Történetek
Kellemetlen viszontlátás és.. gofrik.

A két kart

2015.07.31 | Scritorul | Kategória: Történetek - Fantasy
Rövid részlet!
Agnamos egy hatalmas birodalom. Talán, még az ott élők sem tudják pontosan, hogy mettől meddig terjednek határai. A szinte végtelen ország, rengeteg gyönyörű helyet foglal magába az erdőktől, a folyókig, a tengeren keresztül a szigetekig, a falvaktól a városokig, az alacsony síkságoktól egészen az olykor szédületes magasságú hegyekig, minden amerre csak a szem ellát Agnamos része. E királyság első lakói az Inktipek voltak. Előkelő, harcias, és egyben békés nép, akik nem bántották, gyalázták egymást, hanem harmóniában éltek és arra törekedtek, hogy a birodalom minél magasabbra emelkedjen. A fejlődések közepette az Inktipeknek vezetőt kellett választaniuk, hisz a városok és falvak lakói között egyre nagyobb volt az ellentét. Így esett a választás egy Somonag nevű erős férfira, ő lett Agnamos első uralkodója. Kezdetben, minden nagyszerűen működött, a belső ellentétek elcsitultak az inktipek között. Azonban mint általában minden királyt Somonagot is elbűvölte a hatalom. A tudat, hogy bármit megtehet, hamarosan hatalmas változtatásokat eredményezett. Agnamos népét rendekre osztotta fel, létrejött a vagyon alapján való megkülönböztetés, a királyi rendszer, miszerint senki nem hatalmasabb a királynál, és kivétel nélkül minden egyes ember alárendeltje az uralkodónak. Somonag halála után gyermekei látván apjuk kapzsiságának eredményét, az országot három részre osztották fel. A legidősebb fiú területén élő népet Kanuknak nevezték, a második fiú népét Nedumoknak, a lánytestvérük által uralt területen élőket pedig Hemáknak. Azonban mielőtt felosztották volna a birodalmat, egy biztonságos helyen elrejtették apjuk koronáját. Akkor úgy tartották a koronából kiszivárgó gonosz erő tette tönkre teljesen a király elméjét, ezért gyermekei gondoskodtak arról, hogy ez a tárgy soha senki fejére ne kerüljön többé. Ezután Agnamosban tovább folytatódott az élet, a népek békében éltek egymás mellett, helyreállt a harmónia, és a birodalomban élők is lassan hozzászoktak ahhoz, hogy már nem egy egységes népként élnek tovább. Mindegyik birodalomrész saját uralkodóházat alapított, és önálló tartományként működött egy országon belül. Nem voltak elválasztva határokkal egymástól, szabad átjárás volt bárki számára bármelyik területre.
A béke ideje volt az, harc és háború mentes időszak, az aranykor ként is emlegetik. Századokkal, sőt ezredekkel utána sem akarta senki visszaállítani a régi rendet, egybekovácsolni a három népet, hiszen mind tudták, hogy az ismét mekkora pusztításokkal járna, és hogy mennyi áldozatot követelne. Soha, senki, nem próbálta még meg. MOSTANÁIG…

Ez egy erőszak története amit egy bizonyos apropóból írok, ezt a legvégén lehet majd olvasni ;) Röviden annyi, hogy hogyan lettem egy cigány ribanca aki technikailag megerőszakolt engem ....

CSILLAGHAJÓ

2015.07.30 | kan1 | Kategória: Történetek - Egyéb
(c)papp péter
Minden jog fenntartva.

ISBN 978-963-12-20-94-0

folytatás a könyvesboltokban lesz.meg ez a történet is ott van a web áruházban.bárkinek küldök postán egyet belőle.


Amikor hozzám ért mintha lángra lobbant volna a bőröm.Minden porcikám bizsergett pedig semmi nem történt csak a kezem fogta meg, mégis minden tagomban éreztem, hogy megkívántam.A kézfogásból pár pillanat múlva tovább siklott a keze, éreztem hogy minden egyes érintésétől keményebbek lesznek a mellbimbóim. Ahogy a kezébe vette a mellem forró leheletét a nyakamon éreztem.Száját épp csak végig csúsztatta a nyakamon és egész testem libabőrös lett.Kezét becsúsztatta a lenge nyári pólóm alá és éreztem ahogy férfias évek edzett keze finoman megmarkolja csak póló fedte melleimet.
Én egy szimpla erotikus történetet írok de szereplőket nem adok meg. Ezt mindenki képzeletére bízom. Mivel én nő vagyok ezért első sorban a férfiaknak ajánlom.

Orsi

+18 2015.07.29 | estieszti | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
Egy kis történet
Egy "kiöregedett", kissé mentális gondokkal küzdő "celeb" és egy írónő találkozása.
Sziasztok! A nevem Ana. Szeretném ha megismernétek a történetem.
17 éves vagyok, hosszú vörös hajam van. Szemem kék mint a tenger, és múltam is olyan viharos. De a jövő.. a harc még csak most következik.
Ajánlott oldalak