Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vivat Bacchus II. rész

- Nem lehetett semmi a kiscsaj – nevetett fel Dan vidáman.
Eva összeszűkült szemekkel nézett rá, de a szája sarkában bujkált egy apró mosoly.
Dan bárjában zajlott az élet. Mindenki bámulta a színpadon táncoló félmeztelen lányokat, vagy épp valamelyik hátsó szobában töltött el egy rövid pásztorórát valamelyikkel. Dan világéletében nagy playboy volt. Élt-halt a nőkért, na és persze a férfiakért is. Sosem titkolta, hogy két kapura játszik, de igazán nem is verte nagydobra. Azonban Eva előtt nem voltak titkai, ahogy a nőnek sem előtte.
Ők ketten elválaszthatatlan barátok voltak, mióta csak az eszüket tudták. Olyanok voltak egymásnak, mint egy jó haver, vagy egy igazi barátnő. Együtt csináltak mindent. Együtt jártak iskolába, együtt vitték véghez a legnagyobb balhékat és együtt jártak szórakozni. És végül oda jutottak, hogy a törzshelyük pár éve Eva tulajdonába került, aki felfuttatta a helyet és a Bacchus, ahogy a bárt elnevezte, akarva-akaratlanul, a környék melegeinek, leszbikusainak és biszexuálisainak kedvenc szórakozóhelye lett.
Ezt a tényt sosem mulasztotta el Dan orra alá dörgölni, de a férfi ilyenkor csak nevetett. Ő tökéletesen elégedett volt a saját helyével. Élvezte, hogy csinos, félmeztelen lányok rohangálnak körülötte és kevesebb gondot okozott neki egy-egy jóképűbb férfi vendég elcsábítása.

De most némiképp mégis hatalmába kerítette az irigység. Azonban ennek tárgya nem a Bacchus volt, hanem sokkal inkább Eva szemrevaló pultos lánya, Summer.
- Hiszen te beszéltél rá! – tiltakozott mímelt meglepetéssel Eva és Dan tudta, hogy igaza van.
Eva már egy hete áradozott a lányról. Tökéletes alakjáról, formás fenekéről, gömbölyű melleiről és elbűvölő mosolyáról. Nem mintha Evának lett volna szégyellnivalója. Bár öt évvel idősebb volt Summernél, mégis simán letagadhatta volna azt az időt. Csinos, fiatalos arca még mindig egy kora huszonévesre emlékeztetett, aminek vékony szemüvege csak némi intellektuális kisugárzást adott, de semmiképpen nem öregbítette. Hosszú, fekete haja pedig, amelyet kontyba fogva hordott, egyszerűen vonzotta a férfiak tekintetét. Na és persze a nőkét is.

Dannek egy idő után elege lett abból, hogy Eva csak áradozik arról a lányról, aki lassan már egy hete dolgozott nála, de nem lépett semmit. Nem ilyennek ismerte őt. Eva mindig is olyan volt, aki gondolkodás nélkül rávetette magát akárkire, legyen az férfi vagy nő. Flörtölt vele, körüludvarolta, aztán az ágyába csábította. És mindig gond nélkül bejött neki. Sosem görcsölt azon, hogy mi lesz, ha visszautasítják. Nem is gondolt rá, hogy egy nő undorodva tolná el őt magától, ha rájön, hogy mit is akar Eva. De nem is kellett ilyesmitől félnie. Valami volt benne, ami még a nők fantáziáját is megmozgatta. Ő volt az, aki bárkit képes volt elcsábítani, akit akart. Most viszont megijedt egy kis csitritől. Dan viszont addig szekírozta, míg Eva végül megtette azt a lépést, amire már egy hete várt és a saját irodájában csábította el a lányt.*
- Tudom, hogy én beszéltelek rá – tiltakozott Dan. – Lehet, hogy nem volt jó ötlet.
Elvette a söröskorsót, amit az egyik lány nyújtott felé és egy húzásra majdnem a felét kiitta. A széles bőrkanapé, amin üldögéltek, Dan bárjának egyik félreeső sarkában egy kis kupéban volt. Dan ezeket a helyeket olyan embereknek tartotta fenn, akik nem szívesen mutatkoztak a tömegben. Sosem kérdezte a vendégeitől, hogy kik ők. Egyszerűen kiszolgálta őket és kielégítette az igényeiket. Vagy ő, vagy valamelyik lánya. Letlégyen szó egy kellemes, sötét sarokról, ahonnan kényelmesen látnak mindent, de őket nem veszik észre, vagy némi kézimunkáról a petyhüdt kis fickóval a lábuk között.

Most azonban csak ketten üldögéltek abban a kupéban Evával. Hallgatták a zenét, figyelték a táncosokat a színpadon, akikről lassan lekerült az összes ruha, közben pedig beszélgettek.
Eva maga alá húzta az egyik lábát, és úgy ült le a kanapéra, annak háttámlájára könyökölve, fejét pedig a tenyerében nyugtatva bámulta a mellette ülő férfit.
Dan nagydarab ember volt. Amolyan mackós típus. Bár testtömegének java részét az izom adta, nem a háj. Eva felajánlotta már neki néhányszor, hogy szálljon be a Bacchus társtulajdonosaként. Ha másért nem, hát azért, hogy legyen a közelben egy erős férfi is, ha valami balul ütne ki. Dan viszont mindig elutasította az ajánlatot. Ő jól érezte így magát. Pontosabban most éppen nem annyira, de ennek is pusztán csak Summer volt az oka.
- Ugyan már! – tette a kezét Eva a férfi térdére. – Csak nem kenődsz el ilyesmi miatt? Biztos vagyok benne, hogy így is megkaphatod őt, ha nagyon akarod. Elvégre nem jegyeztem el őt.
Az utóbbit csak viccnek szánta, Dan azonban ismét húzott egyet a korsóján és elhúzta a száját.
- Azt nem – mondta, és letette a sörét az előttük álló kis asztalra. – Viszont azt mondod, hogy ő is kinézett magának téged már jó előre. És nem is tiltakozott, amikor közeledtél. Sőt! Élvezte is a kis pásztorórátokat.
- Na igen – mosolyodott el Eva. – Valóban nem volt semmi a kislány. Úgy nyalt, mint egy istennő. Nem tudom hol tanulhatta, de az biztos, hogy remekül csinálta. A nyelve forró volt és…
- Ne folytasd! – vágott közbe Dan.
- Mi az? – kérdezte Eva, először őszintén meglepődve, aztán az arcán széles vigyor terült szét. – Csak nem izgultál fel?
A kezét lassan feljebb tolta a férfi combján és a körmeit belemélyesztette a húsába a vékony farmeron keresztül.
- Ne! – szisszent fel Dan. – Ezt ne csináld!
- Miért? – kérdezte Eva pajkosan, és még feljebb tolta a kezét, egészen Dan ágyékáig. Érezte, hogy a férfi hímtagja már jócskán ágaskodik a nadrágban. – Ne mond, hogy nem kívánsz! Mindig élvezted velem a szexet és látom, hogy most is felizgultál.
Dan mosolyra húzta a száját, de az ajkai megremegtek.
- Igen. – próbálta eltolni a nő kezét, de Eva nem hagyta magát. – Igen, de nem ez a legalkalmasabb hely…
Eva nem engedte, hogy befejezze. Szó nélkül előre dőlt és a száját Danére tapasztotta. A férfi egy pillanatig meglepetten tiltakozott, aztán ő is átengedte magát a csóknak. Ajkaik heves táncot jártak egymáson. Eva nyelve végigzongorázta a férfi fogait, majd alaposan körbejárta a szájüregét.
- Nem. – tiltakozott a férfi. – Ne itt! … A vendégek előtt…
- Mióta érdekel téged ennyire, hogy a vendégek megláthatnak? – suttogta halkan Eva, miközben alig engedte el Dan száját. – Elvégre ez egy sztriptíz bár.
- Igen. De…
Dan nem tudta befejezni, mert Eva a szájára tette a mutatóujját.
- Csss! – csitította játékosan a nő. – Ne szólj egy szót se! Csak engedd át magad, nekem!
Azzal lecsúszott a kanapéról az asztal takarásába és a férfi lábai közé térdelt.
Dan hangosan zihált és zavaros tekintettel fürkészett körbe, amikor Eva kigombolta a nadrágját és elővette az alsójából a meredező férfiasságát.
A hímtag egyszerűen hatalmas volt. Mint egy jól megtermett kolbász, amely lüktetett és szinte perzselt a belőle kiáradó hő. Eva gyengéden végigsimított a méretes szerszámon. Körmeit végigfuttatta a felszínén, ujjai eljátszadoztak a férfi méretes golyóival.
- Lazíts! – mondta Dannek. – Add át magad!

