Történetek
Egy átlagos nyár volt, viszont ezen a nyáron olyan dolog történt velem, amelyről egészen addig legfeljebb csak álmodhattam. Nagyjából 1,5 éve voltunk együtt ekkor barátnőmmel, Nórival.
A korábbihoz hasonlóan, személyesebb stílusban írt szösszenet, hölgyeknek. Fogyasszátok egészséggel! ;)

Értelem - 1.fejezet

2015.08.28 | Mister Eko | Kategória: Történetek - Novella
Egy 4 részes novella Jack Shepard főszereplésével egy fordulatos történetben.
Petit hanyatt fektetettem az ágyon és főlé térdeltem. Farkát beigazítottam a szőrös nagyajkaim közé. Orsi lélegzetvisszafojtva figyelt. Szép lassan centiről centire beleereszkedtem Peti kőkemény dákójába. Teljes súlyommal beleültem a faszba, a heréi a a fenekemnek nyomódtak. Azonnal elélvezem. Még soha nem volt ilyen, még soha nem mentem el csupán a behatolástól.
Ez az első történetem és egyben az első írásom itt az oldalon ,ezért nem tudom mi ,hogy működik ,de elviekben az első kiírásom nem lett jó amiért elnézést kérek.
Elviekben itt már teljes egészében látható lesz.
Ez a sorozat egy Vanda nevű egyetemista lány életét dolgozza fel. És hogy párja mellett, hogyan tart leszbikus szeretőt.
Magához szorított és kényszerített, hogy csókoljam meg. Már az érintése is tűzbe hozott,minden egyes perc amit a közelében töltöttem egyszerre volt veszélyes és mindent elsöprő.
Kívántam a közelségét és gyűlöltem is mert elgyengített.Erős akartam maradni de az egész lénye sokkal nagyobb magabiztosságot sugárzott mint ÉN!
Elgondolkozva lépett ki a zuhany alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül.Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés bukott ki belőle, oda lépett hozzám és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kedves Olvasó!
Ez egy kitalált történet szüzességem elvesztéséről.A személyek pedig nem valósak.Első írásom,kritikát és véleményt szívesen fogadok.(:
A történetnek egy régi Boncz Géza poén volt az alapja, még ha csak nyomokban is. Remélem tetszeni fog.
Ajánlott oldalak