Történetek
Cégünk elnöke minden év augusztusának utolsó vasárnapján szabadtéri összejövetelt szervezett, hogy megköszönje az alkalmazottak kemény munkáját. A parti mindig Mr Hill Sziklás-hegység lábánál található birtokán volt megtartva.
...
"De mit is teszek éppen? Leszopok egy bizonyára körözött banditát a társaival együtt, ellenben ez volt az utolsó dolog, ami megfordult volna a fejemben miközben életem első dákóját kóstolgatom. A csuklya mögül érkező hang pedig további buzdításra adott okot. Így hát megragadva keményen húzni kezdtem az ajkaim közé."
Az alábbi történet egy fiktív, meg nem történt esemény, amely csupán a képzeletem szüleménye. Valahol minden meleg srác egy ilyen élményre vágy, ezért még ha csak történet formájában is, de elhozom nektek.
Már nagyon régóta izgat a leszbi téma, eddig azonban csak kíváncsi voltam, milyen lehet egy másik nővel, most azonban egy lány nagyon megtetszett. Magam sem értem mi történik. Ha meglátom görcsöl a gyomrom, zavarban vagyok, ha nem látom őt keresem, folyton rá gondolok....Mivel nekem is nehéz megértenem ezt az új, idegen dolgot, a történet folytatásos lesz, párhuzamosan a valós eseményekkel.
...A harmadik estén, pedig gondoltam, hogy teszek azért, hogy újra megkívánjon. Hamarabb ágyba feküdtem, mint ő, de megvártam, hogy lefeküdjön mellém. Háttal feküdtem mellette, a gondolataim cikáztak. Arra gondoltam, hogy milyen jó vele szexelni. Hogy mennyire tudjuk, hogy mit akar a másik. Remegtek a térdeim, ahogy próbáltam a combomat minél jobban összeszorítani, hogy a puncimat dörzsöljem...
"Barna kopott csizmája még ott lógott a lábán, viszont ha egyszer is egy ágyba kerülnénk, akkor szívesen megmutatnám neki, mit tudna a lábujjaival is tenni. Illetve mennyire venném a számba őket, ahogy most ő teszi ezt a farkammal."
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
Az írásaim valósak, megtörténtek. Nem a képzelet szüleménye. Végre találtam egy helyet, ahol megtudom osztani a történetem, és nem kell szégyenkeznem, vagy esetleg, bújkálnom, azokért a dolgokért, amiket tettem... kívánom, hogy te, aki olvasod, minden percét tudd élvezni.
"Én pedig ezt akartam. Talán egész végig tudták, hogy látom őket és sejtetették-e vajon, hogy közben magamhoz is fogom nyúlni. Nem lehettem biztos benne, de az érzés, hogy itt voltak mellettem furcsa perverz boldogsággal ajándékozta meg. Azt meg biztosan átakartam érezni. Így hát még közelebb csúszva hozzájuk kissé hátra is dőlve jeleztem számukra, hogy élvezzenek rám."

Három év

2017.04.29 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
Karyn gyönyörű volt a gyertyafényben. A kedvenc éttermében foglaltam asztalt, délután rózsát küldtem neki a munkahelyére és most egy hosszú bársonyborítású dobozt csúsztattam felé az asztalon.
-Boldog évfordulót! - mondtam.
-Oh Jesse, nem kellett volna… - válaszolta.
...
Ajánlott oldalak