Történetek
'..és akkor a férfiak megmozdultak. Kigombolták ingeiket, levették pólóikat, nadrágjaikat, mindent. Ott feküdtem, tehetetlenül, meztelen, nagydarab, ijesztő alakok gyűrűjében, megkötözve, a félelemtől remegve. Hirtelen 10 kéz kezdett el simogatni, masszírozni, markolászni, a testem egész pontján. Álló farkak értek hozzám minden irányból, és én csak egy dolgot hajtogattam buzgón: - Kérem… Kérem ne! Hagyjanak! Ne!! Kérem…
De nem használt.."
Sziasztok!

Egy újabb hosszú történet, amit kérek egyben, darabolás nélkül megjelentetni.
Nem akarok kommentárt fűzni, akit érdekel, úgyis végigolvassa...
Megint bebambultam egy piros lámpát. A hónapban már sokadjára. Bíztam benne, hogy most az egyszer nem kapnak el és megúszom, mert ez lenne a harmadik pénzbírságom. De mire ezt végiggondoltam, már hallottam is a rendőrautó jelzését. Pechemre mögöttem jött a sorban... Aztán a büntetés mégsem igazán büntetés...
Noncsi magas vékony lány, vagány rövid fekete hajjal, sportosan feszes testtel és aprócska cicikkel. Hosszú vékony combjai a leglátványosabb fenékben végződtek amit valaha láttam. Kerek, telt, feszes és legalább két számmal nagyobb mint amit egy ilyen vékony lánytól várt volna az ember. Természetesen ehhez a hátsóhoz tökéletes csípő-derék arány párosult. Fenséges látvány volt, amint sétált és szinte saját életre kelt a két farpofája. A természet bőkezűen kárpótolta az apró cicikért.

\\\"Eltitkolt vágyaim

+18 2015.10.02 | szexybambiság | Kategória: Történetek - Erotikus
Ha tetszik folytatom:-))
Ez egy aprócska történet, szárny próbálgatás. Kíváncsian várom a kritikákat. :)

Titokban

+18 2015.09.30 | Joe22 | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Először, a történet igaz, csak nem az a szereplő vagyok akinek a szemszögéből írtam, a nevek természetesen cseréltek. A történet az én szemszögemből nem kifejezetten érdekes, az övéből viszont igen. Másodszor, emiatt lehet, hogy csökken a hitelessége, de amennyire lehet, igyekeztem semmit sem kihagyni és a stílust is eszerint igazítani. Amennyiben tetszik, igaz történetem van még pár, ami igaznak szerintem különleges.
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek első történetem, amely egyelőre csak a fantázia szüleménye, de remélhetőleg nem marad sokáig az. Kritikákat, véleményeket szívesen fogadok, jó olvasást mindenkinek.
Az 1690-es évek eleje. A Korai újkor. Észak-Magyarországon megszületik Vörös Márton. A család legősibb tagja. Ezidőtájt,az ország helyzete puskaporos volt, a török uralomnak vége, helyüket az osztrákok veszik át. A Habsburgok uralják Magyarországot.

Erőszak

2015.09.28 | rita93 | Kategória: Történetek - Fantasy
Egy kis ízelítő
Ajánlott oldalak