Történetek
A történet továbbra is a másod-unokabátyám szerelmi kapcsolatairól szól. Ebben van öröm, boldogság és tragédia is. Remélem sokan elfogják olvasni. (Várom "építő" kommentjeiteket.)
A sztorim igaz történeten alapul, egy kis fantáziával megspékelve. Ha folytatást szeretnétek, várom a hozzászólásokban!
Már 3 hete történt meg a kielégítő pillanatom Tamással. Amikor is Tamás megbetegedett. Ez önmagában nem jelen-tett volna semmit, de amint kiderült elmondta valakinek a kettőnk kis titkát.

Fekete gyöngy

+18 2015.04.26 | ennanagy | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
(1.rész)
Abigél és én
Hideg téli nap van,esik az eső,dörög.Temetés van,anya meghalt.Látom ahogy a rokonok, anya barátai,és még kitudja,talán a szeretői is itt vannak.Anyával ketten éltünk egy kis faluban,apa kiskoromban meghalt,anyu sosem árulta el mi okozta a halálát.Nagymama szerint autóbalesetben halt meg,de én már nem hiszek senkinek.A koporsót mélyen a föld alá helyezzik,fehér rózsát,anya kedvenc virágát dobom be a sírba.Körülöttem mindenki sír.Eleget ácsorogtam a hideg téli esőben,ideje hazamenni.
Sziasztok, remélem a második írásom is tetszeni fog. Talán ezt méginkább azoknak ajánlom, akik szeretnek elmerülni az írásokban nem csak érzékek, de érzelmek szintjén is. Nyugodtan jelezzetek vissza bármit amit gondoltok, nyitott vagyok a kritikára. Jó szórakozást!
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.
Bandi felkeresett és ismét az övé lettem!

Remegő nedvek

+18 2015.04.25 | Br41n | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Ezt a történetet valakinek írtam, hogy felizgassam. Kaptam 5 kritériumot és ezeket beleírva kellet megalkotnom a történetet. Első ilyen témájú írásom. Minden vélemyényt nagyon szívesen fogadok!
Ez egy meg nem történt iromány!!

Akkor is barát ha beteszi

+18 2015.04.24 | Fegyenc | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Egy régóta tartó barátságbol dugó partner
Teljesen elolvadt, mikor rájött, hogy mire készül a lány. Hagyta magát elengedni, és hamarosan érezte, ahogy befurakszik a műpénisz a még csatakos popsijába. A lány megint a pulthoz nyúlt és azzal egyszerre Sue fejét visszairányította a rúd elé. A program azonnal indult, és a rúd határozottan és mélyen belecsúszott Sue szájába egészen a torkáig. A lány nyögéséből hallotta, ahogy ezzel egyszerre beindul a kettes motor is és elkezdi tolni a lány popsiját. Ugyanazzal a lendülettel pedig a lány kezdte el őt tolni.
Ajánlott oldalak