Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vivien

Csendes tavaszi délutánnak indult ez a nap is akárcsak a többi. A levegő ugyan még hűvös volt, és a szél is fújdogált, de a nap első melegséget adó sugarai már érezhetőek voltak. A természet szépségét csak a város zaja nyomta el, de még ez sem tudta kizökkenteni gondolataiból az utcán sétáló lányt. Lassan ballagott előre, mintha minden lépés fájdalmas lett volna. Az arcán a bánat mutatkozott. Zsebébe nyúlt, és egy mobiltelefont vett elő. Egy számot keresett benne. Olyas valakit keresett, akiben megbízhatott. Csakhamar megtalálta a megfelelőt, H. Alexander. Felhívta a fiút, és mikor felvette arra kérte őt, hogy jöjjön le a kollégium elé, ott fog rá várni. A lány hangja színtelen, gondterhelt és izgatott volt. Mire a beszélgetésnek vége lett már a kapuban állt és ott várt a fiúra. A fiatalember pár perc múlva meg is jelent és mosolyogva közeledett a kisasszony felé.
- Szervusz Vivi.
- Szia - köszönt a lány, miközben próbálta viszonozni a mosolyt.
- Hogy vagy? Rég beszéltünk, mesélj, mi történt mostanság veled?
- Semmi különös... Csak... - a hangja hirtelen megcsuklott és a sírás szorította a torkát. – Csak... szeretnék kérni valamit.
- Értem, de mi a gond. Még mindig Péter miatt vagy szomorú?
- Tudom... - próbált válaszolni a lány, de a gondolatok viharában és az érzelmek miatt egyszerűen alig jöttek ki a szavak ajkain. - Tudom, hogy el kellene felejtenem már, de egyszerűen nem tudom. Ezért szeretnélek megkérni valamire. De szeretném, ha ez csak kettőnk között maradna, és senkinek nem beszélnél róla.
- Rendben van – mosolygott a fiatalember reménykedve, hogy kicsit jobb kedvre derítheti a hölgyet. - Miben segíthetek?
- Gondolom, tudod, hogy megint összevesztünk Péterrel – a fiú csak bólintott. – És gondolom azt is tudod, hogy miért - ismét csak bólintott. - Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy megcsalt. És ezért én is... Én is meg akarom csalni. És arra gondoltam, hogy... - a lány félt kimondani. Nem tudta mire számítson, de aztán erőt vett magán, és folytatta. - Arra gondoltam, hogy talán te lefeküdhetnél velem.
Alex arcára kiült a döbbenet. Nem akart hinni a fülének és értetlen ábrázatot vágott. Pár pillanat után azért kijött néhány szó belőle.
- Hogy mit?
- Azt akarom, hogy feküdj le velem, hogy dugj meg, kefélj velem... mit nem értesz ezen? - fakadt ki a lány kicsit ingerülten, de aztán gyorsan elhallgatott és elpirosodott. Szégyellte magát, amiért ezt kéri a barátjától.
- Jó, jó én ezt értem. De miért pont én?
- Mert csak benned bízom. Tudom, hogy te nem vagy olyan, aki kérkedne azzal, ha csak úgy lefeküdhet egy lánnyal, így nem kell félnem, hogy megtudják mások. És mert ez egy elégtétel is magamnak. Tudom, hogy tetszem neked és élveznéd, ha megkaphatnál. Ez pontosan elég, hogy elégtételt vegyek, és ne fájjon ennyire, hogy megcsalt az a … az a... - de nem bírta folytatni. Ha már csak a volt barátjára gondolt is a sírás környékezte meg.
- Rendben, tudod, hogy én nem vagyok ellene annak, ha egy fiú és egy lány akik barátok összejárnak, nincs belőle semmi szerintem. De bosszúból? Úgy lefeküdni a másikkal, hogy mást szeretsz? Nem tudom, szerintem ezt megbánnád.
- Hidd el, már régóta gondolkodom rajta. És nem is jöttem volna ide, ha megbánnám, és ha tudnám, hogy... hogy nem tennéd meg.
A lány arcán a megkönnyebbülés jelei mutatkoztak, ugyan még nem kapott választ, de már annak is örült, hogy nem kurvázták le, nem hajtották el, és ahogy várta, Alex hozta önmagát, és nem egyből megdugni akarja, mint más fiúk, hanem megpróbálja lebeszélni. Így még inkább akarta, és érezte, hogy jó embert választott a feladatra.
- Nos? Benne vagy? - kérdezte suttogó hangon Viven.

Alex csöndben volt és mélyen gondolkodott. Látszott rajta, hogy nehéz döntés előtt áll. Nem tudta eldönteni, hogy vajon megmerje e tenni. Vajon helyes, hogy kihasznál egy ilyen lehetőséget? Hisz a lány csak bosszúból akar vele lefeküdni. Ugyanakkor elégedettséggel töltötték el a lány szavai. Megbízik benne és ő a legalkalmasabb a feladatra. Aztán eszébe jutott, ha elküldi a lányt, talán kétségbeesésében egy vadidegennel fekszik össze, aki nem becsüli meg. Ráadásul ő is örökre megbánja, hogy elszalasztott egy talán soha vissza nem térő alkalmat. Végül is tényleg tetszett neki a lány és már többször is álmodozott róla. A lány vékony volt, körülbelül Alexxal egy magasságú, vállig érő barna haját legtöbbször hátrakötve hordta, bár most le volt eresztve így még vonzóbban nézett ki. Barna szemei mindig fényesen ragyogtak. Nem sminkelte magát, természetessége is már eleve ragyogóvá tette, persze azért néha egy kis rúzs még tökéletesebbé tette az összképet. A feneke formás volt, órákig el tudta nézni röplabda meccseken, már amelyiken ott volt. A melleit ugyan nem vizsgálgatta annyira tüzetesen, nem igen volt rá alkalma, próbált úriember lenni és tisztességes, persze amennyire csak az ösztönei engedték. Elvégre mégiscsak férfiból van. Így hát ha hölggyel beszélt, akkor a szemébe nézett és nem a melleit bámulta. Bár most kivételesen, míg a lány lehajtotta fejét oda-oda pislantott. A lány szépsége csak nem engedte neki, hogy kimondja a mindent eldöntő nemet, de lelkiismerete sem hagyta, hogy igent mondjon.

- Nos, úgy vélem hibát követsz el. De megtiszteltetés, hogy engem választottál. Megteszem, nem csak érted, én is szeretném és megragadom a lehetőséget, félre értés ne essék, nem tartom ettől jobb embernek magamat. Bármikor meggondolod magad, szólj, és abbahagyjuk. Bármikor meggondolhatod magad. Rendben?
- Rendben – bólintott a lány, és már egy apró megkönnyebbült mosoly is kiült az arcára. - Elmenjünk hozzánk?
- Hát, ha most rögtön akarod, akkor itt is maradhatunk. A szobatársaim hazamentek, úgyhogy itt is aludhatsz és nem fog senki sem zavarni minket.

Alex szobája a második emeleten volt. A függöny el volt húzva és a rajta átsütő nap fényének köszönhetően sötétkék árnyékban úszott a szoba. Vivien ment be előbb a szobába a fiú behajtotta maga után az ajtót és elfordította a kulcsot a zárban. Mikor megfordult a lány háttal állt neki, épp a székre tette le a kabátját. Oda lépett mögé és a derekánál átkarolta és a fülébe súgta:
– Csodálatos vagy.
Majd a kezével elvette válláról a haját és megcsókolta a nyakát. Végigcsókolgatta a fülénél, a vállát, majd mikor már félig megfordult Vivien megcsókolta. A nyelvük vad táncot járt s így álltak kis ideig. A lány levette a pulóverét és vele egyszerre a pólóját is, majd az övét kicsatolva a farmert is levetette magáról. Alex sem habozott és levette ő is ruháit, mindössze egy boxer maradt rajta. Vivi leült a székre, melynek háttámlájára imént a kabátot tette. Lehúzta a fiú boxerét és szembe nézett a félig már merev farkával. Megharapta kicsit az ajkait, már nagyon kívánta, hogy a szájában érezhesse és külön tetszett neki, hogy milyen rendezett a szőrzet. Így rövidre igazítva nagyobbnak látszott, mint amihez hozzászokott. Kicsit a kezével izgatta a hímvesszőt, amíg az elég merev nem lett. Majd teljesen hátra húzta a bőrt rajta és ajkaival körbevette a hegyét, ezután szép lassan a szájába csúsztatta. Nyelvével azonnal izgatni kezdte, körbe- körbe nyalta.

Amikor a szájába tolta kicsit szívta, majd várt, aztán kifelé menet is szívta kicsit. Alex teljes extázisban élvezte a lány játékát. Már napok óta nem verte ki de igyekezett minél tovább kiélvezni a percet. A lány kegyelmet nem ismerve, minden tudását és gyakorlatát bevetette, és élvezettel izgatta a fiú farkát. Néha csak a hegyét nyalogatta körbe-körbe a nyelve hegyével miközben a kezével föl-le mozogva simogatta a nedves farkát. Alex lába remegett a gyönyörtől és nem is bírta sokáig. Megkapaszkodott a lány vállában és megfeszítve minden izmát, lélegzetvisszafojtva élvezett el. Ahogy a lány szájába lövellte a spermát zihálva adta jelét az élvezetnek. Még pár pillanatig így állt a lány fölött, aki jó kislány lévén az utolsó cseppet is lenyalogatta, és hogy elnyújtsa az élvezetet, óvatosan simogatta ajkával Alex farkát. Ízlett Viviennek a fiú spermája, a szokásos ragacsosság ugyan nem változott mégsem volt annyira keserű, inkább enyhén sós és édeskés. Mielőtt lenyelte ízlelgette egy ideig, és sajnálkozva tapasztalta, hogy csak ennyit kapott, de örömmel dolgozott volna még egy adagért.

Ám a fiú megfogta a kezét, és az ágyhoz vezette. Levette a melltartóját, és lefeküdt az ágyra. Alex most először láthatta a lány csodás melleit. Nem voltak túl nagyok, olyan kézbe illőek, formásan gömbölyded alakúak. Élvezettel nézte őket, amíg a lány levette a bugyiját is. Úgy helyezkedett el az ágyon, hogy az egyik lábát feltette az ágyra kinyújtva, míg a másikat letette a földre, hátradőlt a párnákra és így teljesen kitárulkozva várt Alexra, hogy izgassa nedves punciját. Érezte, ahogy az adrenalin egyre jobban elönti, kicsit izgult, nem tudta mire számítson. A fiú elé térdelt és benyálazta ujjait amennyire csak tudta, majd simogatni kezdte Vivi punciját. A másik kezével a lány belső combját simogatta, és csókot adott a hasára, a szeméremdombjára és így haladt apránként a lány egyre érzékenyebb részei felé. Halk sóhajok jelezték a csókok által kiváltott élvezetet. Aztán kinyújtotta nyelvét, és a hegyével végignyalta a lány punciját. Majd két ujjával kicsit széthúzta a bejáratot és belenyalt óvatosan. Erre a reakció egy aprócska nyögés volt, melyet több követett egymás után. Vivien a mellét masszírozta, míg a másik kezével Alex hajába túrt, és az ágyékához tolta a fejét jelezve, hogy erősebben vagy gyorsabban kicsit, és eltolta a fejét, ha már nem volt kellemes. Így a fiú is tudta, mikor jó, és igyekezett a legnagyobb élvezetet nyújtani, ami csak tellett tőle.

Nem volt túl gyakorlott ennek ellenére a lány nagyon élvezte, aki teljesen belemerült az élvezetbe. Megszűnt a világ számára, elfelejtett mindent, ami volt, nem foglalkozott azzal, ami lesz, csak a pillanat számított. Az élvezet, hogy Alex vadul nyalja. A lány irányításának és Alex ügyességének köszönhetően a lány is az élvezés közelébe jutott. Egyre jobban zihált, néha felnyögött öntudatlanul, nem érdekelte, hogy ki hallja. Majd megfeszültek az izmai és a takaróba kapaszkodva elélvezett el ő is. A teste beleremegett, és a lélegzetét visszafojtotta, majd egy elnyújtott kéjes élvezettel teli sóhaj után a feszültséget elengedte, és az élvezet szétáradt a testében. Alexandernek nagyon tetszett a látvány. Ritkán van ilyen látványban része, és külön élvezte, hogy most ő a főszereplő.
Csakhamar magához tért Vivien is és felült az ágyra. Melléült a fiú is és megkérdezte.
Szeretnél folytatást?
- Mire gondolsz? - mosolyodott el a lány, Alex kemény farkára nézve.
- Akarsz szeretkezni?

Erre a lány odahajolt, és megcsókolta. A fiú hanyatt fektette Vivient és így csókolóztak tovább. Elég nedves volt, hogy bedughassa a farkát, úgyhogy nem is igen habozott. A lány egyik lábát felhúzta, a másikat kinyújtva hagyta. Amelyiket kinyújtotta, azt a lába közé vette, és így hatolt a lányba. Ennek a póznak köszönhetően és a lány nedvességének teljesen betolta farkát a lányba. Erre mindketten egyszerre sóhajtottak egyet.
Nem járatta még benne a farkát, hanem így csókolóztak egy ideig. Aztán lassan elkezdte izgatni a lányt. Élvezte Vivi, ahogy a fiú farkát érezte magában. Amikor befelé tolta a srác péniszét kicsit összeszorította a punciját, ezzel is növelve kettejük élvezetét. Amikor ereje engedte gyorsított a tempón, majd visszalassított. Ekkor még egy egy csókra is volt alkalom. Ám eszébe jutott egy dolog, amit rég ki szeretett volna próbálni. A lány fülébe súgta kívánságát, aki habozás nélkül rábólintott. - Csináljuk! – mondta mosolyogva. A nagypárnát a hasa alá tette Vivien és így feküdt le. Így a fenekét Alex felé tartotta, és kicsit pucsitott. A lábait összezárta, a fiú pedig térdelve lába közé vette a lány lábait. Így hátulról fért hozzá a lány puncijához. Ennek a póznak köszönhetően kicsit szűkebb volt a bejárat, de ezt mindketten élvezték ráadásul így Alexander gyorsabban is tudta dugni a lányt. Bár hamar kiderült, hogy így Vivinek kicsit kényelmetlen. Úgyhogy a lány is feltérdelt, és a falra támaszkodott, miközben a fiú ki-be járatta a farkát. Alex kezével a lány vállain kapaszkodott meg, és amennyire csak tudta a farkára húzta. Közben a csodás fenekét nézte, és élvezettel töltötte el a látvány. Ez és az érzés melyet a nedves és forró punci keltett a lüktető fakán teljesen áthatotta. Néha lassított, hogy ne élvezzen el olyan gyorsan, de érezte ez nemsoká be fog következni.

Ám Vivi mutatott még előtte neki egy pózt, amit szeretett volna még a befejezés előtt. A fiú a sarkaira ült kicsit terpeszben, hogy ne szorítsa össze a golyókat. A lány pedig így ült rá a farkára vele szemben, ő is térdelve. Így csókolózni tudtak miközben Vivien Alex farkán játszott. Partnere pedig a fenekét fogta és segített a lovaglásban. Néha a melleit csókolta, hisz azokhoz is hozzáfért, imádta a melleit az első perctől kezdve, a lány egész testén ez volt az a pont, amit soha nem tudna megunni. Vivi intenzív izgatásának csakhamar meglett az eredménye. A fiú érezte, hogy a lüktető farkától indulva egy visszatarthatatlan érzés keríti hatalmába, és hiába szerette volna még, ha egy kicsit tovább tart még, de a lány izgatásának nem tudott ellenállni, és miközben a nyakára lehelt teljesen betolta a farkát amennyire csak tudta, majd elélvezett. A lány erre ugyancsak elélvezett, felizgatta az érzés, ahogy a punciját kitölti a sperma.
Így ültek még néhány percig lihegve egymást karolva. Majd egymás mellé feküdve csókolóztak hosszú percekig, míg végül elaludtak.
Hasonló történetek
15351
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
18039
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hétköznapi nő ·
Nem jutott volna eszembe hozzászólni, és pontozni sem fogom, mert nekem nem igazán jött be. Azért molesztálom most mégis a klaviaturát, mert csodálom, hogy se Lynny, se Dreamer nem tette szóvá a fogalmazást. Szerintem nagyon zavaró a sok szóismétlés mellett az is, hogy a szórend és az alany-váltások sincsenek mindenhol rendben benne.
A gyengébb stilisztika nekem nem teszi vonzóvá az írást, sajnálom.

DREAMER ·
Ebben a szép napsütésben, világbéke hangulatom van, eszemben nincs belekötni semmibe sem...

:heart_eyes:
Hétköznapi nő ·
:grinning: Ok. Te nyertél. Éljen a világbéke! :grinning:

Szunyogbandi ·
A fogalmazas beli hianyossagok kiegyensulyozasara felhivnam figyelemeteket a sztory vegere, az orgazmust azert gyonyoruen leirta(d) :) Mi ezt mar reg probalgatjuk a baratnommel, o "tolem" megy el. Amug jo a sztory es nekem hiheto is, talakoztam mar "megdugatom magam bosszubol" tipusu esetekkel...
S irj valodi sztoryt is.. az az izgi :D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: