Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A 127-es szoba lakója - Emlékek 2.

Az ágyamban fekve szeretnék bárki másra gondolni, kivéve Lacira. Mégis ő az egyetlen aki újra és újra a képzeletembe kúszik. Végül megadom neki magamat és hagyom, hogy az emlékek bekebelezzenek.
 
-o-
 
Hetekkel később találkoztunk újra. Én szintén a barátnőmtől szerettem volna haza jutni, de ezúttal már kielégülve, mondhatni frissen leszopva. Menekülés híján a házhoz hívtam egy taxit. Barátnőm kikísért a kapuig, ahol már várt rám az autó, egy hosszú csókkal búcsúzott tőlem, amit a taxisofőr végig is nézhetett, ha akart. És még mennyire, hogy akarta, hisz tekintetünk azonnal találkozott ahogy megfordultam. Elkerekedett szemekkel fogtam fel, hogy megint Laci a sofőröm. Kényszerítettem magamat, hogy elinduljak, mivel nem tudtam volna megmagyarázni barátnőmnek, hogy miért nem akarok beszállni ebbe az autóba.
Laci úgy köszönt, mintha most látna először. Azonnal elindult és csak annyit kérdezett: haza?
Egy kurta igennel válaszoltam neki, az után pedig figyelmen kívül hagyott. Az én szívem a torkomban dobogott, de azt nem tudtam eldönteni, hogy a félelemtől, vagy az izgalomtól. Eszembe jutott a közös maszti és éreztem, hogy keményedni kezdek.
Jaj, csak ezt ne!
Elég látványosan próbáltam takarni magamat, ami feltűnt neki, mert felém pillantgatott.
-Én nagyon élveztem a múltkorit - törte meg a hosszú csendet. 
Elpirultam, örültem hogy sötét van. Fészkelődtem az ülésben, mire a jobb keze a combomra csúszott és rámarkolt. Megremegtem. 
-Látom, hogy felizgultál. Ha gondolod... - nem fejezte be, de egyértelmű volt az ajánlat. Felém pillantott, rá néztem.
Keze tovább csúszott, tenyere rásimult kemény halmomra. Tiltakozni akartam, de nem sikerült, helyette felnyögtem. Hiába elégültem ki nemrég, úgy éreztem, hogy csak erre vágyok jelenleg. Csípőmet előrébb mozdítottam, Laci pedig azonnal vette a jelzést és ujjai rámarkoltak farkamra. Megint nyögtem, az élvezet szétáramlott testemben ahogy gyúrni kezdett. Csupán távolról érzékeltem, hogy lassít, majd megáll az autóval, minden figyelmemet lekötötte keze munkája. Már ennyitől a gatyámba tudtam volna élvezni.
Hirtelen levette rólam a kezét, matatást éreztem és mire feleszméltem már elő is kapta kemény dákómat. Ujjait akadálytalanul kulcsolta köré, hogy folytassa a simogatást. Az ülés két szélét markolva sóhajtoztam. El sem akartam hinni, hogy megint ezt csinálom, egy felnőtt férfi keze jár a farkamon. Elmerültem az élvezet hullámaiban, csukott szemmel élveztem munkáját. Meglepett, amikor megéreztem nyelvét a makkomon végigsiklani, de képtelen voltam leállítani. 
 
Ajkaival rácuppant farkamra, és úgy kezdett szopni, mint egy vérprofi. Bár tény, hogy nekem sem volt túl sok összehasonlítási alapom, mégis az volt addigi életem legjobb szopása. Ajkai szorosan közrefogtak, nyelve folyamatosan simogatott.
-Ahh úristen - nyögtem fel hangosan, ahogy megszívta a farkamat és akaratlanul a hajába markoltam.
Ő felkuncogott, de nem zavartatta magát, tovább bólogatott az ölemben. Lüktetett az egész testem, fel tudtam volna robbanni. Alig bírtam tartani magamat, csípőm magától kezdett el mozogni. Fejét fogva tömtem szájába még jobban a farkamat, tövig benyelte, miközben a golyóimat simogatta ujjaival. Nem bírtam magammal, hangosan nyögtem, nyüszítettem, vergődtem az ülésben. 
 
Éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, próbáltam terelni a figyelmemet, de kudarcot vallottam. Nagyot nyögtem miközben testem megfeszült, farkam pumpálni kezdett és lőtte ki magából a gecimet. Az egészet az ismeretlen férfi szájába lőttem, akinek a fejét továbbra is magamhoz szorítottam.
Lihegve dőltem hátra és ejtettem le a kezemet magam mellé, mire Laci rögtön lecuppant a farkamról, ő is lihegett. 
-Ne haragudj, nem akartam ilyen... - elnézést akartam kérni erőszakosságom miatt, de kezét a tarkómra téve magához húzott és megcsókolt. Életemben először éreztem pasi ajkait, sőt, először éreztem sperma ízét. Nyelve a számba csúszott, megkereste az enyémet és simogatni kezdte. Magamhoz tértem és visszacsókoltam, nyelvünk úgy jártak a számban mintha táncoltak volna.
 
Kezemet megfogva az öléhez húzta, rájöttem, hogy nekem is illene cselekednem. Kibontottam a nadrágját és elővettem a már ismerős farkát. Megrándult a kezemben ahogy megszorítottam, és nem bírtam ki mosolygás nélkül. Laci hátra húzta a fejét, ő is mosolygott.
-Eszméletlenül felizgatsz - nyögte és kényelmesebb hátra dőlt.
-Azt érzem - válaszoltam zavartan, úgy kuncogtam mint egy tini lány.
Laci hátra hajtotta a fejét és csukott szemmel élvezte a kézimunkámat. Néztem ahogy kezemben mozog a bőr a kemény rúdján. Makkja felbukkant, majd újra eltűnt, hogy aztán előnedvtől nedvesen jelenjen meg újra. Élveztem a látványt, nem bírtam betelni vele. Tekintetem lesiklott a kezem alatt lévő golyóira, nagyobbak voltak, mint az enyém, ezt egyértelműen láttam. 
Figyelmemet elvonta Laci tenyere, ahogy újra a tarkómra csúsztatta.
-Gyere - suttogta izgatottan és meghúzott maga felé. 
Azt hittem megint smárolni akar, ami fura volt, hisz szemei továbbra is csukva, feje hátra hajtva nyugodott, mégis meglepődtem amikor keze irányt váltott. Hirtelen a nedvesen csillogó makkjával találtam szemben magamat. Kezem leállt, csak a farka tövét markoltam.
-Csináld - nyögte, szinte könyörgött. - Érezni akarom az ajkaidat.
 
Hát ha ezt akarja, akkor miért ne? - gondoltam, mintha nekem nem lett volna beleszólásom.
Hagytam, hogy még lejjebb tolja a fejemet, csukott ajkaim a farka végének ütköztek. Egy kis ellenkezést megengedtem magamnak, újra megálltam, mire Laci türelmetlenül tolt a fejemen még egyet. Nagyot nyögött ahogy fasza behatolt az ajkaim közé. Éreztem ahogy a keménység végigszántotta a nyelvemet és egészen a torkomig csúszott. Én is nyögtem, de hangomat elnyomta a cuppogás, ami életem első szopásához társult.
 
Egyszerre volt idegenül fura és őrülten izgató amit csináltam. Amit eddig a kezemmel éreztem azt már a számmal: a kemény rudat, a bőr mozgását, a makkja puha felületét. Sós íze a spermámhoz hasonló volt, mégis sokkal férfiasabb. Laci nyögései sem voltak elhanyagolhatóak, betöltötték az autót.
-Istenem, de jól csinálod - zihálta, miközben a fejemet simogatta.
Elengedtem farkát és lenyúltam, hogy kézbe vegyem a golyóit is. Kemény, nehéz tapintása extra izgalmat adott a történtethez. 
Közben én is újra akcióra készen lettem, szabad kezemmel lábaim közé nyúltam és rámarkoltam farkamra. Újabb élménnyel gazdagodtam: a saját dákóm a kezemben, egy idegené a számban, miközben a golyóit simogattam lelkesen.
 
Hirtelen lehúzta fejemet a farkáról és még lejjebb tolt. 
-A golyóimat is - kérte. 
Nyelvemet kinyújtottam és végignyaltam őket. Fogalmam sem volt, hogy mit kéne tennem, ezért ösztönösen úgy csináltam, ahogy nekem jól esett volna. Párszor nyelvem teljes felületével végignyaltam az egész zacskóját, aztán csak nyelvem hegyével simogattam golyót gyors ütemben. Úgy sejtettem tetszett neki, mert nagyokat nyögött, közben farkára fogva verni kezdte saját magának.
Szürreális látványt nyújthattunk, ahogy egy felnőtt férfi a saját taxijában veri a farkát, miközben egy tini srác olyan lelkesen nyalogatja a golyóit ahogy egy kiscica a tejet, saját keze pedig jár a lábai között.
 
Laci egyre hangosabban zihált, keze gyorsult a farkán. Felhúzta fejemet és megint a farkára nyomta. Bekaptam makkját, szívtam, nyalogattam ahogy tudtam. Hamar megremegett a teste, farka pumpálni kezdte számba a spermáját, aminek érzésétől én is elélveztem.
 
-o-
 
A fantázia ezen részéhez érve nem bírom tovább. Mint ahogy akkor az autóban ülve, most is vadul jár a kezem a farkamon, golyóim összeszorulnak és hangosan nyögve élvezek el. Cseppjeim vegyesen landolnak a kezemen, a hasamon és az ágyneműn is, de nem érdekel. Elmosolyodok, hihetetlen, hogy Laci biztosítja legnagyobb élvezéseimet még úgy is, hogy nincsen jelen. 
Előző részek
Hozzászólások
91esfiu ·
Alakul... alakul :) részemről én kíváncsian várom a sztori fejlődését!!!
SunnyDay ·
Köszönöm, már érkezik a folytatás :)
91esfiu ·
Én már nagyon várom :P

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: