Történetek

Erre én sem számítottam...

+18 2016.11.30 | Erick96 | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
Sziasztok, Erik vagyok, 17 éves, harmadikos gimis. Van egy kutyám, Gaga akit 2 éve fogadtam örökbe. Már sokan mondták, hogy eléggé jól nézek ki, a lányok is állandóan rajtam lógnak. Ennek ellenére nincs barátnőm.

Most egy történetet fogok veletek megosztani.
Első történetem, úgyhogy kritikát szívesen fogadok! :)
A kukkolás, meztelenkedés, leszbikus szex és minden, mi szem-szájnak ingere tovább folytatódik. Ezúttal Molly elbeszélésében.

FIGYELEM! A történet lassan bontakozik ki, idővel azonban alaposan be fog indulni. Emiatt ne riasszon vissza, ha az első fejezetekben esetlegesen alig találsz fülledt pillanatokat! Később ezt a szerző alaposan bepótolja. Lesznek leszbikus, hetero és gruppen jelenetek is. Ha valaki ezek közül bármelyiket nagyon elutasítja, inkább ne olvassa el a történetet!
Nóra már négy hónapja nem volt szexuális kapcsolata férfival, és az osztálytalálkozón nagy meglepődöttséggel találkozik Pintér Dénessel, akiből 15 év elteltével valóságos Adonisz lett belőle. Nóra elhatározza, hogy megszerzi magának egy éjszakára a férfit.
Minden relativ. Lehet a szerelmed a halalod,es a halalod az egyetlen szerelmed. Ne varj pornot,sem frocsogo testnedveket. Az ekezetek hianyaert pedig elore is elnezest.
14 évesek lehettünk, a júniusi hőség közepén, Én és az, egyébként roppant csinos, formás, régi lány osztálytársam. Régóta tartottuk a kapcsolatot, de egyszer csak úgy letiltott a Facebookon. 2-3 nap múlva írt, hogy azért tiltott le, mert lehetséges hogy szerelmes belém, de nem akar terhelni az érzéseivel.
Gondolom tisztáznom sem kell, hogy egy félénk lányról van szó.
Villámcsapásszerűen hasított belém a felismerés. Ezek… ezek… péniszek! Preparált, kiállított hímtagok! Ám ez a gondolat már a születésekor is olyan abszurdnak tűnt, hogy azt hittem elment a józan eszem. Addig épnek gondolt elmém cserbenhagyott abban a pillanatban. Szinte rettegve pillantottam körül, valami bizarr iszonyat járt át, ahogy a szörnyszülöttek körbevettek. Mert egyikük sem embertől való volt, olybá tűnt, valamiféle mitikus lényekről szelhették le mindet! Egy pillanatra elfogott a vágy, hogy rohanjak, meneküljek el erről a démoni helyről, de megbabonázott a látvány. Lábam elgyengült, kocsonyás, remegő térdekkel roskadtam az ágy szélére és próbáltam feldolgozni, a racionalitás keretei közé helyezni azt, ami a homályból elém tárult! Vállamra női kezek nehezedtek nyugtatóan, s Zafira halk hangja szólt hozzám gyengéden – szavai értelmét csak később fogtam fel. „Neked ki a Trónok Harcából a kedvenc szereplőd? Mert nekem Daenerys Targaryen...”
Második írásom, az első, amit feltöltök. Várom a véleményeteket, jót és rosszat egyaránt!
Egy letűnt kor utolsó szemtanúi, kik egész valójában láthatják a világunkat, de már nem részesei soha többet.Egy száz éves nő utolsó, baráti vallomása. Érezhette, hogy nemsokára meghal, talán szerettett volna valamit hátrahagyni. z is lehet, hogy csak mesélt, mint annó lányának, majd unokáinak. Okított, mert nőként hasonlónak érezte magát hozzám.
Aki a megszokott, erotikus történetre várnak, nem jó helyen keresik. Ez egy búcsú...

kávé cukorral

+18 2016.11.23 | vetya | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Reggel lett. Álmosan nyitottam ki a szememet. Szerelmem mellettem pihent. Óvatosan pusziltam meg meztelen vállát, nehogy felébredjen.Imádom őt! 20-éve vagyunk egy pár, de a világ minden kincséért sem csalnám meg. Nincs olyan nő a földön. Elég bonyolult volt a kapcsolatunk kezdete .
Miközben Jolikát halgattuk, folyamatosan simogattam a derekát.Imádtam érezni !.Krisztike velünk szemben nem zavartatta magát.Mindkét lábát feltete az ülöre ,és kényelmesen hátradőlt,teljes belátást engedve combjai tövébe .Szörszálai kikandikáltak a bikini alól ami még izgatóbbá tette finom kis punciját.Tisztán kivehető volt az anyagon keresztül pinavágata,és a győnyörü kis csiklója.
Ajánlott oldalak