Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Z és Cilike

Z és Cilike

Első rész

Ízig – vérig NŐ lennék Én : Cilike. Szőke, buja boszorkány. Z pedig, az Én végzetem, szerelmem, vérforraló tigrisem.

….kék bársony az ég, benne ezer apró gyémánt ragyog, édes, balzsamos a nyári éjjel. Befordulok a jól ismert utcába, a kocsim motorja még duruzsol, de már hívom ŐT, egy csörrenés jelzi, hogy megérkeztem. Szokásos kis rituálé ez, melyet mindig eljátszunk mi ketten. Magas alakja feltűnik a ház kapujában, a szám mosolyra húzódik. Lassan közelít, tudja, hogy szöszmötölök a dolgaimmal. Aztán egy gombnyomás, a kocsi bezárva. Már ott áll előttem, és érzem a tüzet magamban. Humorizálunk, mint mindig, egy - két laza mondat, közben besétálunk a házba, ami a kis szigetünk, ahol csak mi vagyunk egymásnak.

Borzasztóan kívánom már, de nem rontok rá, hagyom magamban még jobban forrósodni a vért. Évődünk egymással.
Aztán elém áll szorosan, érzem az illatát, felnézek rá, két kék szempár merül el egymásban. Hevesen átölel, szinte szorít, heves csókcsatába kezdünk, felbuzog bennem a vágy, most már hagyom, had ömöljön végig a testemen. Zihálunk, és szinte marjuk egymást. Felszisszenek, ahogy az ajkamba harap. Kezei nem tétlenek, két tenyere a mellemet markolja, felnyögök az élvezettől, mellbimbóim fájdalmasan érzékenyek. Sóhajtozom, míg ő a nyakamba csókol, és finoman végignyalja a lüktető artériám felett a bőrt.

Közben én a nyakát masszírozom ütemesen, és a csípőm hevesen az övének tolom, érezni akarván a jól ismert dudort a nadrágjában. Majd elszakad a melleimtől, és a szoknyám alá nyúl.
- Ohhh igen, erre vártam! – súgom bódultan. Egyik karjával szorosan tart, másik keze az izzó ölemre simul, tudja, mi kell nekem ebben a pillanatban. Félrerántja a tangám, és a nedves hüvelyembe nyomja két ujját, lábaim remegnek és eltolom Őt magamtól, hogy lássam, ahogy hevesen ujjazza a nedveimtől síkos puncimat.
- Mennyire forró vagy! – zihálja. Az ágyra dőlünk, egymást el nem engedve, szánk újra csókban egyesül. A ruhadarabjaink feleslegessé válnak, és szépen sorjában elhagyják testünket, olyan jó Z bőrét érezni az enyémen.

Lágyan simogatja végig a testem, érzem, ahogy férfiassága a combom oldalához feszül, abszolút felpörget, hogy ennyire kíván. Mellettem fekszik, és a szemembe néz, keze a puncimat simogatja. Egyre mélyebbre süppedek a kéjben, apró finom mozdulatokkal köröz a csiklómon, ettől az eszemet vesztem, testem ívben megfeszül, hangosan nyögdécselek.
- Nyúlj belém Te Édes!- kérlelem elcsukló hangon, Z belémtolja ismét az ujjait, és masszírozza belülről a hüvelyem falát. Közben én, ujjaimmal izgatom tovább a csiklómat, tudom, hogy ez a látvány, neki mekkora izgalmat okoz.
- Csináld csak, ez az ! – suttogja a fülembe. Nem bírom sokáig, eljutok oda, ahonnan már nincs visszaút, tornádóként söpör végig rajtam az orgazmus, hüvelyem ritmikusan rászorul a bennem lévő ujjaira, apró kiáltások közben élvezek hosszan. Transzba esek egészen. Közben Ő nézi gyönyörtől eltorzult arcomat. Lassan, mintha mély kábulatból ébrednék, magamhoz térek, de a vágy nem hagy alább bennem. Akarom őt, mint még soha. Végigsimítva a mellkasán lenyúlok, és ráfonom ujjaim a férfiasságára. Felsóhajt, szemeit lecsukja, tudom, érzem, mennyire kíván. Lassan, simogatni kezdem le és fel a lüktető péniszét, majd gyorsítok a tempón. Sóhajai egyre szaporodnak keze, hajamba markol és letolja a fejem a farkához.

Érzékien körbenyalogatom a makk peremét, majd a pénisz csúcsát izgatom a nyelvem hegyével. Begerjedek az ízétől, és hevesen szopni kezdem. Hagyom hogy a merev farok lecsússzon a torkomig. Z combjain az izmok megfeszülnek, szeme elhomályosul. Felhúz magához, és szájon csókol, majd finoman rámfordul.
Benned akarok lenni! – széttárja lábaim, és a merev farkát a szeméremajkaim közé illeszti ,mindketten nézzük ezt a csodálatosan izgató látványt. Lassan elmerül bennem, egyszerre nyögünk fel megelégedetten. Első lágy lökéseit felváltja a gyors tempó, egyre vadabbul tolja ki és be a péniszét a puncimban. Obszcén szavak hagyják el ajkainkat. Rám borul és a nyakamban érzem forró lihegését, megemeli a popsimat, és úgy pumpál tovább. Már nem ura a testének, az ősi ösztön munkál benne és hajtja előre az orgazmus felé. Lüktet bennem egyre hevesebben, majd nagyokat nyögve belémélvez. Érzem, amikor a forró sperma elönt belülről. Reszketve erőtlenül fekszik rajtam, simogatom a hátát, a tarkóját.
- Édes, Z annyira jó Veled! – suttogom a fülébe, és előre beindulva gondolok arra, hogy ez még csak az első aktus volt ezen az éjjel, tudom, hogy még órákig élvezni fogom az Én Tigrisemet.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: