Történetek

Egy este

+18 2016.08.24 | estieszti | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
Egy átlagos szombat este..

Egyszercsak Dani egy hatalmas cuppanással kihúzta a farkát a húgomból,és a nedvtől még csillogó,hatalmas falloszával hozzám lépett.Megfogta az állam és a tarkóm,és a számba tette a farkát.
Már több mint hat éve nem tudtunk az apámról semmit, csak azt, hogy valahol Írországban dolgozik. Rendszertelenül küldte haza a pénzt és anyám folyton el akart válni, mivel volt is férje, meg nem is. Persze más már régen megtette volna a helyében, de ő kitartott, és a pénz sem volt kevé

Az este

+18 2016.08.23 | estieszti | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
Dani óriási farka elmerült a húgom lucskosra dugott puncijában,és iszonyatos hévvel baszni kezdte őt.Kriszti sikongatott a gyönyörtől,ahogy Dani farka cuppogva ki-be járt a szűk puncijába.Én engedelmes csajként ott térdeltem a szőnyegen,meztelenül,magam alatt összenedvezve azt,várva a soromat.

Mendemonda

2016.08.23 | Cseressznye | Kategória: Történetek - Novella
Deni pár évet Amerikában töltött, most visszatér szülővárosába és alig várja, hogy újra találkozhassson a barátaival, de észre kell vennie, hogy a régi sulijában ,,nagyon új lett a stílus".

A véleményetek nagyon érdekelne!
Íme az ígért folytatás. Elnézést a címért, de nem volt már kapacitás valamilyen érzéki cím kitalálására.

Kár lenne tagadni, hogy apukám céges rendszergazdája elég rendesen ellátta a bajomat. Elég nehezen tudtam kiverni a fejemből a frenetikus kefélést a bithuszárral. Napról napra erősebb volt bennem a vágy, hogy újra elfenekeljen.
Orvos-beteg kapcsolat extrákkal.

Aznap este a fenn ragyogó óceánnyi csillag alatt Lisa a Seafood Palace-t bámulta a kocsijából. Tompa sárga fény ragyogott mindkét emelet ablakaiból. Nem mintha egy kellemes ivászat nem vonzotta volna, de Lisának valami egészen más járt a fejében.

A pszichiáter

2016.08.21 | Trioll | Kategória: Történetek - Novella
A pszichiáter körülbelül az ötvenes éveit taposó férfi. A betege negyvennégy éves, megviselt arca van, szomorú, és az őt szemlélő doktor sötét kék szemeit fürkészi.

Egy történet kezdete
Orvos-beteg kapcsolat extrákkal.

Amy egész hazaúton azon merengett, mégis mit várhat a következő látogatástól Dr. Shawnál.
Otthon, a munkában, vezetés közben, bármit is csinált a következő héten, minden gondolata csak a doktornő körül forgott. Mintha az idő a duplájára nyúlt volna, de amikor eljött az ideje, jó kislányként ott volt megint az orvosi váróban, épp csak mikor felkelt a nap.
B és az elveszett sír misztikuma... Na meg az alkohol.
Orvos-beteg kapcsolat extrákkal.

Amy idegességében folyamatosan keresztbe tette a lábait, hogy aztán megcserélje, majd kinyújtsa őket és kezdje előröl, miközben az orvosi rendelően ücsörgött. Ujjai képtelenek voltak abbahagyni a dobolást, szíve pedig hevesen dübörgött mellkasában. A Cosmo magazinba temette az arcát, aminek egy piros ruhás modell volt a címlapján, hogy múlassa az időt.
Ajánlott oldalak