Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A folyó partján...

A szomszédban házi bulit tartottak. Nem volt sokkal idősebb azoknál a szórakozó fiataloknál, mégis sokkal idősebbnek érezte magát. Fülledt májusi este volt. A zene dübörgése megtörte a késő tavasz esti csendjét... A teraszon ülve elgondolkozott, hogy miért van most egyedül, amikor annyi barátja van? Már hetek óta a magányra vágyott és még egy dologra. Szexre. Más nem is jutott eszébe, mert már hónap óta nem érezte egy férfi érintését sem... Szinte izzott a vaginája a vágytól és rettentően frusztrált volt, de... sosem tudta rávenni magát egy kalandra. Sosem lépte át a szülei által belenevelt korlátokat. Szinte hallja  fülében az anyja és barátnője hangját: "Nem szabad könnyen adnod magad....", "Csak csalódást fog okozni, hidd el...".
Ezen az estén megváltozott valami. Érezte. Férfi kellett neki. Érezte állatias ösztöneit, amik dörömböltek, hogy végre engedje szabadjára őket... És eldöntötte, hogy szabadjára engedi.
Évek óta ismerte a fiút. Már ő is felnőtt. Helyes arcú, magas férfi lett belőle. Egy hajóétteremben dolgozott. Mindig a folyó partján találkoztak. Csak beszélgettek, viszont mindig volt egy szikra... már rájött, hogy ez az, ami kell neki. Szüksége van az érintésére... Így ezen a májusi estén írt neki egy üzenetet: "Nincs kedved holnap találkozni estefelé?"
 
Izgatott volt. Még sosem csinált ilyesmit, és félt a kíváncsi szemektől... De aminek meg kell történnie, meg is fog.
 
Jó illata volt és csillogott a szeme, mindig, amikor nevetett. Nagyon vonzó volt, most kifejezetten.
Sétáltak egy nagyot, közben elnyaltak egy fagyit. Kacérkodtak egymással. Szavak nélkül tudták, hogy ami meg fog történni azt mindketten akarták. Volt egy pillanat, amikor nagyon mélyen egymás szemébe néztek...
A fiú finoman átkarolta és a nyakára lehelt egy csókot. Finoman megharapdálta a fülét... Érezte a bizsergést... Lüktetett a vaginája. Karon fogták egymást és leültek egy padra, amit nagyjából eltakartak a bokrok. Vadul elkezdtek csókolózni. Harapdálták egymás ajkát, fülét... Eközben a lány keze, a fiú nadrágjára tévedt. Kőkemény volt... Lehúzta a sliccét és benyúlt. Az előváladéktól nedves farok vastag volt és eres. A lány bugyija már átázott a nedvességtől. A fiú fülébe súgta: "Játszok vele kicsit." Leguggolt a fiú elé. Elővette a farkát és elkezdte nyalogatni finoman a makkját és  szívogatta... Aztán Teljesen bekapta. A fiú felnyögött, elöntötte a gyönyör... Csak szopta a farkát a lány, megállíthatatlanul, mintha fel akarná falni.  A fiú simogatta a haját és markolászta.  Eközben mögöttük az ösvényen emberek sétáltak, idősek, fiatalok... senki sem sejtette, hogy ez a két ember mit tesz, milyen erkölcstelen dolgot.
Már könnyezett a szopástól, így úgy döntött ráül a nagy farokra. A lány könnyedén rácsúszott és felnyögött a csodálatos érzéstől, ahogy a fallosz teljesen kitöltötte őt. A fiú becsúsztatta kezét a pólója alá és a melleit simogatta... A lány sosem lovagolt még ilyen jót a szabadban.  Ezután nekitámaszkodott a padnak és a fiú belehatolt hátulról is. Vadul döngette és húzta a haját. Nem tartott sokáig, de a lány élete legnagyobb orgazmusát élte át a szabad ég alatt. Nagyszerű érzés volt. Hálás volt.
Hozzászólások
Deakjanika ·
Nemrossz írás! Lessz folytatása?
Csendestárs ·
Köszönöm. Lesz új történet, de ettől független. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: