Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Záróra

Záróra

-------------------------------------

Írta: MC
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május

*************************************

20 éves, barna hajú lány vagyok. Olyan a testem, amire igazán büszke lehetek, ráadásul szeretem a szexet, szeretek irányítani. Még sosem hagytam ki egy jó kis dugás vagy egy kis szopás lehetőségét. Ezen az éjszakán minden megtörtént velem, amiről egy lány csak álmodhat.

Enyém volt az esti műszak a helyi konditeremben. Már zárni készültem, amikor észrevettem öt srácot, akik még mindig edzettek. Az ablaknál álltam, onnan néztem, ahogy az egyik a súlyokat emelgette. Jól végigmérhettem a nadrágját, ott feszült alatta egy gyönyörű farok. Lehetett úgy tizenöt centi, és azon tűnődtem, milyen érzés lehet magamba fogadni. Az eddigi szeretőimnek elég kicsi volt a szerszáma.

Végimértem a többi srácot is. Mindannyian jó nagy mérettel rendelkeztek. Már attól is kezdtem benedvesedni, hogy csak néztem őket; muszáj volt tennem valamit. Néztem őket vagy tizenöt percig, és finoman simogattam a csiklómat a ruhán át. Hirtelen az egyik srác észrevette, hogy őket nézem; elmosolyodott, és odajött hozzám.
- Gyere, ne ácsorogj itt - mondta. Én meg sem tudtam szólalni. Kézenfogott, és maga után húzott. - Hogy hívnak? - kérdezte.
- Jane - feleltem.
- Nos, Jane, a nevem Martin. Ők pedig Paul, Steve, Dave és Mike - mutatott végig a fiúkon, akik mind elhallgattak, és vidáman felém intettek. - Ez a kislány minket kukkolt, úgyhogy idehívtam hozzánk - mosolygott Martin. - Szerintem örömmel csatlakozna a mi kis esti mulatságunkhoz.

Kissé értetlenül néztem a srácra, de aztán leesett. Meg akarnak dugni. Király!

Leültem Paul elé a súlyzópadra, és előrehajoltam. Megragadtam a farkát, ami máris növekedni kezdett. Alig vártam, hogy magamban érezhessem. Steve és Mike a két oldalamra álltak, és lehúzták rólam a pólómat. A melleim kezdtek megkeményedni. Martin mögémült, és az ágyékomra tette a kezét. Biztos érezte a nadrágon át a forróságot és a nedvességet.
- Csináltad már egyszerre öt sráccal? - kérdezte Paul.
- Még nem - feleltem, és tovább simogattam szép hosszú farkát a nadrágjában.

Ekkor már Steve és Mike egyaránt a kezében szorongatta lenyűgöző méretű, hatalmas makkú farkát. Elengedtem Paul-t, és megfogtam a srácok szerszámát. Szélesen elmosolyodtam, és a számba vettem Steve-ét. Éreztem a farka végén a finom, tiszta izzadságcsöppeket. Mike rudacskája is kéznél volt, úgyhogy gyorsan válthattam. Ez a két fasz volt a legfinomabb dolog, amit valaha ízlelhettem, és ráadásul volt még a teremben három másik. Még nem láttam Dave-ét, de tudtam, hogy ott áll Martin mögött. Martin pedig már egyenesen a hátsómon húzta végig nagyméretű szerszámát. Egyszerre szívtam be Steve-et és Mike-ot, és azt is észrevettem, hogy mostmár Paul is levetkőzött, és ott ült velem szemben, kezében húszcentis farkával. Tudtam, hogy ha előrehajolnék és a számbavenném, Martin rögtön belémnyomulna. Nem is gondolkodtam rajta, hogy vajon elég nedves vagyok-e már, egyszerűen muszáj volt ezeket a gyönyörű farkakat magamban éreznem.

Végül elengedtem Mike farkát és előredőltem, hogy Paul hatalmas dákóját szophassam. Jó mélyen a szájamba engedtem, és erre a fenekem a levegőbe emelkedett. Reméltem, hogy nemsoká belémcsúszik egy pénisz, és nem is kellett sokáig várnom. Egy jó kemény fasz nyomult a puncimba. Hátranyúltam, és segítettem, hogy belémcsússzon. Éreztem, hogy ez egy szép nagy példány, és teljesen szétfeszíti a cunimat. Tovább szorongattam a tövét, ő meg határozott mozdulatokkal pumpálni kezdett.

Kezdtem szédülni. Egy hatalmas fasz mozgott a puncimban, egy másik a szájamban, három másik pedig még rám várt. Éreztem, hogy Martin keményebben kefél, pedig pár centi még mindig kint volt neki. Fogalmam sem volt, hogy fogja az egészet belémgyömöszölni, de nagyon kívántam.
Paul alámcsúszott, kemény farka szinte felemelt. Martin egy hangos cuppanással kicsúszott belőlem. Előrecsúsztam és Paul fölé helyezkedtem. A farka felágaskodott, mintha ő is belém akarna csusszanni. Megfogtam, és lassan beléültem. Leírhatatlanul csodálatos érzés volt, teljesen felnyársalt. Fel-le csúszkáltam a farkán, éreztem, hogy nedveim egyre jobban csúszóssá varázsolják. Aztán éreztem, hogy itt a kemény menet ideje. Teljesen leereszkedtem, a makk a puncim végéig hatolt. Előrecsúsztattam a csípőmet, úgy táncoltattam magamban a kígyóját. Elég fura érzés volt, azt vártam, hogy ki fog dudorodni a hasamon is, mert tényleg mélyen bennem volt.
Hirtelen azt éreztem, hogy Martin előredönt. Mivel Paul még mindig bennem volt, ez csak egy dolgot jelenthetett. Az anált. Igen, szeretem, az anális szexet, de tízcentis fasznál nagyobb még nem volt a fenekemben.

Martin finoman a gömbjeim közé nyomta a farkát. Mivel közben Paul-lal basztunk, mozognom kellett, úgyhogy Martin dákója is jezdett belémcsúszni. Aztán Martin egyetlen mozdulattal felnyársalt. Éreztem, hogy már jól bekente előtte valamivel a szerszámát, mert nagyon könnyedén hatolt belém.
Csodás érzés volt! Egy fasz a puncimban, egy másik a seggemben. Steve és Mike mostmár teljesen a számra koncentrált, felváltva szopattak, éreztem az illatukat is.

Mike egy idő után zihálni kezdett, és az arcomra spriccelt. Valahogy sikerült rácuppannom a farkára, úgyhogy a nagy része a szájamba ment. Nagyon finom és jó illatú spermája volt, alig vártam, hogy a többiekét is megkóstolhassam. Mostmár Martin is keményebben kefélte a fenekem, és minden egyes lökésével tövig hatolt belém. Még senki sem élvezett belém, de most nagyon is természetesnek tűnt a dolog. A puncimat és a fenekemet szétfeszítette a két nagy fasz, és éreztem, hogy egyre keményebbek, egyre merevebbek. Paul egyre keményebben pumpálta a puncimat, és aztán egy hatalma lökéssel belémengedett egy nagy adag gecit. Vadul remegtem, ahogy teletöltött, nagyon-nagyon forró és csúszós volt. Ő meg csak tovább kefélt. Martin farka hirtelen nagyun megduzzadt, keményen a seggembe lökte, és teletöltött a forró spermájával. Ettől már én is elélveztem, az egész testem beleremegett. Az orgazmus vad hullámokban tört végig a testemen.

Martin gyorsan kivonult a fenekemből, de jó sok gecit hagyott maga után. Megkerült, és az arcomhoz tartotta a szerszámát, hogy megkóstolhassam a spermáját, én meg boldogan nyaltam le róla minden cseppet. Paul még mindig bennem mozgott, keményen kefélte a puncimat. Éreztem, hogy jó kemény, úgyhogy még egy spriccelésre számíthatok. Mike a fenekemhez lépett, és a spermával teli segglyukamhoz nyomta a farkát. Finoman belémnyomult, és ebben Martin spermája nagy segítséget nyújtott, jó csúszóssá tette az utat. Elkezdte keményen baszni a seggemet, nagyon jó érzés volt, ahogy a fasz és a sperma kitöltött.
Hirtelen azt éreztem, hogy valami a puncimba, Paul farka mellé próbál csúszni! Elég fura érzés volt. Hátranéztem: Dave valahogy bemászott a srácok közé, és hosszú, de viszonylag vékony farkát akarta a puncimba gyömöszölni. Még sosem gondoltam volna, hogy három fasz is belémfér. A pasi keményen benyomta. Az ajkamba haraptam, mert belémnyilallt a fájdalom, de ő finoman, Paul lökéseit felhasználva tágítgatta a nyílásomat.

Megint megragadtam, és szopni kezdtem Martin farkát. Még a pulzusát is éreztem a farkán keresztül. Paul, Dave és Mike most egyszerre kezdtek mozogni, a fenekem és a puncim minden idegszála bizsergett, teljesen kitöltöttek. De nagyon jó érzés volt. Dave keményen előrenyomult, éreztem, ahogy belémélvez, akárcsak az előbb Paul. Nemsokára Mike is követte, megint telelett a seggem forró, ragadós spermával. Mindhárman kihúzzák belőlem a dákójukat, a fenekem, de főleg a puncim csak úgy tátogott utánuk. Mindenhonnan sperma csorgott, de nem érdekelt. Csodálatos volt ez az egész.

Nagy nehezen a padlóra másztam. A testem még mindig az orgazmus utóhatásaitól remegett. A srácok körémálltak, én meg egyenként nyalogattam tisztára őket. Ekkor jöttem rá, hogy Steve még egyáltalán nem volt bennem, úgyhogy az ő farkára kiemelt figyelmet fordítottam: mélyen a szájamba engedtem, és addig szoptam, míg el nem élvezett. Lenyeltem, egy cseppet sem hagytam kárbaveszni.

Ledtőltem a padlóra, és felnéztem a srácokra, akik boldogan mosolyogtak:
- A terem tíz perc múlva zár!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Megint egy nagyon elsietett történet.
Nem tetszett.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: