Történetek

Artúr naplója I

2016.11.21 | Mr3 | Kategória: Történetek - Horror
Kedves naplóm!

A nevem artur. 10 éves vagyok. Az anyukám mondta, hogy kezdjek naplót írni, mert jót tehet nekem és vices lesz késöbb újra olvasni. Hát így teszek most
Lüktetett a farkam, láthatóan meg meg rándult. Jolika nevetett rajtam,de közben nem tudta elrejteni hogy már magában szeretné érezni.Combjait folyamatosan egymáshoz dörzsölte,és alig láthatóan kicsiket rángatózott a teste. Kriszti a puha szőnyegen kezei a combjai közt tartva élvezkedve figyelt minket!
A történet fokozatosan bontakozik ki, és habár már az első részben is vannak erotikus jelenetek, nagy akcióra itt még nem kerül sor. Mindenki ennek a tudatában olvasson tovább. Jó szórakozást kívánok!
Sziasztok, Erik vagyok, 17 éves, harmadikos gimis. Van egy kutyám, Gaga akit 2 éve fogadtam örökbe. Már sokan mondták, hogy eléggé jól nézek ki, a lányok is állandóan rajtam lógnak. Ennek ellenére nincs barátnőm. Mégis egy olyan kalandba keveredtem, amire nem számítottam.
Nem tudtam levenni a szemem a két nőről.Hiába élvezem el, a vágyam nem csillapodott!Szaggatott volt a légzésem ziháltam, és mint gyerekkoromban mikor először léttam pinát reszkettem az izgalomtól.A két szépség miután tisztára nyalta egymás ajkait, szorosan megölelték egymást.Élvezet volt látni ahogy a melleik össze értek.Jolika Kriszti fülébe sugta.Háromszor élveztem el,-és még csak nem is keféltem!
Ez egy fantáziatörténet rólam, és az egyik kedvenc színészem testvéréről. Bármilyen nemű hasonlóság a valósággal pusztán a VÉLETLEN műve.
Nem tudtam aludni.Végül egy üveg italt vettem magamhoz, és csak ugy üvegből kortyolgatva ültem az ágyamon.A nappaliban történteken járt az eszem.Jolika és Kriszti kitárt öle.Miért vagyok én ilyen jó?, Miért nem használom ki a felkinált pillanatokat?Felkinálta magát egy gyönyörüséges fiatal nő és nemet mondtam.Kapok ezért valami kitüntetést az életben vagy mi?? Mi a picsa van velem??
Tulzásba vittem a munkára való odafigyelést.Teljesen felesleges dolgokon görcsölök folyamatosan.Minden rendben megy ,miért nem birok lazitani?Holvan a régi énem?

A kulcs

2016.11.16 | Kezdő | Kategória: Történetek - Fantasy
Sziasztok. Kezdő író vagyok és ez az első regényem első fejezetét. Építő jellegű kritikákat szívesen fogadok. Remélem tetszeni fog. :)
Visszaérve az asztalhoz, Krisztikére nézve rögtön tudtam, ennek az estének vége.
One Direction sztori Niall szemszögéből :) Remélem tetszeni fog nektek, írjatok kommentet, megfogadom a tanácsokat, mivel KEZDŐ ÍRÓ VAGYOK!!
Ajánlott oldalak