Történetek
Két tinédzser lány ismerkedése az erotikus birkózás világával.

FIGYELEM! A történetet, jobb híján, a leszbi kategóriába tettem, viszont előre jelezném, hogy semmiféle romantikára ne számítsatok benne, illetve a hagyományos értelemben vett szexjelenetek is nagyon ritkák. Inkább egyfajta BDSM-történetről van szó. Azonban, aki ismer engem, az tudja, hogy nem rajongok igazán a BDSM-ért, úgyhogy ahhoz mérten ez egy enyhe darabnak tekinthető. Aki azonban érzelmesebb, hagyományosabb szexleírásokat keres, vagy mindentől irtózik, ami BDSM, az inkább el se kezdje! Előre szóltam, úgyhogy az ilyesmi miatt panaszkodó és becsmérlő kommenteket rögtön törölni fogom.
Íme a második rész,igaz kicsit rövid lett,de remélem azért tetszik. :)

Druidák

2017.03.04 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
-Teljesen normális üvölteni a szetartás alatt- nyugatott meg a lágy hang, miközben hűvös kezek hámozták le rólam a meleg ruhát.

-Nem szégyen kimutatni a fájdalmadat vagy félelmedet. Fontos, hogy őszinte legyél, miközben meghalsz. A sikeres jóslathoz az érzelmeidet ugyanúgy ki kell tárnod, mint ahogy belsőségeid ki lesznek tárva.
,,Minden álomból lehet valóság, s a múlt valóságai lassal elmerülnek az idő és a messzeség álomszerű ködében."

Vera...

+18 2017.03.03 | kovaksj | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
18 éves voltam. Egyetemi felvételiről utaztam haza kis falumba. Késő este az éjszakai műszakra utazókkal együtt vonatoztunk, de a vonat csak a szomszéd faluig ment. Onnan vagy gyalog mintegy 4 km, vagy megvárva a délutános műszakból hazamenőket, egy órás várakozás után busszal.
Már a vonaton mellém szegődött egy falubeli asszony. Úgy 40 év körüli (később kiderült, hogy annyi) mindene szép gömbölyű, de nem kövér.

Édes a négyes?

+18 2017.03.03 | youngd | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
Régen terveztem, most összejött. Négy srác, több óra gyönyör! Igaz történet

Sylvia 5.

+18 2017.03.03 | ThinkSmart | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
... ekkor kellemes simítást érzett fején, vállán. A monoton bólogatás közben figyelte mi történik, és gondolatai kezdtek arra koncentrálni, mit érez a testén. Érezte a fiú kezeit a hátáról finoman a melleire csúszni, és lassan kellemes bizsergés fogta el.

A győztes

2017.03.03 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
Tom és Patricia egy színpadhoz közeli asztalnál ült.

-Valami díjat kapsz? - kérdezte a lány.

-Nem tudom hugi. Azt javasolták, hogy hozzalak el és ezeket a székeket jelölték ki nekünk. Küldtem nekik egy történetet, de nem sok reményt fűztem hozzá.
Az első történetem folytatása. Kíváncsi vagyok a véleményeitekre! A konstruktív kritikákat várom, és igyekszem megfogadni őket.
Sziasztok! Sokat járok az oldalra, most vettem a bátorságot ahhoz, hogy én is beküldjek valamit. Több részesre tervezem a sorozatot, ez csak egy kedvcsináló, elég soft kategóriában. A későbbiekben mind a cselekmény, mind az intim részletek felpörögnek majd. Mivel ez első írás, kérlek titeket, hogy értékeljétek és kritizáljátok. Szívesen fogadok bármilyen tanácsot. JÓ szórakozást!
Ajánlott oldalak