Történetek

A bejárónő

2015.05.30 | Judit88 | Kategória: Történetek - Regény
Amikor a selyenfiú munkán kívül kefél...
-...Még mindig magyarul álmodok, gyakran veszem észre, hogy magyar dalokat dúdolok. Volt egy dal, már nem tudom a szövegét, mégis, állandóan itt motoszkál az agyamban, nem tudok szabadulni tőle. Tudod… Jibóne hamikdos, ír Cijajn tömálé – kezdte dúdolni a nő. Ha felépül a Szentély, Sion városa benépesül…
- Ez zsidó dal, nem?
- Most már igen. De apám sokszor elmesélte, hogy ez egy magyar dal volt. Egy zsidó dal magyar dallamra, nem groteszk?
- Groteszk, mint a zsidó sors.
- Neki, ezt is sokszor emlegette, ez jelképezte a magyar-zsidó közös sorsot. Így mondta, a magyart helyezte előre. Hogy a magyar és a zsidó szíve mélyén ugyanaz a dallam csendül. De a dallamot elnyomta az Auschwitzba menő vonat zakatolása. És hiába menekültem el, a halál itt is utolér – nézett maga elé üres szemekkel Sarah.
Sin city ihletésű, rövid történet

A hetvenes

2015.05.29 | Judit88 | Kategória: Történetek - Regény
Amikor a selyemfiúhoz nem csak szüzek mennek...
Érezte az öregember sátáni csapdáját.
Ha azt mondja, hogy haljon meg a fia, de éljen az igazság, akkor ugyanolyan fanatikussá válik, mint a náci gyilkosok. Ha viszont azt mondja, hogy minden mindegy, csak éljen a fia, akkor a saját vére életéért jóváhagyta milliók halálát – pont mint a nácik, akik azt mondták, hogy a saját vérük, a saját népük fennmaradásáért nem nagy ár mások halála.
- Akarlak - nyögte. - Itt és most.
- Nem! - próbáltam meg lelökni magamról, de nem voltam elég erős. Ő kihasználva a pillanatnyi ijedtségemet, hirtelen benyult a pólóm alá és rámarkolt a melleimre. Az érzés egyszerre volt pánikbaejtő és valami perverz módon örjítő és szexi. Felnyögtem.
- Na, látod, élvezed te ezt.
- Mocskos állat! - vágtam bele azokba a kék szemekbe, amiktől annyiszor gyengült már el a térdem.
- Én mondtam, mit akarok – mosolyodott el Walhall. – Egyetlen mondatot, amiben elismeri, hogy igazunk volt, hogy mi németek Hitler alatt valóban emberfeletti teljesítményekre voltunk képesek, akik nélkül ma nem tartana itt a világ. Von Braun nélkül az amerikaiak nem készülnének a holdra szállásra, a Junkers-motorok nélkül nem lennének lökhajtásos utasszállítók, a pótélelmiszereink segítenek legyőzni az éhezést, és a mi kutatásaink nélkül, például a gerincvelői reflexek terén, nem tartana itt az orvostudomány.
A véletlen találkozásból egy erotikus mozdulatoktól füleddté vált tánc lesz, amely a női mosdóban folytatódik...

Az a bizonyos nap

2015.05.28 | Judit88 | Kategória: Történetek - Regény
„Amelyik nő elveszti a szüzességét, előbb-utóbb nőgyógyász kezébe kerül. Amelyik nem veszti el, ideggyógyászatra.”
Lajos Szilvási
A történet amint a cím is mutatja egy buli privát folytatásáról szól. A történetnek lesz folytatása is.
Ui: Ez az első ilyen történetem, ezért lehet hogy béna lesz...
Ajánlott oldalak