Történetek
Kiderül, mire elég az albérleti kémia. Egyetlen forró délután, vagy igazi mérföldkő?
A történet igaz, lényege a gyermekkor elmúlása. A történet továbbra is 3. Szemszögből írom. 18. éves itt a főszereplő. Ha érdekelt az első 2 rész akkor ezt is remélem elolvassátok!
Csöndes a budai vár. Néhol egy-kettő turista, magyar sehol rajtam kívül. Miért vagyok itt? Hosszú történet. Az egész a tizenhatodik születésnapom előtt kezdődött. Úgy éreztem le vagyok maradva, mert még nem csókoloztam soha. De nem tudtam semmit sem tenni, egy kis tizanhatéves melegnek nem könnyű hozzá hasonló fiút találnia.
Nem tudom hova tartunk... Élet vagy halál. Csak ez a kettő lebeg e szemem előtt miközben a végtelen űrben siklunk galaxistól galaxisig. Talán titok, de meg AKAROM tudni hova visznek. Nem értek semmit.
Ha érdékel a folytatás ezt is el fogod sztem olvasni, a főhős továbbra is Zsanika. Jó olvasást mindenkinek és kommenteket is kérek.
Sziasztok, a történet valós dolgok, megtörtént esemény alapján írom, saját gyermek korom, több része is lesz a jelenig. Várom a véleményeket. A történet harmadik szemszögből írom mint ha mesélnék valakiről (egy gyermekről) persze rólam szól..
Ez most egy nagyrészt kitalált történet lesz, de megint Alex és Cinti szerepel benne.
A történetem olyan eseményről szól, amire egész életemben emlékezni fogok, és nagyon sokáig azt a napot próbáltam átélni újra és újra gondolatban, és olykor tettekben is. Úgy gondoltam, hogy kellően hosszú idő telt el azóta, ahhoz hogy összeszedjem a gondolataimat. Amit most leírok velem történt. Úgy gondolom, hogy jól fog esni kiírni magamból az egészet, és elolvasni majd, kinek mi a véleménye. [A történet hosszabbra sikerült, így előreláthatólag két részben fogom tálalni.]
Hétközepén mindhárman Jula Opeljével mentünk. Jula jól nézett ki a szűk kis bőrszoknyájában. Volt rajta egy feszes blúz, de melltartó már nem. Az is nyilvánvaló volt, hogy nem visel fehérneműt. Csupasz lábán lapossarkú cipő díszelgett, és az egész nő sugározta magából az erotikát. Mivel Jula vezetett, Csuzli és én a hátsó ülésen ültünk. Csuzli még Julánál is szexisebb ruhát viselt. A melleit csak egy bőrből készült melltartó fedte, mellénye mellette hevert az ülésen. Könnyű, áttetsző vászonnadrág volt rajta, ki lehetett venni alatta a bugyiját. Ő is ugyanúgy be volt zsongva, mint Jula. Mielőtt Matykó lakására értünk volna, megtapasztalhattam, hogy Csuzli mennyire be van indulva. Tapizni és csókolni is kezdtük egymást a hátsó ülésen. Kikapcsoltam a melltartója elejét, hogy hozzáférhessek meredező bimbóihoz, a nő pedig rögtön kigombolta a sliccemet, és a kezével verni kezdte a férfiasságomat. Segítettem lejjebb tolni a nadrágját és elhúzni a bugyiját az útból, aztán két ujjamat betoltam a forró öleméjére. Most még nem élvezhettek el mondta Jula az első ülésről.
Már sokszor elképzeltem, hogy milyen lehet két nővel. A kedvenc pornóújságaimban mindig két három gyönyörű nő nyalta falta egymás öle méjét. De sosem hittem volna, hogy egyszer az én ágyamon is két nő fogja egymás meztelen testét simogatni. Csuzli meglepetésében felnyögött, de aztán hamar megnyugodott. A szája kissé kinyílt, és jól láttam, hogy a két nő nyelve összeért. Jula lassan az ágyra tolta Csuzlit, a lábuk összeakadt az enyéimmel. Aztán Jula ráengedte a melleit Csuzli melleire. Elkerekedett szemekkel néztem, ahogy a spermám rákenődött az egyik nő melléről a másikéra.
Ajánlott oldalak