Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Viki cica

VIKI

Beléptem a panel lakásba, már nyitott ajtó várt rám, egy kedves mosolygós duci csaj fogadott, rögtön feltűnt, hogy totálisan olyan mint a képein. Beinvitált a hálószobába. A tv nem volt be kapcsolva, zene sem szólt. Kellemes napsütötte szoba , olyan ahol le kell húzni a redőnyöket, ha ki akarjuk zárni az oda tűző nap sugarainak a melegét. Viki le is húzta a szeretkezés előtt. Nagy gyakorlatom van már, abban, hogy gyorsan levetkőzzek, ledobáltam a ruháim és fél merev szerszámmal álltam a csaj előtt. Ő mivel akkor voltam nála először így nincs hely ismeretem, megmutatta a fürdő szobát. Több férfi tus fürdő sorakozott, és több tiszta törülköző is volt. Beálltam a kádba és zuhanyoztam, a szerszámom alaposan lemostam, hogy illatos és tiszta legyen. Férfinak a felkészülés tulajdonképen csak ennyiből áll, nekünk nem kell combfixet felhúzni és púder sem kel. Törülközés után, kézi munkával, kicsit merevebb állapotba hoztam a nemi szervem, még se lekonyulva jelenjek meg a csaj előtt , mert nem illik úgy. Nagyon vártam már, hogy a kezemben érezem Viki melle húsát. Már sok nőnél voltam, így , körülbelül tudtam, hogy mire számíthatok. Fél merev szerszámmal vissza mentem a hálószobába. A csaj az ágyon ült és engem várt.

Viki, kedvesen mondta, hogy feküdjek le az ágyra, mintha csak otthon lennék helyezkedjek el kényelmesen. Mutatott egy sárga színű párnát is. Elhelyezkedtem kényelmesen. Feküdtem az ágyon húzkodtam a nemi szervem és néztem a csajt, a hatalmas nagy melleit. Viki közben fel állt az ágyról és a szekrényhez ment és hangosan mondta, hogy gumit választ, de milyen méret is legyen? Melyik lenne a megfelelő nekem? Végül sikerült választani. A cica lehúzta a redőnyöket és oda ült mellém és rögtön azzal indított, hogy szóljak ha valami nem tetszik. Mivel, én érzem, hogy jó e nekem? Ez logikus ,egyet értettem Vikinek ezzel a kijelentésével. Vállig érő fekete haj. Sokat mosolygott és beszélt. Akkor nem beszélt amikor tele volt a szája a szerszámommal . Viki nem sokat váratott, a szét terpesztet lábaim között négy kéz láb volt velem szemben és már be is vette a nemi szervem és nagyon mohón szívta. Jó volt, hogy láthattam ahogy dolgozik. A lehúzott redőnyöknek köszönhetően enyhe félhomály volt a szobába, és a meleg levegő sem jött be.
Nagyon tetszett, hogy mikor szívott akkor a mellei a combjaimhoz értek. Kellemes látvány volt, ahogy eltűnt a nemi szervem a mohó szájában. Tökéletesen láttam, ahogy szív, ugye mivel a szét rakott lábaim közt helyezkedett el, pontosan szemben velem. Mikor szívott, mozogtak a mellei, mohón kaptam a kezemmel utánuk. Mindig is szeretem a ciciket a kezemben tartani. Remek jó két kezes mellei voltak a cicának. És frissen most illatos haja, igazán igényes csaj. Már a telefonban is feltűnően kedves volt, semmi félre beszélés. Mondtam, hogy fél óra múlva ott leszek, ő kedvesen elsorolta a lehetőségeket.
Először nagyon erősen szívta a nemi szervem , picit fájt, természetesen jó ha erősen szívják csak a fogukat ne érezzük. Én sajnálatos módon éreztem Viki fogait, picit vártam hátha változik a helyzet, sajnos nem változott. Pontosan úgy szívta ahogy a barátnőm szokta régebben.
A régi barátnőmnek volt ilyen technikája. Éreztem a fogait. Jeleztem a csajnak, hogy kicsit erősen szívja, azt nem mondtam, hogy a fogait érzem.
-Akkor nem szívom olyan erősen- mondta Viki
Majd újra bevett és elkezdte gyengében szívni.
Így jó lesz?- kérdezte- egy pillanatra abba hagyva a szívást
- Jó így- válaszoltam- Szívd csak drága
Nyugodtan szóljak ha valami nem tetszik - mondta még Viki
Nekem a vessző paripám, az a jelenség, mikor a csajok már a le ápolásnál azon vannak, hogy már akkor süljünk el. Elítélem ezt a viselkedést, ráadásul az ilyen csajok gyakran kezükkel is rángatják a farkam. Viki cica, nagyon nem ilyen. Annyira nem ilyen, hogy még ő mondta, hogy szóljak, ha érezném, hogy elélvezek. ugyanis nem akarja, hogy túl hamar elsüljek, a szeretkezés előtt. Lenne mit tanulni tőle sok csajnak. A herém sajnos nem masszírozta meg.
Mozgott a csaj feje, lágyan szívta a nemi szervem nagyon jól rutinosan szívott, én feküdtem az ágyon és élveztem a jól eső érzéseket. Szépen dolgozott a csaj, a kezével nem húzkodta a péniszem . Nem mozgott gyorsan a feje, szépen lassan járata a nemi szervem a szájába, én közben élveztem ahogy a nagy mellei a combomhoz érnek, tulajdonképen ilyen kellemes, töltött galambnál mint Viki, még nem voltam. Járatta a nyelvét a makkom körül. Élveztem , jó volt ahogy a nyelve a makkomhoz ért. Nyalta a kalapom. Csodálatosan csinálta. Érdekes módon nem éreztem, hogy a tejem el akarna indulni a herémből, így nem jeleztem neki, hogy picit álljon le. Szívhatta folyamatosan. Vannak tehetséges csajok, Viki is közéjük tartozik. Értékelem, ha egy gyakorlott csaj szív.
- Akkor a puncidba szeretném- mondtam.
A csaj lefeküdt, szét rakta és felhúzta a lábait, kellet egy kis idő mire be igazítottam a nemi szervem, szokásomhoz híven, túl magasan kerestem a bejáratott, jó sok nővel volt már dolgom, Elkezdtem mozogni, járattam a nemi szervem a hüvelybe nagyon szép látvány volt ahogy Viki, nagy mellei mozogtak, dugtam a csajt. Gyorsan mozogtam, néha megálltam és akkor a mellbimbóit szívtam a jobbat ás a balt is, imádok mell bimbókat szívni. Viki szinte folyamatosan beszélt , bár jelezte ,hogy ha zavar ha sokat beszél szóljak nyugodtan és befejezi Mondtam, hogy beszéljen csak picit sem zavar. Szóba kerültek a győri lányok, én annyit mondtam, hogy vannak Győrben jó puncik és szívesen meghallgattam Viki véleményét a kolléga nőiről. A csaj beszélt és közben járattam a nemi szervem a hüvelyébe. Néztem ahogy a hatalmas mellei mozognak. Jó, hogy a cica lábai fel voltak húzva úgy mélyebben be tudom tolni a nemi szervem. Gyorsan mozogtam. Nagyon jó hüvelye van Vikinek, ajánlom mindenkinek.
- Ma te vagy az első vendégem, 10 perccel utánad telefonált valaki- mondta Viki
- jó- válaszoltam
És járattam a nemi szervem ,Viki hüvelyébe.
Ő közben csicsergett , nevetés bujkált a hangjában, panaszkodott, hogy nagyon meleg van.Egy ventilátort vehetne, gyorsan hozzá teszem, hogy a lehúzott redőnyöknek köszönhetően nem jött be sok meleg levegő a szobába, kintről. Nem izzadtam. Bekaptam a csaj egyik mell bimbóját és szívtam. Erősen szívtam.

