Történetek
A fejezet egy férfiről szól aki halála után feltámad és megpróbál a saját értékei alapján rendet tenni a világban.

A folyosón villództak a régi izzók. A poros, falhoz támasztott bútorok a sárga fényektől fura, sejtelmes árnyékot vetettek a repedezett falakra. A tömb elnyugodott, a szomszédos gyár gépeinek zakatolása is elhalkult.

A MÁS

+18 2016.05.30 | pirkadat | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
A történet egy álomból nőtte ki magát. Olvassátok, élvezzétek!

Valaki feküdt rajtam. Súlyos, alvó férfitest, és a merevedése a csípőmnek nyomódott. Nem emlékeztem semmire, de ki az ördög lenne más, mint Áron? Alkalmi szeretőmön kívül nemigen szoktam más férfival egy ágyban aludni.
Mit tegyen az ember lánya, ha szerelmes a legjobb barátnőjébe? A karácsony pedig közeleg.
Kolibuli az egyetemen - régóta barátnők voltunk, sokszor ittunk is együtt, de ez az este más volt.

Gimiben megismerkedtem egy évfolyamtársammal, nevezzük Lilinek. Jóban voltunk, sokszor jártunk nagyobb társasággal együtt korcsolyázni, moziba, szórakozni, táncolni.
Ugyanarra az egyetemre jutottunk be mindketten, ezért elhatároztuk, hogy kérvényezni fogjuk, hadd lakjunk közös szobában. Meg is történt, sikerült közös szobát kapnunk.
Tizenegy éves koromban történt. Anyám elment reggel dolgozni,így egyedül maradtam otthon. Reggel a barátnőmék vittek suliba, akik alig egy utcányira laktak tőlünk, de még volt fél órám az indulásig. Ezt természetesen a számítógépnél töltöttem. Nem biztos hogy jó ötlet volt.Mivel minden reggel így tettem, már nagyon untam a játékokat amikkel játszottam az interneten. Viszont anyámat mindig lekötötte a számítógép, így gondoltam, hogy amivel a felnőttek játszanak, biztos engem is leköt. Így beírtam a keresőbe: Felnőtt játékok.
Mit tegyen az ember lánya, ha szerelmes a legjobb barátnőjébe? A karácsony pedig közeleg.
A lényeg az amink van, soha sem több és kevesebb, ez teszi az embert boldoggá, de mindig a cél élteti.

Az igazság az volt, hogy szerettem írni, nagyon is. Bár néha összekuszáltan futottak a szálak, mégis éreztem ezekben valamit...
19 éves vagyok, fiatal és még rendkívül naiv.

Tanító.....

+18 2016.05.28 | Bisrac1986 | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
15 évesen nagyon vágytam egy pasi érintésre, de az első alkalom nem úgy sikerült ahogy szerettem volna vagy amire fantáziámban vágytam....és akkor jött Ő.....
Ki ne ismerné Athost, Porthost, Aramist és D'Artagnant, a négy elválaszthatatlant? Ebben a fanfictionben egy ötödik barát is csatlakozik hozzájuk.

1629. Franciaország, Párizs. Éppen olyan zsúfoltak voltak az utcák azon az őszi délutánon, mint mindig. Asszonyok mentek a piacra, jöttek a piacról, urak sétálgattak, mutatványosok szórakoztatták a népet. Ám eme tarka népek közül kilógott egy úr.
Mit tegyen az ember lánya, ha szerelmes a legjobb barátnőjébe? A karácsony pedig közeleg.
Ajánlott oldalak