Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

10 év vágyakozás - 2. rész

Ismeritek az érzést, az állatias vágyat az ágyékotokban? Azt hiszem ez az az érzés, amire azt mondják, megvan a kémia. Én ezt éreztem, illetve érzem most is.
 
A kölcsönös francia lecke után alapvetően nem változott semmi. Alkalmanként, barátilag találkoztunk, a párunkkal közösen vagy anélkül. Jót beszélgettünk, iszogattunk, mint egy átlagos baráti társaság. Én sóvárogtam, ő pedig fesztelenül élvezte a kínlódásom.
 
A lányok az egyik ilyen baráti találkozón kitalálták, hogy menjünk közösen nyaralni. Mi a gyerekekkel és ők. Remek ötlet, mindenki egyetértett. A lányok le is foglaltak interneten keresztül egy nagy házat a Börzsönyben. Volt benne mindenkinek hálószoba, modern konyha, terasz, dézsafürdő és egy fedett kerti pavilon. Napközben kirándultunk, túráztunk, strandoltunk, este pedig sütögettünk és természetesen iszogattunk, ügyelve, hogy amíg a gyerekek elalszanak, addig ez ne nagyon látszon rajtunk.
 
Jó hangulatú nyaralás volt, mindenki jól érezte magát. Nekem kifejezett boldogság volt, hogy hol bikiniben, hol fehérneműben, hol alvós kisboxerben, hol feszülős farmernadrágban láthatom Őt. Mindegyik sejtetni engedett egy keveset a domborulataiból. ... ahogy a farmernadrágban lehajolt, és szívecske alakot formált a feneke. ... vagy ahogy a bikini alsó láttatni engedte a nagyajkak közül kikandikáló kisajkakat. Jaj, Istenem... Az egyik este belopóztam a szobájukba és az alvós kisboxerébe temetve az arcom próbáltam felfrissíteni az illatának emlékét. Ehhez hasonló "izgalmak" közepette teltek a napok :)
 
Az egyik este úgy döntöttünk, hogy kiülünk a teraszra. Rattan kanapék és hozzá egy asztal, ennyiből állt a terasz berendezése. Én ültem ki elsőként, utánam érkezett Ő. Mellettem foglalt helyet, nem a másik üres kanapén, hogy a párjával lehessen együtt. Huh, rögtön kész voltam. Feszengtem, hevesebben vert a szívem. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy összeérjen a testünk, közelebb kerüljek hozzá. Lopva, néha a lábammal végigsimítottam a vádliját. Meglepetésemre, egyszer se húzódott el tőlem. Ó, az a fránya kémia, nem győztem takargatni ágaskodó férfiasságom, próbáltam a combjaim közé szorítani, ami több kevesebb feltűnéssel sikerült is. Én csak sörözgettem, a másik srác egy-két kísérőt is legurított két sör között. Nem is csoda, hogy alig két óra iszogatás után már ki volt ütve. A társaság úgy döntött, hogy asztalt bontunk. Nekem még jócskán volt a sörömből, ezért inkább átültem a kerti pavilonba, hallgatni a tücskök ciripelését.
 
Negyed óra telhetett el, mire a lenge, alvós kisboxerben megjelent Ő. A padon ültem a pavilon alatt, félárnyékban, Ő pedig felült velem szembe az asztalra. Kicsúsztatta a papucsból a lábait. Az egyiket mellém a padra, a másikat a combomra tette. Az előrehulló hajtincsek árnyékot vetettek az arcára, csak a szeme csillogását lehetett látni. Nem szólt egy szót se. Masszírozta a talpával a combomat, egyre feljebb araszolva az ágyékom felé. Miközben lábával fokozta a gerjedelmem, én a padon pihenő lábát kezdtem el cirógatni, finoman, felfelé óvatosan a körmömmel, visszafelé ujjbeggyel, egyre hosszabb utat járva be. Mire az ő lábujjai a férfiasságom tapintották, már az én kezem is elérte a boxer peremét.Elég volt a bevezetésből. Elé állva, jobb kezemmel a tarkónál a hajába túrva, smárolni kezdtünk. Nem volt hiba a nyelvjátékban, hol az én nyelvem járta be az ő száját, hol az ő nyelve követelt helyet magának az én számban. Imádom, ha egy nő mély nyelves csókot ad. Beleborzongok az érzésbe, ahogy a nyelve érinti a szájpadlásom. Ettől, ha lehet, még keményebben állt a farkam. Nem bírtam magammal, én akartam, ő akarta, időnk viszont kevés volt. Veszélyes játékot játszottunk. Bármikor feltünhetett volna a házban, hogy nem vagyunk bent.
 
A szájáról a nyakára tévedt a szám. Ekkor már a póló alatt a melleivel játszottam. Ő először csak hátrahajtotta a fejét, hogy a nyakát csókolhassam, majd picit hátrahajolt az asztalon, míg végül elfeküdt rajta. Feltűrtem a pólóját és a számba vettem az egyik bimbóját. Egyre nagyobbra nyitottam a számat, hogy egyre nagyobb részt tudjak bekapni és a nyelvemmel masszírozni. Másik kezem eközben a boxer száránál becsúsztattam és a punciját simogattam. Finoman fel-le mozgattam a mutatóujjam a nagyajkai közötti résen. Nem voltam tolakodó, nem nyomtam rá az ujjam. Ennek ellenére olyan könnyen csusszant be a hüvelyébe, mintha egyenesen magába szippantotta volna. Hihetetlen, milyen nedves volt.  Gyorsan pörögtek az események, perceken belül a bokámon volt a sortom és a farkam a boxeralsó szárán keresztül már be is toltam a puncijába. Forró volt és szűk. Az első pár mozdulatot még lassan csináltam, érezni akartam az összes redőt, minden milliméterét. De ő parancsolóan átölelte a lábaival a fenekem és tövig magába húzott. Itt már nem volt visszaút, éreztem, ahogy az ágyékomban megindulnak az orgazmus első jelei. Gyors tempóra váltottam. Elkaptam a csípőjét és csak keféltem. Táncot jártak a mellei, ahogy gyors egymás utánban löktem be a farkam. Csak lopva mertem a melleire nézni, mert a ringó mellek puszta  látványa is képes bennem extázist előidézni. Őt egy pillanattal előttem érte el az orgazmus. Ahogy az élvezettől összehúzódó hüvely körülzárta a makkomat, nekem is végem lett. Mint egy augusztus 20-i tűzijáték, fenomenális volt.  Egyre lassabban mozogtam, csillapodott az extázis. Ő szó nélkül, mélyeket sóhajtva feküdt. Felejthetetlen látványt nyújtott. Nem akartam elrontani ezt az ajándék pásztorórát, ezért farkammal a puncijában cirógattam a testét köröket írva a bimbói és a köldöke körül, miközben Ő próbált felocsúdni az élvezetből. 
Előző részek
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: