Történetek
Régóta foglalkoztatott az erotikus halál gondolata, és hosszú ideig kerestem hasonló gondolkodású embereket. Sokszor képzeltem el, hogy milyen lenne kannibalizmus áldozata lenni. A kérdés az volt, hogy hogyan tudnám ezt megvalósítani? Felajánlottam magam hírcsoportokban, chat szobákban és próbáltam meggyőzően közölni, hogy komoly a szándékom. Semmilyen érdemleges reakciót nem kaptam és már nem is számítottam rá, hogy valaha is fogok kapni.
Egyszer a kedvenc fórumomon lógtam éppen bújtam a topikokat hátha találok valami érdekeset amikor megemlítették azt a régi topikot ahol először keresgéltem.
Elgondolkoztam hisz tudtam hogy nagyrészt csak olyanok járnak oda akik most rögtön azonnal pasit akarnak a faszuk hegyére vagy a seggükbe és már görgettem volna tovább amikor belém nyilallt.
Mi bajom lehet ha belenézek?
Na el is kezdtem görgetni lefelé de csak a szokásos itt délután szopás ott holnap szex..
Hát én nem ezt keresem de azért csak görgettem tovább lefelé reménykedve amikor megláttam egy hosszabb hozzászólást!
– Lehányt a kis kurva – magyarázkodott dörmögve a pincér.
A lány erre még hangosabb lett, már komolyan veszélyeztetve a helyzet diszkrécióját:
– Bocsi, de össze-tur-mix-o-so-ló-dott bennem a szesz...
Éppen az egyik végtelenített lövöldözős játékkal voltam elfoglalva, tudják az urak, az a típusú játék, amikor egy bolygón kinyírunk mindenkit, hogy aztán átrepüljünk egy másikra, hogy ott újrakezdjük, amikor megszólalt a fedélzeti számítógép.
- Ismeretlen eredetű mentőkapszula a hajó biztonsági zónáján belül. Kérek engedélyt a kapszula becsápolására.

Zsír

2017.03.06 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
Ann az étkezőasztal mellett ülve idegesen nézte Evelynt, ahogy a mosogatónál áll és mérgesen aprítja a zöldségeket. A kés pengéje monoton ütemben csapódott a vágódeszkának, miközben az idősebb nő kitartóan nem vett tudomást a vendégről. A gyors mozdulatai és az arckifejezése világosan elárulta, hogy nem örül.
Szőkeségek - Amikor a szőke lányok beindulnak, avagy szándékos és akaratlan eseteik c. novelláskötetem egyik darabja a Szexjárat blogomról.
Négyen indultak el a meleg májusi éjszakába, hogy a közeli sétányon, a folyó partján borozzanak. Az egyetlen lány közöttük Lili volt, ő volt a legfiatalabb a maga 20 évével. Mosolygós, közvetlen lány volt, hosszú barna hajjal és kék szemekkel, az arcán apró gödröcskékkel ha nevet, valamint vastag combokkal, nőiesen teltkarcsú alakkal.
Két tinédzser lány ismerkedése az erotikus birkózás világával.

FIGYELEM! A történetet, jobb híján, a leszbi kategóriába tettem, viszont előre jelezném, hogy semmiféle romantikára ne számítsatok benne, illetve a hagyományos értelemben vett szexjelenetek is nagyon ritkák. Inkább egyfajta BDSM-történetről van szó. Azonban, aki ismer engem, az tudja, hogy nem rajongok igazán a BDSM-ért, úgyhogy ahhoz mérten ez egy enyhe darabnak tekinthető. Aki azonban érzelmesebb, hagyományosabb szexleírásokat keres, vagy mindentől irtózik, ami BDSM, az inkább el se kezdje! Előre szóltam, úgyhogy az ilyesmi miatt panaszkodó és becsmérlő kommenteket rögtön törölni fogom.
...Van egy kompromisszumos javaslatom: mindenki kirakja a maradék pénzét az asztalra, abból rendelünk, és amíg elfogy az itóka, elmesélem páratlan kalandjaim egyikét.

Gyógyíthatatlan

2017.03.05 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
-Szóval itt a vége, ennyi volt.

-Igen. Nincs mit tenni. A gyógyszerek láthatóan nem hatnak már. Annyira sajnálom! -válaszolta a doktornő.

-Semmi gond. Már régóta készülök rá. Egy darabig nehéz volt szembenézni a lehetőséggel, mert még viszonylag fiatal vagyok…de most… Most már csak a legkönnyebb megoldást kell kiválasztanom.
Ajánlott oldalak