Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Villő

Késő este volt már. Legalább egy órája otthon kellett volna lennem, biztosan aggódik már a kedvesem, gondoltam magamban.
Fáradtan, szinte beestem közös kis lakásunk bejáratán. Éreztem a fürdőszobánkból kiáradó kellemes párát és forróságot, valamint Villő, hiszen így hívják, semmihez sem fogható édeskés, nőies illatát. Most zuhanyozhatott, ezáltal egyből meztelen testének látványa kúszott gondolataim közé és másra már nem is tudtam gondolni, csak arra, ahogy kecses lábait derekam köré kulcsolja és a nyakamba szuszog... Miután kissé feleszméltem ködös gondolataimból egyből feltűnt a sötétség. Biztosan lefeküdt aludni, könyveltem el magamban kissé kedvetlenül, hiszen alig vártam már, hogy megmártózzam szerelmem forró ölében.
Valamit azért sejthettem, ösztönösen halkan és lassan indultam el hálónk felé, talán már éreztem, hogy vár ott bent valami. A résnyire nyitott ajtón belestem és azonnal le is merevedtem. Minden szempontból.

A leggyönyörűbb látvány tárult elém, Villő volt és senki más, és igen, maszturbált. Nem sűrűn láttam még őt így, sőt még sosem. Teljesen más volt, mint mikor a szenvedély hevében lenyúlt, hogy megdörzsölje érzékeny kis pontját, miközben én szüntelenül szerettem őt.
Hatalmas ágyunk közepén terpeszkedett, kényelmesen elnyúlva,  sajnos nem meztelenül. Egyedül az egyik pulóverem takarta el előlem a már jól ismert, tökéletes testet. Alul semmi sem volt rajta, fölül pedig egy izgató kis sávot láttam belőle, a köldökét és a mellei közötti völgyet. Éreztem, ahogy kezdek izgalomba jönni, de a világért sem akartam volna megzavarni.
A kicsiny kezek serényen simogatták az izmos combokat, amiket a legjobban imádok. Majd az egyik felsiklott az apró halmok egyikére és lágyan, lassan masszírozni kezdte. Alig bírtam uralkodni magamon, hogy ne menjek egyből oda. Pulóverem idegesítően rossz helyen volt állandóan, nem is értettem miért van egyáltalán rajta. Gyönyörű hajzuhataga a bal válla fölött terült szét a párnán, piciny kis szája résnyire nyitva és halkan kapkodta a levegőt. Mélybarna szemei természetesen csukva, így nem vett észre. Közben a lenti kezecske lapos hasára felcsúszott, de csak egy pillanatra, hogy aztán rátaláljon szeméremdombjára. Hagyott egy kis fazont, elmosolyodtam, hiszen én kértem pár napja... pár napja, volt az majdnem két hete is, ezért maszturbált, ki volt már éhezve, ahogyan én is, csak az én gondolataim le voltak kötve. Szinte már majd’megőrültem a műsortól, nadrágomon keresztül voltam kénytelen magamra markolni. Bal kis keze ahogy rátalált duzzadt foltjára, egyből megrángott teste és el is akadt kissé a hangja, mocorognom kellett, farmerem már nagyon kényelmetlennek bizonyult, de lapítottam. Jobb keze egyre erősebben szorította mellét, akaratosan fogta közre édes bimbóját. Ezen muszáj volt elmosolyodnom, sosem láttam még ilyennek, de nagyon is tetszett ez az oldala is. Kapkodtam a fejem, hiszen lenti keze már igazán serényen dolgozott. Eszeveszettül körözött csiklóján, majd leállt egy pillanatra, nagyon lihegetett. Az előbb majdnem felért a csúcsra, csodálkoztam, hogy abbahagyta, de kíváncsian fürkésztem tovább gyönyörű párduc testét. Fejét oldalra fordította, pulóverembe nyomta arcát, majd halkan felnyögött, kellett pár másodperc, míg rájöttem, az illatomat érzi a ruhámon. Ismét mosolyognom kellett. Néhány sűrű tincs bájos arcába hullott, ha lehet még jobban zavart, hogy nem láthatom kifejező vonásait, mint a félig fedett dekoltázsát.
A kis pihenő elteltével újra mozgásba lendült, párszor végigsimított szűk kis bejáratán, majd lassan eltűntette magában középső, kecses ujját. Ajkai elnyíltak az érzésre. Kicsit várt, pihegett, majd lassan mozgatta ujját magában, csípője elkezdett ringani a megfelelő ritmusra, aztán újra felsőmbe temetkezett, gyorsított. El sem hittem, h mindezt az illatom képes kiváltani belőle. Végig kigomboltam nadrágom, legalább lazítsak kicsit az elviselhetetlen szorításon, de nem akartam magamon segíteni. Ujját kihúzta magából, majd legnagyobb megdöbbenésemre szájához emelte és el is tűntette benne a legfinomabb nedvekkel áztatott ujjat. Jobb keze hajzuhatagába túrt, hogy arrébb dobja hajkoronáját, ajkát beharapta lágyan, a leggerjesztőbb mozdulatsorok egymásutánja. Tudtam, hogy már felrobbanok, láttam Villőn, hogy nem kell neki sok, és aztán nagy robajjal elvonulok a fürdőbe és remélhetőleg feleszmél az „érkezésemre”, ami igazából csak a menekülésem, hogy aztán második orgazmusát már igazán tőlem kaphassa. Még nyalogatta középső ujját, amihez időközben csatlakozott a gyűrűs is, nedvesítés gyanánt. Vadul szopkodta ujjait, majd örömömre mohón magába mártotta ujjait, halk nyögés kíséretében kezdte most már teketóriázás nélkül gyorsan rángatni ujjait, aminek következtében a vártnál sokkal gyorsabban, ívben megfeszült kecses háta és egy diszkrét nyögés hagyta el a száját.
Ordítani tudtam volna már, elkezdett újból pihegni, én pedig, mint egy őrült rontottam be a fürdőszobába nagy csörömpöléssel. Ha ezt nem hallotta meg, akkor semmit, gondoltam magamban. Azonnal megnyitottam a hideg vizet. Lefröcsköltem magam és próbáltam másra gondolni, lelohasztani kissé magam. Alsómat gyors visszagomboltam, elég kényelmetlennek bizonyult, de reméltem hamar változtatunk majd ezen. Nem is kellett sokat várnom. Épp az arcomat töröltem meg, mikor megéreztem, hogy hátulról, valaki kis termet hozzám simul. Direkt nem fordultam meg egyből, vékony karjain végigsimítottam és élveztem, ahogy éreztem szíve hogy dübörög még az előzők hatására. Megfordultam ölelésében és pont ahogy gondoltam, fülig pirultan sunnyogott előttem, nem akart rám nézni. Állánál fogva megemeltem arcát, előtte végigsimítottam, arca égetett szinte. Szemét lesütötte, de végül rám nézett, nem szólt semmit, csak halványan kipirultan mosolygott és nézett, hatalmas szemeivel.
- Nagyon vártalak már. - Szólt halkan, suttogva már. A változatosság kedvéért mosolyogtam, csodás ez az este, nevettem magamban.
- Igazán?  - Fojtottam magamba a nevetésem és csak lágyan szájon csókoltam végre. Vadul kapott utánam, élveztem, ritkán ilyen mohó. Hozzám dörgölőzött, csókolt, majd megfulladtunk, de nem engedtük el egymást. Maszturbálás után is ennyire kíván, nagyon is jól esett nekem és az egómnak is. Szokatlanul gyors tempóban haladtunk, az előjáték mindig hosszú nálunk, nem csak miatta, én is imádtam a hosszú, őrjítő kényeztetést. De most nem így történt. Elkezdte oldani övemet, nekem pedig akkor tűnt fel, hogy magára kapkodott némi ruhát, így én kis hálóingjét kezdtem lekapkodni róla. Ziháltunk, mióta vártuk már ezt. Falatnyi bugyijába nyúltam, végigsimítottam nőiességét. Egyértelmű volt, hogy itt már tüsténkedett valaki, hiszen ajkain már szét volt kenve az édes ragacsosság. Nem szóltam természetesen, nem akartam éppen most kellemetlen helyzetbe hozni. Inkább csak lágyan, de sietősen masszíroztam nyílását és el is tűntem benne. Már nyakamba temette arcát és lihegett, keze pedig boxeromban kutatott. Én is szuszogtam, közel voltam, pedig semmit nem is tett velem. Élveztem, hogy egy ujjamat is iszonyúan szorosan, forrón és nedvesen ölelte körbe barlangja.
Gyors tempóban ujjaztam kedvesem, majd leállított. Csókolóztunk, nyelvünk hevesen járt a másik szájában, én nyakára tértem át, majd szeretett kis kebleire. Az apró bimbók már teljesen keményen várták, hogy számmal kényeztessem őket, meg is tettem, nyalogattam, számat rájuk zártam és szívtam. Szerelmem hajamba túrva élvezte édes kínzását. Majd eltolt, hogy ő legyen ezúttal a soros. Nem húzta az időt, kicsomagolt teljesen és egész hosszamban végignyalt. Megfeszültem, fejem hátrabicsaklott és meg kellett támaszkodnom. Fején végigsimítottam, ő pedig a szemembe nézett szinte végig, imádta ezt, szeretett orálisan kielégíteni. Én pedig imádtam, ahogy teszi. Makkomon izgatóan körözött nyelve, miközben feje lassan, majd egyre gyorsabban és mélyebben bólogatott rajtam. Heréimet sem hagyta ki, de nem engedtem sokáig. Benne akartam elélvezni, vállainál fogva felsegítettem, gyors csókot nyomtam, nem akartam már várni. Rögtön akartam, a mosógépre éppen hogy feltettem, a fokhagymagerezd fenekeknél fogva és azonnal elmerültem benne. Mindketten felnyögtünk és pár pillanatig vártunk, csak néztünk, sok volt ez mind. Aztán végül én untam meg a semmittevést, lábait megmarkoltam és kegyetlen tempóban kezdtem birtokolni törékeny kis testét. Kezeit nyakam köré kulcsolta, így csimpaszkodott belém, nyakamat harapta, nyögnöm kellett. Nem váltottunk pózt, így volt tökéletes, a széles kis csípő vadul igyekezett elém minden lökésemnél.
Érzetem, hogy Villőnek vége. Sikkantott, és szorított, mindenhol szorított. A nyakamnál és hüvelyi izmai is erősen összehúzódzkodtak. És követtem én is. Erőteljesen élveztem benne, szorításom kicsit erősödött, talán fájdalmat is okoztam, de nem panaszkodott. Csak pihent és nyugodott a vállamon, erősen belém kapaszkodva. Semmit nem tudtunk mondani, de nem is volt szükség szavakra. Szűziesen elmosolyodott, lesütött szemekkel, pirult arccal és csak arcon csókolt. Nem bírtam tovább, el kellett mondanom, ez volt az igazság.
- Gyönyörű voltál...nem most! - Szakítottam félbe, mielőtt valami butaságot mondott volna.
- Láttalak! –súgtam a fülébe. – Kétségbeesetten nézett rám, elszégyellte magát, akárcsak egy kislány, de én csak csókoltam, csókoltam. Nem beszéltünk róla többet aznap. Lassan, érzékien letisztogattuk kicsit egymást, majd bevittem és elfektettem, a pihegés közben elaludt Életemet.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: