BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Deakjanika: Igaza volt a férjének teljesmé...
2017-12-11 02:33
Deakjanika: Jooó!
2017-12-09 21:37
Deakjanika: Nagyon jó!
2017-12-09 21:13
gemmaarterton: Hát... benedvesedtem ettől El...
2017-12-09 13:47
Pavlov: https://www.smashwords.com/boo...
2017-12-08 15:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves! A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor határoztam el,...
Legnépszerűbb szerzők:

Akka111 adatai

Neve:
Akka111
E-mail címe:
Nem publikus
Akka111 összes beküldött történetének megtekintése »
Akka111
Bemutatkozása
Kedves látogató!
Köszönöm, hogy idetévedtél!
Leginkább fantasy történeteimet fogom ide feltölteni. Ezek a történetek a saját elképzeléseim szerint íródtak, nem mindig veszem figyelembe a többi történet lényeinek jellegzetes tulajdonságait. Gondolok itt arra, hogy nálam az elf, és a tünde 2 külön faj, legfőbb külső különbségük az, hogy a tündének akkora füle van, mint az embernek, az elfek füle meg hosszú, nyújtott, valamint az elfek 3-400 évig élnek, míg a tündék az 1000-1500 évet is elérhetik. A vámpíroknak itt a legfőbb tulajdonságuk az, hogy szemük mindig vörös színű, maximum annyi a változatosság, hogy a piros különböző árnyalatait lehet észrevenni.
Szóval ehhez hasonló változások lesznek fellelhetők történeteimben.

Magamról: Iskolába járok, jelenleg 8. évfolyamon. Szeretek történeteket, és verseket írni, saját szórakoztatásomra. Sok szerepjátékban játszom, bár minden szerepen csak 1 másik játékos van, a barátnőm. Falun lakom, leginkább az állatokkal, de néha a kerttel foglalkozom. Álmaim tanyára húznak, egy állatfarmra. Kedvenc állatom a ló, bár még nem értek hozzájuk. Kedvenc fantázialényeim az elfek, tündék, unikornisok, sárkányok, de leginkább az én fantáziámban élő lényeket fogadom el. Fantasy történeteket szívesen olvasok, mást nem inkább, ezért a kötelező olvasmányokat nem túl szívesen olvasom el. Szeretek filmet nézni, olvasni nem annyira.

A leigázott erdő c. történetemről:
Lehetséges, hogy valaki felismeri a karakter(eke)t. A Final Fantasy XIII játék karaktereinek kinézetét és nevét, valamint egy-két tulajdonságát átvette a történet, de, mint írtam, egy szerepjátékhoz kapcsolódóan írtam meg e sztorit előzménynek. Nem játszottam a játékkal, a Youtube videóinak google fordítós értelme alapján nézem a történetet. Lightning Farron kinézete, magabiztossága, és kitartóereje tetszett meg a karakterben, ami miatt a szerepjáték fő karakterévé vált. A múltját, és a történetet 100%-ig én találtam ki. Mint leírtam, nem találkozik testvéreivel(az egyik testvér is csak a szerepjátékban testvére).

Olvass tovább: http://torteneteim6.webnode.hu/torteneteim/a-leigazott-erdo/

Minden véleményt, kritikát szívesen meghallgatok, és hibáimon (amibe a lények pontatlansága nem tartozik bele)igyekszem változtatni.

Nos, köszönöm még egyszer, hogy benéztél!
További szép napot! ^^
Írásai 20 14
Várni valamire... Egy egész életen keresztül... Egy szeretőre, aki pontosan tudja, mit szeretnél, aki minden betegségedet elfogadja. Aki a legnehezebb korszakodban átsegített nem kevés akadályon. Megvédett önmagadtól. Visszaadta az önértékelésed, az életed értelmét. És a halállal megkapni ezt a személyt testközelből. Végre nem a fejedben, hanem egy külön testben beszél hozzád! Ölel, csókol, védelmez. Nem tudom elképzelni, mit érezhetsz. Sejtésem sincs. De szeretnék mindent megadni, amit csak...
"Elveszett szavaim sorakoznak verseimben, Elveszett szavaim rögzítik érzéseimet. Elveszett szavak, melyeket nem veszel észre, Elveszett szavak, mik eltűntek a sötétségben."
"Ez egy gyógyszer, mely mindent meggyógyít, Ez egy varázslat, mely mindent megszépít. Egy kimondatlan szó, mely a mindent magába zárja, Egy fél szív, melyre rálel eredeti párja."
A történet utolsó fejezete is megíródott, de folytatódni fog "A Csapat" címen. Hogy mi is történik még az előző kalandok után? Sárkányok tűnnek fel, elrablás, bosszú, az erdővel és tagjaival is történik valami, de hogy mi, azt csak a történetből tudhatod meg. Jó olvasást! ;)
"Szürke az ég, tűnik el a fény. Pedig minden rajtunk áll, ne félj! Az álmodért ki kell állni, nem pedig csak várni! Ha néma vagy a sötétségben nem fognak megtalálni."
Eredetileg rap szövegnek szerettem volna megírni, de nem tudom, mennyire hasonlít rá. Véleményeket, tanácsokat szívesen fogadok!
A vers arról szól, hogy egy 14 éves lány hogy látja a világot. Lehet, hogy értelmetlen, de lehet, hogy nem árt rajta elgondolkodni.... "Most figyelj, mert hozzád szólok Ha szerinted nem jól...
6.Fejezet: Amodar kapitány úr felhív. és közli, hogy egy Harcostársamat küld a segítségemre, védelmemre. Ennek azonban az ellentéte történik, és amikor Amodar-nak elmesélem, csak bonyolultabbak lesznek a dolgok.. 7. Fejezet: Kapok egy új rejtélyt, mely hozzásegít Harcostársam próbálkozásához. Egy démonnal kell egyedül szembeszállnom, aki teljesen védtelenné tesz. Kérésemre olyan segítség érkezik, amire a legkevésbé sem számítottam...
4.Fejezet:Váratlan találkozás A reggel eljövetelével egy olyan lénnyel találkozom, amit eddig csak a legendákból, vagy kósza mesékből ismertem. Hallottam már olyanról, hogy látták ezt a lényt, de sosem hittem volna, hogy valóban létezik. Hajnalfény sok használható információt ad... 5.Fejezet: Caius...! Kérdése nem változik a következő napra sem. Bizonytalanságom egyértelműen látszik, gondolataim pillanatok alatt változnak, ahogy szavaim és tetteim is. A fejezet végén választ adok kérdésére, és...
Történetem 3. fejezete. Jó olvasást! "Belerúgok a vasba, erre a ketrec mögöttem összedől nagy hanggal. Egy ismerős férfihangot hallok, és rögtön felismerem, Caius Ballad, ellenfelem, bár régen társam volt."