Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A görög kaland Budapesten

 Amikor felébredtem Ádám már nem volt otthon, a konyha asztalon egy szál gyönyörű piros rózsa várt. Nagyon megörültem neki, rögtön vízbe is tettem. Írtam egy smst Ádámnak amiben megköszöntem.
Reggeliztem , és rendbe szedtem magam, felöltöztem és vásárolni indultam. A kedvenc görög zöldségesemhez mentem, vettem almát, banánt , répát és zöldséget.
- Ahil, burgonyátok nincs?
- De van, most hoztuk a nagykereskedésből , csak még nem volt időm behozni belőle. Ha hátra mész a raktárhoz Adonisz ad neked, most pakolja a teherautót. 
- Rendben köszi.
Ezzel hátra mentem, át az udvaron a raktárhoz, ahol egy kisteherautó állt. Ahogy közelebb értem halk sóhajtásokat hallottam a raktérből, óvatos léptekkel közeledtem a jármű felé, a résnyire nyitott oldalajtón belestem. Adonisz volt ott, aki éppen háttal a krumplis zsákoknak dőlve verte a farkát, a fekete melegítő nadrágja combközépig letolva, a melegítő felső pedig felhúzva, és az állával tartotta azt. Az izmos combjai, és a formás, izmos feneke a zsákokon ülve oldalról jól látszott, mint ahogyan a  méretes kemény farka is, amin a keze le-fel járt. Másik kezével a mellizmait és a mellbimbóját simogatta, közben halkan sóhajtozott. Nagyon szexi, és kívánatos volt. Ahogy néztem a srácot, engem is egyre inkább felizgatott, nagyokat nyeltem, a popsim bizseregni kezdett. Éreztem hogy ott lenne a helye ennek a szép fasznak. Nem tudtam hogy mit csináljak, nagyon felizgultam, elfordultam az ajtó réstől, és óvatosan a kocsi oldalának dőltem. Az a gondolat futott át rajtam hogy bepróbálkozok nála, hiszen amikor segített haza vinni a fát megkérdezte hogy mikor rakhatja be nekem? . De mi van ha a múltkor csak nem tudta jól kifejezni magát, és semmi ilyesmire nem gondolt. Úgyhogy ezt a gondolatot gyorsan el is engedtem, vissza hajoltam a réshez, hogy legalább lássam ahogy elélvez . Nagy meglepetésemre a srác már nem volt ott. Ekkor hirtelen megkopogtatta valaki a vállam.
- Szia, tetszeni neked  enyém faszom  ? Kérni? Én adni neked szívesen, bele szádba, vagy ahova kérni.
Mondta Adonisz széles mosollyal, miközben kemény dákóját fogta.
Nagyon meglepődtem, és talán tőlem szokatlan módon, kicsit el is vörösödtem.
- Igen , szép nagy, persze hogy szeretném. Válaszoltam  izgatott hangon. 
Akkor velem jönni,  oda  kocsiba. Ezzel megfogta a kezem és magával húzott a furgonba.  Ledobott két zsák krumplit , így már nem csak neki dőlni tudott a rakásnak, hanem fel is tudott rá ülni. Én leguggoltam  a lábai közé, a nadrágját csak éppen annyira tolta le hogy a farka és a golyói kint legyenek. Alig vártam már hogy a számba vegyem, nagyon szép és kívánatos volt, egyenes, vastag és halvány barna. A kezemmel a bőrt hátra húztam, kivillant a gyönyörű lila, bársonyos kemény duzzadt makk, néhány csepp előváladék  már meg is jelent a fényes makkon.  Először csak a nyelvem hegyével érintettem meg a srác makkját, majd körkörössen nyalogatni kezdtem. A fiatal fiú farkából rengeteg sós előváladék szivárgott, amit a nyelvemmel ügyesen le is nyaltam. Rátette a kezét a fejemre,  és lenyomta.
- Szzzzz, ah enni faszom, enni, ahhh,pipilízei kókoras,pipilizo, pipilizo , (szopd a faszt, szopjad, szopjad).    
Sóhajtozta, Adonisz görögül. Miközben a kemény farkát szoptam, egyre mélyebben és mélyebben nyeltem a kemény görög dákót. 
- Ahhh, te nagyon tudod faszom pipilizo, lenni nagyon ügyes.  Szeretném bele tenni faszt, neked fenék. Megengedni?.
- Hát persze. Ezzel felegyenesedtem, a fiú letolta a nadrágját teljesen, ami elég nedves lett ott ahol a farka és a herezacskója kint volt. A farka szépen csillogott a nedvességtől.  Fel ált ő is, én léptem oda a zsákokhoz, az egyik lábammal feltérdeltem a zsákra, a másik lábamon állva  maradtam. A fiú mögém lépett, és ráköpött a fenekemre, majd az ujjaival simogatni kezdte az ánuszom, egy kis idő múlva újabb adag nyál gondoskodott a jobb siklásról. Közben kiléptem a másik lábammal is a letolt nadrágomból.
- Várj egy kicsit, nyúltom be a zsebembe, ahonnan elővettem a pénztárcám, kivettem egy gumi óvszert,  és egy kis tasak síkosítót.
- Nekem nem kelleni rá zokni, ebből nem lenni beby. Csapott rá a fenekemre mosolyogva. 
- Nekem viszont fontos a biztonság, úgyhogy vagy ezzel, vagy sehogy, egyébként nagyon vékony, pont olyan mint nélküle.
- Na jó...., Sóhajtott fel a srác, de te rakni rá.
- Igen én, mosojogtam. Kibontottam a síkosítót, és egy kicsit a faszára tettem, majd elkentem rajta, ezt követően a makkra húztam az óvszert, letérdeltem, és a számmal a faszára húztam. Egy kicsit szoptam így, gumival a farkát.
- Ahhh, te lenni nagyon éhes, igaz? Azért enni igy faszomat? 
- Na milyen így?  abba hagytam a szopást amikor a fiú már  újra nagyon élvezte.
- Lenni pont olyan, mint eddig, nagyon jó.
A maradék síkosítót a farkára kentem. Az én fenekem az ujjazásnak, és a srác nyálának  köszönhetően már eléggé síkos volt. Adonisz mögém állt, én lehajoltam, A fiú lassan és óvatosan behelyezte a farkát az ánuszomba, nagyon jó érzés volt, kellően óvatosan, és figyelmesen kezdett el dugni.  A görög dákó szépen csinálta a dolgát, tágította magának a helyzet. A fiú a csípőmet fogva dugott, közben mind a ketten elég hangosan sóhajtoztunk, a tempót Adonisz fokozta, de továbbra is nagyon óvatos volt.  Egy idő után hátra fordítottam a fejem, és néztem a srác arcát, nagyon jó volt látni ahogy élvezi az aktust. A görög fiúnak egyenes volt a farka, de mégis úgy tudta használni hogy a prosztatámat folyamatosan ingerelte, a farkamból folyamatosan szivárgott már a spermával keveredett előváladék, nyöszörögni kezdtem, Adonisz észre  vette ezt, és méginkább ingerelte a prosztatám. Egyszer csak a végtagjaim remegni kezdtek, a testem megfeszült és a spermám kispriccelt a félig lankadt farkamból, rá a krumplis zsákokra. Még egy kicsit dugott a srác...
- Szeretni tej? Hova engedni? Ide beléd gumiba, vagy kéred máshova?
- A számba kérem! 
- Szólni előre, nagyon sok jönni ki belőlem, nem lenni baj?
- Nem. Enged csak bátran.  
 
A srác kihúzta a farkát a popsimból, és lerántotta róla az óvszert, majd elkezdte a kezét mozgatni rajta. Én közben letérdeltem, a fejem hátra hajtottam, és nagyra nyitottam a szám, várva a sok spermát.
- Ahhhh, ahhhh, ahhhh... sóhajtozott Adonisz, miközben közelebb lépett, és kissé berogyasztotta a térdeit. A makkja a számhoz ért, a rajta lévő nyílás pedig egyenesen a torkom célozta meg. A forró makkon a számmal éreztem hogy megremeg, a srác teste megfeszült, a farka lüktetni kezdett, a forró sperma pedig spiccelt és csak spriccelt a számba. A szám megtelt görög spermával, amit lenyeltem. Az íze kissé sós volt, nem volt kesernyés utóíze, sőt egy kissé narancsra emlékeztetett. Ezt követően a maradék ondót is letisztítottam a farkaról. Felöltöztünk, Adonisz megfogott egy zsák krumplit, és bevitte a boltba.
- Jó sokáig tartott behozni egy krumplit. Mondta Ahil
- Csak megkeresni legszebb zsákkal, vevőnek. Mosojgott a fiú, miközben kimérte nekem a burgonyát.  Ezt követően fizettem. Majd elköszöntem, és elindultam a kijárat felé.
- Szia, Jönni máskor is, és keresni engem. 
- Szia, szép napot köszönt Ahil is. 
Az ajtóból vissza fordulva  hallottam, illetve láttam is ahogy Ahil  megkérdezte Adonisztól, a vállát megütve, nevetve: Mit csináltatok ti ketten ott hátul? 
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
RichardRoe ·
Mindig felforr a vérem, ha egy újabb Vinzso történetet olvashatok! Imádtam az első szavától az utolsóig! Nem birok betelni a történeteiddel és a szereplőkkel sem! Férfiasan bevallom, hogy a legmélyebb benyomást rám Ádám, Gábor és Márk tette! Amikor róluk olvastam, mindig azt képzeltem, hogy engem "rendeznek le" a hősünk helyett! Őszintén és tiszta szívből gratulálok! Csak így tovább!

eliksz13 ·
Kösz az új és nagyszerű filmért, mert az írásod olyan filmszerű, annyira valóságos, hogy nem lehet abbahagyni az olvasását ! Várom a következő ! Stílust alkottál. Egyedi vagy ! Akarunk !

vinzso ·
Örülök hogy tetszik, köszönöm a pozitív visszajelzéseket akár itt hozzászólásban, e-mailban, vagy csak a tetszik gombra kattintva.ezek sokat jelentenek nekem.
eliksz13 ·
Nekünk meg te jelentesz sokat. Vagyis nekem. Faljuk minden írásodat ! Legalább is én. Téged végig lehet olvasni ! Nincs semmi egyhangúság, minden mondat mindig új és friss. És olyan őszintének tűnik. Kellemes élmény. Bármit írsz továbbra is kellesz !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: