Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

8:1

Másnap délelőtt  Pisti  rám írt:
- Szia,  ma a kicsiknek nem lesz edzés, de mi az, u21 edzünk,  fél héttől, nincs kedved kijönni a  pályára? Edzés  után  elmehetnénk sörözni. 
- Rendben,  megyek. Válaszoltam,  mivel amúgy sem terveztem semmit  ma estére.
Fél hét előtt egy kicsivel értem ki a sportpályára, a srácok már fociztak, Pisti intett, és  egy másik srác  is. Az ismeretlen fiú  odaszaladt egy harmadikhoz,  valamit a fülébe súgott, az pedig rám nézet, mosolygott,  és  mondott valamit a másik  srácnak. Ahogy felmértem a fiúkat, a  srácok többsége elég helyes volt. Az edzés után Pisti oda futott: 
- Mindjárt jövök, csak megyek  zuhanyozni.  Egyébként  nem lenne gond ha egy páran csatlakoznának a sörözéshez?
- Nem, dehogy  is. 
- Ok, akkor  mindjárt  jövünk.
 
Egy fél óra elteltével meg is jött Pisti, és   nyolc csapattársa. Kezet fogtunk,  és  Pisti bemutatott minket egymásnak.
- Ő Béla, de mi csak öcsinek hívjuk, ő pedig Erik, Bence,  Imi, Arnold, Kálmán, azaz Kálmi,  Andris és Ede. 
- Nagyon  örülök.
- Mi is, kacsintott Bence. 
Bence volt a legalacsonyabb és a legvékonyabb, ő volt a pályán  a csapatkapitány, és  szerintem a focin kívül  is ő a bandavezér. 
A sportpálya  mellett lévő  sörözőbe mentünk  és elkezdtünk iszogatni, beszélgetni,  a srácok nagyon  kedvesek voltak. Az egy két sörből sokkal több  lett, a fiúk egyre bátrabbak lettek.  Egyre biztosabb voltam benne hogy ők láthatták a kis játékomat Pistivel. A szex egyre gyakrabban  előkerülő téma volt, ki melyik lányt, mikor és hogy baszta meg, melyik csaj hogy szopik, meg ehhez hasonlók. 
- Egyébként  ti kipróbálnátok egy fiúval? Tette fel a kérdést  Bence , miközben rám nézett. Na végre,  gondoltam.  Jó lenne  ebből  valamit kihozni , rendes szex nem volt már több mint egy hete, a popsim már nagyon éhes volt, és  az orál Pistivel  csak még jobban feltüzelt, bíztam benne hogy ennyi srác közül csak lesz  valaki aki szeretné kipróbálni a tudásom , és  hátha tovább is jut a dolog az orálnál.  A vélemények eléggé  különbözők voltak, persze  elhangoztak a szokásos, „én soha”, meg a „ van az a pénz”,  meg ehhez hasonló  vélemények, és néhány  poén is elcsattant,  a végén  igen lett a válaszok többsége, még akkor is ha  csak poénnak szánták. 
- Szerintetek jobban cumizik egy fiú, mint egy lány? Jött az újabb kérdés  Edétől.  
- Pisti,  drága  barátom, te erre tudod a választ!!!! Mutatott Imi Pisti  felé ,  aki éppen  a sörébe kortyolt.
- Azt kell hogy  mondjam, ...... és most tök őszintén,  egyetlen egy lány....., de tényleg, egy sem tud úgy szopni mint egy fiú,  legalább is mint ő...., ezzel átkarolta a nyakam.
De ti buzik... láttátok hogy ki készített.... köcsögfejüek ... . Akkor  meg mit kérdezősködtök?   Mondta Pisti hangosan,  és nevetve. Szeretnétek ha leszopna titeket is, mi?
- Psssszt,.... kicsit  halkabban  fiúk, mindenki minket néz,  egyébként tudtommal itt csak én vagyok egyedül  köcsög , nem?  Kérdeztem halkan, és mosolyogva. 
- Azt mi nem tudhatjuk....., feleltek a srácok , nevetve.
- miért,  van itt rajtam kívül bárki is aki a faszt szereti ? Nevettem én is a többiekkel,  közben felbontottam egy újabb sört.
- Szerintem nincs. Mondta Pisti nevetve.
- Egyébként ahogy hallgatom itt a sztorikat, nagy kanok lehettek, mindegyikőtöknek volt már egy pár csajjal dolga.... 
- Hát egyikünk sem panaszkodhat, jegyezte meg Bence.
Csak öcsi, neki most van az első  barátnője.
- Fülig szerelmes. Vágott  Bence szavába Andris. Közben Béla, vagyis Öcsi elvörösödöt, és gyorsan ivott a söréből. 
- Igen, de én még csak 17 vagyok.... 
- Ja, meg béna a csajozásban... nevetett Imi.
- Vagy a fiúkat  szereti ő is. Jegyezte meg Erik.
- Öcsi még vörösebb lett, és még inkább  zavarba jött,  egyébként is elég csendes srác volt.
- Na, akkor  srácok beszéljünk inkább rólatok,  ki nézett minket tegnap, vagyis ma hajnalban? 
- Mindannyian, felelték szinte egyszerre.
- Én nem, jegyezte meg halkan Öcsi.
- És, kinek nem állt a farka?  De most komolyan. 
- Szerintem olyan nem volt közülünk, nevetett Bence.
- És akkor még  Öcsi szereti a fiúkat, mi ? Nektek meg áll a faszotok ha egy fiú  szopja a haverokat. Szép....
- Jólvan na, nem láttunk még ilyet....
- Igen,  ilyen tehetséget...... nevetett Ede.
De legalább  nem volt önző Pisti. ,
- ja nézhettük ahogy leápolod.... vágott  Ede szavába Erik.
- Mázlista... mondta Bence, és rávágott egyet Pisti hátára.
- Ne irigykedjetek, ha szeretnétek kipróbálni , én sorra leszopok mindenkit, benne vagyok minden jóba ,  csak helyem az nincs. Mondtam viccelődve.
- És egyszerre is? Kérdezte  Ede széles  mosollyal.
- Akár úgy is.
- A hely az nem gond, legyintett Andris, a szüleim a hétvégére lementek a Balatonra, ott az egész ház.  Ajánlotta fel Andris. Úgy tűnt hogy  komolyan  beszél.
- És mikorra szervezzük? Kérdezte Imi.
- Holnap délelőtt? Kérdezte Andris.
- Hülye,  reggel mérkőzés van, elfelejtetted? Legyintett meg a tarkóját Andrisnak Pisti.
- Basszus, igazad van. A srácok  nagy meglepetésemre teljesen  belelkesedtek, nem is gondoltam volna.  Ment az ötletelés. A vasárnap Edének, és Iminek nem volt jó. Öcsi a barátnőjével Annával  tölti a hétvégét, ezért ő nem is igazán szólt bele. 
Végül is a szombat esténél maradtunk.  Andris meg adta a címét.
Szombaton délután előkészítettem magam, úgy gondoltam hogy bezárom a farkam hogy kevésbé zavarja őket,  és reménykedtem   hátha még dug valamelyikük, ezért  egy kisebb análdugót is beraktam magamnak, hogy  ne kelljen  bajlódni a popsim tágitásával.
Este hatra értem a megadott címre, a buli már javában tartott, a házból diszkó zene hallatszott. Csengettem,   Bence nyitott ajtót. A  bulinak jó  volt már  a hangulata, és a zene is,  bementünk  köszöntem  a srácoknak. Volt aki már félig meztelen volt, a fiúk lányok  hiányában egymással táncoltak. A srácok meglehetősen jól  néztek ki .
 
Erik: szőkésbarna  haja  felfelé  beszárítva, szálkás borotvált test, barna szem, borotvált szemérem domb, kissé szőrös comb.  Egyenes vastag, szép farok.  Kisgyerekes tekintet.
 
Bence: kB 160cm magas, vagyis inkább  a többiekhez képest alacsony, vékony testalkatú sovány srác, a testén és a karján több tetoválás, a teste szőrtelenített, a haja szintén szőkésbarna ,kócos fazonú.  A tekintete pedig  eléggé  határozott, rosszfiús. Cuki pisze orr, határozott fellépés, kiskakas a baromfiudvarban . Hosszú  egyenes kissé lefelé ívelő fasz.
 
Imi: fekete haj, szálkás szőrtelen test, rövidre nyírt fanszőrzet.  Átlagos farok, szép feszes herezacskó.
 
Arnold: barna, kissé göndörödő haj, szőrtelen mellkas, vékony szálkás felsőtest, széles csípő, és  a testéhez képest vastag, erős comb. Borotvált szemérem domb.
 
Kálmi: szőke haj, kissé izmos test, piros arc, rövidre vágott fanszőrzet.
 
Andris: magas srác,  vöröses haj , oldalra fésülve, a fülei kissé  elállnak, és  mindig mosolyog, farka szép egyenes, két nagy golyója jól láthatóan  elkülönül a herezacsiban. A combjai és a zacskója is elég szőrös.
 
Ede: Bencénél kicsit  magasabb  srác,  eléggé izmos, kidolgozott , szőrtelen test , kivéve a köldöke és a  szemérem dombja közti részt. Vastag szemöldök, fekete,  vörös haj.  Átlag fasz, de amint később megtapasztaltam, rendkívül sok és sűrű  spermája van. 
 
Bence a bárpulthoz kísért, és  valami piát töltött, erőltette hogy igyam meg, hiába mondtam neki hogy  nem  kérek,  csak erőltette.
- Szükséged lesz  rá... tolta oda a poharat. Egy kis erősítő hogy  legyen energiád hozzánk....  közben megfogta a fenekem, amin nagyon  meg is lepődtem.
- Nem kérem, csak mentes vizet iszom szex előtt, mert ha mélytorkoznom kell, az nem okoz problémát. Súgtam a fülébe.  Felcsillant a szeme
- Te tudsz mélytorkozni?
- Igen, simítottam végig a nadrágját a farkánál. Közben  Kálmi  lépett oda, rajta már csak egy szál fekete passzos bokszer volt.
- Na.... igyál már valamit..... tolta oda ő is a poharat..... vagy inkább  már  üvegből  innál? Fogta meg a farkát  a bokszerén keresztül . 
- Gyertek táncolni, ..... kiáltott  Imi.
Andris  a folyosón állt a falnak háttal nekidőlve, és  a fejével intett, hogy mennyek oda.  Ameddig Bence és Kalmi koccintottak és ittak, Andrishoz mentem, akinek a farka már kint lógott a kék farmer sliccén amire oda értem. Anélkül hogy  bármit is mondott volna letérdeltem,  ö pedig  a számba adta a farkát, a kezével fogta a félkemény szerszámot, szopni kezdtem, a srác dákója gyorsan kemény lett.  Pisti is oda lépett, nézte ahogy szopom a haverja farkát. Ede és Erik is oda lépetek Pisti mellé, Andris a kezét a fejemre tette, és sóhajtozva szoptatott.  Bence észre vette a csoportosulást,  ő már meztelenül, álló fasszal tört utat magának, Andris mellé állt,   lehúzta a fejem Andris farkáról, majd a sajátja felé fordította a fejem,   a számba tolta a farkát. Ede és Erik is keményedni kezdett, Ede elő is vette a farkát,  verni kezdte, közben  ledobta a felsőjét,   simogatni kezdte a mellizmait.  Erik csak a rövidnadrágján keresztül  markolászta egyre keményebb hímtagját. Idő közben a többiek is csatlakoztak a nézők táborához. 
- Ahhhh..... ez tényleg  jól szopik.... sóhajtott  Bence ,miközben  már szinte kúrta a szám. Bence farkából  sós előváladék szivárgott miközben  szoptam. Imi is meztelen volt már, a farka keményen meredt felém, a rózsaszín  makkja duzzadt és hatalmas volt.  A srácok  sorra szabadultak meg a ruháiktól , már rajtam  kívül  mindenki meztelen volt. Az alkohol amit eddig elfogyasztottak, a maradék gátlásaikat is feloldott. Ahogy  felnéztem, nyolc fiatal srác  kemény  fasza meredt velem szembe, a fenekem bizseregni kezdett, szerettem volna mindet magamba fogadni. De mondjuk  egynek is örültem volna. Arnold  közelebb lépett, megfogta az állam és  a számba tolta a kemény farkát.
- Szopjad,..... ez az szopjad.... ahhhh nagyon  jól csinálod .  Sóhajtott  miközben  cuppogtam a fiatal faszon. A szobában a zene elnyomta ugyan a fityma csattogást , de én jól  hallottam ahogy verték a farkukat. Közben   Ede halkabbra vette a zenét. Majd átvette a szoptatásom Arnoldtól.
- Kár hogy  csak egy száj van rajtad, simogatta meg a fejem Imi.  Megfogtam  Ede farkát és kivettem a számból,  a fényes faszról csüngött lefelé a nyálam.
- De van rajtam még egy lyuk, azt is használhatjátok, mondtam,  majd újra bekaptam Ede csillogó nyálas farkát.  Bence  oda is lépett, lehajolt és elkezdte markolászni a fenekem,  aztán rá csapott. 
- Mhhhh, ez jó  feszes és formás. Mondta Bence. Miközben  a félig lecsúszott nadrágomba nyúlt.
- szép tanga, jegyezte meg Erik.
Közben  Imi finom fasza került a számba.
 Egy kis idő elteltével Bence  felsegített,
- Gyertek menjünk a vissza  a pappaliba, majd  vissza  kísért a nappaliba, az álló faszú srácok   pedig jöttek utánunk.  Ment közben Bence vetkőztetni kezdett, levette a pólóm és a nadrágom, majd a tangát is. 
- Nézzétek, milyen kicsi farka van, kiáltott fel Ede. 
- És még be is van zárva, markolta meg Imi . 
- Ez mi ? Kérdezte Arnold. 
- Most nem azért, de ez szerintem kúrvára izgató . Vagy szerintetek nem, srácok? Mosolygott Pisti. 
- Én a farkam nem használom csak pisilni,....
- Figyeljetek már itt is van valami, vágott közbe Ede, miközben  kihúzta a plugot a popsimból.
- Ez pedig azért kell, hogy a popsim is készen álljon  a farkatok számára.  
- Na ne beszélj annyit, nyomta a kökény  faszát  a számba  Andris.  Bence a markába köpött, és elkezdte a nyálával a farkát síkositan, majd a csípőmet  megfogva hátra húzta a fenekem, így  már nem ültem a sarkamon, hanem négykézláb álltam. Andris berogyasztott térdekkel szoptatott tovább, miközben  Bence a fenekemre csurgatta a nyálát, ami lassan végig folyt a popsimon, a farkát óvatosan a fenekemhez dörzsölve szétkente a nyálát  az éhes lyukamon, ami azonnal kinyílt, a srác pedig óvatosan  behelyezte a farkát, először  finoman mozgatta bennem, aztán  amikor  már  a második  záróizmon is könnyedén  áthatolt egyre jobban  dugni kezdet. Fantasztikus érzés volt ennyi idő után újra faszt érezni a popsimban.  Közben a szám sem maradt üresen,  egyetlen pillanatra sem,  Andrist Ede váltotta a számnál, majd Pisti és Arnold. Miközben  Pisti  farkát szoptam, Imi is oda tolta a farkát, megmarkoltam a két finom faszt, és  felváltva szoptam, miközben  Bence  kúrta a seggem. Bence  elég ügyesen dugott, és  egyre keményebb tempót diktált. Nagyon jó  érzés volt, érezni és látni a sok kemény merev  faszt, ami mind rám van izgulva. Kálmán  megfogta Pisti  és Imi vállát ,  és közéjük  állt.
- Bocsi, jöhetek én is? 
- Persze, gyere tesó . Mondták a fiúk  és maguk közzé engedték Kálmit  akit szopni kezdtem, Pisti és Imi a fejemre  tették a kezüket és nyomták a fejem a haverjuk ágaskodó  faszára.  Kezdtem érezni ahogy a forró fasza lüktetni kezd a számba, és  kilövell betölti a meleg  sperma.
- ahhhh,...ahhhhh.... ahhhh....ahhh sóhajtott  a srác,  miközben  a farkát  egyre mélyebbre  próbált a számba tolni. Nyeltem  egy nagyot, és  a sperma a torkomon lecsúszott. 
- Nézzétek hogy  nyeli a gecit,  mondta Bence,  aki azóta is dugta a popsim. Pisti  és Imi elmentek inni,  Erik és Arnold  váltották őket a számnál. Erik egy kis szoptatás után kihúzta a farkát  a számból, és Bencéhez lépett.
- Engedj oda tesó......
- Nem, nem, bocs haver , ez most még  az én lyukam, én járattal be, még nem adom. Néhány perc  múlva  azonban Bence  kirántotta a farkát a popsimból, és a számhoz sietett. Erik azonnal berakta a farkát, és  dugta tovább a fenekem.  Közben Bence néhányat húzott a farkán, és a spermája az arcomon, az orromon  és a hajamon landolt, majd a számba tette a spermás farkát. Miután Bence farka tiszta lett,  Imi rakta a farkát a számba, a kemény  dákó  egyre mélyebbre hatolt a számba.  Ahhoz képest hogy hetero srácok , nagyon  lelkesek és aktívak, gondoltam magamban.  Közben Pisti  is elkezdte verni a farkát, a fitymálja le-fel járt, és  csattogott a bársonyosfényű rózsaszín makkján. A srác  hangosan lihegett,  és  szuszogott : 
- Ahhhhhh, ahhhh,ahhhhh.... huuuuu.... ahhhhh.... közben megfeszült  fiatal teste ,és az arcomra élvezett.  Pisti  és Bence spermájának a keveréke az arcomról Imi farkára csepegett, ami így a számba került. 
- Gyere.  , fogta meg Pistinek a vállát Imi, udvariasan átadta a szám Pistinek hogy megtudjam tisztítani az ő farkát is a maradék  spermától.
 
Közben Erik rendületlenül, gyors ütemben kúrta a  fenekem, egyre jobban szorította a csípőm, és  egyre hangosabban  sóhajtozott,..... Imi  vissza tette  az acélos farkát a számba,  a kezét a tarkómra tette, így  szoptatott tovább.... hhhh...hhhh....ahhhhhhh sóhajtott fel Erik, miközben  éreztem  ahogy  belém lövelli a spermáját.  
- Bocsánat,  beléd élveztem... nem tudtam már kihúzni....
- Nézzétek  már.... mutatott  Bence  a szivárgó farkamra,  ami alatt már egy kisebb tócsa volt, a spermás előválladékomtól. Közben egy újabb adag sperma érkezett a számba, és ezúttal a hátamra is. Ismét  behatolást éreztem , kiengedtem az  éppen a számba lévő  faszt, és  hátra pillantottam, Bence  farka újra kemény  lett, és ismét  dugni kezdett. Ahogy fel pillantottam  láttam hogy Ede fasza ágaskodik velem szembe. 
- Szopjad szépen, mondta mosolyogva  miközben  lenézett  rám.   A többiek a még félkemény, szivárgó  farkukkal  álltak körülöttem, és  várták hogy birtokba vezessék a szám.  Ede át is engedett nekik , hogy a félkemény, lankadni kezdő farkukból  szívjam ki a  maradék spermát, vagy éppen  az újaikkal az  arcomról össze gyűjtött ondót szopogassam le az újjukról.,Közben  Bence  telefonja csörgött...
- Regina a barátnőm..... csend legyen, pszit..
- Szia  cica, ...... igen minden rendben........ elmegy a buli, semmi különös...... iszogatunk, meg focit nézzünk..... ( miközben a csajjal beszélt a farka végig bennem volt, és én finoman mozogtam rajta, előre , hátra) igen  ... szeretlek,  .............persze kicsim ............., persze....... te is nekem....... Nagyon szeretlek......puszi.....,én is alig vártam már a holnapot,... Szia szia. A többiek jót mosolyogtak a beszélgetésen. Közben Bence  egyre jobban  kúrta a popsim.... a prosztatám egyre inkább  ingerlésnek lett kitéve, reménykedtem hagy kitart Bence  még egy pár  percig,( úgy tartottam neki oda a popsim hogy minél inkább elérje a farka a prosztatám,)..... de sajnos nem így  volt. 
- Ahhhhhh kiáltott fel Bence, és  belém élvezett. Huuuu, ez beléd  ment...mondta lihegve .
- Imi, add csak ide azt az anális dugót....
- Tessék. 
- Köszi. 
- Így ni ......dugta be a plugot a popsimba Bence.   Kár lenne hagyni kifolyni ha már így teleraktunk..... nevetett. Közben  Andris és  Arnold is újra kemény  lett, felváltva szoptam a két srácot, Pisti  pedig kihúzta  majd vissza  dugta a plugomat néhányszor. Erik a fotelben ülve verte a farkát ,amíg ismét el nem élvezett, miközben  nézett minket Andrissal és Arnolddal.  Bence elment  zuhanyozni,  Ede pedig már a pultnál pálinkázott Imivel. A két srác akiket még szoptam elég jól bírták, egymás vállát  fogva élvezték az ahogy szopom őket, a tét nagy volt, aki előbb élvez el, az fizet egy tálca sört. Arról hogy fer legyen  a dolog Imi gondoskodott, 15 másodpercig szoptam az egyik faszt, majd a másikat, aztán  újra és újra  indult a számolás, ahogy cserélődött a fasz a számba. A többiek is oda gyűltek, lelkesen nézték a versenyt, már mindenki együtt számolt Imivel. Andris  és Arnold , már alig bírták visszatartani magukat, mindketten össze szorították a szemüket, és  a fogaikat amikor őket szoptam. Éppen Andrist szoptam, már a tizedik másodpercnél jártak a srácok, 
- 10, 11, 12, 13, számoltak egyszerre hangosan, amikor is Andris farka lüktetni kezdett, a teste megfeszült,  egy nagyot kiáltott
- AHhhhhh, és ezzel a számba élvezett. A spermája a fasza két oldalán csurgott ki a számból.
- Ez az, ez az, nyertem, kiáltott fel Arnold. A többiek megtapsolták,
- ez az tesó, mondta Pisti. Arnold farkát ismét a számba vettem, és  szopni kezdtem, már ő is az élvezés határán volt, a többiek skandálták:
- Szopd, szopd, szopd.... közben az öklüket  rázták. Közben Andris a fejemet fogta és tolta Arnold farkára. Andris után Arnold is hamar elélvezett.
- Huhuuuuuu kiáltottak fel a srácok, és gratuláltak Arnoldnak. Miután  mind a két srác farka tiszta lett,  elmentem zuhanyozni, mire vissza  értem a srácok  már  fel is öltöztek.
- Most már iszol valamit?  Kérdezte  Kálmi.
- Igen,  most már bármit...
Imi töltött egy felest mindenkinek, koccintottunk.  Egészségetekre, mondtuk, majd lehúztuk a pálinkát.
 
Ha szeretnétek képeket a srácokról akkor jelezzétek a vinzso2@freemail.hu email címen.
 
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
91esfiu ·
De hát szerintem az már nyilvánvaló, hogy a sztori főszereplője egyáltalán nem rajong az aktív oldalért... és szerintem nem is állna jól neki :) így tökéletes, ahogy van :P

eliksz13 ·
91esfiu, üdvözlet ! Honnan tudhatjuk ? Hátha mégis megpróbálta VINZSO vagy rákényszerült. Vagy valakit tanított. Nem lehet tudni. Hátha. Bizakodom, hogy abban sem vallana kudarcot. Egyébként nagyon aranyos vagy, ahogy ilyen eredetiben kommentelsz !

RichardRoe ·
Nagyon jó sztori lett ez is, akárcsak a többi! Tökéletes vinzso színvonal! Ezért szeretem olvasni a történeteit! Csak így tovább!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: