Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A fekete hosszú hajú nő felrakott egy fekete kávét és leült a konyhaasztal mellé. Az űrhajó...
Gini a 39 éves szőke hosszú hajú nő ellökte magát és repült a levegőben. Megtehette ugyanis...
“Az ördög a részletekben rejlik.” Fontosnak tartom a részleteket, mindig megfigyelni, értelmezni,...
Asterios hős lesz, a Bányakirály hajóit pedig egy újabb drenya érkezése is boldogítja.
-A fenébe is, hogy pont belebotlottak…és utána épp az IP6944-en kötöttek ki… Ennyi véletlen.<br...
Friss hozzászólások
BURGONYA: NEM TUDOM MIT SZíVSZ, DE FOLYT...
2021-09-18 01:29
BURGONYA: REMEK HA AZ EMBER KIADJA MAGÁB...
2021-09-18 01:28
otto64: Az hiszem becsapott a tanárnő,...
2021-09-15 09:42
tantra: írtam Önnek mailt
2021-09-13 12:35
Szeszti90: Várható folytatás? :)
2021-09-12 22:25
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

- 12.rész Az Orion haláltusája

Az Oriont hatalmas robbanás rázta meg ,és    egy víz szökőkút csapot be a hajó orrán .Majd  az U-18-as fel emelkedet hogy át szálljanak az Orionra .-Itt az U-18-as  kapitánya az Orionak azonnal meg állni !!! kiáltotta Wagner kapitány a mikrofonba majd parancsba adta a legénységnek hogy kezdjék meg az átt szállást és a hajó kifosztását ,plusz fogjok ejtését a váltság díjért .Reno  Pierre-Bouisson az Orion kapitánya tudta hogy ha meg próbál el menekülni akkor elsüllyesztik és senki nem menekül meg akkor ezért parancsba adta Wang másod tisztnek hogy álljanak meg és, készüljenek az átt szállásra .Az U-18-as oda ússzot az Orionhoz addigra már Wagner a 32 fő legénységből ki válogatott  4 embert név szerint és fel is fegyverzett .Helmut az óriás egy Mg 15-őssel és az ővében 3 gránáttal Klaus egy Mp-18-assal és egy késsel a szájában elkezdet mászni a kötél hágcson a hajóra . Mögötte Hans egy MP 40-essel Josef egy Kar 89k -val harcra készen léptek a hajóra .Wanger lépet a hajóra utolsónak és meg parancsolta Reno kapitányak hogy hozza ide a leggazdagabb embereket a hajón elé .Helmut be lépet a társalgóba és egyből tűzet nyitott az emberekre ,az üres hüvelyek kopodtak a padlón közben sikoly vegyült a sorozat hangjába Klaus elkezdte be gyűjteni a pénzt és az ékszereket ,Hans és Josef elkezdtek nőket hajkurászni a hajón .Wagner pedig nézte embereit hogy szórakoznak majd átt szólt az U-18-asra hogy még két ember jöjjön át dolgozni mert lassan itt lesznek a túszok .Már jöttek is Nakamura a Bank of Hokkaido igazgatója és Jákob Izsák tőzsde spekuláns ,Tom Brady amerikaifutball-játékos ,Beatrice Hana Tajvani tv sztár .Kenneth Kaunda Dél Afrika elnöke és João Lourenço meg a lánya Florenc . A fosztogatás kb 10 percig tartott a foglyokat átt terelték az U-18-asra majd el távoldotak az Oriontól és tengeralattjáró orrán lévő flak 88-assal tűz allá vették .
 
Előző részek
1334
Isten Szent kegyelméből uralkodóik .III. Richárd király Noricum
ura és a .III. dik világháború krónikás és résztvevője voltam .
Hasonló történetek
5003
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
7151
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: