Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

16 Tonna

„REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDIK 5… 4… 3… 2… 1… REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDÖTT. AZ ALANY ÉLETFUNKCIÓI KIELÉGÍTŐEK.” 
- Hát, szép jó reggelt! Hogy vagyunk? Kellemesen aludtunk?
- Én… Mi történt? Hol vagyok?
- A központi kórházban van. Megpróbálta megölni magát. Illetve, meg is ölte magát.
A férfi itt egy kis szünetet tartott, hogy a beszélgetőpartnere feldolgozza az információt. Ahogy az ágyon fekvő férfi emlékei kezdtek kitisztulni, a szeme egyre jobban elkerekedett, és szaporábban vette a levegőt.
- Nem volt rossz próbálkozás. Golyó a fejbe. Honnan szerzett egyáltalán lőfegyvert?
- …
- Nos, egyelőre nem kell elmondania, majd a hivatalos kihallgatás során kiderítjük. De… hmmm… mégis mire számított? Idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára öngyilkossági kísérletről. Miért tette?
Az ágyon fekvő férfi ekkorra már a könnyeivel küzdött.
- Értse meg, nem bírom tovább. Nem lehet csak ennyi az élet! Nem élhetek csak azért, hogy törlesszek! Nem is volt beleszólásom, hogy vállalom-e! Beleszülettem! Ki akarok szállni!
- Így van, beleszületett. Az pedig nem az ön döntése volt. Viszont nem is a miénk. A szülei pontosan tudták, mik a társadalmunk szabályai, annak tudatában hozták önt erre a világra. Ha gondja van ezzel, rajtuk kérje számon.
- Már halottak mindketten. Törlesztettek. - Mondta fanyar mosollyal.
- Öntől sem várunk többet. De mondja csak, mi is a jelenlegi beosztása?
- Bányász vagyok.
- Hmmm… igen. Igen, ezt el tudom képzelni. Fakó bőr, erős fizikum, de gyenge szellemi képesség. Nem igaz?
- Kapja be! Tudja is maga, milyen az örök sötétben élni az életünket! Dehogy tudja! Maga egy teljesen más világba született!
- Ahogy önnek, úgy nekem sem volt beleszólásom, hová születek. Nem tisztességes, hogy ezt a szememre veti. Azért én megértő leszek. Nyilvánvalóan nem tesz jót önnek a jelenlegi pozíciója, ezért áthelyezzük. Az Afrikai ültetvényekre küldjük. A szabad levegő, és a sok napsütés biztosan jobb kedvre deríti.
Az ágyon fekvő férfi ekkor már zokogott. 
- Kérem. Kérem, engedjen meghalni!
- Sajnálom, de nem lehet. Előbb törlesztenie kell az adósságát. Természetesen az áthelyezés költségeit is a tartozásához írjuk. Ahogyan a reanimációt is. Nem olcsó mulatság. Az önnek megfelelő munkakörökkel 10 év alatt tudja ledolgozni. A Bank™ szerint így önnek még 96 évig kell törlesztenie.
- De miért? Miért? Hogy lehet az, hogy adósságba születünk, és csak azért élünk, hogy törlesszünk? Hogy lehet az, hogy mi nem birtokolhatunk semmit? Hogy lehet az, hogy még csak választásunk sincs, mihez kezdjünk az életünkkel?
- Már hogyne lenne választása. Nem most kapott éppen új munkát?
- …
- Ami az adósságot illeti. Mi megelőlegezzük önnek, és mindenki másnak az egész élete szükségleteit. Ételt, és italt kap. Fedelet a feje fölé. Tisztálkodhat. Még a szórakoztatására is gondoltunk. Nem gondolja, hogy ezért cserébe nekünk is jár valami? Még csak nem is veszünk el mindent. Megtehetnénk. De nem tesszük. Megadjuk a lehetőséget mindenkinek, hogy függetlenné váljon! Van aki nem magát sajnáltatja, és meg is teszi! Csak az idén több, mint ezren váltak függetlenné!
- A 12 milliárdból! És mégis mennyi ideig kellett a Vállalat™ szolgálatában állniuk?
- Addig amíg nem törlesztették az adósságukat! - Csattant fel. Kezdte elveszíteni az önuralmát. Nem szokott hozzá, hogy a 0. kaszt egy tagja így beszéljen vele.
- Addigra a legtöbben örülnek, ha meghalhatnak.
- Arról én nem tehetek. Ha a szabadság kapujában a halált választják, akkor haljanak meg. 224 éve vezetem a részleget, és eszem ágában sem lenne meghalni. Az élet szép.
- A magáé talán…
- … A beszélgetésünk lassan befejeződik. Csak a kíváncsiságom hozott ide. Nem minden nap próbál meg valaki a halálba menekülni, hogy kibújjon a tartozása alól. Búcsúzóul fogadjon el egy tanácsot. Ha véget akar vetni az életének, akkor igyekezzen törleszteni. Minden öngyilkossági kísérlettel 10 évet tesz a tartozásához. Ha így fojtatja, örökké fog élni. Amíg fennáll a tartozása, a Vállalat™ nem engedi a lelkét.
Hasonló történetek
3172
Ebben a pillanatban Mr. Tuvok pultján az érzékelők kijelzője két rövid hangjelzést adott le. Mindenki felé kapta a fejét. A parancsnok helyettes higgadtan válaszolt, miután leolvasta az adatokat.
- Kapitány. Három Rektaarián hadihajó közeledik felénk elfogó pályán. Alig egy perc múlva lőtávolságba érnek. – tájékoztatta a jelenlévőket.
- Élesítik a fegyvereiket! – jelentette izgatottan Harry.
- Mr. Paris! Irány a csillagköd teljes impulzussal! – utasította a kapitány...
3635
Dzséjt örömmel forgatta fénykardját. A zöld penge könnyedén hárította el a felé suhanó lövedékeket, szelte ketté a droidvázakat. Aztán meglátott egy alakot a forgatag közepén és elindult felé. Közben folyamatosan forgatta, pörgette fegyverét, minden mozdulattal elpusztítva egy droidot. Aztán hátát nekivetette Nakata Kortel Jedi mesternek, s ketten együtt halálos táncba kezdtek...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: