Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vissza jár!

- Gyere, üljünk le beszélgetni! - mondtam a páromnak, mikor már túl voltunk a vacsorán és a fürdésen.
- Rendben.
- Szóval, mit szólnál, ha kicsit felpezsdítenénk a szexuális életünket?
- Mire gondolsz?
- Hát egy kis változtatásra.
- Hát jó. Most ki szeretnéd mindjárt próbálni?
- Nem drágám, nem. Majd eljön az ideje.
- Hát jó - mondta párom, és lassan el is aludtunk. Én másnap ellenőriztem, hogy minden megvan-e ahhoz, hogy megtegyem, amit szeretnék, és láttam, hogy nagyjából igen, de ami nem, azt elmentem és megvettem.
Egy hét múlva jött haza a párom, rajtam egy fekete nagyon magas tűsarkú volt, és egy fekete bőr ruha. Párom kicsit megilletődött, de megállt előttem, át akart karolni, és meg akart csókolni. Hagytam is neki egy kis szabadságot, de nem hagytam utána magam. Megfogtam a kezeit, és a háta mögött megfogtam. Másik kezemben egy kötél volt, amivel gyorsan és szorosan megkötöttem.
- Hát ez meg mi? - kérdezte párom meglepődve, és próbálta kiszabadítani magát.
- Én beszélek, te hallgatsz! - mondtam erélyes hangon. Terpeszbe rakattam a lábát, és azt is megkötöttem, és az összes kötelet egy új oszlophoz kötöttem. Levetkőztettem, és oda guggoltam a farka elé. Ami már ágaskodott, ezért a kezembe vettem. Megnyaltam a makkját és végig nyalogattam. Láttam páromon, hogy ez nagyon tetszik neki. De egy pár perc ilyen játék után elengedtem, és oda mentem a szekrényhez, amit kinyitottam és egy asztalt húztam elő, amin csomó eszköz volt.
- Mit akarsz azokkal?
- Nem megmondtam, hogy hallgass? Ha nem teszed büntetést kapsz! – mondtam, és levettem egy újabb kötélmennyiséget az asztalról, és oda vittem. Megkötöttem a heréin és a farkán. Amitől nagyokat nyögött. Megint a számhoz vettem férfiasságát és elkezdtem szopni. Mikor már láttam, hogy nagyon élvezi nem túl erősen, de elkezdtem harapdálni. Amitől meg feljajdult.
- Csönd! – mondtam, és visszamentem az asztalhoz.




Levettem pár fém csipeszt, és mindet a farkára rakosgattam és mindre egy kis vasgolyót. Utána folytattam a műveletet egészen a farkától a mellbimbójáig V alakban. Ekkor egy nádpálcát vettem elő és azzal elkezdtem ütni. Utána levettem a csipeszeket és egy szivattyút raktam a farkára, aminek a másik oldalán egy műfasz volt, és amennyi levegőt kiszívsz, annyit pumpál bele a műbe.
A műt az ánuszába vezettem és elkezdtem szívni. A farka iszonyatosan megduzzadt, és már majdnem üvöltött, mikor a seggébe ment a műfasz. Kicsit úgy hagytam, amíg előkészítettem a következő kínt. Egy fejtartó volt, aminek az arc felöli oldalán egy lyuk volt, és egy olyat, amin csak egy kisebb volt, ahol a farka és a heréi fértek el. Oda lefektettem, a farkát továbbra is megkötözve tartottam. Fölé guggoltam, és utasítottam, hogy nyaljon, és én majd a farkán irányítom, hogy merre.




El is kezdtük játszani, éreztem, hogy egy- egy nagyobb vagy erősebb rántásnál megfeszül a teste, de tetszett. Mikor hangos sikítások közben elmentem, ezt mondtam neki:
- Idáig szépen teljesítesz! Most megdughatsz, de csak akkor élvezhetsz el, mikor én mondom, de mindig mozgásban kell legyél.
Mikor ezt elmondtam levettem a tartókat, de a köteleket a kezén és lábán meghagytam. Beleültem, és nagyon ügyesen mozgott, és mikor én már a csúcs közelében voltam szóltam neki, hogy ő is elmehet, így aztán egyszerre élveztünk el.
Mikor mind a ketten elmentünk, leszálltam róla és eloldoztam. Annyira tetszett neki a játékunk, hogy megkért, hogy ilyet máskor is csináljunk majd.

Előző részek
Hozzászólások
alpham ·
Az ötletek nem lennének rosszak, csak borzalmasan van megírva....és van benne pár jópár következetlenség is.

hiperaktiv ·
Az igekötős igét a címben egybeírjuk.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: