Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:55
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:53
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:53
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:52
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Akka111 adatai

Neve:
Akka111
E-mail címe:
Nem publikus
Akka111 összes beküldött történetének megtekintése »
Akka111
Bemutatkozása
Kedves látogató!
Köszönöm, hogy idetévedtél!
Iskolába járok, jelenleg 10. évfolyamon. Szeretek történeteket, és verseket írni, saját szórakoztatásomra. Falun lakom, leginkább az állatokkal, de néha a kerttel foglalkozom. Álmaim tanyára húznak, egy állatfarmra. Fantasy történeteket szívesen olvasok, mást nem inkább, ezért a kötelező olvasmányokat nem túl szívesen olvasom el.

Minden véleményt, kritikát szívesen meghallgatok, és hibáimon (amibe a lények pontatlansága nem tartozik bele) igyekszem változtatni.

Nos, köszönöm még egyszer, hogy benéztél!
További szép napot! ^^
Írásai 22 25
926
,,-Kedvesem, hazajöttem! - Várom, hogy üdvözölj, vagy válaszolj. Semmi. Aggódom. Tárva-nyitva hagyott ajtók mellett várlak, hátha visszajössz. Végül pár óra után elvonulok a szobába, és sírva fakadok. Tudom, hogy egy barom voltam. Talán meg is bántottalak. De szükségem van Rád. Fekszem a jéghideg ágyon, olvasom a naplót, ami kettőnk közös életéről szólt. Akkor írtam, amikor magadra hagytalak halandóként az emberek világában."
3340
S/M; bár inkább horror, vagy bizarr kategóriába raknám. A figyelmeztetésig nyugodtan (történeten belül található) olvashatja bárki, utána csak az erős gyomrúaknak ajánlom. Minden esetre jó olvasást! :D
A történet egy ítéletről szól, majdnem középkori szinten. Helyszíne a Sötétség Birodalma (egy ,,alvilág"), az ítélet halál. Drága hóhérunk azonban úgy gondolja, kicsit kihasználja a lehetőségeit.
1527
Várni valamire... Egy egész életen keresztül... Egy szeretőre, aki pontosan tudja, mit szeretnél, aki minden betegségedet elfogadja. Aki a legnehezebb korszakodban átsegített nem kevés akadályon. Megvédett önmagadtól. Visszaadta az önértékelésed, az életed értelmét. És a halállal megkapni ezt a személyt testközelből. Végre nem a fejedben, hanem egy külön testben beszél hozzád! Ölel, csókol, védelmez. Nem tudom elképzelni, mit érezhetsz. Sejtésem sincs. De szeretnék mindent megadni, amit...
889
"Elveszett szavaim sorakoznak verseimben,
Elveszett szavaim rögzítik érzéseimet.
Elveszett szavak, melyeket nem veszel észre,
Elveszett szavak, mik eltűntek a sötétségben."...
881
"Ez egy gyógyszer, mely mindent meggyógyít,
Ez egy varázslat, mely mindent megszépít.
Egy kimondatlan szó, mely a mindent magába zárja,
Egy fél szív, melyre rálel eredeti...
1191
A történet utolsó fejezete is megíródott, de folytatódni fog "A Csapat" címen. Hogy mi is történik még az előző kalandok után? Sárkányok tűnnek fel, elrablás, bosszú, az erdővel és tagjaival is történik valami, de hogy mi, azt csak a történetből tudhatod meg. Jó olvasást! ;)
699
"Szürke az ég, tűnik el a fény.
Pedig minden rajtunk áll, ne félj!
Az álmodért ki kell állni, nem pedig csak várni!
Ha néma vagy a sötétségben nem fognak megtalálni."...
890
Eredetileg rap szövegnek szerettem volna megírni, de nem tudom, mennyire hasonlít rá. Véleményeket, tanácsokat szívesen fogadok!
896
A vers arról szól, hogy egy 14 éves lány hogy látja a világot. Lehet, hogy értelmetlen, de lehet, hogy nem árt rajta elgondolkodni....
"Most figyelj, mert hozzád szólok
Ha szerinted...
1130
6.Fejezet:
Amodar kapitány úr felhív. és közli, hogy egy Harcostársamat küld a segítségemre, védelmemre. Ennek azonban az ellentéte történik, és amikor Amodar-nak elmesélem, csak bonyolultabbak lesznek a dolgok..

7. Fejezet:
Kapok egy új rejtélyt, mely hozzásegít Harcostársam próbálkozásához. Egy démonnal kell egyedül szembeszállnom, aki teljesen védtelenné tesz. Kérésemre olyan segítség érkezik, amire a legkevésbé sem számítottam...