Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zsolt, a táborvezető

Mielőtt nekikezdenék a történetnek, egyet el kell mondanom: A tábor, és a szereplők valósak, de a történet már kitaláció.

Kedd reggel volt. A lovastáborba igyekeztem, a régi, bőrüléses, piros-fehér busz zötykölődött velem a kátyús úton. Hazajártam éjszakára aludni, így minden reggel busszal jártam be. Mikor megérkeztem, a táborvezető, Zsolt rögtön elém jött.
- Szia Juditkám. Minden rendben? Jól aludtál? - kérdezte. Mindig becézgetett, imádtam, olyan édesen hangzott a nevem a szájából. Ráadásul minden nap megkérdezte, hogy hogyan aludtam. Érdekes volt, mivel sokszor még édesanyám sem kérdezi meg, nemhogy egy táborvezető.
- Heló, igen, jól aludtam - mi mást mondhattam volna?!
- Rendben - ezzel elment, én meg mentem a pályára lovagolni. Nap végére alaposan elfáradtam, mikor Zsolt ismét elém jött.
- Gyere, Juditkám, kiviszlek kocsival a vonathoz - ajánlotta. Mindig ő vitt ki kocsival a vonathoz. Beszálltunk az autóba, és elindultunk. Belül már bizseregtem, és erotikus gondolatok jártak a fejemben. Zsolt nagyon szimpatikus, sőt, annál sokkal több. Valahogy el kellett kezdenem a beszélgetést.
- Nagyon jó volt ma a lovaglás - semmi értelmeset nem sikerült mondanom.
- Örülök. És elfáradtál? - mosolygott.
- Igen, nagyon.
- Az jó! - nevetett. Olyan jó volt hallani a nevetését, szinte beleborzongtam. - És a többiekkel minden rendben? Jóban vagytok?
- Igen. Minden rendben - mondtam, és közelebb húzódtam felé. Picit megérintettem a combján a kemény, fekete farmert, és figyeltem az arcán a reakcióit. Meglepődött, de tetszett neki. Visszatettem a kezem, és óvatosan végigsimítottam az egész combján.
- Szeretném, ha a mostaniak csak köztünk maradnának... - suttogtam, és bal kezemmel a karját masszíroztam, míg a jobbal a combján simítottam végig.
- Rendben - válaszolta, és megállt a vonatállomás parkolójában. Jobb kezemmel áttértem a hasára, mellkasára, majd újból le, egészen az ágyékáig. Bal kezem még mindig a karját simogatta, ujjaim végigsiklottam kemény izmain, amitől egyre jobban beindultam. Az ő keze sem tétlenkedett, a jobb karjával átölelt, és a mellemet markolászta, a ballal pedig az arcomat simogatta. Félénken közelebb hajoltam hozzá, és az államat a nyakára tettem, és átöleltük egymást.

Pár percig így ültünk, mikor megcsókolta a nyakamat. Ettől már nagyon benedvesedtem, és a mellkasára hajtottam a fejemet, és a farmerét kezdtem kigombolni. Mikor végeztem, elém tárult csábító, gyönyörű, meredező szerszáma. Kb. 19-20 cm volt, és az átlagnál egy picivel vékonyabb, de még nem állt fel teljesen. Mutatóujjammal elkezdtem először a makkját, majd az egész szerszámát izgatni, ő pedig benyúlt a fehér pólóm alá, és melltartón keresztül a melleimet markolászta. Kicsivel később már teljesen felállt a pénisze, így odahajoltam, és apró puszit adtam a makkjára, amit egy férfias sóhajtással viszonzott. Nem bírta tovább, megfogta a tarkóm, és a farkához tolta.

- Szopj le! - kérte. Én erre azonnal megcsókoltam a makkját, és be is kaptam. Isteni íze volt, imádtam. Egyre mélyebben leengedtem a torkomon, miközben kezemmel vertem. Keze még mindig a tarkómon pihent, mikor éreztem, hogy belemarkol a hajamba, és a számat szó szerint ráhúzza a faszára. Majd az egész teste megfeszült, és telepumpálta a számat az édes spermájával. Mindent lenyeltem, majd letisztogattam a szerszámát, ami akkorra már lelankadt, és átöleltem a derekát.
- Csodálatos volt, Juditkám. De még folytassuk! - mondta, és levette rólam a pólóm, meg a melltartóm, és újból a melleimmel kezdett játszadozni. A kezem közben letévedt a lábam közé, kigomboltam a farmerem, és a csiklómat kezdtem izgatni. Közben ő megcsókolt, mire én két ujjal ujjazni kezdtem magam.

Mikor már közel voltam a gyönyörhöz, Zsolt megfogta a kezem, és elhúzta. Majd ő kezdte el izgatni a csiklómat, amíg én az ujjamat szopogattam. Istenien csinálta, pár perc múlva el is érkeztem az orgazmushoz, mire a pénisze újból felállt. Levette rólam a nadrágom, és a bugyim is, és az ölébe ültetett, de még nem hatolt be.
- Kérlek, ne! Még szűz vagyok! - ijedtem meg, és elhúzódtam, hátam a kormányhoz ért.
- Oké, ne félj. Ha nem akarod, nem teszem meg - mosolygott, és átölelt.

Farka a csiklómhoz ért, mire megfogtam a szerszámát, és kínzó lassúsággal verni kezdtem. Végig egymás szemébe néztünk, néha csókolgattuk egymást, és egyre gyorsabban vertem a péniszét. Láttam rajta, hogy hamarosan elélvez, így abbahagytam. Még nem akartam, hogy vége legyen. Lassan felemelkedtem, és a hüvelyemet a farkához illesztettem. Ő nagyon meglepődött, de nem szóltunk semmit. Majd én törtem meg a csendet.
- Kérlek, nagyon óvatosan - suttogtam.
- Biztos vagy benne? - kérdezett vissza, de én csak bólintottam. A makkja éppen hogy hozzáért a hüvelyemhez, elkezdtem körözni a csípőmmel, majd lassan, óvatosan behatolt. Én a vállát szorítottam, és a nyakába borultam, míg ő a hátamat simogatta. Isteni érzés volt, farka teljesen kitöltött belül. Feszítő érzés volt, mégis jó. Egymásra néztünk, és elmosolyodtunk. Tudtam, hogy azon a napon lesz valami közöttünk, de hogy ilyen messzire elmegyünk, azt nem hittem volna, de nem bántam meg. Óvatosan feljebb emelkedtem, majd újból mélyen az ölébe ültem. Egyre gyorsabban ismételtem a mozdulatot, mígnem éreztem, hogy a farka lüktetni kezdett bennem, karja gyöngyözött a verejtéktől, gyorsan átültetett a másik ülésre, és elélvezett.
- Ez csodálatos! - sóhajtottam.
- Köszönöm, hogy én vehettem el a szüzességed - mosolygott rám, majd átölelt, és megcsókolt.
- De hamarosan jön a vonat, menned kell - tette hozzá. Megcsókoltam kimerült, lankadt péniszét, majd a száját, felöltöztem, és kiszálltam.
- Holnap is jövök lovagolni... - mosolyogtam, és siettem az állomásra.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Szivacs ·
ÖHH! Ki hatolt bele kibe?
Volt már néhány barátnôm de még egyik sem csókolt faszon búcsúzásként......
Az is igaz, soha nem jött a vonat.

Ez is egy rosszul csomagolt élvezeti cikk-reklám, már bocs.
VerenaArneval ·
Csak irigykedsz! Minden vágyad egy olyan nő, aki faszon csókol búcsúzásként, tudom jól :smile:


A történetről meg annyit, hogy ez megint a "kizöldülök tőle" szűz kategóriás történet. Azonnal lovagoljunk, nagyon király az úgy elsőre! Édes istenem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: