Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A borostás férfi

Mindenki szeret néha kirúgni a hámból, nem? Bár van, amikor túlságosan jól sikerül, és az este végére azt sem tudjuk, kik vagyunk, és hol.
 
A nevem Szofi, 19 éves vagyok, első éves az egyik legjobb orvosi egyetemen az országban. Van egy kutyám, Benny, és szenvedélyem a lovaglás. Sajnos férfin még sosem próbáltam, minnél kevésbé lát, annál jobb.
 
Az első egyetemista bulin, előszőr csak a romkocsmákat jártuk a meleg legjobb barátommal. Igen, nagy átok ez, ha az ember férfiakat akar hódítani, de már mellette van egy. Már éppen jól kezdtem magam érezni az alkoholtól, nem szoktam inni, inkább csak kortyolgatok, ezért ha keményebb a tempó, egész gyorsan a föld alá rak a mennyiség. Később bementünk egy melegbárba, sok heteró volt, úgy láttam inkább társasággal járnak ide, nyugis helynek tűnik. Kerestem a férfiak tekintét, hátha valaki egészen megmozgat, és esetleg a lányokhoz vonzódik. Már Csongi is a második pasi szájában keresett valamit, amikor én végső elkeseredésemben a bárpulthoz ültem, és a legerősebb koktél bánatűző hatásába menekültem a szerencsétlenségem elől. Egészen hirtelen mellettem teremt egy jól szituált, öltönyös, barna hajú, enyhén borostás férfi, és a hőfok mutatóm nem akadt ki tőle, így reménykedni kezdtem egy kis kalandban.
-Leülhetek?-kérdezte és a mellettem lévő székre vetette a pillantását.
-persze.-mondtam enyhén reményvesztetten, de mégis kicsit bízva a férfiban.
-Iszol valamit?-nézett rám kérdőn.
-Szerintem már nézek úgy ki, mint aki elegett ivott. -mondtam kissé zavarban jötten, hebegve.
-Szerintem, úgy nézel ki, mint aki olyan férfit keres aki vágyik rá. -mondta félmosollyal majd felém fordult.-pont mint én.
-Olyan férfit keresel? - húztam fel a szemöldököm, majd hitetlenkedve gurítottam le a maradék koktélomat.
-Jaj, nem-nevetett- pont egy ilyen nőt keresek, mint te. - rámkacsintott, és belekortyolt a whykiebe.
-Jack?-kérdeztem.
-Jameson.- vágta rá.
-francba.- mondtam túljátszott szomorúsággal.
-Gyere lépjünk le.- mondta, karon ragadott és kirángatott a bárból.
-Várj még el kell köszönn...- és tapló módon a szavamba vágva megcsókolt, és hevesen a falnak borított. Beletúrt a hosszú barna hajamba és aprót nyögött.
-Most feljössz, és megkapod amit akarsz. -mondta és a szoknyám alá nyúlva végigsimította a belső combom. Nem kellett könyörögnie, szinte én könyörögtem neki, hogy ne hagyja abba. A bár melletti panelban lakott, nem kellett sokat sétálni. A liftbe érve a 8-as gombot nyomta meg, és azonnal nekem esett. Durván harapta a számat, és tartott a karjaival, mert biztosan összeestem volna. A bugyim teljesen átázott, a combomon is megjelentek a nedv cseppjei.
-Csak nem akarsz valamit?-kérdezte határozott, rekedt hangon, mire kinyílt az ajtó kilökött a liftből, levette a pólóm, majd egy szempillantás alatt kinyitotta az ajtót. Nem volt időm körülnézni, de tiszta, fényes, és ultramodern lakása volt. A nappali felé irányított, a csuklómnál fogva vezetett, mint egy kislányt, és én borzasztóan élveztem. Hanyatt fektetett a hatalmas bézs bőrkanapén, majd a kulccsontomat kezdte ízlelgetni. Megcsókólt újra majd levette a pólóját, és elém tárultak a felfedezetlen kidolgozott izmai. Már éppen szétszedtem volna, mkre lefogta a kezem és a nyakamtól egészen a hasam aljáig végig nyalt a nyelve hegyével.
-Gyönyörű vagy- nézett rám komolyan, majd abban a pillanatban széttépte a hálós harisnyámat, és a vékony cérnatangát alatta.
Azt hittem végre megkapom, de a melleimhez vette az irányt, félrehúzta a melltartóm, majd nyelvével falta fel a mellem, körkörös mozdulatokkal.
-Megkaplak? -kérdezte, de a válaszom túl kiszámítható volt, így nem is várt rá, egyből belém eresztette magát. Hirtelen a hasamban éreztem a fájdalmat, de izgató volt. Közben hallgattam hogy az erős lökéseinek hála, a puncim tocsog a nedvben, és tetszésemet hangos sikolyokkal fejezte ki a testem. Ő a fülemet harapdálta, nyögött, mint aki az életéért könyörög. Felbátorított, egy gyors helycserére, így egy hirtelen mozdulattal megfordítottam és fölé kerekedtem. A farka tövig bennem volt, még a gerincem is kiegyenesedett tőle. Imádtam rajta mozogni, eszeveszetten, és ő sem érzett máshogy. Hirtelen ötlettől vezérelve lehajoltam és a melleimet az arcába nyomtam. Éreztem a whisky illatát a levegőben, ő pedig a melleimtől levegőt is alig tudott venni. Erősen markolászta a fenekemet, másik kezével pedig a mellemet. Felegyenesedtem, de ő azonnal visszahúzott, én pedig örömmel adtam a szájába a mellbimbómat. Szinte szétrobbantam az érzéstől, a puncim lüktetni kezdett.
-Ez tetszik mi? -kérdezte, és újra a mellbimbómmal foglalkozott, miközben én heves mozdulatokkal ugráltam a merev farkán.
- El fogok élvezni. - nyögte alig érthetően, és ettől a mondattól szinte azonnali orgazmusom lett, amiután ő is egyből elment. Rángatózott alattam, én pedig rajta, mégis tökéletes volt az összhang. Miután kihúzta mellé dőltem, de éjszakára hazamentem, ám itt nem értek véget kettőnk között a szenvedélyes kalandok... 
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mordred12 ·
Lehetett volna még dolgozni rajta. Egy két megfogalmazás magyartalan, mások meg logikátlanok. A sztori túl nyílvánvaló volt (lovaglás) és rövid.

Gömec ·
Rövid, gyenge, elnagyolt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: