Történetek
"Az apró ütésektől hajtva Fuck a csípőjét előre mozdítva az alakváltó testéhez nyomta magát, amitől a farkuk egymáshoz simult, de ez nem zavarva, ha nem csak még jobban kérlelte minden porcikájával, hogy egészen közel kerüljön szeretőjéhez. Vagy igazából a megmentőjéhez, ha úgy vesszük."

One week 3.

2017.05.05 | Cherrys | Kategória: Történetek - Egyéb
Harmadik

Jéghercegnő

+18 2017.05.04 | Hunterhawk | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Ez az első ilyen jellegű novellám, remélem élvezitek majd. Ha esetleg volna igény a folytatására jelezzétek :) Jó szórakozást!
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
"Mert ő mellettem van, én pedig nem vágyok senki másra sem. Egy hang, viszont a távolból emlékeztetett, ’ És mi van a férfival, aki melletted ült?’, az üres székre pislantottam. A szemem elidőzve rajta próbáltam felidézni az elmúlt egy percben érzett hihetetlen vonzalmat, de nem volt semmi, mintha meg sem történt volna."

Buszos út

+18 2017.05.03 | fenotrin | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
A húgom két drága jegyet kapott egy körútra Dél-Kaliforniában. Az a fajta romantikus út volt, ahol párokat visznek egyik helyről a másikra egy nagy busszal. Kénytelen voltam vele menni. A családunk mindig is kalandozó volt olyan értelemben, hogy sokat utaztunk különösen akkor, amikor Christine és én még fiatalok voltunk. Christine barátja ezt tudta, ezért lepte meg a húgomat két jeggyel egy három napos útra.
...
"A fájdalom csak már percig tartott, aztán békésen átadtam volna magam az öntudatlan sötétségnek. De még onnan is kiragadva röhögött a képembe."

Hagyomány

2017.05.03 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
-Nincs kedved táncolni?
Peter alig hitte hogy ő mondja ezeket a szavakat az alacsony kerek asztalnál ülő nőnek. A nő kezében levő italos pohár szinte tele volt. A vörösesszőke haján megcsillant a pub-ot bevilágító gyertyák fénye. Rámosolygott a férfira és azt mondta:
-Egyszer mindent ki kell próbálni.
...
"Szerencsés férfi ez az Alex, remélem tudja, hogy miből fog kimaradni. Legalábbis ha nem segítek neki. Benéztem és a férfi már a határát súrolta a tűrés határának, amikor Marie felkiáltott elérve a gyönyörét, miközben is összeakadt a tekintettünk."
09.rész – Emese

Ma estére, két versenyszámra is hivatalos lettem volna. Gondolkoztam is rajta, hogy bele menjek-e, de végül nem tetszett a végösszeg. Annyit nem ér, versenyezni csak nagy tétekbe szokásom.
Ajánlott oldalak