Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vili és a többiek I.

Azon a nyáron úgy alakult, hogy dolgozni fogunk. Többen is nekiveselkedtünk a felderítésnek, de aztán sorra koptak el a lehetőségek, mert sehol sem akartak jó pénzeket fizetni -lehetőleg- igen kevés és könnyű munkáért, így sorra koptak le a társak is. A végére ketten maradtunk Vilivel és "kitartásunkat" végül is siker koronázta: egy gyárba vettek fel bennünket, a gondnoknak kellett segítenünk mindenfélében, a gereblyézéstől a fűnyíráson át a kerítésfestésig. Nem volt nehéz a meló és -szerencsénkre- a főnökünket sem hajtotta a rohadt nagy tettvágy, így kellemesen ellébecoltunk abban a hat órában, amit munkaidőnek hívtunk.
Vilivel egész jól megértettük egymást. Ő majdnem egy évvel idősebb volt nálam, de nyápic kis fickó volt, így könnyedén pajtáskodtam vele, hisz én voltam az erősebb és tapasztaltabb. Nem is volt köztünk vita sosem, pár nap alatt kiderült, hogy ki a falkavezér...
A tekintélyemet simán megalapozta az a tény, hogy én már csajoztam életemben, Vili meg maximum csak álmodott róla. Persze az "ide nyúlok-oda nyúlok" játékon és a smároláson kívül még én sem csináltam mást, de ez éppen elég volt a dominanciához.
És még valami, de az csak később tudatosult bennem: bár úgy néztem ki, mint egy harmatos arcú kis herceg, a farkam már akkor kapitális méretű volt.
És ezzel el is indult a mesém. Meló után -néha még meló közben is, ha megáztunk és kellett a forró zuhany- mindig együtt tusoltunk Vilivel. A többi dolgozó teljesen más ciklusban mozgott, így az öltözőben és a fürdőben mindig egyedül voltunk. Már az első alkalommal észrevettem, hogy Vili nem szívesen vetkőzik és zuhanyozik és aztán rá is jöttem, hogy azért, mert szégyellte, hogy idősebb létére még szinte gyerek-méretű a farka. Engem ez egyáltalán nem zavart, (miért is zavart volna?!) majd megnő, ha akar. Viszont észrevettem, hogy Vili erősen megbámulja az enyémet amikor azt hiszi, hogy nem látom. Kicsit sem zavart, sőt imponált is, hogy egy nálam idősebb srác irigykedik rám emiatt, mert, hogy irigykedett, az fix. Néha még egy kicsit rá is játszottam, úgy fordultam, hogy jól megbámulhasson, közben persze totál véletlennek látszott az egész. Beszélgetéseink közben meg adtam a bankot, játszottam a sokat tapasztalt mindentudót. Így alakult, hogy egyszer Vili elkezdett mesélni egy haverjáról, (akit persze én nem ismerek) hogy annak a srácnak nagyon kicsi a farka és arra kíváncsi, hogy szerintem nagyobb lesz-e. Simán levettem a dumát és megnyugtattam, hogy biztosan csak későn érő típus a srác és mondja meg neki nyugodtan, hogy ne aggódjon, biztosan meg fog neki nőni. Ez után a beszélgetés után Vili sokkal bizalmasabban viselkedett velem szemben, előadta, hogy melyik csajok tetszenek neki, de persze azt is, hogy kicsit sem mer közeledni hozzájuk. A miértet nem kellett részleteznie, bár én úgy tettem, mintha elhinném a haverjáról szóló mesét, ő meg úgy, mintha nem sajátmagáról lett volna szó.
Pár nap múlva egy doboz igen márkás cigit nyomott a kezembe. Én rendesen bagóztam, ő is rágyújtott néha, de nem volt nagy dohányos. Így nem értettem a dolgot. Néztem a kezemben a doboz Dunhill-t és megkérdeztem:
- Hát ezt hol vetted?
- A Vera néninél.
(Ez a Vera néni trafikos volt a közelben ahol laktunk és időről időre valaki ellátta külföldről fincsi cigikkel, nagyritkán én is vásároltam nála.)
- De hát te nem is dohányzol, csak néha.
- Megkívántam az ízét meg az illatát, de nekem nem kell mind. Odaadom.
- Nekem? Nincsen rá most pénzem.
- Nem kell kifizetned, csak adj belőle amikor kérek, a többi a tiéd lehet.
Ennyiben maradtunk, bár hittem is meg nem is amit Vili mondott, mert ő sem volt annyira eleresztve, hogy csak úgy márkás cigikkel dobálózzon.
Elszívtuk a dobozt és másnap reggel megint hozott egyet.
- Le volt esve a földre, a Vera néni nem vette észre és én meg elraktam.
Könnyen ráhagytam, az ő dolga, ha találta, ha erre költi a pénzét, bánom én?!
Megint elfogadtam a cigit és a rákövetkező alkalommal újból. De akkorra már kezdett zavarni egy kicsit, hogy adósa vagyok Vilinek.
Viszont fürdéskor megint észrevettem, hogy erősen stíröli a farkamat. Hirtelen azt gondoltam, hogy nem is bánom, ha Vili bámul, mert olyan furcsán izgalmas érzés volt a tudat. Persze újból "észre sem vettem", sőt egy kicsit rá is játszottam, mert addig szappanoztam magam, míg kezdett még jobban nőni és vastagodni. Mindezt úgy, hogy közben fesztelenül csevegtem Vilivel totál közömbös témákról. A szemem sarkából láttam, hogy guvadnak a szemei ahogy bámul. "Aha, szóval neked ez kell? -gondoltam- A fene sem hitte volna, hogy langyi vagy, bár még az sem biztos. Hát nézelődj csak, nekem nem fáj!"
Ettől kezdve szinte élvezettel hagytam, hogy Vili kukkoljon amikor csak alkalom volt rá és mindig úgy, mintha véletlen lenne és nem szándékos.
Egyszer aztán -ki tudja, mi szállta meg?- zuhanyozás közben azt mondta:
- Szerinted nekem is meg fog nőni?
Meglepve néztem rá, de rögtön levágtam, hogy a saját kis farkáról beszél, mostmár a sajátjáról és nem a képzeletbeli haveréről.
- Persze, hogy meg, szerintem nem is nagyon sokára, biztosan nagyobb lesz! -biztattam nem sok meggyőződéssel, de ezt nem vette észre.
- A tiéd olyan jó nagy, bírnám, ha az enyém is ekkora lenne majd...
Kicsit zavaros eszmefuttatásba kezdtem, hogy ez genetika, meg mit tudom én, de közbeszólt:
- Megfoghatom? -és közben egyfolytában és leplezetlenül bámulta az ágyékomat.
- Meg akarod fogni? -rendesen meglepett, de nem láthatta, hogy azért én is szégyenlős vagyok, vagy ilyesmi, meg aztán: mi van abban? Amennyi márkás cigit hozott már, hát valamit valamiért, nem?
- Igen.
- Hát... fogjad, ha akarod.
Odalépett elém és óvatosan megmarkolta a farkamat ami az idegen érintéstől kicsit kezdett "feléledni".
- Megnézhetem?
- Mi?!
- Közelebbről. Megnézhetem? Még sosem láttam ekkorát, meg úgy általában másét, kíváncsi vagyok, hogy milyen, ha nekem is megnő majd...
- Nézzed -vágtam a szavába, mielőtt megint beleéli magát a témába.
Letérdelt elém és tényleg egészen közelről bámulta a farkamat, de -és ezt csak akkor vettem észre!- közben mozgott a keze előre-hátra. Baszki, hát egyre vastagabb és nagyobb lesz, mi a lószart csinál ez itt?!
- Nagyon szép! -nézett föl rám Vili és nem állt meg a keze- ...és már milyen nagy! Nagyon tetszik, adhatok rá puszit?
- Mi?! -nyögtem onnét fentről és kezdtem elveszíteni az addig is gyér önuralmamat- Puszit? Te meg akarod puszilni?
- Meg a számba venni, ha akarod, ha engeded! -de már majdnem a szájába voltam, így aztán "nesze, ha ez kell!" megfogtam a fejét és odahúztam teljesen.
- Hát akkor vedd be! -hörögtem és elmerültem a szájában.
Nem tudom, hogy mit és hogyan csinált, mert kábé fél perc után úgy teleélveztem a száját, hogy a nyakán is csorgott, bár egy részét lenyelte.
Majdnem a hajánál fogva húztam fel, de aztán úgy gondoltam, hogy mégsem bántom, nem vagyok baromállat.
- Bazd meg, te leszoptál! (ennél komikusabb dolgot most el sem bírok képzelni, de akkor fel voltam háborodva) Te buzi vagy, vagy mi?!
Vili kissé vergődött a kezeim közt, de nem igazán volt megijedve, bár nem tudta, hogy mit is várjon tőlem.
- Én nem akartam rosszat, csak úgy játékból, vagy hogy...mert hogy nekem annyira tetszik, hogy ilyen hatalmas, meg minden...de tényleg ne haragudj, nem vagyok buzi, ez csak úgy...valahogy...
- Na jó, ebből elég. -én sem tudtam, hogy hányadán is állunk, hogy Vili most akkor homoszexuális, vagy nem, de én biztosan nem és ezt meg is mondtam neki- Oké, nem vagy az, de akkor is csináltad. Én sem vagyok az, de én meg hagytam, hogy csináld, erről ennyit, kész.
- És máskor nem lehetne, hogy...-kezdte óvatosan, de azonnal közbevágtam:
- Szó sem lehet róla...-de abban a pillanatban beugrott, hogy JÓ volt szájba élvezni Vilit, igazán nem dől össze a világ, ha esetleg még néhányszor hagyom, hogy csinálja, ezért helyesbítettem:
- Habár úgy gondolom, hogy te sem vagy buzi, meg én sem és ha máskor is akarod, hát lehet róla szó végül is, úgyhogy...
Habogtam volna még, de láttam, hogy érti és erősen pártolja is az ötletet: nem vagyunk melegek, de hagyom, hogy szopja a farkamat. Jó megoldás.
Ha jobban belegondoltam, akkor sem tartottam magam homokosnak, mert a csajok tetszettek továbbra is, a pasikat nem kívántam, csak Vili száját.
A következő pár napban rá is kaptam mint a cigire anno.
Rohadt jól szopott, mozgatta a fejét, a nyelvével is játszott, meg a kezével is és szerette, ha megfogom a fejét és jól megbaszom a száját. Mindig a fürdőben csináltuk zuhanyozás közben.
Aztán az egyik reggel hiába vártam a buszmegállóban, nem jött. Két buszt is elengedtem, de aztán mégis felszálltam, gondoltam majd jön, hacsak nem beteg.
A melóhelyen kidumáltam, nem igazán volt probléma belőle, de alig vártam a munkaidőm végét, hogy megtudjam, mi van vele.
A buszmegállóban várt, eléggé szar színe volt.
- Mi van, miért nem jöttél reggel? -kérdeztem.
- Elkaptak...-mondta halkan.
- Mi? Kicsoda, vagy hogy-hogy elkaptak?!
Na, ekkor szépen elmesélte, hogy a cigiket amiket reggelente hozott, azt lopta a Vera néninél. Valahogy mindig elterelte az öregasszony figyelmét -aki egyébként olyan családi barátféle volt neki- és úgy csapta meg a cigit, de reggel az öregasszony rajtakapta.
- És mi volt? -kérdeztem nem kevés izgalommal, hiszen így bűntárs is lehetek, hiszen én szívtam el a cigi nagyját, hiába nem tudtam (csak sejtettem), hogy lopott.
- Azt mondta, hogy megmondja az anyáméknak, de könyörögtem neki, hogy csak most fordult elő először és bocsásson meg, meg hogy kifizetem, meg jóvá teszem, meg mindent mondtam ami eszembe jutott.
- És?
- Azt mondta, hogy menjek fel a férjéhez hozzájuk és majd az öreg eldönti, hogy mi lesz.
- És?
- Ott voltam egész reggel, azért nem jöttem.
- És?!
- Az öreg nem hitte el, hogy csak egyszer loptam...
- Mit mondott?
- Megkérdezte, hogy hová tettem amit loptam, mert biztosan nem én szívtam el...
- Mit mondtál?! -kezdtem kurva ideges lenni.
- Először nem akartam elmondani semmit...
- Először?! Szóval beköptél, pedig nem is volt közöm az egészhez?!
- Csak azt mondtam, hogy neked is adtam belőle, de mondtam, hogy te nem tudtad, hogy honnét van...
- Na, ez már jobb!
- ...de ezt sem akarta elhinni, pedig esküdöztem, hogy igazat mondok!
- És?
- Azt mondta, hogy vagy ő büntet meg, vagy feljelent a rendőrségen és egyértelmű, hogy anyáméknak is szólni fog. Kérdezte, hogy melyiket választom, persze azonnal mondtam, hogy a büntetést, csak ne szóljon senkinek. Erre azt mondta, hogy akkor pálcával el fog verni.
- Megvert?
- Hát... nem nagyon. Mert mondta, hogy vetkőzzek le meztelenre, addig elővett egy vékony vesszőt, aztán a térdére kellett hasalnom és rám vágott egyet, azt hittem, hogy kireped a bőröm is és leugrottam a térdéről, de nem akarattal, csak nagyon fájt. Akkor visszaparancsolt és kézzel vágott rá a seggemre és közben azt kérdezgette, hogy ez kell nekem? Hogy jól kipicsázzon? Hogy tudom-e, hogy megérdemlem a büntetést? Én mondtam, hogy igen, tudom, meg bocsánat, de megint rám csapott és közben tovább mondta, hogy ez kell nekem? És akkor hozzátette, hogy: vagy más megoldást keressen? Én mondtam, hogy bocsánat és hogy ne bántson, meg már bőgtem is, mert nagyon fájt. Akkor azt mondta, hogy jó, legyen más megoldás, de ha nem akarom, akkor irgalmatlanul elver! Én mindenbe beleegyeztem, csak ne üssön, erre elővette a faszát és azt mondta, hogy szopjam.
- Baszki! Le kellett szopnod? (kissé megdöbbentem, mert az öregről úgy tudtam, hogy tanár volt míg nyugdíjas nem lett, de meg is könnyebbültem, mert ha ennyivel el van rendezve, hát Vilinek végül is... nem újdonság)
- Igen, nem is egyszer kellett és közben folyamatosan vallatott, hogy kit szoptam eddig le, mert érzi, hogy nem először csinálom és ne hazudjak, mert még bármikor beárulhat...
- Mit mondtál el neki?
- Hogy téged szoktalak néha, de csak azt mondtam, hogy csak egyszer-kétszer történt meg...
- És erre mit mondott?
- Hát...
- Mit?!
- Hogy vigyelek fel hozzájuk és ha ott előtte leszoplak, akkor elfelejthetjük az egészet.
Vilin látszott, hogy megkönnyebbült, hogy végre mindent elmondhatott. Én viszont annál nagyobb gondban voltam.
- Megmondtad, hogy ki vagyok?
- Az nem érdekelte, csak annyit tud, hogy a haverom vagy, semmi többet.
- És most mi lesz?
- Hát azt mondta, hogy szombaton délelőtt menjünk fel.
- Te komolyan gondolod, hogy ott előtte...?!
- Nem akarom, hogy beköpjön, ha ez az ára, akkor csak rajtad múlik, hogy mi lesz, de nagyon szépen kérlek, hogy ne utasítsd el, mert anyámék nem is tudom mit csinálnának velem, ha megtudnák...
- És ha mást is akar majd? Például, hogy én is szopjam le, vagy mit tudom én?!
- Én megteszek neki mindent, neked semmit nem kell, csak gyere el és...
- Jól van Vilike, de remélem, hogy nem tévedsz és azt is remélem, hogy tisztában vagy vele, hogy mekkora szívességet teszek neked, mert végül is te csináltál hülyeséget és belerángattál engem is!
- Tudom és tisztában vagyok vele és ha csak módom lesz rá, jóvá teszem...
- Na jó elég. Egyelőre legyünk túl rajta.
Másnap péntek volt és nem nagyon beszélgettünk, nem csak a ránk váró dologról, de úgy általában semmiről. Az ismeretlentől való félelem ült rajtunk és csak remélni tudtuk, hogy fölösleges az aggodalmunk.
Szombaton délelőtt aztán beállítottunk az öreghez. Persze az öregasszony nem volt otthon. Az öreg egyenesen a tárgyra tért.
- Vetkőzzetek le mind a ketten!
Ledobtam a nadrágomat meg az ingemet és amíg az alsómat toltam lefelé, láttam, hogy Vili is ezt teszi, az öreg meg hol egyikünket, hol a másikunkat nézi. Amikor meztelen voltam, az öreg intett, hogy álljak elé (ő a díványon ült). Jól végigmért és elismerően nyugtázta:
- Neked, fiam, tényleg hatalmas szerszámod van! Vili! Gyere ide!
Odaparancsolta Vilit is és letérdeltette elém, majd megmarkolva a farkam (erről nem volt szó!) Vili szájához igazította.
- Na, szopjad szépen!
Vili bevette a farkamat, az öreg meg a kezével csinálta pluszban, úgyhogy hamar megkeményedtem és nemigen zavart a fura helyzet már. Aztán az öreg elengedett, helyette Vili seggét húzta magához és markolászni kezdte az egyik kezével, miközben a másikkal elővette a farkát és avval játszott. Rövid idő után aztán belehúzta Vilit az ölébe és Benyomta a farkát a seggébe. Vili erősen nyöszörgött, de elég jól viselte, hogy előlről és hátulról is fel van nyársalva, gondolom egy idő után nem fájt neki annyira, mert csak a szuszogását lehetett hallani végül. Nekem kezdett igen jó lenni a dolog, főleg azért, mert elképzeltem, hogy ezek után valószínűleg én is meg fogom kefélni Vili seggét egyszer-egyszer. Az öreg is hamar elért a jóba, hallottam a zihálását és éreztem, hogy mekkorákat lök, pár pillanattal később én is meglocsoltam Vili torkát.

Folyt.köv.
Hozzászólások
sziamia ·
uncsi gay

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: