Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A gárdonyi nyaralás 4. rész

A tízedik nap reggelén az ébredésem maga volt a gyönyör. Az öcsém, akit szeretek, még mindig a karjaimban alszik, mint egy kisgyerek, bár már nem is olyan kicsi, hisz 14 éves elmúlt már, vagyis erősen benne van a kamaszkorban. A teste arányos és szép. Nagyon vonzó. Olyan békésen aludt, hogy nem is volt szívem egy ideig felébreszteni. Aztán elkezdtem érezni, hogy ”hív a természet”, de én nem tudok anélkül felkelni, hogy fel ne ébresszem őt, hisz a két lábával lényegében átkulcsolja az én jobb lábamat, míg a karja pedig a csípőmnél van. S, mivel hallottam, hogy a többiek már a konyhába vannak, így elkezdtem Gergőt a csókjaimmal ébresztgetni. Az első csókra nem érkezett reakció. A másodikra sem. A harmadiknál pedig átvette az irányítást, amivel jelezte, hogy felébredt.
- Jó reggelt drágám! súgtam oda neki a csók után
- Jó reggelt egyetlenem! reagált, majd újra megcsókolt
Ezt követően én elmentem mosdóba, ahova Gergő is követett. Itt érdemes megjegyezni, hogy a WC-hez tartozott egy kézmosó is, ahol ő megmosakodott. Aztán én is követtem a példáját, majd lementünk a többiekhez. Megkajáltunk, majd Vince és a többiek lementek a strandra. Nekem ezen a napon nemigen volt kedvem velük menni. Ahogy elmentek, felhívtam aput!
- Szia, apu!
- Szia, fiam! Valami baj van?
- Dehogy! Csak szeretnék veled beszélni.
- Mondjad!
- Gergő már csütörtök óta azzal nyaggat, hogy beszéljek veled arról, hogy még 1 hetet szeretnénk maradni. Nem is tartanám annyira rossz ötletnek, hisz láthatóan nagyon jól érzi magát, ahogy én is.
- Fiam! Nagyon szeretlek benneteket! Én semmi rossznak nem vagyok elrontója. Ha anyagilag még van annyi pénz nálatok, hogy az még 1 hétre elég, akkor nincs akadálya ennek.
- Van még majdnem 15 ezer forintunk, ami csak elég lenne még plusz 1 hétre.
- Akkor maradjatok nyugodtan!
- Köszi, apu!
Tudtam viszont, hogyha valamelyest segíteni akarok Vincének, akkor a szüleivel is beszélnem kell, így felhívtam először az édesanyját!
- Kezét csókolom! Nándi vagyok! köszöntem
- Szia, Nándi! Valami baj van? kérdezte félve Erika (az édesanyjuk)
- Tessék csak megnyugodni! Minden rendben van! Nem azért telefonálok!
- Akkor miért hívsz éppen te?
- Beniék napok óta próbálják meggyőzni Vincét, hogy beszéljen Önökkel arról, hogy hagyj maradjanak még 1 hétig. Látom, hogy Vince is benne lenne, de mégsem tudja, hogy merje szóba hozni. Én ajánlottam fel neki, hogy megpróbálok először én beszélni Önökkel.
- Ti is maradnátok az öcséddel vagy csak a fiamék?
- Mi is. Éppen előbb beszéltem apuval, aki megengedte.
- Én nem szeretnék semmi jónak elrontója lenni. Nem vagyok a dolog ellen. Délután hívjon fel Vince is, mert akkor már itthon lesz vélhetően Ottó is. (Ottó bá a haveromék édesapja)
- Jó! Hívni fogja Önöket.
Aztán már éppen neki akartam állni a főzésnek, amikor visszaérkezett Beni!
- Hát te?
- Inkább hazajöttem! Kicsit feleslegesnek éreztem magam Ricsi és Gergő mellett.
- Mesélj mi a helyzet?
- Úgy érzem, hogy a tesóm megpróbálja lecsapni a kezemről a pasimat, ami zavar engem, mert úgy látom, hogy Gergő sem akar éppen ellenkezni ellene.
- Biztos, hogy csak ennyi?
- Van egy olyan sejtésem, hogy Gergő valójában nem is engem, hanem a tesómat szereti, de akkor miért jött össze velem?
- Nem lehet, hogy esetleg a ti coming outotok volt az, ami világos utat adott annak, hogy a tesód is felmerje vállalni másságát és az öcsém iránti vonzalmát, amivel Ricsi érzelmileg össze is zavarhatja Gergőt, vagy imponálhat neki az, hogy két testvér küzd meg a kegyeiért és a szerelméért?
- Ha belegondolok, hogy Gergő hetekig próbálta meggyőzni Ricsit, hogy, miután én sem akartam elmenni a buliba, így kettesbe menjenek el, de a tesóm hajthatatlan volt. Én meg lecsaptam az adandó alkalomra és megkörnyékeztem őt. Vevő volt a közeledésemre és mivel viszonozta ezt, így összejöttünk. Amikor ideértünk akkor éreztük úgy, hogy ez alatt a 14-16 nap alatt fel kell vállalnunk magunkat és a kapcsolatunkat előttetek. Azzal vélhetően Gergő sem számolt, hogy ezzel lavinát indít el Ricsibe is.
- Szerinted lehet köztük valami?
- Szerintem igen!
- Remélem, hogy nem akarod ezzel letámadni egyiküket sem.
- Az elkövetkezendő napokban figyelni fogom őket. Ha úgy fogom érezni, hogy ők inkább egymással szeretnének lenni, akkor lemondok Gergőről, hogy a tesóm boldog lehessen vele. 
- Szerinted ez jó megoldás lenne?
- Passz!
- Ok! Ezt megbeszéltük. Most már neki kellene kezdjek főzni.
- Mi is lesz a menü? Segíthetek valamibe?
- Gombócleves és rizses hús! Ha akarsz, akkor segíthetsz!
- Hogy ne szeretnék!
- És miben?
- Megpucolom a krumplit és a zöldségeket.
- Rendben!
Neki is állt. Mire felkockáztam a húst a rizses húshoz, addigra (kb. 10-15 perc) majdnem 1 kg krumplit. Aztán elkezdte pucolni a zöldséget is. Az ételt odarakva, kimentünk egy kicsit kártyázni és beszélgetni. Mire elkészült a kaja, addigra kicsit közel kerültünk egymáshoz. Persze nem úgy. Bár volt olyan érzésem, hogy Benedek próbál flörtölni velem. De én nem akartam róla tudomást venni. Aztán elkezdtünk teríteni, amikor a fiú egyszer csak hátulról átölelt és elkezdte a nyakamat csókolgatni. Én az első pillanatban teljesen ledermedtem. Ahogy magamhoz eszméltem, egyből megfordultam és ellöktem kissé magamtól a fiatal fiút. De ő nem tágított, és újra közelebb jött hozzám, majd megpróbált megcsókolni. Én újfent ellöktem magamtól.
- Ne csináld már! Emlékezz csak a diszkóbeli csókunkra.
- Tessék?
- Tudod, hogy miről beszélek!
- Milyen csókra?
- Hát arra, amit még péntek éjjel váltottunk. mondta. Erre már nem volt időm válaszolni. A srác újfent közelebb lépett hozzám, és ahogy ajka az enyémhez ért, már nem is tudtam ellenállni neki és engedtem a kísértésnek. Ajkaink egyesültek, a nyelve utat tört magának a számba. A csókja egyszerre volt finom és keserű. Finomsága alatt a gyengédségére utalnék. A keserűségére pedig azért, mert tudtam, hogy ezek az ajkak sokkal inkább az öcsémére vágynak, ahogy az enyém is. A srác is érezhette a csókban a kettősséget.
- Mi a bajod velem?
- Miért?
- Tudom, hogy jól csókolsz, de most valamiért mégis mintha a hátad közepére kívánnád a dolgot! Miért?
- Talán azért, mert mégis csak az öcsémmel jársz, és neki nem akarok fájdalmat okozni. Gondolom te sem?!
- Az, hogy az öcséddel járok, csak egy dolog. Más dolog, hogy úgy érzem, hogy ő inkább a tesómat akarja velem féltékennyé tenni, amivel kapcsolatban, mintha sikerrel is járna.
- Te nem ugyanazt akarod esetleg?
- Nem! Vagyis nem tudom! Vágyok Gergő közelségére is, de valahol, mintha a tiedre is vágynék. Össze vagyok zavarodva.
- Ezt nem teljesen értem!
- Hidd el, hogy én sem! Nándi! Én azt hiszem, hogy téged is kedvellek. mondta a fiú, majd újra megcsókolt. Egyszerűen nem volt erőm ellökni magamtól, mert az előző csókot követőem már valahol én is vágytam az érintésére és csókjára. Egyszerűen nem tudtam, hogy akkor mi is zajlik közte és köztem! Azt viszont éreztem, hogy mindkettőnknek kicsit jól esik a másik közelsége és csókja. Ez már engem is teljesen összezavart. Szerencsére megjöttek a többiek is, akik szintén szerencsére mit sem láttak a dolgokból. Megterítettünk és leültünk ebédelni.
- Vince! Hívd majd föl apukádékat!
- Miért?
- Anyukátokkal sikerült beszélnem. Ő nem zárkózik el attól, hogy jövő hétre is maradjunk, de azt viszont mondta, hogy apukátokkal inkább te beszélj. Az a biztos.
- És apuval mi a helyzet? csillant fel az öcsém szeme
- Ő is benne van! Mi már biztos, hogy jövő héten maradhatunk. válaszoltam; közben láttam az öcsém szemén, hogy nagyon örül a hírnek
- Mielőbb beszélj apuval Vince! kérte meg a bátyját Ricsi
- Veled mi a helyzet Beni? nézett kérdően a másik öccsére a haverom
- Én is nagyon szeretnék maradni még egy hetet. válaszolta
- Rendben! Akkor kaja után megpróbálok beszélni apuval is. mondta Vince
- Nagyon finomat főztetek! jegyezte meg Ricsi
- Mi ez a többes szám, hisz Nándi csinálta a kaját! jegyezte meg kaján vigyorral a szája szélén Benedek
- Ne legyél ilyen szerény! Te is segítettél! reagáltam
- Miért buktatsz le.... jegyezte meg nevetve a kamasz
Az étkezést követően Ricsi és Gergő elmentek a faluba, Vince lement a kikötőbe, így megint kettesbe maradtunk Benivel. Nem értettem, hogy a sors miért játssza velünk ezt a játékot.
- Te miért nem mentél Ricsiékkel? kérdeztem meg a kamasztól
- Nem akartam őket zavarni! válaszolta
- Ezt hogy érted?
- Azt éreztem, hogy kettesbe akarnak lenni. Egyébként se vetették fel, hogy menjek velük én is.
- Ebben az utóbbiban még igazad is van!
Eközben neki álltunk elmosogatni, majd elpakoltuk a kaját. Aztán leültünk a nappaliban levő kanapéra. Először a lehető legtávolabbi végeire, majd egyre inkább haladtunk egymás felé. Egyszer csak (alig néhány perc után) már nem csak, hogy közvetlen egymás mellett ültünk, hanem már a combjaink egymáshoz simultak, aztán a keze a kezemen volt. Nem tudom miért, de valami nagyon fura érzés kerített magába. Mintha csak elkezdtem volna valamiféle vágyat érezni iránta. De, én ezt nem akartam. Egyfelől mégis csak a legjobb haverom öccse és nem mellesleg a testvérem pasija (bár a kapcsolatuk komolyságába erős kétségeim voltak). A következő pillanatban már azt éreztem, hogy ajka az ajkamhoz ér, a nyelve pedig bejutni szándékozik a számba, ami ellen én sem emeltem fel a szavamat. A csók mámoros volt. Nagyon jól esett. A smár alatt a kezeink egymás testén indultak körutazásra, majd megszabadítottuk egymást az atlétáinktól, majd pedig az alsó ruházatunktól is. Ez kicsit kezdett már nekem is sok lenni. Az öcsémre vágyakozok, aztán mégis Beni áll anyaszült meztelenül előttem. És milyen helyes srác volt. Nem is tétlenkedtem sokáig és újfent magamhoz ölelve csókolni kezdtem őt, ami ellen Beni sem ágált. Ez a csók sokkal több gátat döntött le benne és bennem is, mint amennyiről úgy gondoltam, hogy kettőnk között áll. Már-már olyan érzésem volt, mintha az öcsémmel smárolnák, miközben persze tudtam, hogy (szerencsére) nem ő az. A következő pillanatban már arra lettem figyelmes, hogy a kiskamasz előttem térdel, és a farkamat simogatja, nyalogatja, és a golyóimat kényezteti, ami még jobban felizgatott, amit ő ki is használt. A merevedő farkamnak először csak a hegyét kapta be és kezdte meg erőteljesebben kényeztetni, majd egyre nagyobb részét, míg nem a farkam hegye már a torkának lejáratát érintette. A srác meg nem hátrálva tovább szopott, méghozzá olyan hevesen, amilyen hevesen még öcsém sem szopott. Nem is kellett sok idő és kezdtem érezni, hogy nagyon lüktetek ott lent. Próbáltam jelezni neki, de minden próbálkozásom hiába való volt. Benedek mit sem törődve a figyelmeztetésemmel, nem hogy nem lassított, hanem begyorsult. El is élveztem, mégpedig egyenesen a szájába. Nem is győzte nyelni a spermámat a kamaszsrác. Bevallom őszintén, hogy Beni még az öcsémnél is sokkal jobban szopott, pedig elvileg mindketten kis tapasztalatlan gyerekek voltak akkoriban. (Én sem voltam hej de tapasztalt e témában, bár náluk biztos tapasztaltabb voltam.)
- Te hányszor szoptál már életedben? – kérdeztem rá, miután végzett velem
- Talán ez volt a 3. vagy 4. alkalom. – válaszolta
- Sejtettem! – mosolyodtam el
- Mert? Valamit rosszul csináltam? – kérdezetett vissza lesütött szemmel
- Úgy igazán nem. – válaszoltam
- De, hogyha úgy gondolod, akkor megmutathatom, hogy hogyan lehet elhúzni azt, hogy a partner hamar elsüljön. – jegyeztem meg enyhe mosollyal a szám szélén, miközben a kezemmel már a fürdőgatyán keresztül elkezdtem kicsit masszírozni a farkát, ami már igencsak merevedett
- OK! – mondta nevetve és abban a pillanatban lehúzta a fürdőnaciját
Végre szemem elé tárult a nagyjából 15 cm-s farkincája, ami már igencsak merev volt. Nem is tétlenkedtem sokáig. Letérdeltem és bekaptam a nemi szervét, amelyet óvatosan szopni kezdtem. Néhány perc múlva hallottam, hogy egyre zihálósabb hangon veszi a levegőt, valamint éreztem, hogy egyre jobban lüktet a nemi szerve a számban. Akkor lelassítottam, ill. elkezdtem csak a hegyét nyalogatni valamint a golyóit izgatni, majd újra torkomig nyúlt a farka, miközben én meg szoptam és szívtam azt. Újfent éreztem a fokozódó lüktetést és egyre nagyobb vastagodást a péniszén, így megint lassítani kezdtem, de most nem annyira, mint az előző esetben, így tényleg csak 1-2 perccel tudtam elcsúsztatni azt, hogy elélvezzen. Nem is bántam meg. Olyan ízletes spermát még nem volt szerencsém nyelni, mint az övé. Közepesen meleg (jól fogyasztható), nem túl édes, nem túl sós (bár pont annyival sósabb volt az öcséménél, hogy ne rontsa el a valódi ízét), de mégis pikánsan savanykás és enyhén mentolos is volt. Egy szó, mint száz. Isteni finom volt. De eközben eléggé eltelt a nap, így közeledett a többiek hazaérkezése. Ezáltal persze abbahagytunk minden ilyen erotikus kalandozást és elkezdtünk összepakolódni. E közben beszélgettünk.
- Na, milyen volt? – kérdezte
- Mi milyen volt? – kérdeztem végig
- Hát a farkamat szopni? – kérdezte igencsak konkrétan Beni
- Jól néz ki és finom az illata. – válaszoltam
- A gecimről mi a véleményed? – kérdezte
- Az még a farkadnál is ízletesebb volt! – válaszoltam. Ebben a pillanatban átölelt és elkezdett csókolgatni. Nem tudtam neki ellenállni és megfordultam, majd ahogy ajkaink egymásba fonódtak, úgy kezdtek el nyelveink utat törni maguknak. A csók nagyon heves volt.
- Bár nagyon jól esnek a csókjaid, de mindjárt megjönnek a többiek.... – szakítottam meg a csókunkat
- És akkor? – kérdezett közbe
- Te az öcsémmel jársz. A bátyád a legjobb barátom.... – válaszoltam
- Ez engem nem érdekel. Nagyon kívánlak! – szólt közbe
- Nagyon jól nézel ki. Jól esnek a szavaid, de nem akarok a tesómnak.... – jegyeztem meg
- Szerintem Gergő még örülne is, hogyha neki kellene szakítania a velem és nem én tenném meg ugyanezt. – reagált rá Beni
- Ezt úgy érted, hogy te máris döntöttél? – kérdeztem vissza
- Igen! Tudom, hogy Ricsi és Gergő inkább együtt lennének. Az öcséd részéről csak Ricsi féltékennyé tételére ment ki a játék, amikor velem összejött. Egyébként is úgy érzem, hogy veled boldogabb lehetek, mint vele bármikor is. – fejtette ki a fiú
Én erre már se köpni, sem pedig nyelni nem tudtam. Egyfelől szerettem volna szorosan magamhoz ölelni Benit, mert egyre jobban megkívántam őt. Másfelől pedig ott volt az öcsém, akivel elvileg jár, és akivel egyidejűleg a háttérben is kavarok. Nem mellesleg nem akartam fájdalmat okozni a testvéremnek. Harmad felől pedig ott van még Vince, aki gyermekkori legjobb barátom és egyben a kiskamasznak a bátyja is. Vajon mit szólna hozzá, hogyha összejönnék a 15 éves öccsével?!
 
Mire végeztünk a pakolódással és a zuhanyozással, megérkeztek az öcsémék. Gergő rögtön odament Benit üdvözölni, aki kissé rideg volt hozzá. Ezt az öcsém furcsállta is.
- Ez most mit jelentsen édes? – kérdezte a tesóm
- Tudod te azt nagyon jól! – válaszolt Beni
- Dehogy tudom! – reagált az öcsém
- Érzem, hogy közted és Ricsi között van, mint barátság és ez kölcsönös. – reagált vissza Beni. Eközben Ricsi lesütött szemmel megpróbált felmenni (gondolom) a szobájukba.
- Ne menj sehova. Ezt tisztáznunk kell. – szólt rá a testvérére is a kamaszsrác
- Figyelj! Én hónapok óta tudom, hogy szerelmes vagyok Gergőbe, de mióta tudomást szereztem a kapcsolatotokról, azóta tabu nekem. – reagált Ricsi. Én magam láttam a szemén, hogy ez nem igaz.
- Ezt a badarságot honnan veszed? – kérdezett vissza az öcsém
- Látom és érzem, hogy így van. Ne is tagadjátok! – jegyezte meg Beni. Ebben a pillanatban láttam, hogy a hátra tett kezével megpróbálja megfogni a mögötte álló Ricsi kezét.
- Bár ebbe én nem szeretnék túlságosan belefolyni vagy beleszólni, de Gergő, szerintem illene magadhoz és Benihez is őszintének lenned! – szóltam közbe
- Ezt hogy érted? – kérdezett vissza a tesóm
- Úgy, hogy én oldalról látom, amit Beni szemből nem láthat. Te is jól tudod, hogy mire gondolok. – jegyeztem meg
- Talán igazad van! – válaszolt a tesóm, miközben Ricsihez hasonlóan ő is lesütötte szemeit
- Én, tényleg szeretlek Beni. Azt viszont nem tagadhatom tovább sem előtted, sem Ricsi előtt, hogy ő viszont sokkal közelebb áll a szívemhez.... – kezdett bele a tesóm
- Ezt ma be is bizonyította nekem. – válaszolt Ricsi
- És mivel? – kérdeztem közbe
- Néhány perccel azelőtt, hogy hazaindultunk, már nem tudtam türtőztetni magam és megpróbáltam megcsókolni. Nem is tudom, hogy abban reménykedtem-e jobban, hogy ellök magától, vagy abban, hogy esetleg viszonozza a közeledésemet.... – kezdett bele Ricsi
- Egyszerűen nem tudtam ekkor ellenállni neki és viszonoztam a csókját. Olyat éreztem a smár közben, amit sajnos veled soha nem éreztem. Lehet, hogy azért, mert végig másra vágytam valójában. – egészítette ki az öcsém
- Végre ez egy tiszta beszéd. – jegyeztem meg
- Legyünk teljesen őszinték egymáshoz.... – szólt közbe Beni
- Ezt most nem értem! – reagált Ricsi
- Az a helyzet, hogy napok óta érzem, hogy csak felesleges harmadik vagyok ebben a kapcsolatban, amihez nem akarok asszisztálni. – jegyezte meg Beni, miközben az öcsém behátrált Ricsi mellé és megfogta a kezét
- Akkor mondjuk ki nyíltan. Ennek a kapcsolatnak legyen vége. – mondta ki a végszót Gergő
- Így van! Legyetek nagyon boldogok Ricsivel. Szerintem kicsivel jobban össze is illetek, mert legalább melletted megtudja mutatni, hogy mire vágyik és milyen is ő valójában. – nézett a testvéréékre
Tudtam azt, hogyha kiderülne a teljes igazság, vagyis az, hogy én is közrejátszottam abban, hogy Beni szakított Gergővel és átengedte őt a testvérének, akkor amiatt akár súrlódás is lehet köztem és a tesóm között. De valahogy mégis örültem neki, hogy legalább ők hárman tisztalappal játszanak egymás előtt. Ekkor éreztem úgy először, hogy már nem vagyok annyira féltékeny az öcsémre, amikor valamelyik kortársával látom együtt, mint a megelőző napokban voltam.
 
Mire mindent tisztáztak, megérkezett a kikötőből Vince is. Aztán Ricsiék és Vince is lezuhanyozott, addig Benivel megterítettük az asztalt a vacsorához, amit együttesen elfogyasztottunk, majd még egy kicsit társasoztunk, majd ágyba bújtunk.
 
Másnap reggel, amikor felébredtem és kinéztem az ablakon arra lettem figyelmes, hogy a bokor igencsak mozgóra vette a formát, miközben a fák lombjai egyhelyben állnak. Ahogy leértem, már hangokat is hallottam a bokor mögül. Nem éppen szokványos hangok voltak ezek, így reggel korán (talán úgy háromnegyed 7 lehetett). Beálltam a bokorsor másik végére, ahonnan világosan láttam azt, amit látnom kellett, vagyis nem kellett volna. Gergő vadul kényezteti Ricsit, aki szexuális nyögéseivel jelzi a tesómnak, hogy kitűnő munkát végez, és csak folytassa csak. Azért abból a szempontból büszke voltam magamra, hogy mégiscsak én vezettem be az öcsémet a fiú szex rejtelmeibe, és vélhetően jó tanítómestere lehettem, hogyha Ricsinek is tetszik, ahogy dolgozik. Na, szóval, ahogy odasunnyogtam, el is jöttem, hogy ne zavarjam a fiatalokat. Bementem, főztem egy kávét. Amire lefőtt, megjelent Vince és Beni is. Aztán, mire elkészült a reggeli, megjelentek persze Ricsiék is. Jól kielégült arccal, mit sem sejtve arról, hogy én láttam őket. Persze jómagam mélyen hallgattam erről, hisz ez mégis csak az ő dolguk és nem az enyém.
 
A vacsorához hasonlóan, reggeli közben is igen kellemetlenül éreztem magam, már csak azért is, mert az öcsémet még soha nem láttam ennyire boldognak, de azért is, mert elkezdtem vágyódni Beni után, aki meg ugyebár a legjobb barátom öccse.
- Mi a mai program terv? – kérdeztem
- Délelőtt menjünk le egy kicsit a strandra, majd délután meg játszunk valamit itthon. – válaszolt az öcsém
- Szerintem ez kitűnő ötlet! – válaszolt Ricsi
- Nekem nincs kedvem strandra menni. Maradjunk itthon, hisz úgyis itt a medence, majd játszunk itt. – mondta Beni
- Nekem mindkettőhöz lenne kedvem. – reagált Vince
- Akkor nekem kellene most döntenem? – kérdeztem meg
- Hát úgy tűnik! – mosolyodott el Beni
- Én is inkább itthon szeretnék maradni. – mondtam
- Akkor így most 2 menne, 2 maradna. Választás a kezedbe került. – néztem a haveromra
- Hát ez nehéz dilemma. De, szerintem inkább maradjunk itthon délelőtt, s majd délután menjünk le a strandra, amikor már nincs annyira meleg. – választott Vince
- Tudjátok mit? Engedjük fel a medencét és újfent játszunk cicásat a vízben. – mondta Beni
- Remek ötlet! – mondta Ricsi
- Én akkor délelőtt egy kicsit napoznék! – reagált Gergő
- Arra is van mód persze. – mondta mosolyogva a haverom
- Már kicsit megsütött azért a nap. A további leégést elkerülvén bekenjem a hátad? – kérdeztem rá az öcsémre
- Inkább Ricsi kenjen be, hiszen.... – kezdett bele az öcsém
Közben befejeztük a reggelit, gyorsan összepakoltunk, majd mindenki magára húzta fürdőgatyáját, teliengedtük a medencét, közben Ricsi bekente az öcsém hátát naptejjel, majd a két ikertestvér kiválasztotta, hogy ki legyen a „macska”, aki legnagyobb örömömre, nem Beni lett, így aztán ténylegesen elkezdődött a játék. Benedek, amikor csak tehette, még rá is játszott, hogy a gyönyörű teste a vizessége miatt kissé egyébként is csúszott. Folyamatosan elérte, hogy egyre lejjebb keljen őt megfognom, így volt alkalmam hozzá-hozzá érni a gyönyörű szép hátsó dombocskáihoz. Éreztem egyszer-kétszer a zacskóját és a hímvesszejét is a kezem közelében. Ráadásul eléggé instabil állapotokat tapasztaltam olyankor. De, nem csak az ő hímvesszeje esetében, hanem az enyém esetében is. Egyre jobban felizgatott a fiú egyszerű látványa is. Ekkor eldöntöttem magamban, hogy én bizony nem megyek el délután a strandra velük, mert a végén még lebukok Vince előtt, hogy tetszik nekem a tesója. Arra viszont nem gondoltam, hogy ebéd közben közli majd Beni, hogy ő inkább a nyaralóban maradna, és kicsit lepihenne. Én is a nyaralóban maradtam, de lenn tévéztem. Alig telt el félóra azután, hogy a többiek elmentek a strandra, amikor leült mellém Benedek.
- Hát te? Nem arról volt szó, hogy pihenni akarsz? – kérdeztem
- Az csak kamu volt. Biztos voltam benne, hogy te nem akarsz lemenni a strandra.... – kezdett bele a kis ravasz kamasz
- Akkor most te miért is maradtál itt és nem mentél a többiekkel? – kérdeztem, játszván a hülyét
- Egyszerűen kettesben akartam maradni veled! – válaszolta a kis cserfes fiú, miközben már a combját a combomhoz érintette, a keze a kezemet kereste
- Ez nem jó ötlet! – jegyeztem meg, miközben a kamasz már olyan közel került az ajkaimhoz, hogy azok már elkerülhetetlen módon összeértek az övével és hevesen csókolózni kezdtünk. Megint meg kellett, hogy állapítsam azt, hogy kitűnően csókol, amire egyre jobban vágyok ugyan, de egyre jobban tartok attól, hogy mi lesz majd Vince és főleg mi lesz majd a szüleik reakciója, hogyha esetleg összejönnénk. Vince barátságát ugyanis eszem ágában sem volt elveszíteni azért, mert beleszerettem az öccsébe, aki viszonozza a dolgot. Ez az érzés teljesen más volt, mint amit az öcsém iránt éreztem. Rájöttem, hogy az öcsémet valójában nem szerelemmel szerettem (szerencsére), hanem testvérként némi extrával, mert a szexet viszont tényleg kívántam vele. Szóval a csók közben megint aktivizálódtak a kezeink, s ahogy a lábam között éreztem a nemi szervem is egyre erősebben jelezte számomra, hogy kezd neki szűk lenni a fürdőnaci. Nem is tétlenkedett sokáig Beni és megszabadított a hímvesszőmet skatulyába szorító ruhadarabtól, ahogy én is megtettem ezt az övével. Gyönyörű volt a szőrtől pelyhedző, kb. 15 cm-es pénisze. Nem akartam, hogy amíg én kényeztetem ott lenn, addig ő unatkozzon esetleg, így 69-be fordultunk és egyszerre kezdtünk el a másik nemi szervével játszadozni. Az akaratosabb ő volt. Hamar meg is lett ennek a következménye, hisz elmentem, de rendesen. Szegény Benedek nem is igazán győzte nyelni a spermát. Ezzel szemben én mindent megpróbáltam megtenni annak érdekében, hogy elhúzzam az elélvezését. Persze több-kevesebb, vagyis inkább kevesebb sikerrel, így ismét részem volt az isteni spermáját a számba tudni és nyelni. Aztán egy újabb heves csókba egyesültek ajkaink.
- Te szándékosan akarsz engem bajba keverni? – kérdeztem komolyan, vagyis komolynak tűnő arccal a fiútól a csók után
- Dehogy is! – válaszolta
- Akkor mire megy ki a játék valójában? – kérdeztem tőle
- Nem egyértelmű még számodra? – kérdezett vissza
- Nem! Mond el végre, hogy mit akarsz valójában? – válaszoltam
- Egyszerűen beléd szerettem, ahogyan te is belém. Ne tagadd le se előttem, sem magad előtt, mert az egyikünknek sem jó. – mondta a fiú
- Az biztos, hogy összezavartad az érzéseimet, de hogy beléd.... – kezdtem volna a válaszomat, de befejezni már nem volt időm, mert újfent olyan közelségbe helyezte az ajkait az enyémhez, hogy nem tudtam már neki ellenállni és a nyelveink elkezdtek bokszolni annak érdekébe, hogy mielőbb betérjenek a partner szájába.
- Erről beszéltem! Ez a csók mindent elárult. Ha nem tetszenék, vagy nem akarnál többet tőlem, akkor nem így csókolnál, hanem leginkább sehogy. De ugyanúgy vágysz rám, mint én te rád. Vagy esetleg még mindig tagadni akarod az igazságot magad előtt vagy előttem? – kérdezte a kamasz fiú a csókot követően
- Bevallom őszintén azóta kavarognak az érzéseim, hogy a diszkóba szájon csókoltál. De a tegnapi és a mai nap eseményeit követően azt hiszem, hogy tovább nem tagadhatom sem magam elől, sem pedig előtted. Teljesen beléd estem. Nem tudom, hogy ezt hogyan adagoljam be Vincének, mert nem akarom a barátságát elveszteni. – mondtam
- Azt tudom, hogy a barátságát nem akarod elveszíteni, de szerintem nem is fogod, hisz elfogadta, hogy meleg vagy, akkor meg csak nem fog az ellen ágálni, hogy az öccsével járj! – mondta a fiú
- Csak azt el ne feled, hogy te még kiskorú vagy, én viszont nem (ahogy a bátyád sem). – mondtam erre
- Na és akkor? Ha nem múltam el 18, akkor már nem lehet magánéletem és nem szerethetek bele olyan személybe, aki idősebb nálam és elfogadja, hogy szeretem, sőt viszont szeret? – kérdezte a fiú
- A korodhoz képest nagyon jól vág az eszed és tökéletesen logikusak a kérdéseid. A szerelem bekövetkezte nem korfüggő elvileg. Ráadásul te sem 6-7 éves vagy, hanem 15 éves, akkor meg már majdhogynem természetes is, hogy valakire rátalál a szerelem, még úgyis, hogyha történetesen a kinézett partner 18 éves elmúlt. – mondtam neki, majd átöleltem, mire ő megcsókolt. 
 
Mindezt követően elkezdtük az esti vacsorához készülni, hisz igencsak eltelt a délután.
Előző részek
Hozzászólások
kamilla10 ·
Idézek a másik történetes oldal kommentelőitől, akik szintén olyan szerencsések hogy olvashatnak téged és még fizethetnek is érte: "Nem kéne ilyen gyengéket ideengedni. ... " ; "Most akkor diszkó történet, vagy biciklitúra, vagy szex. Hát megint csak szócséplés. Értékelhetetlen. Kéne szólni az adminoknak, hogy lehessen mínuszt is adni " ; "Ilyen nyaralás nem kell. " ; "Nem kéne ezt erőltetni... " ; "Ne erőltesd " ; "hosszú és igen gyenge... " ; "De hosszú és unalmas. 1pont. " Teljesen egyetértek velük. A régiek már tudják, de az új olvasóid figyelmét felhívnám arra, hogy ha a böngészőben töröljük a cookie-kat (sütiket), akkor annyiszor lehet szavazni ahányszor kedvünk van. Ebből kifolyólag persze sohasem lehet tudni hogy egy történet tényleg jó vagy csak az írója pontozta fel esetleg valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le.
83FaNa04 ·
Fel szeretném felhívni mélységes és kedves figyelmedet, hogy én most láttam először azóta, hogy megjelent. Legutóbb szombaton jártam fent ugyanis eme oldalon, de akkor még nem volt közzétéve. Ennyit az újabb megjegyzésedről, ami a + és - jelzéseknek megfelelő :reversed_hand_with_middle_finger_extended::point_down: jeleket és azoknak a számát. Én viszont jól tudom, hogy mi történt akkor és ott, ahogy azt is, hogy milyen folytatása volt a dolgoknak. Mindazonáltal az építőnek nem mondható kommentedet is mélységes tisztelettel köszönöm.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: