, míg nem teljesen meztelen nem lett a férfi. A szalmára feküdt fel, majd a segglyukába feltoltam az ujjaimat. Élesen felkiáltott és már kérte, hogy hagyjam abba, mire én még mélyebben érintettem meg. Aztán elnyomva a hangját az istállófiú farkát nyálazta tovább. Miközben a nadrágomat félredobva beillesztettem a farkamat az ánuszába.
A teste az érintésemtől megremegett, szűk lyuka pedig csak arra vágyott, hogy végre valaki kezelésbe vegye. Elszántan kúrni kezdtem, míg már teljesen benne voltam, melytől én is felnyögve kíméletlenül folytattam tovább. A szolgám úgy, ahogy én tettem megfogta ismerősöm fejét és ágyékát feléje kezdte lökni. Közben a hátsójára finom ütéseket mértem, hogy a rajta lévő vörösség mindig emlékeztesse erre a pillanatra. A fiú kéjesen felsóhajtott, miközben beleélvezett a férfi szájába. Aki meglepődve húzta ki onnan, mely közben az arcára került az összes ondó. Nyelvét kinyújtva lenyalta, melybe az ifjú is besegített, nyelvük pedig találkozva csókba fulladtak.
Kérdezve barátomat, hogy akar-e tudni még, ő helyeslően bólogatott felém, melyre kihúzódtam belőle. Hűbéresem felállt és ketten szoptuk a félig kemény farkát, mely munkánk során már acélosan állt. Az istállófiú feküdt le közénk, a férfi a seggénél én pedig a szájánál. Nem tétlenkedett, hanem egyből kardjára tűzte a szolgámat, aki kellemesen nyögdécselt a dákómon. A lovak velünk együtt nyihogtak fel, ahogy izzadtság cseppek kezdtek körvonalazni rajtunk.
Volt rokonom a fenekét is csapdosni kezdte, miközben a fejét megfogva szájba bassztam. Melynek eredményeképpen egészen az ágyékomra húzva beleélveztem az ajkai közé. Az istállófiú elégedetten nyelte le minden adagomat, miközben hűbéresem a lökéseibe beleveszve felnyögött.
Mindkettőjük teste beleremegett a gyönyör érzettétől. Amikor pedig kihúzta odamentem és körbe nyaltam a farkát, aztán visszatolva a szolgám lyukába, kóstoltam meg újból a nedvét. Melytől a fiú újra és újra beleremegett, ahogy a fasz eltűnt a seggében. Míg nem felállva visszavettük a ruháinkat és kilépve az istállóból megígértem a barátomnak, hogy pazar bált rendezek édes kis lányának. Hűbéresem pedig az ülepét masszírozva mosolygott felém, közben szóvá téve gyermeke jegyesét. Akit elmondása szerint szívesen elvinne egy nap egy hasonló lovaglásra.
Visszaérve a palotába inasom üzenetet hozott a hercegi gyűlésre, melyet mára került megrendezésre. Bocsánatot kértem ismerősömtől és megígértem neki, hogy a bálra vissza fogok térni. Közben magamhoz rendeltem egyik szeretőmet, míg a többieket barátom szolgálatára bíztam, hogy segítsenek az estély megszervezésében. Ketten beültünk a hintóba és elindultunk a találkozó helyszínére. Megérkezve a palotába, azonnal bevezettek a tárgyalóba, ahol is mind a heten már ott ültek. Elnézést kértem a késésért, melyet elfogadva bele is kezdtünk a teendők listájába.
Aztán a pihenő következve mindenki behívta a szolgáját, délutáni elemózsiával. Ami számomra a szeretőm farka volt. Meztelenül mellém lépett és azon nyomban szopni kezdtem, mi közben a heréit masszírozgattam. A többiek érdeklődő pillantást vetettek ránk és félre téve az ételt, magukhoz rendelték az alattvalóikat. Akik parancsukra ledobva a ruhájukat megálltak előttük és a hercegek a kezükbe fogva a petyhüdt dákókat lassú mozdulatokat tettük rajtuk. Amiket látva, hogy ágaskodni kezdenek a szájukba vettek és megkóstoltak. Az ízükre rákapva pedig már mindannyian megállás nélkül szoptak. Tenyerüket alattvalóik seggére téve közelebb húzták magukhoz őket és lassan gyúrogatni kezdték. Aztán mi is megválva a ruháinktól folytattuk a pihenést, de mindenki másképp.
Én az ölembe ültetettem velem szemben a szeretőmet, aki a lovacskázás közepette játszott a farkán. A székükbe ültették és a lábukat a vállukra téve keményen hágni kezdték, vagy kutyapózba helyezték és úgy lökték feléjük ágyékukat. Az asztalra feküdtek fel és oldalt elfeküdve nyomult egyre beljebb a nemes úr szolgájába. Mások a helyükön maradva hagyták, hagyj, szopják le vagy éppen fordítva. Volt olyan is, akit a saját embere dugott meg az asztalon négy kéz láb, miközben a szerszámát mozgatták alul. Ami még érdekes volt azaz, amikor egy herceg a levegőben baszta meg alulról alattvalóiját, míg társa a lábát a seggére kulcsolva nyögdécselt.
Szeretőm heves lélegzése közepette elélvezett és a testemre spriccelte a nedvét, majd leszállva rólam a szájába vette az enyémet. Ujjaimmal megkóstoltam a nedvét, melyet átnyújtva neki ő is megízlelte róla. Éhes ajkai béklyóként zárultak össze a farkamon, melynek élvezetétől rögvest elértem a csúcsot. Az utolsó korty után felhúztam magamhoz és megköszöntem egy édes csókkal.
A többiek is sora élveztek el, szolgájuk szájában, testében, vagy az urak nyeldekeltek éppen vagy mindketten. Mindannyian izzadtan és ragadva a saját vagy más spermájától leültünk a helyünkre meztelenül, folytatva a tanácskozást.
Közben az alattvalóink megfogva a ruhájukat és pucéran távoztak innen, arcukon mosollyal. A beszélgetés alatt számos pillantás történt a hercegek között, végig mérve mindenki egyre keményedő erekcióját.
A szomszédjaim alaposan megnéztek, ahogy én is őket. Így mikor véget ért és mindent teljesen megbeszéltünk, készek voltunk ezt meg is pecsételni. Mindannyian felmásztunk a nagy kerek asztalra és mindenki elfoglalta a maga kis helyét. Elterülve rajta, már is egy derék izmos férfi ült rá a falloszomra, melyen azon nyomban rugózni is kezdett.  Fejemet forgatva körbenéztem a többiek felé.
Kutyapózba helyezkedett, akit elől és hátul is kezelésbe vették. A másik hármas pedig úgy helyezkedett el, hogy két herceg egymással szemben feküdt, lábaik egymáson, farkuk teljesen összeérve, melyen egy harmadik nagyban lovacskázott. Közben megragadtam a társam lóbáló szerszámát, melyen szépen elkezdtem dolgozni. Az ösztönzéstől még jobban odaverte a seggét a farkamra. Ujjaival a mellbimbóját cirógatva nyögdécselt szeretett szomszéd hercegem. Aztán váltottunk helyzetet, melybe beszállt még egy férfi, mellyel az előzőben látott pozíciót próbáltuk ki.
Összetetették a dákójukat, majd lassan elmélyítettem magamban mind a kettőt és mozogni kezdtem rajtuk. Melyet ketten észrevéve, megálltak a számnál és felváltva szopni kezdtem őket. A másik három pedig úgy helyezkedett el, hogy az egyikük volt alul, majd annak szerszámára vele, háttal leült és ugyanúgy a másik is így vette fel a pozíciót. Hatalmas nyögések és sóhajok tömkelege hallatszott az asztalról.
Az izgató testek sorozatos érintésétől csak még jobban vágyakoztunk többre. A két herceg a fejemet megfogva baszták meg a számat kíméletlenül, miközben tovább ügetettem az alattam lévőkön.
Majd mikor az ajkam kezdett zsibbadni levettek a helyemről és mellettük fektettek le. A fejem elé leült az egyik és a fejemet az ölébe téve elkezdtem újfent szopni. Társa pedig elkezdted keményen seggbe kúrni, ahogy aztán őt is.
Volt, aki le fekve az asztalra lábait már is egy partner vállán volt, miközben a lyukába beillesztette a farkát és utána indult is a roham. Valakik pedig csak oldalt fekve karjukat összevonva feküdtek és csókolóztak, a lökéseket kísérve. Az izzadtság már patakokban folyt rólam, ahogy a herceg már a hátamhoz hozzáérve hágott meg. Eközben két társam egyre jobban ziháltak a kimerüléstől és meglátva a még majd nem használaton kívüli farkamat, elmosolyodtak. Egymásra feküdtek, és míg ők csókolózgattak, addig én mindegyik segglyukát alaposan bejártam. Édes nyögéseikről szonettet írhatnák, annyira sokrétű és csábító volt hallani. 
Egy herceg végül felkínálva a többieknek négy kéz láb helyezkedett el és kérte, hogy jó alaposan basszák szét a seggét. Ennek eleget is téve felváltva mindenki folyamatosan bevágta neki a lompost, melynek elején mindig fájdalmasan felnyögött, de aztán már csak kéjes sóhajait lehetett hallani. Fenekére állandó ütéseket mértek, melytől csak még jobban nyögdécselt. A két nemes egyre jobban összegabalyodtak, ahogy kúrtam őket, majd mikor én is közel kerültem a véghez közéjük fekve beszálltam a simogatásba. Megörülve tapogattak végig, harapták ajkamat, miközben kezeink a másik farkát kitapintva húzogatni kezdtük. A sebes ujjaikkal tartva a lépést sorozatosan élveztünk el.
A kibuggyanó ondókat pedig serlegeinkbe összegyűjtöttük, a maradékot egymás kezéről nyaltuk le. Közben mindenki többször seggbe baszva a herceget, végül benne élveztek el, mely után egy serlegbe folyatták mindegyikük sós nedvét. A készséges arisztokratát megfordítva, szerszámát mindegyik alaposan leszopta, majd a csúcsot elérve a pohárba öntötték bele az övét is.
A lyukából pedig a többit mindegyikünk megkóstolhatta, mely finom érlelése révén kiváló és finom volt. Összeöntöttük a mi adagunkat is az övékével, aztán visszaülve a helyünkre körbe adva kiittuk a fehér nektárt. Mely frissítőként kiváló szolgálatot tett, megbeszéltük a következő találkozó helyszínét és a további teendőket a jövőre nézve. Visszavettük a hercegi öltözetünket, és még mielőtt elhagytuk volna, a termet a szabály szerint kezet kellene fognunk a búcsúzáskor.
Melyet meg is tartottunk csak éppen a farkunkat markoltuk meg és egyet-kettőt húzva rajta elmosolyodtunk a másikon. Észrevéve, hogy nagyjából mindenki nagyszerű életerőnek örvendezhet a gatyájában. A hintóm felé haladva, intettem a hercegek családjai felé, akik már alig várták, hogy véget érjen a találka és, hogy visszatérjenek a hazájukba. Aki legelőször meglovagolt, majd jó párszor szájba baszott finoman integetett felém és egy kis kacsintást küldött felém, miközben három porontyát ölelgette. Hiányzott a család, de meglátva mellettem szeretőmet, azon nyomban jobb kedvre is derített a jövő képe. Az úton nem volt probléma és mikor visszaértünk a bál már kész is volt.
A fiút visszaküldtem a szobájába, hagyj pihenje ki a mai napot és visszaérve a szobámba a többiek már vártak rám. Mindegyikük elegánsan fel volt öltözve, belépve szó szerint letépték rólam az anyagot és az ágyon lévő ünnepi kosztümöt kezdték rám adni. Közben a találkozó lényeges részeit kiemelve nekik egyre lassabban öltöztettek fel.
Két száj között váltogattam csókjaimat, miközben letolt gatyával állva a többiek szopogatták a farkamat. Kész lettem volna én is már lehámozni róluk a felesleges takaró anyagot, amikor inasom bekopogott jelezve, hogy már mindenki csak rám vár. A fiúk és én magam is csalódottan szorítottam bele a nadrágomba a már teljes hosszában mutatkozó férfiasságomat, de nem volt mit tenni, hívott a kötelesség.
Kilépve az ajtón követtek a bálterembe, ahol is megcsodálva a díszítést mindegyiküket megdicsértem. A fülükhöz hajolva pedig belesúgtam ígéretemet, hogy köszöntök minden vendéget, majd egy pár órán belül folytathatjuk, amit elkezdtünk a szobámban. A fiúk elmosolyodtak és velük együtt elvegyültem a vendégek között.
Találkoztam régi rokonokkal, távol-keleti barátokkal és persze a leendő házaspárral is. Hűbéresemnek igaza volt a férfit érintően, én is szívesen elvittem volna lovagolni, kár, hogy már foglalt. Ez után megköszönték a remek bált és, hogy itt lehetnek, melyre csak illendően mosolyogtam feléjük.
Elbúcsúzva körbenéztem, aztán nagy léptékkel beléptem a szobámba, ahol is négy szeretőm már teljesen meztelen volt. Ujjaikat és nyelvüket egymás lyukába dugva készültek rám, melynek látványától azon nyomban vetkőzni kezdtem. Az ágyról pedig elégedetten figyelték, hogyan válok meg minden ruhadarabomtól, aztán a parancsomat hallva az első orgia jutott az eszükbe. Mindegyikük az ágyon felém pucsított, majd az elsőbe már is benne voltam és kíméletlenül farkaltam. Miközben is a többiek már sóvárogva várakoztak, hogy mikor következnek ők. A kellően kitágított segglyuk mellett farukat is elkezdtem tenyeremmel megdolgozni, melytől még élesebben nyögtek fel.
Kezüket maguk alá nyúlva húzogatták a dákójukat a tempóra, melyet én diktáltam. Már az utolsó szeretőmben mélyedtem el, amikor az ajtó kitárult. A fiúk közben a seggükbe nyúlva ujjazták meg magukat, közben elmosolyodtak a hívatlan látogatón. Megfordultam és a leendő vőlegényt pillantottam meg. Szőke kócos haja, sűrű borostája volt, melyek között meglepődött és egyben kíváncsi szempár gyúlt ki. Végignézett rajtunk, lassítottam a tempómon és még mielőtt bármit szólt volna elnézést kért. Már ment volna ki, amikor a kezét megfogva visszahúztam és rátettem az egyik szeretőm fenekére.
Ujját beledugtam az ánuszába és lassan mozgattam benne. Azt mondta finom meleg belül, aztán a farkamat kezdte nézni, hogy mennyire benne vagyok. A nadrágján lévő türemkedést észrevéve úgy gondoltam, hogy talán ő is élvezné, ha teljesen benne lenne. Felvetettem neki és megígértem, hogy ami itt történik, az mind köztünk marad. Elmondta, hogy már biztos keresik, mire én ráfordítottam a zárat az ajtóra és mögéje léptem.
Kigomboltam az ingét és lehúztam a nadrágját, majd az egyik szeretőm seggéhez vezettem. Megragadva a kemény, eres farkát, húzogatni kezdtem és nem is kellett sok és már teljes pompájában állt. Halk sóhajait aztán elnyomva beillesztettem a lyukba és a két farába markolva lökni kezdtem feléje. A szeretőm és ő maga is nyögni kezdtek, aztán látva, hogy már magától teszi, a mellette lévő fiút húztam fel a szerszámomra. Közben parancsomra a másik két szeretőm a többiek feje elé beállva baszni kezdték a szájukat. A férfi elég hamar belejött a játékba és kezével feltérképezte az előtte lévő fiús testet, melytől egyre inkább beindult.
Aztán kilépve a háta mögé mentem és betoltam neki a kemény falloszomat a segglyukába. Még a nyögni is elfelejtetett, amikor megindultam benne és nem kíméltem. Ahogy a szeretőimmel, úgy őt is keményen meghágtam, melytől lassítva a tempóján már csak rám akart koncentrálni. A szeretőim közül kettő a seggemhez állva be, elkezdtek ujjazni, nyalni és egyre jobban lökni a férfi felé. Az izzadtságot letörölve simultam társamhoz, aki az élvezettől nyögdécselve simult hozzám. Majd váratlanul ajtókopogás és egy ideges női hang hallatszott ki, a fiatalember leendőbelije volt.
Őt kereste, de még úgy éreztem egyikünk sem lenne jó, ha így találna minket, viszont még kész se voltunk. Így kezemet a szájára téve dugtam tovább, még akkor is, mikor a zajok kintről egyre jobban felerősödtek. Éreztem, ahogy a testem megmerevedik és összeszorítva a számat halkan nyögdécseltem, miközben a kopogás elmúlt és a lépések már távolabbról szóltak. Abban a pillanatban élveztem bele, ujjaim mögött hangosan felkiáltott, majd elernyedt a teste, a még mindig őt érő nyomástól. Kihúzva a farkamat a szeretőim azonnal kezelésbe vették, nyelvükkel ágyékomat tisztára nyalták. A vőlegény még mindig egy helyben állt, amikor én és a fiúk elkezdtük kinyalni az ondómat. Ujjunkkal körözve benne ittuk ki belőle minden cseppemet.
Aztán kutyapózba vágva magam a lepedőn kértem a szeretőimet, hogy kúrjanak meg, ahogy csak tudnak. Mindegyikük készségesen belém is mártotta falloszát és meglepetésemre a férfi a szám elé állva megkínált a finomságával. Kezembe véve finoman szopogattam a dákóját, miközben a fiúk váltogatva egymást, egyre izgatottabb állapotba kerültek a seggem miatt. Majd mindegyikük egy utolsó sorozatban folyamatosan belém élveztek, utánuk pedig a vőlegény tűzött fel a farkára.
Hátranézve, elmosolyodva tapasztaltam, mennyire jó lehet, ha a férfiassága jó meleg, nedves és csúszós helyen van. Elindulva bennem nem fogta vissza magát, miközben a szeretőim mindkettőnket simogattak. A páratlan érzéstől elveszítve a maradék önkontrollját is, felnyögött és éreztem, ahogy az ondója teljesen elönt belülről. Egy pár lökés után kihúzva vidáman szemlélte, hogy folyik ki belőlem a temérdeknyi sós nedű. A fiúk odaállva lefetyelni kezdték, melybe végül a férfi is becsatlakozott.
Mikor végeztek a szeretők felöltözve távoztak a szobámból és jó éjszakát kívántak. A vőlegénynek segítve az öltözködésben a fájó segge miatt, eközben sem kerülhette el a figyelmemet, hogy a szemével a még mindig meztelen testemet figyeli. Amikor pedig a gatyát kellett volna feladni rá, volt egy nagy probléma. Megragadva az újra merev, erezett faszát, megkérdeztem segíthettek neki, melyre egyből rábólintott. Ajkam közé húzva vadul szopni kezdtem, melytől felnyögve a hajamba markolva húzott ágyékára. Ujjaim pedig a segglyukába érve mélyen elmerültek benne.
Ez aztán elhozta az újabb gyönyör kiteljesedést. Melynek egész tartalma a testemre került, de még mielőtt bármit mondhattam volna újabb kopogás hallatszott. A probléma elmúlva sikeresen felhúztam a nadrágját és gyorsan én is visszaöltözködtem. Kinyitva aztán a feleségével találtuk magunkat szembe, dühös arckifejezése azonnal elmúlt, ahogy hatalmas vagyonnal járulok hozzá a házasságukhoz. Melyről a szobámban beszélgettünk nagyon elmélyülten.
A nő megbocsátva a férfinak eltűnt elbúcsúztak és még egyszer megköszönték a remek estét. Aztán lassan mindenki elment, a szolgákat elküldtem aludni, majd visszatérve a szobámba én is lefeküdtem aludni.
Rájöttem, hogy milyen nehéz is hercegnek lenni, pláne akinek őt szeretője van. Elmosolyodva csuktam le a szemem a holnapra gondolva.
Hozzászólások
gemmaarterton ·
Hát... benedvesedtem ettől :heart_eyes: Elképesztően jó lett

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: