Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A csapatért

Ez volt az első alkalom, amikor Kaylee Johnson kosárlabdameccsen vett részt. A csapat az apja tulajdona volt és meglehetősen gyengén szerepelt. A Bay City Boilers egész szezonban csak három mérkőzésen tudott nyerni és most sem volt bíztató a helyzet. Öt pont hátrányban voltak. A mai meccsre azonban minden jegy elkelt és ennek Kaylee volt a fő oka. A ma esti mérkőzésre az apja egy csodálatos ösztönzőt ajánlott fel a csapatnak. Ha győznek, akkor hajnalig élvezhetik a lányát az öltözőben. A több, jól megtermett kosárlabdázó kétségkívül a lány összes testnyílását élvezte volna. 
Kaylee-t leginkább az nyugtalanította, hogy a csapat szexjátékának levés igazából a jobbik eset lett volna számára. Győzelem esetén a nézők elégedetten távozhatnának, de vesztés esetén sem lesznek csalódottak. Az aréna egyik sarkában egy magas emelvényen üveghenger állt. Ha a csapat veszít, akkor Kaylee az üveghengerbe kerül, amit addig töltenek fel vízzel amíg a lány bele nem fullad...talán egyféle áldozat a kosárlabda isteneinek? Ki tudja. Az apja azt mondta hogy ennyit be kell vállalnia a csapatért és a családi üzletért. A nézőket informálták a csapat motiválásáról. A kezdés előtt a lány fehér blúzában és kockás szoknyájában körbesétálta a pályát hogy mindenki láthassa. Mindenki tudta hogy mi vár rá, ha a csapat győz, de mindenki azt remélte hogy veszíteni fognak.
A motivációs egyezség persze az ellenfél Raleigh Rockets-re is hatott. Ha nyernek, saját szemükkel nézhetik végig a csapattulajdonos szexi lányának vízbe fojtását. A vesztéssel csak a szégyent kockáztatták, amiért egy Boilers féle csapattól kikapnak. A szünetben a Boilers tagjai lelkesíteni próbálták egymást emlékezve arra hogy szexuális gyönyörök várnak rájuk Kaylee-vel, ha nyernek. Sajnos a Rockets is feltüzelve érkezett vissza a pályára és egyik kosarat dobták a másik után. Látták az idegesen várakozó Kaylee-t és látták a hengert amibe a lány kerül, ha győznek. Semmi sem állíthatta meg őket. A Boilers öt pontos hátránya hamarosan tízre, majd tizenkettőre nőtt. A nézők ekkor biztossá váltak abban hogy milyen látványban lesz részük. Az ütemes “vízbe vele!” kántálásukat hallva Kaylee arcán könnyek kezdtek végifolyni. Nem akart meghalni, de nyilvánvaló volt hogy az apja csapata nem fog nyerni.
A lefújáskor a Boilers tizennyolc ponttal vesztett. A történelemben valószínűleg ez volt az első alkalom, amikor a szurkolók lelkesen éltették vesztes csapatukat. A Boilers játékosai lehajtották a fejüket a szégyen miatt. A segítők kiürítették a pályát és a közepére tolták az emelvényt a hengerrel. Az egész aréna némaságba burkolózott, Kaylee pedig zihálni kezdett a félelemtől. Stacy és Glenda -a két vezető szurkolólány- Kaylee két oldalára állt, hátha a lány menekülni próbál. Együtt nézték ahogy a vaskos tömlőt kihúzzák a pályára és az emelvény alatti szelephez csatlakoztatják. A henger üvegfala visszasüllyedt az emelvénybe, hogy az áldozat elfoglalhassa a helyét. Stacy és Glenda megfogták Kaylee egy-egy karját és az emelvényhez kísérték a lányt. Drámaian, de arcukon mosollyal lépkedtek fel a lépcsőn. Alig várták hogy láthassák apuci hercegnőjének végét. A tömeg újra kántálni kezdett, Kaylee pedig nagyot nyelt.
-Sajnálhatod miből maradsz ki. Úgy hallottam Bigsley dákója hatalmas a csapatban. De sebaj. Így a fizető vendégek is kapnak valamit a pénzükért. -suttogta a jobbján álló Stacy a fülébe.
-Apuci kislánya nedves lesz. Azt hiszem apád igazából a juttatásaidat akarta megspórolni. -tette hozzá Glenda gonosz vigyorral.
A csipkelődéseik nem segítettek. Kaylee egyedülállónak és sebezhetőnek érezte magát. Nyilvánvaló volt hogy az egész aréna mohón várja hogy lássák megfulladni.
Amikor elérték az emelvény tetejét, a szurkolólányok a hengerbe állították Kaylee-t. Azután Stacy letérdelt és a halálraítélt lány jobb bokáját szorosan egy beton nehezékhez erősítette.
-Nem szeretnénk hogy a felszínre emelkedj és csalódást okozz a közönségnek! Végülis ezért jöttek.-jegyezte meg Glenda.
-Szerintem is így van. Tuti hogy egyébként nem fizettek volna a béna csapatunk újab elveréséért. Azért jöttek hogy téged lássanak. -mondta lelkesen Stacy, miután végzett Kaylee bokájának rögzítésével.
-Szép előadást mutatsz majd be ugye? Rendesen rázni fogod a formás popsidat, miközben az utolsó buborékokat engeded ki, ugye? -gúnyolódott Glenda.
-Ha rajtam múlt volna, én meztelenre vetkőzettem volna. De azt hiszem így is emlékezetes lesz. -mondta Stacy a partnernőjének, majd Kaylee-hez fordulva folytatta:
-Ez a kis fehér blúz gyorsan átlátszó lesz a vízben. Minden farok arra fog vágyni hogy benned legyen miközben nyeled a vizet. Szóval ne próbálj kiszabadulni, rendben? Csak fulladj meg szépen ahogy kell!
-Ne feldd a show-t hercegnő! Apád nemcsak a csapatnak, hanem az egész városnak szervezte ezt. Látod a kamerákat? Az egész világon adni fognak. -mondta Glenda.
-Híres leszel ribanc! És mi másra vágyna egy ilyen magakellető apuci kedvence, mint te? -mondta Stacy nevetve.
Kaylee szipogott és még jobban könnyezett a gonoszkodástól. Lenézett a bokájához erősített betondarabra. Próbaképpen meghúzta a lábát, de szorosan oda volt erősítve.
-Jó fulladást! -mondta neki búcsúzóul Stacy.
A két szurkolólány ezután teátrálisan meghajolt a kamerák és a nézők felé, majd tapsvihar kíséretében nyugodtan lesétáltak az emelvényről. Ugyanekkor az üveghenger is emelkedni kezdett Kaylee körül. A lány újra zihálni kezdett. A kegyetlen kántálás újra kezdődött…. azután megindult a víz bepumpálása a henger alja felől. Kaylee rémült kiáltást hallatott ahogy lenézett. Nem lesz lassú fulladás. A víz már a térdénél járt. Ha ilyen ütemben emelkedik, hamar vége lesz. Egyszerré érzett rettegést és perverz izgalmat. A nézők kitartóan kántáltak. Kaylee idegesen körülnézett, remélve hogy lát valakit aki sajnálja, de nem talált ilyet. A víz egyre csak emelkedett. A lány levegő után kapott és azért imádkozott magában hogy valaki zárja el a csapot és engedje ki. A hideg víz elérte a szoknyája alját és csak emelkedett.
Mindkét csapat tagjai a padjaiknál álltak és figyelték a megtelő hengert. Kaylee látta a sportnadrágokat megemelő merevedéseket. El sem hitte hogy képesek felizgulni az ő helyzetét látva. Az emberek legtöbbje -ha nem mind- lelkesen kiabált. Stacy-nek igaza volt -gondolta keserűen a lány. A csapattulajdonos lánya fulladásának reményében vettek jegyet és most látványt akartak a pénzükért.
A hideg víz hamarosan elérte Kaylee keblét. A lány levegő után kapott és szíve hevesebben kezdett verni. A csapat és az apja kedvéért próbált nem elkeseredettnek látszódni, de nem tudott úrrá lenni a zihálásán. “Igazából nem is számít hogy viselkedek. A végén így is úgy is megfulladok és mindenki tombolni fog amikor megtörténik.” -gondolta. A vízben tényleg átlátszóvá vált a blúza, amit a közönség lelkesen fogadott. A hatalmas kivetítőn mindenki jól láthatta a félelmet a szemében. Kaylee megpróbálta rázással kiszabadítani a bokáját, de nem sikerült. Minden lelkierejét össze kellett szednie, hogy ne próbáljon lenyúlni és kézzel kiszabadítani magát. A zihálása még mélyebbé vált, amikor a víz elérte a nyakát. A szoknyája fellibbent és láthatóvá vált rózsaszín bugyija. Már csak pár perce lehet hátra. Még mindig nem hitte el. Hogy tehette vele ezt az apja? Hogyan hagyhatja hogy csak így megfulladjon? És meddig tudja visszatartani a lélegzetét mielőtt bekövetkezik az elkerülhetetlen?
A víz tovább emelkedett. Úgy tűnt hogy gyorsabban mint korábban. Kaylee nagy levegőt vett. Ösztönösen próbált annyi levegőt a tüdejébe gyűjteni amennyit csak tudott. Azután a víz áthaladt az ajkain, az orrán, a szemén, a homlokán. A tömeg őrjöngött. A lány teste fel akart emelkedni, de a betonkocka nem engedte. Kaylee megpróbálta uralni a pánikját. Felnézett hogy lássa mennyi hiányzik még ahhoz hogy a henger teljesen megteljen. Az apja talán az utolsó pillanatban leengedteti a vizet. Talán mégsem fojtja vízbe egyetlen lányát.
Odafent volt még levegő. Bárcsak ne lett volna a betonhoz kötve! A testét teljesen ellepte a víz. A mellbimbó megmerevedtek. A szoknyája tovább libegett az emelkedő vízben. Kaylee gondolatban sikoltva kért segítséget. A tömeg hangját tompítva, de hallotta még. A szája sarkából buborékok emelkedtek miközben kétségbeesetten próbálta visszatartani a lélegzetét. Könyörgő tekintettel nézett, de hiába. A feszítő érzés a tüdejében egyre elviselhetetlenebbé vált. Érezte hogy a mellkasa mozdulni akar lélegzetvételre. Újra felnézett a henger tetejére. Bárcsak elérné az ottani levegőt! Megrántotta a lábát, de nem mozdult. A mellkasa vonaglása egyre erősebb lett. Az egyik kezét a szájához kapta, de újabb buborékok szöktek ki az ujjai közt. Azután buborékfelhő tört ki a szájából. A lány hátrahajolva megfeszült és újra köhögött. 
Újabb buborékfelhő emelkedett a felszínre, Kaylee pedig vonaglani és rángatózni kezdett. Sohasem érzett még ilyen fájdalmat. Csak köhögött és szívta be a vizet. A tüdeje kezdett megtelni. Annyira fájt, hogy hátrahajolva maradt mutatva a bugyiját mindenkinek. A fehér blúza mostanra teljesen átlátszóvá vált. A mellbimbói a hideg víztől meredten álltak. Hogyan lehet ilyen fájdalmas? Hogyan fájhat bármi is ennyire? És hogy lelkesedhetnek odakint, miközben ő megfullad?
A lány tüdeje teljesen megtelt és egész teste égető fájdalomban úszott. Megpróbált lélegezni, de a tüdeje már nem működött. Olyan volt mintha valamit az arcára szorítottak volna és attól nem kapna levegőt. Újra és újra megvonaglott. Olyan volt mintha a teste megpróbálta volna kiköhögni a beszívott vizet. Végül kezdett elernyedni. Még homályosan tudatában volt a lelkes ordításnak. Hogyan lehetnek ilyen kegyetlenek? Hogyan tehette ezt vele az apja? Érezte ahogy a szervei felmondják a szolgálatot. A fájdalom már nem volt olyan erős mint korábban. Talán nem is volt olyan rossz ez az egész. Újabb kisebb remegés futott végig rajta. A víz kitartóan áramlott befelé, hogy a szoknyáját lebegésben tartsa. A nedves közeg miatt nem látszott amikor bepisilt. A teste lassan ide-oda kezdett sodródni a hengerben. A lány érzékei gyorsan tompultak, majd végre az áldott elmúlásba siklott. Kaylee tíz perc felállva tapsolást kapott, de már nem tudta értékelni.
Hasonló történetek
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
6537
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: