Történetek
Minden ami velünk történik nem véletneül történik. Az sem hogy mikor ajtót nyitok egy tavaszi délután a szeretőm áll ott és hevesen magáévá tesz. Nem a hotelszobában ahol hetente kétszer találkozunk hanem a hitvesi ágyban ahol rég nem történtek ilyen "mocskos" dolgok mint ezen a délutánon.
Igaz történet. Véleményeket várok.

Rólam annyit kell tudni, hogy egy 16 éves fiú vagyok, 175cm magas barna hajú és kék szemű. A történetemben leírtak tavaly nyáron történtek.
Július eleje volt, már rég találkoztunk második unokatesómmal ezért úgy döntöttem, busszal átutazok a szomszéd városba és meglátogatom őt, aki egyébként egyidős velem.

Úrnő

+18 2016.05.02 | Lilith999 | Kategória: Történetek - Erotikus - S/M
Ez a történet egy női dómról szól. Valószínűleg lesz folytatása, az esetleges gépelési hibákért elnézést kérek, rettenetes szerkesztő vagyok. :D

A nő belépett a helyiségbe, ahol már minden el volt készítve… Az asztalon külön féle ostorok, nádpálca, korbácsok, bilincsek, kötelek, szájpeckek…
Várta a megfelelő pillanatot, hogy magához hívassa őt. Megigazította harisnyáját, ami épp hogy csak kikandikált a hosszú szárú csizma tetejéből. Imádta a feketét…
16 éves koromban elég jó voltam matekból. Főleg barátoknak segítettem matekozni, legtöbbször ingyen, néha egy-egy meleg étel volt a köszönet. Most azt mesélném el, hogy az első lány "tanítványommal" - barátommal mire jutottam.
Egyáltalán nem tűntél szimpatikusnak, amikor először találkoztunk. Sőt, határozottan seggfejnek tartottalak. A fősulin dolgoztál, ahol én épp az utolsó évem töltöttem. Távolságtartó voltál...éreztem a megvető pillantásod, miközben gyorsan végigmértél: "Egy újabb 21 éves csitri, akivel együtt kell majd dolgoznom..."
A nőnek utólag fogalma sem volt róla, miről is beszélgettek, és arról sem, meddig. Annyi bizonyos, hogy senki más nem bukkant fel rajtuk kívül, és hogy a nap egy idő után szinte forró lett, mint ha nyár lenne, és ők beljebb húzódtak a bokrok közé, az árnyékba. És akkor nyúlt be először a srác nadrágjába, aki hitetlenkedve merevedett meg a kezében...

Hidegzuhany

2016.04.30 | BURGONYA | Kategória: Történetek - Horror
Tovább folyattam magamra a vizet, amikor megéreztem a változást.
A víz. Sötét lett. Fekete.
A megdöbbenéstől megszédültem. Végignéztem magamon, és láttam, hogy mocskos feketeség csorog végig a testemen, ami már nem is tisztán víz, hanem valami ragacsosabb anyag…
Igaz történet alapján :)
Fábián Levente vagyok, de mindenki csak Levnek szokott hívni. Mindegy, annyit kell rólam tudni, hogy 17 éves, kanos idióta vagyok, de próbálom rejteni és úriember módjára bánni a nőkkel, de persze visszatartani a vágyat elég nehéz egy ilyen korú szűz srác számára.
Első csoportos élményünknek lett folytatása. Sajnos a fenti párral csak kétszer találkoztunk. Utána ők valószínű, hogy tovább léptek.
Megtanultuk, hogy ezek a barátságok csak a szexre épülnek, és nem szoktak tartósak lenni. A második együttlét után még egy darabig kerestük egymást. Majd ritkultak a telefonok, és végül eltűntek.
Nem sokkal ezután, megismerkedtünk egy házaspárral, akikkel hónapokig összejártunk. Volt közöttünk szex is, de valahogy nem éreztük felhőtlenül jól magunkat velük. Ekkortájt egyikünkben sem alakult ki a biszexualitás. Ezek mindig hetero, párcserés összejövetelek voltak. Azután jött a gyökeres változás.
Egyre jobban elkezdtek terjedni az erotikus folyóiratok. Pornó újságok. Később ezekben a lapokban hirdetéseket is lehetett feladni.
Talán többen is emlékeztek. Volt egy küllemére, és tartalmára is igényes pornó magazin, az Érató. ebben is láttunk hirdetéseket. Mi nem válaszoltunk, viszont megpróbálkoztunk egy hirdetés feladással. Beküldtük a hirdetést, melyben hasonló párokat kerestünk. Kb. 5-6 válasz levél érkezett.
A legtöbb levél stílusával, a benne leírt elképzelésekkel nem tudtunk mit kezdeni. Talán túl ridegek, tényszerűek voltak. Érezhető volt, hogy csak a szexről szólnak. Barátságról szó sem esett.
Viszont volt egy levél, ami pont az egyszerűségével, titokzatosságával fogott meg bennünket.
Ennyi volt:
../.. éves házaspár vagyunk. Ha a sok levél közül, amit kaptok a mienk a legszimpatikusabb, kérjük válaszoljatok!
Ildikó & Dávid

Erre válaszolnunk kellett! Egy gond volt, hogy ők vidéken laktak. Ezzel együtt válaszoltunk nekik.
Ajánlott oldalak