Történetek

Gréta

+18 2016.02.11 | d.a | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Igyekeztem a lehető legkevesebbet kihozni az autó rendelkezésre álló teljesítményéből, hogy az út minél tovább tartson – mit is mondhatnék: az utazás hátra levő részében felé se néztem Viki csodalábainak. Grétából ellenben egyre többet fogtam fel: meglepően mély hangját, ahogy énekelt vagy beszélt, a repkedő haját, mikor vidáman nevetett vagy mozgott a zenére, a trikó és a melltartó által sejtetett apró melleket, amint előrehajolt valamiért, nekem meg – hogy, hogy nem – sikerült épp arra néznem. (És nem mentünk neki semminek.)

Heartbroken

+18 2016.02.10 | Monument | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
Nos hol is kezdjem?! 17 éves vén fejjel, tudtam, hogy meleg vagyok és tisztában voltam az ezzel, járó következményekkel. Viszont gyűlöltem, sosem tudtam teljesen megbirkózni vele. Természetesen a hormonok közrejátszásául engem is érdekelt milyen lehet egy azonos nemű férfival való együttlét. Így ismerkedtem de túl félénk voltam, hogy képet küldjek magamról vagy, hogy bármilyen jellegű testiségbe belemenjek. De részemről korrekt és intelligens barátra tettem szert. Aki matt életem egyik része teljesen felborult.

Reggel

2016.02.08 | Judit88 | Kategória: Történetek - Regény
Negyedik hét

„Miután reggel gondosan rendbe szedte magát az ember, gondosan rendbe kell szednie a bolygóját is.“
Antoine de Saint-Exupéry
Ez egy fantasy történet egy varázsló és egy boszorkány viszonyáról.

Lassan beköszöntött a tavasz. A messzi északon ez azt jelentette, hogy a vastagabb bundát leváltotta a régi. - mit ne mondjak, mindkettő jól állt Helgán - Ritkán szoktam távolabb menni a kastélytól, de úgy gondoltam ideje megnézni, hol él a zöldszemű boszorkányom.
Az előző történet végén azt ígértem hogy Zsófi sztorijával folytatom a csajos hétvége eseményeinek mesélést. Dramaturgiai okokból változtattam, remélem nem fogtok csalódni ebben az epizódban (sem). Többen kérdeztétek hogy mennyi igaz ezekből sztorikból. Nos ebben a történetben van egy fiktív szál amit csak a ti szórakoztatására szőttem bele a sztoriba. Szerintem ki fogjátok találni melyik ez.
Van ami igaz belőle, van amit hozzátettem: :)

Megyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Egész életemben sportoltam, így nincs rajtam fölösleg.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok
Egy félig meddig kitalált történet egy olyan napról amit sose felejtenék el ha megtörténne. Kommentbe véleményeket kérnék
A story Krisz, a magába fordult leszbikus lány, és Dia, a jókedvvel teli csajszi történetét mutatja be.
Remélem tetszeni fog Nektek! :) Várom a kommenteket odalenn ;)

Csend

2016.02.02 | Lyliane | Kategória: Történetek - Novella
Egy szál cigeretta, kávé, Beethoven és a végeredmény ez az egyperces valami.
Ez a történet, két lányról szól. Az egyikük szőke, kék szemű, a másik fekete, és szintén kék szeme van. A szőke legyen Erika, a fekete Adél.
Ajánlott oldalak