Azzal a szájába vette a férfi hatalmas szerszámát és hevesen elkezdte szívni. Dan felnyögött és lehunyta a szemét. A bársonyos ajkak érintése teljesen felpezsdítette a vérét. Már nem érdekelte, hogy hol van. Elem erővel törtek fel belőle a régi éjszakák emlékei azokról az orgiába torkolló partikról. Akárhány lánnyal feküdt le, Eva volt az egyetlen, akinek a karjai közé visszavágyott. Akárhány fiú bránerét vette a szájába és akárhányszor döngette meg egy izmos farok, sosem hiányzott neki az izmos combok között más lány, csak Eva.
- Istenem! – sóhajtott fel és átadta magát a szenvedélynek.
Eva feltűrte a férfi atlétatrikóját és lassan végigcsókolta kockás hasfalát. Az erős izmok úgy dagadtak ki, mint az acélrudak és a férfi teste szinte lángolt a hévtől. Amikor már a vállánál tartott, Dan nem bírta tovább. Magához rántotta és a nyelvét mélyen a szájába dugta.
Eva érezte, hogy a tekintélyes méretű lüktető rúd nekifeszül a derekának és Dan húsos nyelve vad táncot jár a szájában.
- Úgy tűnik, a kisfickó hiányolja a régi érzést. – suttogta Dan fülébe és megmarkolta a férfi hímtagját.
- Akkor ne várakoztassuk sokáig! – szólt a férfi és ismét megcsókolta.
Eva inge engedelmesen nyílt szét Dan keze nyomán, amit azonnal követtek a mohó ajkak, melyek szinte itták magukba a puha bőr érintését, miközben a férfi orra megtelt a kellemes, virágillatú parfüm szagával.

Egy gyors rántással kiszabadította Eva melleit és belefúrta az arcát a puha dombok közébe. Eva felsóhajtott és lehunyta a szemét. Dan végigcsókolta feszes hasfalát és végigfektette a kanapén, hogy beférkőzhessen a lábai közé. Pillanatok alatt lehúzta a lány szoknyáját és átnedvesedett bugyiján keresztül kezdte nyalni a lüktető nyílást.
Mintha egy másik száj csókolta volna vissza. Dan lehúzta barátnője fehérneműjét is és a nyelvét mélyen a kitágult nyílásba tolta. Eva felnyögött. Benne is felrémlettek azok a régi éjszakák. Senki sem nyalta még ki úgy, mint Dan. Bár szeretett hencegni új hódításaival, de azt mindig is tudta, hogy senki nem nyal jobban Dannél. És sok férfi egybehangzó véleménye szerint nem is szop senki jobban. Egyszerűen varázslatos volt, amit a nyelvével művelt. A húsos hernyó úgy ficánkolt a nyílásában, mint egy hal. Egy forró és érzékien simogató hal. Alig telt pár pillanatba és egy elfojtott sikoly kíséretében rohant végig a testén az orgazmus.
Dan felmászott mellé és csodatevő ajkait ismét Eva szájára tapasztotta. A lány érezte bennük a saját ízét és ez felizgatta. Érezte, ahogy Dan meztelen teste nekifeszül az övének és izmos szerszáma végigsimogatja a belső combját.
- Még nem. – mondta és megragadta az izmos hímtagot. – Még nem.
Azzal ismét lejjebb csúszott és tövig a szájába vette az acélkeménységűre duzzadt falloszt. Nyelve úgy simogatta körbe az egyre jobban nedvedző hancúrlécet, hogy Dan már alig bírt magával.

Pár pillanat múlva magából kikelve fektette végig Evát a kanapén és mélyen belé tolta a hímvesszőjét. Eva felsikoltott, de hangját elnyomta a zene és a hihetetlenül távolinak tűnő színpad körül őrjöngő emberek hangja.
A hatalmas fallosz ki-be járt a nyílásában. Amikor már szinte teljesen kihúzta belőle, Dan egy gyors mozdulattal ismét visszalökte, mint egy hatalmas dárdát. Eva összeszorította az ajkait, hogy ne sikítson fel ismét. Megmarkolta Dan fenekét és lassan mozgatta a férfi ágyékát előre-hátra. Ki és be.
Végül Eva agyát ismét elöntötte a mámor és vaginája rászorult a méretes szerszámra. Dan is felnyögött és kihúzta hímtagját a lányból. A hasára fordította Evát, szétfeszítette a farpofáit és mélyen a fenekébe dugta az egyre jobban dagadó rudat, amely egy pillanat múlva kitörő vulkánként spriccelte belé a nedvet.
Mintha a ragacsos fehér anyaggal együtt az erő is kifolyt volna belőle, Dan lehanyatlott és Eva hátára rogyott.
- Isteni voltál – suttogta a fülébe,
- De nem annyira, mint te – mosolygott Eva.
- Istenien tudod kényeztetni a kis fickót. – incselkedett a férfi és Eva fenekéhez szorította a kissé már ernyedt hímtagját.
- Jobban szopok, mint te? – kérdezte a lány huncut mosollyal az arcán.
- Nem tudom – nevetett Dan. – Magamat még nem szoptam le.
Ezen Eva is elnevette magát.
Egy pillanattal később arra lett figyelmes, hogy valaki belép a kupéba és megtorpan mellettük. Dannel mindketten felemelték a fejüket és azt a lányt pillantották meg, aki nem sokkal korábban a sört hozta Dannek. A lány szinte teljesen meztelen volt. Testét csak egy vékony bugyi és egy törölköző fedte. Haja kissé kócos volt és résnyire nyitott szájjal lihegett. Látszott, hogy most jött a színpadról.

Eva érezte, hogy megmozdul benne valami a látványtól. A fiatal táncos lány igen vonzó jelenség volt és Eva, formás teste láttán szívesen ölelte volna magához és… Kérdőn Danre nézett és kacéran elmosolyodott. Érezte, hogy a férfi hímtagja ismét lüktetni kezd a derekának feszülve, de Dan megrázta a fejét. Látszott rajta, hogy ő is kívánja a lányt, de elfáradt az intenzív szeretkezésben.
- Talán majd máskor – mondta és visszamosolygott Evára.

* Vivat Bacchus I. rész
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dionsyia ·
Jaja, így van. :grinning:

lynny ·
Hol a következő rész?
Ugye nem arról van szó, hogy a kezdetek után nincs annyi vér a pucádban, hogy folytasd az írást? Mert az nagy csalódás lenne, főleg az előzetes kardoskodásod után...
Sajnálnám, ha puszta gyávaságból nem olvashatnék tőled újabb részt, csak azért, mert félsz a gáncsoskodóktól :o)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: