Történetek
A nyugalom szigete az osztrák hegyekben, a nyár első hűsítő napjaiban.

Pánik

2015.03.30 | Silverfoxgirl | Kategória: Történetek - Horror
A Rettegés című történetem folytatása. Sajnos nem sok időm van írni, de igyekszem folytatni a történetet, és köszönöm annak, aki elolvasta, remélem tetszik. =)
Elérkezett a nyári szünet. Ezzel párhuzamosan sokkal több szabadidőnk lett.Gyakran összejártunk Gerivel a faházban,és sokat szeretkeztünk.

Az Igazi Gyönyör

+18 2015.03.28 | Ravetrain | Kategória: Történetek - Erotikus - Leszbi
Gondoltam, megörökítem azt a csodálatos tavaly december eleji péntek estét, amikor először szeretkeztem nővel. A csütörtök éjjellel kezdem, mert aznap lobbant fel bennem igazán a vágy Anna iránt, és röviden azt is bemutatom, hogyan ismerkedtünk meg, és hogy mikor jöttem rá, hogy biszexuális vagyok.
Történetem negyedik folytatása.
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.
Történetem folytatása.
Nos, ezt a történetet már nagyon régóta le akartam írni, csak össze kellett szednem a gondolataim, meg időm se nagyon volt, de végre rászántam magam, és megírtam az 1.részét, remélem tetszeni fog. =)
Történetem folytatása.
Gyönyörű, napsütéses idő volt. Szívem olyan hangosan vert, hogy a szinte még a szomszéd szobában is hallani lehetett. Tele voltam várakozással, örömmel, de félelem is ült szívemen. Ez most az utolsó, végre. Férjem, Erik, külföldön dolgozott és ma végre utoljára jön haza. Többé nem leszünk külön, legközelebbi visszautunk egyben költözés is. Végre vége a nélkülözéseknek! Másra nem tudtam gondolni. Erik vonata délután négykor érkezett és valami furcsa csoda folytán, nem késett egy percet sem. A legszexisebb ruhámba bújtam, de persze az is visszafogott volt, hiszen otthon várt a két gyermek és a nagyszülők. Mindenki várta már, hogy hazaérkezzen.
A vonat, mint írtam, pontosan érkezett. Alig bírtam ki azokat a pillanatokat, amikor már megállt vonat de még nem láttam Őt. Végre! Végre! Megpillantottam magas, délceg testű férjem. Tekintetünk egyszerre találkozott. Ő is elmosolyodott, én is. Mindketten tudtuk, ez most más, mint eddig. Végre mertünk örülni, egymásnak, és az életnek is. Ahogy odaért hozzám, magához szorított, ahogy csak tudott. Már attól féltem, összeroppantja csontjaim, annyira magához húzott. Könnyek folytak szememből, de ezek már az öröm könnyei voltak. Beültünk a kocsiba és hazamentünk, ahol persze mindenki nagy örömmel fogadta.
Ajánlott oldalak