Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zoé pénteki élménye

Péntek este gyanánt a kedvenc kocsmánkban lazultunk a haverokkal. Sokan kérdezik, hogy miért lógok ennyit a fiúkkal és a válaszom pofon egyszerű: sokkal jobban kijövök velük, könnyebb, mint a hisztis lányokkal. Épp a szokásos boxunkban üldögéltünk és hülyéskedtünk, amikor kinyílt a kocsmaajtó és megpillantottam Őt. Rövid, felzselézett szőke haj, vakító kék szemek és lezser, mondhatni már fiús öltözék. Tekintetünk találkozott és megajándékozott egy félmosollyal. Egy tőlünk nem olyan messze lévő boxba ült be egy sráccal. Megfordult a fejembe,hogy mi van, ha az a pasija, de próbáltam pozitív maradni. Az szakításom óta nem voltam lánnyal és már nagyon vágytam olyan jellegű közelségre. Óvatosan felém nézett a lány és beharapta az alsó ajkát. Nem bírtam reagálni rá, mivel Peti meglökött, hogy válaszoljak már. Minimum 5x kérdezte meg ezt a kérdést előtte, de az elmém teljesen kizárta, csak Rá tudtam gondolni. Válaszoltam neki, majd a tekintetem újra megtalálta a csajszit. Jobban szemügyre véve 22 év körüli lehet és idegességében folyton a hajába túr, ami irtó szexi. Kinézetre kétségkívül leszbikusnak mondanám. Még a nyakláncát is kiszúrtam, ami a női nem szimbólumát ábrázolja. Még egy ok, hogy leszbikus. Én kinézetre inkább csajos leszbi vagyok: magas, vékony testalkat, kerek idomok (bár a mellem sajnos nem nőtt akkorára, mint szerettem volna), barna őzike szemek és hosszú egyenes barna haj. A stílusomat a csajos és a bohém keverékének mondanám. Ma egy lenge kis virágos szoknyát viseltem egy fekete toppal és egy fekete bakanccsal. Szerencsére már az éjszakák is kezdenek egyre melegebbek lenni, ezért nem féltem, hogy fázni fogok. A szettem megkoronázása egyértelműen a bordó rúzs volt, amitől vastagabbnak tűntek az ajkaim. A srácok megkértek, hogy hozzak még egy kört, így odasétáltam a pulthoz és kikértem az italokat. Hirtelen mellém lépett a lány, amin nagyon meglepődtem. Közelről még vibrálóbbak voltak a kék szemei.
-Szia! -ajándékozott meg ismét egy félmosollyal. -Dominika vagyok.
-Öhmm. Szia! Én pedig Zoé. -válaszoltam remegő hangon.
-Ne haragudj, de nem tudtam levenni rólad a szemem, gyönyörű vagy! -ekkor egy teli szájas mosolyt kaptam, ami teljesen levett a lábamról. Összeszedtem magam és elhatároztam, hogy nem szúrom el ezt a lehetőséget.
-Köszönöm, aranyos vagy, hogy ezt mondod. Be kell vallanom, hogy nekem is nehéz volt nem folyamatosan téged bámulni, vonzottad a tekintetem!
-Ezt örömmel hallom. Meghívhatlak esetleg valamire? -kérdezte magabiztosan.
-Igen, jól esne most egy sör. -mosolyogtam rá.
Míg Ő kért két sört, addig én odavittem az italokat a srácoknak, ami már percek óta ott állt a pulton. Mire visszaértem, Dominika már fel is bontotta a két sört és az egyiket a kezembe nyomta.
-Egészségedre! -koccintottunk.
Egy órányi beszélgetés után megkérdezte, hogy volna-e kedvem felmenni hozzá. Természetesen igennel válaszoltam, mert nagyon vonzódom hozzá, így elindultunk a lakása felé. Mikor megérkeztünk esélyem sem volt szemügyre venni a lakást, egyből nekem esett. Nagyon hirtelen ért a csókja, de egyáltalán nem bántam.
-Sajnálom, de már nem bírok magammal. Elmondhatatlanul kívánlak! -zihálta. Vadul smároltunk, mire elértünk a hálószobába és kezdetét vehette az igazi játszma. Hónapok óta nem szexeltem, így eléggé kiéhezett voltam. Ledöntöttem az ágyra és elkezdtem csókolgatni a nyakát, amire halk nyögésekkel válaszolt. Levettem a pólómat és a szoknyámból is kibújtam, hogy megkönnyítsem a dolgokat. Egy szál csipke melltartóba és tangába álltam, majd megszabadítottam Őt is a pólójától, aztán a melltartójától is. Hetyke, de formás cicik tárultak elém, amikre egyből lecsaptam. Először csak csókolgattam, majd elkezdtem a nyelvemmel is izgatni, szívogatni a bimbót. Egyre hangosabban nyögött, így tovább folytattam felfedezőutamat és lehúztam róla a farmert is. Fekete francia bugyit viselt, ami rögtön ezután le is került róla. Gondoltam játszadozok vele egy kicsit, így érzékien elkezdtem csókolgatni a bal combja belső felét, aztán a másikat is. Húztam a dolgot, direkt kínoztam. Már-már könyörgött, hogy térjek át a puncijára. Megadtam neki ezt a boldogságot és először lassan, éppen hogy csak belenyaltam. Gyönyörű puncija volt és nagyon izgató. Éreztem, hogy már én is nagyon nedvesedem, de előbb Őt akartam eljuttatni a csúcsra. Bekaptam a csiklóját és elkezdtem szívogatni, amit egy hangos szisszenéssel nyugtázott. Szívogattam, nyalogattam a csiklóját, a nyelvem fel-alá járt abban a gyönyörű punciban. Mikor már eléggé benedvesedett, benyálaztam két ujjamat és hirtelen feldugtam neki, miközben még mindig nyaltam.
-Ahhhhhhhhhhhh. -nyögte hangosan. -Basszus milyen jó vagy bébi.
Gyorsítottam a tempón és egyre nagyobb sebességgel ujjaztam őt, miközben nyaltam. Erős zihálásba kezdett, tudtam már nincs sok hátra. Megfogta a fejemet és erősebben nyomta a puncijához. Pár másodperc múlva óriási sikítással tört ki belőle az orgazmus. Minden cseppet kinyaltam belőle, majd hirtelen felkapott és lefektetett az ágyra.
-Készülj fel életed legnagyobb orgazmusára te istennő! Mindent visszaadok, amit velem műveltél. -nevetett fel, mire én is elmosolyodtam. Már nagyon nedves voltam, amit Ő is észrevett.
-Hajajj. Itt túlcsordult valami, nem gondolja hölgyem? Ne féljen, én megoldom a problémát. Maga csak feküdjön és pihenjen.
Szép lassan elkezdte lehúzni rólam a tangát és elé tárult a szűk kis puncim. Visszaadta a kínzást, mivel magára hagyta a nemi szervem és a mellem felé indult el. Kikapcsolta a melltartómat és elhajította. Kezébe fogta a formás cickóimat és elkezdte őket gyengéden gyúrni. Kirázott a hideg az érzéstől. Egyik kezét felváltotta a nyelve, amivel hevesen játszadozott a bimbómmal, míg a másik mellemet a kezével kényeztette. Szopogatta a mellbimbóm, majd könnyed csókokkal hintette. Nyelvét ismét a keze váltotta fel, ajkaival pedig megtalálta a nyakam. Kéjesen csókolgatta, amitől halk nyögések szakadtak fel bennem. Nyalogatta és szívogatta, aminek az eredménye valószínűleg egy lila folt lesz, ahol kiszívta, de büszke leszek rá. Miután végzett a nyakammal, testem minden porcikáját csókokkal hintette, míg végül rá nem tért a puncimra. Először lassan, majd egyre gyorsabban kezdte el nyalni. Mivel már nedvekben úsztam, ezért szép lassan fel dugta a középső ujját. Testem minden porcikája éljenezett erre. Egyre gyorsabban ujjazott, majd mikor már eléggé kitágultam, feldugta még egy ujját. Ekkor váltott a tempón és egészen kihúzta az ujjait, majd lassan tövig nyomta azokat. Ez így folytatódott, miközben a nyelvével még mindig a csiklómat kényeztette. Elmondhatatlanul csodás érzés volt, azt kívántam, hogy bárcsak örökké tarthatna ez a pillanat. De ekkor elkezdtem érezni, hogy közel a csúcs, amit folytonos zihálással jeleztem Dominikának. Ő vette az adást és az eddigi komótos tempóról őrült sebességre kapcsolt. Akkora sebességgel járkáltak bennem az ujjai, hogy azt hittem ez lehetetlen. Egyre nehezebben vettem a levegőt, majd ívbe feszült a testem, és életem legnagyobb orgazmusát éltem át. Percekig pihegtem az ágyon, mialatt Dominika felnyalta az összes nedvem, majd odafeküdt mellém és megcsókolt.
-Köszönöm ezt a csodálatos élményt! -vigyorgott vidáman.
-Én köszönöm. Életem legdurvább orgazmusát éltem át neked hála. -mosolyogtam rá.
Összeölelkezve, meztelenül, kielégülve és rettentő boldogan aludtunk el.

Ha tetszett, akkor írjátok meg kommentbe és folytatom a történetet! :)
Ha elolvastad, kérlek írd meg a véleményedet róla, nagyon sokat számítana nekem. Köszönöm! :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
favorite2 ·
Péntek este gyanánt----gyanánt---szörnyű szavakat használsz.Még biztosan fejlődsz, és lehetsz közepes firkász itt.

zsiványvezér ·
Szerintem folytatni kéne a sztorit.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: