Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bűvész

A bűvész egy színpadon állt, ami bárhol lehetett. Az arcát maszk fedte, ami a hangját is eltorzította.

-Köszönöm a követőim érdeklődését és adományait, ami lehetővé teszi, hogy ez a webshow folytatódjon. Ma újabb kérést teljesítek. - mondta, majd sétálni kezdett a színpadon és folytatta:

-Amikor a bűvészek először fűrészeltek ketté egy nőt, a közönségre gyakorolt hatás olyan intenzív volt, amit ma szinte el sem tudunk képzelni. Hiszen látták, ahogy valakit kettévágnak és a darabokat széthúzzák. Az emberek sokkban voltak, vagy lenyűgözve figyeltek, noha a kezdeti időkben az egész még csak valószerűnek sem nézett ki. A dobozok, amibe a nők bemásztak, hatalmasak voltak, akár hárman is beléjük fértek volna. De az emberek elhitték amit láttak. Nem csak azért, mert addig ilyennel még nem találkoztak, hanem az előadó által keltett drámai hatás és érzelmek miatt is. Ma már nyilván realisztikusabb a dolog, hiszen az emberek ezt várják, de egyben ellaposodott az egész. Divatos tánc, komédiázás, mosolygó asszisztens, akit öt másodperc alatt kettévágnak majd összeraknak, mert kell még idő a végén a látványos pirotechnikára is.

A bűvész dühösen toppantott és folytatta:

-Mióta nem nagy dolog valakit kettévágni, majd összerakni? Végülis ez egyféle módja a halál legyőzésének.

A kamerába mutatott, a nézőközönségének.

-Ha valakit igaziból félbevágnátok, mehetnétek a börtönbe. Már akkor is, ha csak megpróbálnátok. De ma olyan showt láthattok, mint eddig soha. Megszabadítom a nő félbevágásának mutatványát a cukiságoktól és visszahozom bele a drámai veszélyt és rettegést. Semmi pop vagy dance zene, semmi móka, semmi szexi  - mondta, majd elmosolyodva folytatta:

-Na jó, valójában nekem sincs ellenemre az ártatlan szexiség.

Ezzel a színpadon levő körfűrész kapcsolójához lépett. Lenyomta a gombot és az eszköz meglepően halkan felpörgött. A fogak szinte azonnal homályos masszává olvadtak.

-A pusztítás eszköze készen áll, már csak egy nőre van szükségünk. Ebben lesz segítségemre Jenny, aki lelkes nézőm volt eddig és most önkéntesnek jelentkezett.

A bűvész a színpad széle felé intett, ahol megjelent egy hosszú, hullámos hajú, csinos fiatal lány. A látványára valószínűleg mindenki, aki az adást nézte - legyen férfi vagy nő - egyenesen felült és meredten bámult. A lány a bűvészhez és a rá váró fűrészhez sétált.

-Jenny! Önként vállalod az asszisztens veszélyes szerepét a mutatványomban? Tisztában vagy önkéntes jelentkezésed következményével? -kérdezte tőle a bűvész.

A lány alaposabban végignézte a kísérteties eszközt, amit majd rajta kívánnak használni, majd a kamera felé fordulva mindenkit biztosított arról, hogy mindennel tisztában van és vállalja a szerepet.

A bűvész egy hosszú, nyolckerekű, a végén bőr párnával ellátott fémasztalt tolt a színpadra. A párna ellenére nem tűnt túl kényelmesnek. Ebben a végein levő bőrbilincsek és a közepén levő nyitott, két darabból álló vastag fémpánt látványa is közrejátszott. A nyitott pántok látni engedték, hogy az asztal közepén egy vágat fut keresztbe, a végein kapcsokkal. Nyilvánvalóan ott lehet szétnyitni az asztalt. A bűvész úgy állította be az asztalt, hogy a középső vágat a körfűrész pengéjénél legyen, majd intett a lánynak, hogy jöjjön közelebb. A férfi megpaskolta az asztal tetejét, a lány pedig a jelzett helyre ült és mindkét kezét maga mellé téve megtámaszkodott. Ezután egyik karcsú lábát a bűvész felé nyújtotta, aki levette róla a cipőt, majd ugyanezt megismételték a másik lábbal.

Ezután a lány egy pillanatra mindkét talpát újra a színpad padlójára tette, amíg a bűvész jelet nem adott neki. Jenny kecsesen oldalra dőlt, felemelte mindkét lábát, majd megpördült, így a karcsú lábak már az asztalon nyugodtak. Egyenesen ült, magát karjaival megtámasztva és a lábait kinyújtotta a bokabilincsek felé. Nyugodtan nézte, ahogy a bűvész a vastag bőrbilincsekkel szorosan az asztalhoz rögzíti a lábait. Amikor az végzett, a lány játékosan megmozgatta lábujjait, de a lábait már nem tudta felemelni.

Tudván, hogy mit kell tennie, Jenny mélyet sóhajtott. Tisztában volt vele, hogy lényegében most ért el ahhoz a ponthoz, ahonnan már nincs visszaút. Lassan végigfeküdt az asztalon, és a fejét a párnára támasztotta. A kamera oldalról vette a kinyújtózott testét. Hagyta, hogy a bűvész megfogja az egyik csuklóját, a kezét a feje fölé húzza, és kicsit behajlított könyökkel, tenyérrel felfelé az asztalhoz erősítse. A másik keze közben nyugodtan várt a helyén, a lány oldala mellett. Amikor a bűvész végzett az egyik karral, megismételte a folyamatot a másikkal. Ezután a lány játékosan megmozgatta a kezének ujjait is és megmutatta, hogy most már a karjait sem tudja mozgatni.

A négy végtag már megvolt, így a bűvész Jenny izgatott zihálástól fel-le mozgó karcsú derekához lépett. Az asztal közepénél levő vastag fémpántokat a lány derekára hajtotta és a másik oldalon lelakatolta. A két pánt szorosan illeszkedett Jenny csípőjéhez és hasának alsó részéhez. A bűvész beigazította a fűrészt, aminek fogai pontosan a tehetetlen önkéntes megfelelő része fölött voltak.

-Mint láthatjátok, ez a bátor lány felkészült arra, hogy feláldozza magát a szórakoztatásotok oltárán. A gyönyörű, fiatal teste tisztán látható a fűrész alatt, amit hamarosan beindítok. Nem tehet ellene semmit és senki nem fog a segítségére sietni. A fűrész akadálytalanul fogja kettévágni.

Lenézett a feszült és ideges lányra, majd megkérdezte:

-Készen állsz?

Jenny kétszer lefelé mozdította az állát. Ez volt a legtöbb, amit bólintásként meg tudott tenni.

A bűvész bekapcsolta a fűrészt. A fogak ádázul pörögtek a lány felett. Jenny rájuk meredt és valószínűleg megbánta a bátor jelentkezést.

-Egy csilivili előadásban ilyenkor az asszisztens hasa már régen biztonságban van az asztal oldalról észrevehetetlen mélyedésében és amit a nézők a lány testének vélnek a ruha alatt, az csak egy vékony műanyag váz, ami eddig az asszisztens hasán volt. De gondolom mindenki tudja, hogy ez nem ilyen show. - mondta a bűvész, majd megnyomott egy másik gombot.

A fűrész pengéje ereszkedni kezdett, egyre vészesebben közeledve a két derékpánt közti réshez a lány dereka felett. Jenny felemelte a fejét és nézte, ahogy a penge egyre lejjebb és lejjebb ereszkedik. A végtagjait rögzítő bilincsek nem engedték, hogy megállítsa, a derekát lefogó pántok pedig nem engedték, hogy elhúzódjon előle. A fűrészfogak enyhén hozzáértek a fémpántok felső részéhez. Jenny érezte a milliméterekkel a teste felett levő pörgő pengéből áradó hőt. Hátravetette a fejét, a kezeit ökölbe szorította, az ajkába harapott és szorosan becsukta a szemét.

A penge belemart a testébe. Egy pillanatig bírta a fájdalmat, majd feladta és velőtrázóan sikítani kezdett. Formás testében megfeszültek az izmok, ahogy szabadulni próbált önként vállalt kötelékeiből, de már késő volt. A penge egyre mélyebbre hatolt benne. Jenny ide-oda dobálta a fejét és visított. Azután gyorsan halkulni kezdett. Rángatózása csillapodott, a szája sarkán véres hab jelent meg és a tekintete kezdett üvegessé válni. Mire a penge teljesen átvágta a törzsét, a szeme már üresen meredt a semmibe.

A bűvész megnyomott egy újabb gombot és a fűrész megindult ellenirányba. A penge kezdett kiemelkedni Jenny testéből, ami néha meg-megrándult. Amikor teljesen kiért, megállt a pörgése.

A bűvész a lány derekán levő pántok vágatába egy-egy megfelelő ívű fémlapot nyomott, majd szétkapcsolta az asztalt.

-A show végeztével lássuk, hogy Jenny tényleg két darabban van-e! -mondta a bűvész, majd széttolta a két darabot. Könnyed léptekkel átsétált a bátor önkéntes két fele között.

-És igen! A nő félbevágása mutatványt látták lecsupaszítva a legbelső lényegéig. - jelentette be széttárt karokkal.

-Realisztikus, drámai, sokkoló és biztosan nem vidám, amivel hős önkéntesünk biztosan egyetértene. Köszönöm Jenny közreműködését és a megtisztelő figyelmüket! Nemsokára újabb előadással jelentkezik a Horror Bűvész Show! - mondta, majd meghajolt és eltűnt a színpad függönye mögött.
Hasonló történetek
10087
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
7083
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
++1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Jó történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: