Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Whritter

A csalódás!
Mikor megismerkedtem vele, azt hittem, hogy ő a legjobb a világon, beleszerettem életem első és egyben utolsó pasijába, Adam-be.
A nevem Austin Smith, 16 éves koromban, még nem gondolkoztam az öngyilkosságon, de úgy érzem, nincs más választásom. Meg kell tennem. És miközben ezek a gondolatok cikáztak a fejemben, egy erős kiáltás zavarta meg, már tébolyult agyam működését. Valaki a nevemet kiáltotta, de úgy is tudtam, hogy ki az.
- Austin ne! – kiáltotta Adam
- Menj innen! – ordítottam neki teli torokból – Akkor jó voltam, amikor megdugtál a mosdóban, de utána meg spuriztál vissza Jessica-hoz, te biszexuális állat! UTÁLLAK ADAM, UTÁLLAK! Kihasználtál!
- De Austin engedd, hogy… Neeeee…!
Nem érdekelt, hogy mit mond, mivel nem voltam kíváncsi a hazugságaira. Miközben zuhantam, lepergett előttem az egész életem. A talaj egyre közeledett és közeledett. Mikor földet értem, már semmit sem éreztem, semmit sem hallottam, és legfőképpen semmi sem érdekelt.

8 órával korábban…

Reggel 6:00-kor keltem. Belőttem a séróm, megettem a reggeli virslit, utána átnéztem mindenem ott van-e, majd elindultam a buszra.
7:05-re be is értem, beléptem az öltözőbe, és bekapcsolódtam az osztály ordibálásába. 7:15-kor az oszi szólt, hogy felmehetünk, mire az egész osztály egy emberként indult el. 7:30, becsengetnek. Első óra magyar, nekikezdtünk Radnótinak, utána matek, csak gyakoroltunk, fizika úgy telt, mint a matek, kémián végre elkezdtük a reakciókat, szlovák annyira unalmas volt, hogy inkább a légycsatát nézte az egész osztályt, mintsem a tanár unalmas magyarázatát figyelte volna. Tornán röplabdáztunk.
Órák után szembe találtam magam szerelmemmel, akit csak Adam-nek szólítanak. Elkezdtünk smárolni, ott, a folyosón. Két fiú. Hihetetlen jól tud csókolni, elkezdi masszírozni a nyelved, és amikor már kezdenél belejönni, akkora abbahagyja.
- Szia! – köszöntem neki, egyébként egy hónapja járunk.
- Hy!
- Mizu? – kérdeztem egyszerűen.
- Semmi érdekes. Veled?
- Semmi.
- Nem mennénk be a wc-be, kedvem lenne csinálni valamit. – mondta, mivel már számára is kezdett kínossá válni a csend.
- ÖÖÖ.. Ok, miért ne?
Tudtam mire gondol, így hát követtem egészen a WC-ig. Mikor bementünk, egyikünk sem bírta tovább. Elkezdtünk csókolózni, keményen, forrón. Minden percét élveztem, és szerintem ő is. Elkezdtünk vetkőzni. Bekaptam a bimbóit, csak szívtam, mint kisgyerek az anyja mellét. Újra a száját kényeztettem. A csávó már teljesen kész volt. Tudtam mit akar. Elkezdtem érzékien és lassan lefelé vinni a fejem. Közben nem felejtettem el, izgatni sem. Kigomboltam a farmerját, letoltam, először elkezdtem merev péniszét simogatni, utána boxerján keresztül nyalogatni. Ő többet akart, amit én nem vettem észre, csak azután, miután beletépett a hajamba, letolta boxerját, és számba tette a forró rudat. Erős csípőmozdulatokkal újra és újra a számba nyomta péniszét. A szemem könnyezett a fájdalomtól, de perverz módon élveztem, mikor ilyen erőszakos, mikor nem tud parancsolni az élvezeteinek, és hagyja azt, hogy a farka vezényelje.
- Keféljünk! – mondtam, és remélem határozottabban, mint amikor a Nemzet dal szavaltam az iskola előtt.
Se szó, se beszéd félre lökött, letépte rólam a nadrágot és az alsót, én közben levettem a felsőm és a cipőm.
- Felhúznád a kotont? – kérdezte
- Persze – mondtam, mivel ebben már rutinom van, ő ugyanis azt szereti, ha én teszem fel neki.
Mikor felkerült az óvszer, lassú és finom mozdulatokkal belém hatolt, élveztem, mint kutya a játékot. Ezután egyre erősebb és erősebb lökéseket adott. Megjelent az ablakon a pára, a WC-ben szex szag volt. Már mindketten a csúcson voltunk, amikor kivette belőlem a péniszét, lehúzta az óvszert, és ráverte az arcomra, utána pár rántás után én is elmentem.
Lemostam az arcomról az ondót, és elkezdtünk felöltözni. Ő előbb kész volt, mint én. Mikor befejeztem az öltözködést, kiléptem az ajtón, és láss csodát ott smárolt a „volt csajával” Jessicával. Ez jobban meglepett, mint egy Buds Spencer filmben a pofon.
Odamentem Adam-hez, és egy akkora pofont lekevertem neki, hogy csak nézegetett. Utána futásnak eredtem és meg sem álltam hazáig. Otthon írtam egy sms-t neki idézem „összetörted a szívem, így nem élet az élet, inkább véget vetek neki”. Az sms után pár perccel megérkezett, de már késő volt.
Hozzászólások
Sinara ·
A fogalmazásod egész tetszetős. Ez mindenképp megér egy hatalmas pirospontot az elmúlt napok-hetek felhozataláhan. Szépen megkomponált mondatok, változatos szókincs, bár a helyesírásod hagy kívánnivalót maga után.
A cselekmény viszont... elmegy, de iszonyat sablonos. Nem vagyok a jól felépített in medias res-kezdés ellensége, sőt, gyakrabban lehet jó, mint nem, de ez a "történik valami megrázó esemény, pl. valaki meghal, aztán megnézzük, mi vezetett ide" milliószor lerágott csont már. Minden harmdik sikerkönyv és hollywoodi film így kezdődik. Az angol nevekkel operáló "megdugtál, de biszexuális állat, aztán visszamentél a csajokhoz" meg ezen az oldalon elcsépelt.
Próbálj meg valami eredetibbet kitalálni, mert a fogalmazási készséged megvan hozzá!
Most nem szavazok.

muhahaha ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: