Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A biztonság záloga

Sandra szeme felcsillant, amikor elmondta neki. Kyle még a táncklub félhomályában is látta a szikrát mogyoróbarna szemében. Nem ez volt az első alkalom hogy látta és korábbi tapasztalatai már megtanították neki, hogyan lehet kiszúrni azokat a lányokat, akik szívesen tudták meg ezt róla.
Kyle tűzoltó volt.
Mindössze 29 évesen már többször is szembesült vele, hogy egyes nők különösen vonzódnak a tűzoltók iránt, bár hódításaiból még nem sikerült kiderítenie a bűvölet eredetét. Talán hogy a saját biztonságát kockáztatja rendszeresen? Vagy a munkája bizonyos rettenthetetlenséget és vakmerőséget jelzett? Vagy hogy bűnös szenvedélyei ellenére testét kitűnő formában tartotta? Nem számított. Általában nem kellett mást tennie, mint hanyagul megemlítenie hogy tűzoltó és biztos volt a siker.
Sandrával sem volt másképp. A lány flörtölése egyértelmű volt miután Kyle először felajánlotta, hogy vesz neki egy italt, noha a férfi akkor még nem volt biztos abban, hogy bezsákolhatja a lányt. Akkor lett biztos, amikor a beszélgetés közben érintőlegesen megemlítette a szakmáját. Sandra addig csak szexuális macska-egér játékot játszott, de ekkor nyíltan hozzá fordult. Miután felvitte magához, Kyle azt is megtudta, hogy Sandra nemcsak egy a sok nő közül, akik benedvesednek a tűzoltók miatt, de nyitott a vadabb dolgokra is. Kyle például szerette megkötözni a partnerét, mielőtt az élete dugását kapta volna. És Sandra pont ezt kapta. Utána csak ott feküdt – a bilincse levéve, a férfi spermája még melegen a hüvelyében– és nézte ahogy Kyle rágyújt.
– Az ágyban való dohányzás nem veszélyes szokás? – ugratta a lány.
A férfi ránézett és sötét vonásait még tovább fokozták a szobában lévő árnyékok.
– Rengeteg veszélyes szokásom van, bébi! – mondta buja mosollyal.
A lány fészkelődött, keze megtalálta a hímvesszőt és azt dorombolta:
-Remélem, hogy megismerhetem némelyiket!
“Mindig észreveszem őket.”- gondolta elégedetten a férfi miközben elmosolyodott a félhomályban és leszívta a füstöt.
*************************
– Haver, te kibaszottul tudsz valamit!
A dicsérő szavak Kennytől származtak, a kis tűzoltóraj legújabb tagjától. A tűzoltóság pihenőjében üldögéltek és az időt beszélgetéssel verték el. Egészen addig, amíg Kyle be nem jött a szobába és miután töltött egy kis kávét megemlítette, hogy előző este gólt szerzett. Innentől kezdve ő uralta a beszélgetést. Jól megtervezve a történetmesélést, a végére hagyta a lány vadabb dolgokhoz való vonzódásának megemlítését, ami nem korlátozódott a kötözésre.
– Gondolod, hogy benne lenne? – kérdezte Phil.
– Nem tudom biztosan. De azt hiszem jók a megérzéseim. – válaszolta Kyle őszintén.
A megérzései valóban jók voltak. Sandra extázisban volt. A tűzoltók iránti régóta tartó vonzódása sok partnerhez és egyéjszakás kalandhoz vezetett. Most pedig itt volt ez a félisten, aki elképesztő intenzitással döngette, miközben szavaival egyre csak szította az ágyékában tomboló tüzet. És végre talált egy srácot, akit nem riasztott el az előélete. Amikor a felrobbanás küszöbén állt, a férfi kimondta azokat a szavakat amelyek azután mindent elsöprő orgazmusba sodorták:
–Nem szeretnél néhány tűzoltótömlővel egyszerre dolgozni?
Sandra nonverbális reakciója félreérthetetlen volt. A lány meggörbítette a hátát, a szeméremcsontját a férfihez nyomta és vonaglott alatta. Kyle csatlakozott hozzá és elárasztotta a méhét egy spermarobbanással. Még rá sem gyújtotta az utócigire, amikor Sandra már be is kapta a horgot… pont ahogy remélte.
– Komolyan gondoltad? – kérdezte a lány.
Az arca még mindig kipirult volt a gyönyörtől és szaggatottan zihált.
– Mit, bébi?
Kyle játszadozott vele. Semmi jelét nem adta, hogy gondosan tervezte ezt a pillanatot.
-Azt, hogy egynél több tűzoltóval szexeljek.
– Szeretnél? – kérdezte a férfi leplezve örömét.
– Ha nem lenne ellenedre… igen, megtenném.
Kyle mesélt neki a többi srácról az állomáson. Ott volt Kenny a 25 éves ígéret. Szőke kék szemű és kanos mint a fene. Phil volt a klubjuk rangidős tagja. 39 éves de a teste legalább olyan jó mint Kenny-é és Kyle-é. Gus csak néhány évvel volt idősebb Kyle-nál. Keményen ivott és keményen élt. Végül mesélt a lánynak Blaze-ről.
-Blaze? -kérdezte Sandra, mert mulattatta a becenév.
-Igen, de semmi köze ahhoz hogy tűzoltó. A hátán láng nyelvekből álló tetoválás van.
A lány a körmével végigkövette Kyle tetoválását a bal bicepszén.
-A lángok izgatóak. De a te yin-yang jeled jobban tetszik.
-Az egyensúlyról szól az életben. Adni és kapni, helyes és rossz. Amit hajlandóak vagyunk feláldozni azért hogy elérjük amire vágyunk és amire szükségünk van.
Sandra dorombolt, miközben érezte hogy ágyéka a felfrissült éhségtől újjáéled.
– Egyensúly, mi? Kíváncsi vagyok, tudok-e ezen egyensúlyozni. – kérdezte kacéran, miközben Kyle csípőjére helyezkedett.
Kyle arcán elégedett vigyorra terült el, amelyet az elkövetkező dolgok iránti várakozása ízesített.
Másnap az állomáson beszámolt a társainak. Elmesélte nekik Sandra szégyentelen és féktelen reakcióját arra a gondolatra, hogy egy csomó tűzoltó megdugja. Az ő reakcióik hasonlóképpen lelkesek voltak, különösen azért mert az aznapi beszélgetés során egy fotót is láthattak Sandra-ról, amelyet a lány e-mailben küldött Kyle-nak. A tűzoltók egyetértettek: ez négyes fokozatú eset és alig várták hogy osztozhassanak rajta.
– De lassan kell csinálnunk, nehogy az utolsó pillanatban beijedjen! – figyelmeztetett Kyle.
Kenny ellenkezett. Fiatalsága, tapasztalatlansága és lelkesedése hajtotta. Már jó ideje volt hogy lefeküdt valakivel .legalábbis az ő mércéi szerint- és nagy szüksége volt rá. Ráadásul ez lett volna az első gruppen élménye. Phil azonban a józan ész hangján szólalt meg, ahogy gyakran tette:
– Nem! Kyle-nak igaza van. Folyton azt kell gondolnia, hogy ez az ő ötlete!
Természetesen nem ez volt az első alkalom, hogy Phil ezeken a vizeken hajózott. Valójában az ő kezdeményezésére vált intézménnyé a megosztás hagyománya. Az évek során sorra beavatta a csapat új tagjait a rituáléba, amelyet a saját apja mutatott be neki amikor Phil tűzoltó lett.
*************************
Kyle továbbra is szinte minden este találkozott Sandrával, és mindegyik találkozás olyan szeretkezéssel végződött, ami megszégyenítette a korábbiakat. A lány nem tudott betelni Kyle testével és farkával. Majdnem három héttel később a férfi azt mondta Sandrának, hogy talán hamarabb teljesítheti a kívánságát, mint várta. A kanapén ültek és tévét néztek, amikor a férfi lazán elejtette azt az apróságot.
-Mikor? Hol? – lelkesedett a lány.
Kyle mesélt neki az éves rendszerességű hétvégéről, amelyet a Phil vadászkunyhójában töltöttek, és hozzátette hogy ez jó hely és alkalom lenne a kis partijára.
– Kérlek, mondd hogy nem vadászol! – mondta Sandra.
– Csak nőkre, bébi…. csak nőkre.– felelte a férfi nevetve.
– Mmmmm. Nos, … engem elkaptál! – dorombolta a lány válaszul.
A szájába vette Kyle hímtagját és nem is engedte el amíg ki nem ürült a nyelvére.
*************************
Kilenc nappal a tervezett kirándulás előtt a srácok is izgatottak voltak. Már egy év telt el azóta, hogy megosztoztak egy lányon a kunyhóban és kiéhezve várták az újabb alkalmat. Kenny pedig, aki a tavalyi hétvége után csatlakozott a csapathoz, végképp nem tudott uralkodni a lelkesedésén és az izgatottságán amiatt, hogy részt vehet ebben a régóta létező rituáléban.
–Nugalom fiú! – mondta Blaze nevetve.
Korábban látott már olyan kölyköket mint Kenny, és ha Isten úgy akarja még sokat fog látni.
– Hadd élje ki magát! Mindig ilyenek az első alkalom előtt. – vetette közbe Gus.
Kenny ismét elpirult. Örült hogy a többiek elfogadják, de utálta amikor eszébe jutatták hogy milyen kölyökkutya ő közöttük. És rengeteg mesét hallott a Phil faházában töltött korábbi hétvégékről. A féktelen kicsapongásokkal teli hétvégékről, amikor megosztották egy lány testét. Alig várta! Az egyetlen dolog ami aggasztotta az volt hogy azt mondták neki, hogy ne vigyen magával óvszert. Nem mintha gondja lett volna a használatának mellőzésével… épp ellenkezőleg. De most Kyle barátnőjéről volt szó.
– Mi van, ha terhes lesz? – kérdezte.
– Ez az, ami miatt egyikünknek sem kell aggódnia! Sandrának sem, ami azt illeti. Mondtam hogy ő a tökéletes lány a hétvégére és ez is hozzátartozik.– nyugtatta meg Kyle.
Kenny túlságosan izgatott volt ahhoz, hogy hagyja érvényesülni egyetlen fenntartását és hamarosan abbahagyta az eredmény miatti aggódást. Phil hátradőlt a székében és jóindulatúan mosolygott. Szeretett új srácot avatni.
*************************
Miután felmentek az autópályára, Sandra bevallotta hogy valójában ideges.
-Mitől? – kérdezte Kyle nagyon dolgozva azon hogy hangjából ne tűnjön ki az aggodalom.
-Igaz hogy erről fantáziáltam korábban…De mii van, ha utólag megbánom?
Kyle átnyúlt és a térdére tette a kezét.
– Nem kell emiatt aggódnod kicsim! Biztos vagyok benne, hogy néhány dolog meg fog lepni, de tudom hogy hétfőn nem fogod megbánni.– mondta megnyugtatóan.
Tovább csúsztatta a kezét a lány combján a szoknya alá. Miközben haladt a forgalomban, ujjaival kitapintotta a rést és folyamatosan izgatott állapotban tartotta Sandrát anélkül, hogy egészen a csúcspontig vitte volna. Tudta hogyan csillapítsa le egy lány aggodalmát.
Az erdei háznál Sandra kiszállt Kyle autójából és körülnézett. Lélegzetelállító volt. Minden pontosan olyan volt amilyennek Kyle leírta. Sandra egész életében külvárosi lány volt, de imádta a természetet. Szerette magába szívni a fák és a talaj illatát. A többiek már megérkeztek és mindent előkészítettek. A hűtőszekrény jól meg volt töltve étellel és itallal, rengeteg aprított tűzifa állt készen. Friss ágynemű volt az ágyon, friss törölköző a fürdőszobában. Sandra egy fazék chili illatát érezte amikor belépett. Összekeveredett a többi aromával: a falak és padlók fájának illatával, a kandalló régóta feketedett salakjával. A szoba eredendő férfiassága miatt Sandra térde elgyengült, puncija pedig nedves lett.
Miközben élvezték a kellemes hosszú vacsorát, Sandra megtudta hogy Kennynek ez volt az első alkalma a kunyhóban, így egy kicsit ő is kevésbé tartott attól, hogy belevágjon. Egy halat tartó középkorú férfi régi fekete-fehér fotójára mutatva megkérdezte:
-Ő kicsoda?
A többiek követték a pillantását majd Phil válaszolt szeretettől és csodálattól dús hangon:
–A nagyapám. Ez eredetileg az ő háza volt. Ő is tűzoltó volt ahogy apám is. Azt hiszem ez nálunk valami családi hagyomány.
-A hagyományok jók. – mondta Sandra, miközben egy újabb darab kukoricakenyérért nyúlt úgy döntve, hogy a várható testmozgás elegendő lesz a szénhidrát ledolgozásához.
–Szolgálatteljesítés közben hunyt el, amikor még kisfiú voltam. Valami piromán seggfej egy éjjel gyújtóbombákat dobott az állomásra. Hála Istennek csak minimális személyzet volt bent. Nagyapa azonban nem jutott ki. De ő volt az utolsó tűzoltó, akit az állomásunk elveszített. És erre pohárköszöntő kell!
Phil felállt, felemelte a borospoharát a többiek pedig követték a példáját.
-Elesett elődeinkre! Mosolyogjanak jóindulattal tetteinkre és továbbra is óvjanak meg minket a lángok ölelésétől! – mondta őszintén és méltósággal.
– Ez gyönyörű volt! – mondta Sandra miután visszaült.
Alaposabban körülnézett a szobában, mint amikor megérkeztek. Különféle tárgyakra kérdezve azt a tájékoztatást kapta, hogy ezek többsége „emlékereklye”, ahogy Phil nevezte őket. A régi, leégett tűzoltóállomás felszerelésének maradványai.
–Hihetetlen hogy a csapatnak azóta nem volt áldozata – mondta Sandra, akit egyértelműen meghatottak a történetek.
– Nos, ez az oka ennek az utazásnak. Minden évben feljövünk ide és újabb tizenkét hónapot ünneplünk sérülés és halál nélkül. Egyféle szertartás lett.– magyarázta Phil.
Mielőtt Sandra megkérdezhette volna, hogy a teljes legénységből miért csak néhányan vesznek részt a mulatságban, Kenny és kanos lelkesedése megakasztotta:
-Úgy van! És alig várom, hogy elkezdhessem!
Phil rámosolygott a fiatal kölyökre. Biztos volt benne, hogy bölcsen tett amikor bevette őt a körükbe. Tűz volt benne…valami, ami megkülönböztette őt az állomáson lévő többiektől. Valami, ami mind az ötüket megkülönböztette a többiektől.
– Akkor miért várnánk tovább? – kérdezte Phil miközben felállt az asztaltól.
*************************
Mind a hatan átvonultak a házikó tágas nappalijába és kényelmesen elhelyezkedtek a székeken és a kanapékon. A társalgás azonban kissé kínossá vált ahogy folytatódott, mert mindenki csak beszélt, de nem lépett. Kyle ezt érzékelve követte Sandrát a hűtőszekrényhez, amikor a lány odament.
– Ha arra vársz, hogy elkezdődjön a szórakozás, akkor el kell kezdened! A hagyományhoz tartozik hogy szívesen és önként adod magad nekünk, nem pedig lecsapunk rád, mint az állatok. – suttogta a fülébe.
Sandra rámosolygott. Az arckifejezés a szerelem és a vágy káprázatos keverékét közvetítette.
– Ezt el kellett volna mondanod, te buta! Tudod milyen készséges vagyok!
Amikor visszatért a nappaliba, nem volt rajta a ruhája. A férfiak azonnal úgy reagáltak, ahogy a lány remélte: kéjesen mosolyogtak, miközben felálltak és ledobták a ruháikat. Mindegyikük a férfiasság lenyűgöző példánya volt. Testük csiszolt és jól felkészült volt bármilyen kihívásra, amelyet karrierjük jelenthet. Érezte hogy a puncija telítődik és a szeméremajkai várakozóan kinyílnak. Miután mind a hatan egyformán meztelenek és egyformán izgatottak voltak, Kyle hátulról átkarolta a derekát. A lány érezte hogy keménysége a puha fenekéhez nyomódik és visszadőlt rá. Amíg a többiek nézték, Kyle a jobb kezét lejjebb csúsztatta amíg az meg nem találta a meleg dombot. Sandra megborzongott a gyönyörtől, ahogy a férfi ujjai a nedves punciját tapogatták, miközben erős bal karjával biztonságosan magához szorította a testét.
-Készen áll?- kérdezte Phil.
Kyle három ujját beledugta a nedves hüvelybe. Ezzel zihálást váltott ki, amiből gyorsan nyögés, majd morgás lett. Philre és a többiekre mosolygott.
-Készen áll! – válaszolta, bár szavai feleslegesek voltak azután a reakció után, amelyet Sandra szégyentelenül élvezett mindannyiuk előtt.
Kyle továbbra is magához szorította és még mindig simogatta Sandra nemi szervét. Miközben Gus és Blaze bementek egy hátsó szobába, Phil pedig félrevezette Kennyt a lány fülébe súgta:
–Különleges módon szoktuk csinálni bébi…Le leszel láncolva.
A lány nyögése a szavak hallatán biztosította a férfit arról, hogy semmi gondot nem jelent.
– Mi így csináljuk…a rituálé része. Részedről rendben, ugye? – folytatta.
Sandra kéjes felkiáltással válaszolt, ahogy elképzelte hogy ezek az elviselhetetlenül szexi tűzoltók lekötözik és magukévá teszik. Ha nem kiáltott volna fel abban a pillanatban, hallotta volna Kennyt a szoba túloldalán. Látta volna hogy a fiú felé fordul és hitetlenkedés van az arcán, miközben Phil fojtott hangon beszél hozzá.
-Tényleg? – kérdezte a fiatalember meglepetten.
De Sandra nem hallotta ezt, és nem látta Kenny arcát. Azt sem vette észre, hogy Phil a fiú vállára tette a kezét és megnyugtatta, akárcsak egy nagytestvér. Mire Kennyre összpontosított a pillanatnyi döbbenetet felváltotta az a buja vigyor, ami ott volt mióta megérkezett.
– A francba haver, ez rohadt izgató!
Sandra ezúttal hallotta Kennyt és a hangja tovább nedvesítette az ágyékát, miközben Kyle továbbra is a kedvében járt. Blaze és Gus visszatértek és egy furcsa, durván faragott asztalt hoztak magukkal. Nyilvánvalóan nem étkezésre használták mert ahhoz túl magas volt. A lány azt is különösnek találta, hogy a rusztikusság ellenére mégis magasfényű lakkal vonták be. Megkérdezte Kyle-tól hogy mi az, miközben felnyögött kéjes örömében.
– Majd meglátod, bébi – válaszolta a férfi.
Blaze és Gus letette az asztalt a szoba közepére és mind a hatan köré gyülekeztek. Sandra tekintete találkozott Kennyével és azon töprengett, mit mondhatott neki Phil, mert a fiú még feldobódottabbnak tűnt, mint vacsora közben. Kyle az asztalra hajoltatta a lányt, ami ellen az nem tiltakozott. A férfiak ezután a csuklóit és a bokáit az asztallábakba épített fémrögzítőkhöz erősítették. Sandra a lakk mellett friss fa illatát is érezte.
– Ez új? – kérdezte a lány megtörve a csendet, amelyet csak a helyükre kattanó bilincsek hangja szakított meg.
– Igen, az. Tegnap estére száradt meg. Minden évben minden lánynak újat készítünk. – mondta Gus büszkén.
Sandra ezt mulatságosnak találta és felnevetett.
-És mit csináltok a régiekkel? Elviszik a lányok emlékbe?
A férfiak egymásra néztek és mosolyogtak.
–Bizonyos értelemben igen… – mondta Blaze.
Miután Sandrát rögzítették, Phil kezdett beszélni, de nem hozzá. A többi férfihoz szólt:
-Ez az ünneplés és a hálaadás ideje. Ideje összefognunk, hogy biztosítsuk jövőbeli biztonságunkat a tűz pusztításával szemben. Itt az idő, hogy hálát adjunk és ezzel elkötelezzük magunkat a magunk és társaink védelmében! Ideje folytatni az apám által elindított hagyományt, amelyet ő tanított a fiának.
A Phil által használt rituális hang valahogy nyugtalanította Sandrát. Kyle azt mondta neki, hogy egy kicsit vad lesz, amitől akkor beindult. De ez egyszerűen csak régimódin furcsának tűnt. Mielőtt azonban megkérdezhette volna hogy mi történik, egy hímvessző nyomult nedves hüvelyébe. Miközben felkiáltott a kéjtől, hallotta amint Kenny a háta mögött nyög a vágytól, miközben dugta. A többiek körben állva lassan masszírozták a merevedésüket és figyelték Kenny beavatódását a körükbe. A lány abban reménykedett, hogy szophatja őket, miközben dugják, de végülis ez várhatott. Az egész hétvége előttük állt és ha hagyományosan így indították a dolgokat, hát legyen.
Örökkévalóságnak tűnő élvezet után Sandra hallotta, hogy a fiú légzése felgyorsul és tudta hogy mindjárt belé üríti magját és ettől elélvezett. Miközben a lány kéjesen felsikkantott, Kenny is felkiáltott:
– A felajánlásom kézbesíthető!
Sandra még mindig élvezett, amikor Gus mögé állt. Az orgazmusok szinte végtelen sorban fedték át egymást, ahogy Blaze következett, majd őt Kyle követte és mindegyikük ugyanazt a rituális kijelentést tette, amikor belőtték spermájukat a méhébe. A lányt nem érdekelte milyen idétlenül hangzik a kijelentés, inkább teljesen átadta magát annak, hogy milyen érzés. És az érzés semmi korábbihoz nem hasonlított.
Phil mögé helyezkedett, belehatolt majd megszólalt:
– Te vagy a Küldött. Önként jöttél hozzánk, hogy részt vegyél ünnepségünkön és ezzel megtiszteltél bennünket. Te leszel az, aki felajánlásainkat továbbítja és ezzel egy újabb évnyi biztonságot nyújtasz számunkra.
Ez már túl furcsa volt ahhoz, hogy Sandra figyelmen kívül tudja hagyni még az eksztázis lázában is.
– Hétfőn majd visszatérünk a felajánlásokra… most csak dugj és ne hagyd abba! -mondta.
-Csendet! A Küldöttnek nem szabad beszélnie a felajánlás alatt! -kiáltotta Phil és a hímvesszőjét olyan mélyre nyomta, hogy szinte fájt.
Sandra nem tudta mit gondoljon. Nem akarta elrontani ezt a nyilvánvalóan ünnepélyes hagyományt, úgyhogy elzárkózott a további megjegyzésektől és megpróbálta élvezni azt ami vele történik. De valami nem stimmelt és most először fordult meg a fejében, hogy talán nincs biztonságban. Amikor Phil pénisze megduzzadt és spermával pumpálta tele, a nyugtalansága ellenére ő is görcsbe rándult az élvezettől. Miután kihúzta magát a lányból, Phil a többiekhez szólt:
-Ezúttal is jól ünnepeltünk testvéreim. De most hálát kell adnunk és nemcsak az elmúlt évi védelemért, hanem a Küldöttért is!
Mielőtt Sandra megszólalhatott volna, érezte ahogy a másik négy férfi vele együtt felemeli az asztalt, miközben Phil felügyelte a műveletet.
–Tarthatnánk egy kis szünetet, hogy megtisztálkodjak és igyak egy kis vizet? -kérdezte.
Egyikük sem válaszolt, amitől a lány még kényelmetlenebbül kezdte magát érezni.
– Srácok! Komolyan beszélek! – folytatta.
Próbált vidámnak lenni annak ellenére, hogy a hangjába belekúszott a félelem.
A férfiak nem válaszoltak. Észre sem vették ahogy a lány tiltakozása nyomatékosabbá vált. Phil kinyitotta a bejárati ajtót és elindultak az asztallal egy ösvényen. Sandra megrángatta a fémbilincseit és kezdett félni attól, amit a férfiak számára tartogattak. Úgy tűnt, semmit sem hallottak abból amit mondott miközben vitték az asztalt az erdőbe, amíg el nem értek egy tisztáshoz.
Egy nagy, sziklákból kirakott kör mellett letették az asztalt, de mielőtt Sandra teljesen felmérhette volna a környezetét egy fekete csuklya került a fejére. Könyörögni kezdett, de a férfiak továbbra sem válaszoltak. Sandra abbahagyta az esdeklést és inkább figyelmesen hallgatott. A csuklya ugyan mindent eltakart, de nagyon kevés hangot fogott visszal. Hallotta a tisztáson mozgó férfiakat és hallotta hogy valamilyen fém ütközik fémnek.
Megválaszolatlan könyörgései éppúgy gyengítették, mint hiábavaló küzdelmei bilincsek ellen. A karjai és a lábai a vergődés miatt, a torka pedig a zokogás miatt fájt. Mire a férfiak befejezték a munkát, Sandra már csak halkan szipogott. Már nem könyörgött és nem küzdött a bilincseivel. Érezte hogy a férfiak közelednek hozzá és körülveszik. Szíve nagyot dobbant amikor megérezte a kezüket a csuklóján és a bokáján.
- Ó, istenem! Köszönöm, köszönöm! Annyira kiakadtam! Ó, istenem …srácok… tényleg annyira megijedtem!
A férfiak szó nélkül felemelték az asztalról és felállították. Komolyabb fájdalmai voltak mint lekötözött állapotában. Ahogy csupasz talpa megérintette a hűvös talajt, a térde megrogyott és görcsök lövellettek fel vádlijain és combjain. Két férfi még mindig fogta a karját és megtartotta a súlyát. De akkor sem engedték el amikor már stabilan talpon állt. A csuklyát sem vették le. A megkönnyebbülés hulláma elvonult és ismét jött a pánik.
– Srácok..ugyan már! Hadd lássam mi folyik itt! – mondta a lány, próbálva könnyednek tűnni.
Az őt fogó férfiak nem válaszoltak. De nem is növelték a szorításukat. Nem is kellett nekik: Sandra már eldöntötte, hogy hiábavaló lenne velük harcolni tekintettel erejükre és saját legyengült állapotára. A sötétben két dologra figyelt: a légzésére és a körülötte lévő hangokra. Újra hallotta, ahogy a többi férfi mozog a térben. Valami húzás hangja, puffanás, fémesebb csörömpölés… azután csend. A megkönnyebbülés halk kiáltása szökött ki ajkán, amikor megérezte a kezeket a nyakánál és valaki ujjai fürgén kioldották a csuklya zsinórját. Mielőtt azonban teljesen átadhatta volna magát a remény eme pillanatának, még két pár kezet érzett a testén amelyek olyan erősen markolták a bokáját, mint a karját tartó férfiak.
Amikor a csuklyát lerántották a fejéről, szemei még a tisztást elöntő halvány holdfénytől is kápráztak. Zihált, de abbahagyta a küszködést és képtelen volt hangot kiadni. Teljesen megbénította a rettegés, ami elöntötte. A sziklakör közepén egy masszív, talán 15 láb magas ezüstszínű fémoszlop emelkedett. A holdfényben ragyogott annak ellenére, hogy láthatóan koros és használt volt. Sandrának eszébe jutottak a faházban levő relikviák és azonnal tudta mit lát. Egy tűzoltópózna maradványait nézte. Amin Phil nagyapja és annak társai csúsztak le annak idején riasztáskor. Az oldalához egy szintén régi fémlétra volt láncolva. Nem olyan mint ami a garázsokban szokott lenni. Ez tűzoltólétra volt. A szürreális kép utolsó eleme az asztal volt, amelyhez Sandrát korábban kötözték. A pózna előtt állt mint egy emelvény, és a lapjához kis falépcsők vezettek. “Majdnem olyan, mint egy oltár… egy áldozati oltár.”-gondolta a lány bénult rémülettel.
Sandra félelme megalapozottnak bizonyult. A lány sikoltozni kezdett amikor a férfiak megtörték a szinte szent pillanatot azzal, hogy a kör közepe felé kezdték vonszolni. A végtagjai és a gégéje fájdalmai ellenére kettőzött erővel küzdött, mind fizikailag mind hanggal. A férfiakat nem zavarta az ellenállás. Gyorsan és fürgén mozogtak. Felvezették az asztalra és háttal a hideg fémlétrához láncolták. Lábait széthúzva az asztal széleihez bilincselték bokáit. Karjait a feje fölé húzva szintén a létrához bilincselték. A lány az asztalon állva egy fejjel lefelé fordított emberi „Y”-ra hasonlított. Phil a kör pereméről figyelte ahogy a társai elvették a lépcsőt az asztaltól és elkezdték feldarabolni. Sandra rémülete sikoltozó, vergődő kétségbeesésbe fordult, amikor a férfiak az asztal alá dobták a feldarabolt lépcsőt, majd folytatták a munkát egy nagy halom tűzifával. A körön kívülről hozva gondosan helyezték el a rönköket az asztal alá.
– Mi a fenét csináltok? Ne bolondozzatok! – jajgatott közben a lány.
Miután felhalmozták a fát, Phil átadott Kennynek egy kis fémkannát.
– A te beavatásod. – mondta.
Kenny tudta mit kell tennie. Az asztalhoz lépett és Sandrára mosolygott.
-Sejtettem hogy ez a hétvége rohadt vad lesz, de ez egyenesen fantasztikus. – közölte miközben a kannából benzint fröcskölt az asztal alatti fára.
Sandra abbahagyta a könyörgést és csak zokogott. Miután kiürítette a kannát, Kenny visszasétált a többiekhez. Sandra tekintete találkozott Kyle-éval. A férfi öngyújtót vett elő és Phil felé nyúlt. A kört egy szempillantás alatt elöntötte a fény, amikor a Phil kezében tartott kis fáklya lángra lobbant.
Phil az ég felé emelte a fáklyát és azt kiáltotta:
-Megtettük ünnepi és hálaadó felajánlásainkat, és most neked adjuk a Küldöttet, aki elviszi hozzád ezeket!
-Védj meg minket a lángtól! – visszhangozták mindannyian.
Ezzel Phil beledöfte a fáklyát az asztal alatti fába. A máglya azonnal életre kelt és Sandra sikoltozása olyan szintre lépett amelyet soha nem gondolt volna. Rémületének zsigerbe vágó hangja áthatolt az éjszakán és betöltötte a tisztást. A tűz szétterjedt a fakupacban és megnyalta az asztal frissen lakkozott felületét. A felület tovább szította a lángokat. Amikor a tűz áttört az asztalon, megsimogatta Sandra lábát és a vádliját. Úgy simogatta a bőrét, mint egy szerető…mint Kyle. Olyan fájdalom száguldott az idegszálain a lány agyáig, amilyet soha nem tapasztalt. Megrángatta láncait, de nem tudott kiszabadulni. A tűz elkezdte falni az asztalt és a testét.
A férfiak körben álltak meztelenül és arcukon tiszta öröm ült miközben lassan masszírozták a hímvesszőiket. A tűz a körük közepén egyre csak nőtt. Elérte Sandra csupasz punciját amitől az ott összegyűlt nedvesség sisteregni kezdett. Csípőtől lefelé a lány alakja csak a növekvő tűzön keresztül látszott. A lángok világos bőrét feketévé változtatták. A sikoltozása olyan volt számukra, mint a zene. Még Kenny számára is, aki nem is gondolta volna hogy ez a hétvége ilyen hihetetlen lesz. Nézték ahogy a lány egykor bájos alakja először vörösre, majd feketére változik. Nézték, ahogy rángatózik és görcsösen vonaglik miközben minden lángba borult körülötte. Az életereje olyan erős volt, hogy jóval tovább bírta mint vártak volna. A lány és a tüzes pokol élőlények voltak és együtt táncoltak. A lángok között látták, hogy még mindig mozog… még akkor is, amikor az asztal a tűzbe zuhant és ott lógott a csuklóján lévő bilincsekben. A lángok felcsaptak körülötte, ő pedig tovább vergődött a halál tüzes balettjében annak ellenére, hogy teste olyan hevesen kezdett égni mintha fából lenne. Végül Sandra mozdulatlanná vált és átadta magát a mindent elnyelő máglyának.
– A francba… igen! -kiáltott fel Kenny amikor ezt meglátta.
Sperma áradata robbant ki a farkából. A folyadék sziporkázott a tűz fényében, ahogy átsuhant a levegőben. A többi férfi is elélvezett miközben nézte Sandra elmúlását a tűzben, biztosítva számukra a védelmet a balesetekkel szemben. Csendben álltak és figyeltek, amíg a lány alakjáról nem lehetett megmondani hogy valaha is ember volt. Megvárták hogy a tűz magától kihunyjon, majd védőkesztyűben odamentek és kioldották a csuklóbilincseket. Hagyták hogy a parázsló maradványok a földre hulljanak és az ütközés hatására széttörjenek. Mindegyikük újra merev volt. Még egyszer kielégítették magukat, megkenve a Küldöttet a rituálé utolsó adagjával. A Küldött jól szolgálta őket.
************************
-Kérlek mondjátok hogy nem csak évente egyszer csináljuk ezt! – könyörgött Kenny.
Kényelembe helyezték magukat a nappaliban miután lezuhanyoztak és friss ruhába öltöztek.
– Évente egyszer elég. Ez a mi biztosításunk sérülések és halálesetek ellen. – mondta Phil.
– Hát… láthatóan működik. Azt hiszem szeretni fogom a biztosítási díj megfizetését! – felelte Kenny lelkesen.
A fali fotóról Phil nagyapja mosolygott rájuk.
Hasonló történetek
7219
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
5340
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: