Történetek
Előzetes információink alapján, Ön jogosulttá vált arra, hogy a Nemzeti Hőskezelő Központ (NHK) nyilvántartásába bekerüljön. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót és töltse ki az alábbi kérdőívet. Ezt követően nyílik mód arra, hogy az NHK adatbázisába bekerüljön, amiről hivatalos végzést küldünk Önnek, a korábban megadott e-mail címre vagy Facebook-profilra.
Kérjük, hogy a nyilatkozathoz csatoljon egy profilképet, legfeljebb 500 x 500 pixeles méretben, jpg, dig vagy png formátumban. Kerülendő, hogy a profilkép politikailag helytelen elemeket tartalmazzon, így kérjük, azon ne szerepeljen dohányáru vagy tiltott önkényuralmi jelkép! Amennyiben Ön Árpád-házi király, kérjük, csatoljon egy igazolást arról, hogy jogosult az Árpád-sávos zászló használatára.

Állatkert

2017.03.09 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
.
- Igen, Aranka. Kapcsolj ki. Szép álmokat – mondtam, bár tudtam, hogy úgy sem érti meg.
- Jó éjszakát, Uram. Reggel kérem, egy kávéval ébresszen – mondta még utoljára Aranka. Egy pillanatra megdöbbentem… Valaki mégis táplált bele humorérzéket. És, miközben ezen gondolkoztam, szép lassan kialudtak a műszerfal fényei.
Egyedül voltam, hacsak a haldoklót és az Arankát meggyilkoló vírust nem számítom.

Eltemetve

2017.03.09 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
Az ágyban fekve simogattam magam, miközben a kedvenc fantáziám járt az agyamban. Még tinédzserkoromban láttam a moziban egy filmet, amiben egy nőt élve eltemettek. Azóta is sokszor gondoltam arra, hogy milyen lehet a sekély sírban feküdni, miközben hull a föld a testemre. Amikor a tengerparton homokkal betemetősdit játszottunk, elélveztem. Emlékszem a zavaromra, amikor kiástak, felálltam és a homok megtapadt a fürdőruhámon a nedves ágyékomnál.
első történetem, folytatás lesz
.
Igen, game over, gondoltam. Fényerőcsökkenést csak egyvalami okozhat: ha köztünk és a csillag között egy űrhajó, jelen esetben egy polip lopakodó úszik el. Mivel a polipok belterületén voltunk, ez csak egyet jelenthetett: valaki követ minket!

Szerepcsere

2017.03.07 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
.

A csontember

+18 2017.03.07 | Bibe | Kategória: Történetek - Erotikus - S/M
Egy regény kiragadott, (erőszakos) erotikus részletei, melyek nem kerülnek bele a kész könyvbe. Csupán kiegészítő események, amik nem történnek a sztoriban- bár épp meg is történhetnének.

A jelen világban játszódik, de semmi konkrétum- hely, nyelv, időpont. Csak szabadon bárhol, bárkivel, bármikor.


- The sweetest girl I know… - énekelt tovább. Majd hozzátette: - Kérem, az anyukát, készüljön fel a szülés megindítására.
- Mi??? Mit akarsz? Egy terhes nő van a kapszulában?
- A kapszulában senki sincs, de a pilótafülkében egy várandós anyuka van, látom a baba képét is, olyan aranyos, acél törzs és 12 poliplábacska… Én leszek az első, a mindent megnyerő, a dokidroid, aki új fajt segít a világra, amelyik uralja majd a galaxist, egyszerre polip és robot, a két intelligens faj keveréke, semmi köze az olyan alacsonyabbrangú lényekhez, mint az ember. Itt a világbéke.
Ajánlott oldalak