Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vonzalom

Szombat és buli... Olyan régen nem voltam szórakozni, hogy idejét sem tudom. Vágytam rá nagyon. Diszkóba mentem a barátaimmal, olyan Retro buli a Balaton parton. A zene jó volt, a hangulatom változó, aszerint , hogy A., a barátom mennyire nyomult a más nőjére. Nagyon fájt, mikor láttam összebújva és éreztem rajta a vágyat, a vadász ösztönt... mint a hím állat, amikor már csak hágni vágy. I., a barátnőm átölelt, vigasztalt, s magával húzott táncolni. Ami normális körülmények között nem fura, ha bulizom. Sőt! Hajlamos vagyok a lányokkal táncolni, hozzájuk bújni, jó szorosan átölelve a lábuk közé csúsztatni a combom, és kicsit hozzá dörzsölődni a combjukhoz. Észrevettem, hogy mennyire élvezi, nekem sem volt kedvem ellen, csak kicsit el voltam keseredve a fiúm miatt. Hajnalban hazaindultunk kocsival. Elől a két fiú, hátul a "lányok". Sugdolóztunk. A. hátraszólt, mit csináltok lányok? Egymásba bújtatok? Erre úgy tettem, mintha tényleg azt tenném kissé bódultan a piától, de kissé pipán a viselkedésétől. Oda hajoltam I. arcához, mintha meg akarnám csókolni, odahúzott magához, s szájon csókolt! Meglepődtem, de visszacsókoltam. Azután nem volt megállás.

Csak csókoltam, simogattam, ahogy ő is engem. Törékeny alkata, pici szája teljesen megőrjített. Éreztem, hogy mennyire vágyik a simogatásomra, kivettem a cicijét a melltartóból, és finoman a számba vettem a mellbimbóját, nyelvem hegyével megsimogattam, nyalogattam finoman. Felnyögött, ahogy beszívtam, szoptam. Lassan lenyúltam a nadrágja felé, félve, hogy visszautasít. De nem! Hagyta, hogy simogassam, belenyúljak a nadrágjába. Ő is kereste az én cicimet a szájával, és a puncim simogatta nadrágon keresztül. Aztán nem volt megállás! Egymásnak estünk, vetkőztünk, elé térdeltem ahogy, csak képes voltam a szűk kocsiban. Szét tudtam volna csókolni! De éreztem, ő is beindult. Nyögött, ahogy a punciját dörzsölni kezdtem, miután kihámoztam a nadrágból. Lehúztam a nadrágom, mert éreztem, egyre jobban a puncimban van az ujja.

Egyik lábam feltettem a vezető ülés támlájára. Hanyatt döntött és nyalt, imádni valóan nyalt. Szívta a csiklómat, az ajkaimat! Őrjítő volt! Teljesen beindultam. Már nem érdekeltek bennünket a fiúk elől. Először tágra nyílt szemmel néztek hátra, hogy mi folyik ott. A. azonnal részvett volna, ha hagyom. Ellökdöstem a kezét, főleg, amikor a barátnőm puncijába akart nyúlni... mert azért féltékeny voltam… I.-vel suttogva megbeszéltük, hogy lesz folytatás. Várom! Tudom, hogy újra akarom őt érezni, simogatni, csókolni. Vágyom rá, érzem, hogy ő is vágyik rám újra! Nem vagyok leszbikus, bi vagyok? ...ki vagyok?
Egy biztos legyen bármi, én akarom őt újra!
Hozzászólások
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: