Történetek
Ez a szex a főnöknővel című történetem igaz történetének a folytatása.
Folytatódik Kriszti és Ted nagybácsi története.
Ez az 5. fejezet.
A "Bajtársak Bevetésen" egy általam írt regénycsokor, melyben katonatársak különböző megpróbáltatásait írom le. Többnyire valóságalapja van a történeteknek, de előfordulhat, hogy egy fiction lesz, vagy esetleg átírom az eredeti történelmet.

Az "A szovjet medve ölelése" a Bajtársak Bevetésen regénycsokor első regénye
Az általam írt "Bajtársak Bevetésen" regénycsokor első regénye, az "A szovjet medve szorításában" első fejezete, melyben kiderül a regény előzménye.
Történetünk folytatódik!
Folytatódik Kriszti és Ted nagybácsi története.
Ez a negyedik fejezet.
Régóta olvasom már Literoticat, és azt tapasztaltam, ott lehet az élet legfontosabb dolgait a legjobban megtanulni. Az oldalt már egyenesen egy önsegítő portálnak tekintem. Olyan sokat tanultam, hogy kötelességemnek érzem viszonozni a legfontosabb tanulságok megosztásával mindazon olvasók és írók részére, akiknek gondjaik vannak a felnőttlét ezen rejtett tanulságainak megfejtéseivel.
Mindenki izgul az első alkalom előtt, így volt ez velem is. Persze én is előtte nagyon sokat beszéltem barátnőimmel, és találgattuk, hogy milyen megismerni a szerelem felsőfokának gyönyörét.
Történetem az 1. és 2. részekhez hasonlóan kitalált történet. Bármely hasonlóság a puszta véletlen műve. Jó szórakozást kívánok Mindenkinek!

Anna 2.

+18 2017.01.22 | András Csaszi | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Annácska tobzódásának folytatása...
Ajánlott oldalak