-Hátulról szeretném - mondtam
Viki egy pillanat alatt megfordult és már előttem is volt a hatalmas gyönyörű szép,de formásan, gömbölyű popsija, kerestem a hüvelyt, nagy örömmel dugtam be a nemi szervem, természetesen picit meg ujjaztam Viki punciját, ami teljesen simára volt borotválva. Kezembe vettem a cica egyik hatalmas mellét, majd újra a popsiját fogtam és toltam befelé a nemi szervem, fogtam mindkét kezemmel a popsiját és gyors mozgással járattam a nemi szervem a hüvelyébe. Nagyon szeretek csajokhoz járni. Élveztem Vikivel is a szeretkezést. Nagyon jó hüvelye van a csajnak. Keményen , gyorsan mozogtam, néha megálltam és kihúztam a nemi szervem a picit a hüvelyből és megujjaztam picit a nedves puncit. Kicsit betoltam az ujjam. Majd újra bedugtam a szerszámom, és gyorsan járattam a nedves hüvelybe. Viki, popsiját fogtam és a combjait is simogattam, és természetesen a melleit is a kezembe vettem, többször is. Nyomtam a csajnak, jó volt, hogy időről, időre kihúztam a nemi szervem a hüvelyből és akkor megujjaztam.

- Előröl szeretném- mondtam
Viki rögtön megfordult és szét rakta a lábait én beigazítottam a nemi szervem a hüvelyébe és elkezdtem járatni. Néztem Viki hatalmas nagy melleit, ahogy a mozgásom hatására, mozogtak.
- Hova akarsz elélvezni?- kérdezte Viki
- Hova lehet?- kérdeztem vissza
- Bárhova az arcomon kívül- válaszolta Viki
- A szádba is lehet?
- igen
Úgy döntöttem, hogy a hüvelyébe, illetve a gumiba élvezek, de pár nap múlva vissza térek és akkor a szájába engedek egy adag tejet. Feküdtem a csajon, gyorsan végeztem a párzó mozdulatokat és nagy örömmel szívtam a mellbimbókat. Szeretem a nagy cicis lányokat. Vikin volt mit fogni. Bátran, férfiasan, határozottan, ugyan akkor gyengéden boldogítottam a csajt. Szerintem velem abban a félórában igazán nőnek érezte magát, én meg férfinak éreztem magam ő mellette. Gyorsan mozogtam, az ágy picit nem nyikorgott és jó kényelmes volt. A sokadik nő után, már nagyon rutinosan élveztem a csaj testét. Jó volt megérinteni a bársonyos bőrét.
- Hátulról szeretném- mondtam- De úgy, hogy én az ágy mellet állok. A nemi szervem maximálisan kemény volt. Viki, felkínálta a popsiját és én rögtön be is igazítottam a merev szerszámom. Újra hátulról dugtam a csajt, mozogtam gyorsan. Két kézzel markoltam a popsiját. Viki megkérdezte tőlem, hogy így kényelmes e? Mondtam, hogy nagyon kényelmes. Tulajdonképen szeretek az ágy mellet állni. Már 2002 óta csajokhoz járok, régebben újság hirdetésekből néztem ki a telefon számokat de jó ideje már a netten. Örülök, hogy a Vl közösség tagja lehetek, sok szép élménnyel gazdagodtam itt. Mostanában -mivel komoly barátnőm van- ritkábban járok csajokhoz.
Szóval álltam az ágy mellet és dugtam a csajt. Szólhatott volna valami zene, rádió. Egyébként a szeretkezés alatt Viki, egyszer sem nyomkodta a telefonját, valóban rám figyelt végig.
Sok lánynál elő fordul, hogy a vendég helyet a telefonra figyel.
- Előröl szeretném befejezni- mondtam Vikinek.

Ő gyorsan megfordult, szét rakta a lábait. Beigazítottam a nemi szervem a hüvelyébe.Szívtam a mell bimbóját, gyorsan mozogtam, jött az ismerős érzés, hogy elindult a tejem a herémből. Fél órán keresztül járattam a nemi szervem, kicsivel talán több is volt mint félóra, a csaj egyáltalán nem nézte az órát. Még jobban felgyorsultam. Nagyon gyorsan járattam a nemi szervem Viki hüvelyébe. Éreztem az orgazmust. Jó párszor rángatott a nemi szervem, köpködte a tejet. Viki adott popsi törlő kendőt.

Jó csaj a Viki.

Pár nappal később újra felkerestem Vikit, ő csodálkozott picit, hogy újra ilyen hamar nála vagyok. Nem árultam el neki, hogy azért jöttem mert felkeltette az érdeklődésem, hogy a szájába lehet engedni egy adag tejet. Levetkőztem, Viki mondta, hogy már ismerem a fürdő szobát, bementem lezuhanyoztam. A szobában Viki újra a megfelelő méretű gumit kereste. Előző látogatásomhoz képest változás, hogy szóltam a csajnak ha lehet ne húzza le redőnyöket, nappali fényben, világosságban szeretnék szeretkezni. Tejesítette a kérésem, bár megjegyezte, hogy így bejön a meleg levegő. Sárga színű már ismerős párnát tettem, a fejem alá, és úgy néztem, hogy mozog Viki feje. A csaj velem szemben helyezkedett el, újra csak.
Szeretem nézni a csajokat ahogy szívnak. A csaj hatalmas mellei hozzám értek a combjaimhoz, ezt kihangsúlyoznám. Szép nagy dudái vannak a cicának. Viki szívta nemi szervem, úgy éreztem, hogy nem fenyeget a túl korán elsülés veszélye. Élveztem ahogy szív. Jól csinálta! Szerintem nagy gyakorlata van benne, ez nagyon érződött, és úgy csinálta, mint aki szereti csinálni. Szépen szívta ahogy kell. Érdemes volt ide látogatnom. Mozgott a csaj feje. Lágyan rutinosan szívta a nemi szervem. Nem azon volt, hogy minél előbb elélvezek, hanem arra törekedett, hogy élvezem a dolgot, élveztem is, nagyon szeretem mikor leszívnak a csajok. Vikit ajánlom mindenkinek nagyon jól csinálja.
Csodálatosan szívott, mozogtak a hatalmas nagy mellei ahogy mozgott a csaj. Fekete vállig érő haja , nem bántam volna ha hosszabb, szeretem a hosszú hajú csajokat is, mikor a hajuk a mellkasomhoz ér, mikor lovagolnak rajtam és közel hajolnak hozzám, hogy a mell bimbójukat a számba tudjam venni és mohón tudjam szívni. A pici, közepes és nagy mellű nőket, mindig mást. Viki, megjegyezte, hogy a lovaglást nem igazán szereti. Viki, jó választás volt, tette a dolgát, nagyon inger gazdag az érzés, mikor leápolnak, át járta a testem a gyönyör, és csodálkoztam, hogy nem kell szólnom a Cicának, hogy - Állj meg légyszíves ,mert elélvezek, a tejem nem indult el a herémből, nem éreztem, hogy elindult. Szívott a csaj.
Körbe járatta a nyelvét a makkomon. És erősen szívta a makkom. A fogait egyáltalán nem éreztem, csak a puha ajkai érintését, és a gyorsan pörgő nyelvét illetve a szívó erejét. Mohón szívott. Jó volt! Kellemes fekete vállig érő haját simogattam, gyengéden , szeretem simogatni a nők haját, miközben leszívnak.

- Hogy szeretnéd? -kérdezte
-Én vagyok felül válaszoltam. Rá is feküdtem, a bejáratott megint túl magasan kerestem, végül beigazítottam, meg állapítottam, hogy újra Vikit dugom. érdemes volt betérni erre a lakótelepre. Viki, rendkívül, praktikus, jól megközelíthető helyen fogadja vendégeit. Engem a lakások, különösebben nem érdekelnek, legyen tiszta törülköző, zuhany . Kuriózumnak számít ma már, hogy egy Cica egyedül dolgozik, nincs egy raklapnyi csaj még a lakásban. Vidáman mozogtam, megálltam és szívtam a mell bimbóit, hatalmas eredeti nagy mellei voltak a csajnak. Egészen kiváló hatalmas mellek, volt rajtuk mit fogni. még a két kezembe se fértek volna el azok a hatalmas mellek. Mozogtam a csajon. Rendkívül kellemes hüvelye van a cicának. Mondtam, hogy akkor hátulról szeretném. A csaj egy pillanat alatt megfordult és már szét is rakta a lábait. Igazából én előröl és hátulról élek nemi életet a hirdető hölgyekkel, csak egy csajjal szeretkeztem úgy, hogy oldalt feküdtem. Viszont a barátnőmmel rendszeresen oldalt fekvésben szeretkezek. Praktikus mert a mellekhez a combokhoz a puncihoz könnyen hozzá fér a kezem.

-Lejjebb van- mondta Viki

Végre sikerült betennem, rögtön elkezdtem mozogni. Csajoknál kényes téma, hogy ki mennyire van kitágulva. Szemből történő szeretkezésnél, kevesebb inger, bár volt olyan csaj aki előröl, hátulról is boldogítottam és mindenhogy kevés inger érte a nemi szervem. És a kollégák is azt mesélték, hogy ők sem éreztek túl sokat. A bögyös Cica hüvelye kellemes érzésekkel ajándékozott meg. És heréig be tudtam nyomni a szerszámom, mert a csaj felhúzta a lábait, jó bögyös csaj a Viki. Megálltam és Viki jobb mellbimbóját a számba vettem és szívni kezdtem. Szeretek mell bimbókat szívni. Szívtam erősen. Mondtam, hogy a győri lányok gyakran nézik az órát. Cica nevetve válaszolt. -Nálam nincs óra és egyéb idő mérő szerkezet, ami jelez ha lejár az idő. az sem baj, ha tovább maradsz mint félóra, a szexet nem időben kell mérni, hanem élvezni kell.

Mondd ezt azoknak Cicám, akik nagy üzembe dolgoznak és öten vannak egy lakásban.

Egyet értettem vele, a szexet élvezni kell. Élveztem a csaj testét. Igaz már nem volt újdonság hisz akkor dugtam meg másodszor, és utoljára is, mert legközelebb, 18 éves kis mellű puncit akarok, de az sem baj, ha nagy mellű lesz, csak 18 éves legyen. Mostanában negyvenes, ötvenes nőket boldogítottam imádni fogom a változatosságot. Viki húszon éves csaj volt a legutóbbi 48 éves nő után, ő is kellemes változatosság, ezért nem járok egy csajhoz, imádom a változatosságot. Szeretem az egyik nőt, a másik nő után. Nem írom le, hogy hány nőt látogattam már meg, de szép nagy kerek szám.Tulajdonképen gyorsan mozogtam, élveztem a hüvelyt és mohón szívtam a bögyös cica melleit.Talán 8 perc múlva megszólaltam.

-Hátulról szeretném- mondtam.
- Újra csak túl magasan kerestem a bejáratot, végül betaláltam.
Hátulról többet éreztem a hüvelyből, Viki, formás popsiját szorongattam. és mikor megálltam akkor a nagy melleit vettem a kezembe. Nagyon szeretem a jó bögyös cicákat.
Gyorsan mozogtam .Vikinek szép nagy formás popsija van, nagy öröm volt markolni. És bedugni a nemi szervem a hüvelyébe.Mozogtam gyorsan. Hátulról, valamivel könnyebben be tudtam igazítani a nemi szervem, szép nagy formás popsiját fogtam.
Viki, mondta, hogy ha zavar engem, hogy sokat beszél, akkor nem beszél- Mondtam, hogy nem zavar. Elöntötte a testem a kellemes kéj érzet.Pár perc elteltével már újra előröl dugtam. mikor rajta feküdtem, azért gyengébb ingerek érték a szerszámom, mint mikor hátulról dugtam. A csajnak végig a szeretkezés alatt, mikor én voltam szemben, fel voltak húzva a lábai. Gyors ritmusban mozogtam.
Keményen, férfiasan toltam. A cica picit sem kényeskedett, bennem van egy alapvető tisztelet a hölgyek iránt, és egyébként is tudom, hogy mi jó nekik a sexben is. Szerintem Viki nagyon kellemesen érezhette magát velem, nem durván de határozottan mozogtam. Jól tudom, hogy a hölgyek mellét, hogy kell megfogni, hogy kell puncit ujjazni, rendkívül nagy rutinom van. Szerintem ez minden mozdulatomon érezte is Viki. Ha ha mondtam volna neki, hogy ő az első csaj az életembe akit meglátogattam, biztos nem hitte volna el, hisz minden mozdulatomon látszik a nagy gyakorlat a nagy rutin. Nagyon sok hölgyet tettem már boldoggá, azáltal,hogy valódi nőnek érezhették magukat mellettem. Szerintem Viki, örült , hogy egy rutinos és igényes férfi látogatta meg. Engem gyakran megdicsérnek a hölgyek szeretkezés után. Nem olyan régen mondták, hogy úgy csinálom mint egy tizennyolc éves. Nem olyan rég egy 48 éves hölgy, mondta, hogy elélvezett, szeretkezés alatt. Szerintem nagyon örült, hogy velem át élhette a valódi gyönyört. Gyakran kielégítem a hölgyeket, amiért mindig hálásak, és ezt meg is jegyzik nekem. Nagyon sok szép dicséretet kaptam már a hölgyektől szeretkezés után. Élveztem Viki testét , érdemes volt őt meglátogatnom. Nagyon szimpatikus benne, hogy abszolút nem nézi az órát és tényleg oda figyel a vendégére.

-Hátulról szeretném- mondtam
- Hogy az ágy mellet állsz?- kérdezte a bögyös Cica

Úgy tűnt, hogy emlékszik rám és a szeretkezési szokásaimra, oda álltam az ágy mellé és beigazítottam a nemi szervem. Lassan elkezdtem mozogni. Rátettem a kezeim a csaj hátára és úgy nyomtam be a nemi szervem gyors ritmusra, A csaj nagy mellei mozogtak a lökéseim hatására. Néha , mikor úgy éreztem, hogy elindul a tejem, akkor lassítottam, vagy teljesen megálltam Viki, folyamatosan beszélt, picit sem zavart, örültem, hogy barátnő feelinget akar kialakítani bal kezemmel megfogtam a bal mellét, de akkor sem álltam le a mozgással, továbbra is mozogtam csak lassabban, volt amikor, csak az egyik kezem érintette a bársonyosan puha bőrét. de a szeretkezés nagy részében két kézzel fogtam a hátát. Néha kihúztam farkam, csak azért, hogy megtudjam ujjazni a punciját, kicsit behajlítottam a térdeim és úgy picit lentről próbáltam benyomni a nemi szervem a hüvelyébe, rutinosan boldogítottam, szerintem a mozdulataimon már nagyon látszik a rutin. Már 16 éve járok csajokhoz. Igaz egyszer volt, 5 év kihagyás. Csak a csípőm, mozgattam, néha, nem az egész testemmel, mentem hátra és előre, szépen váltakozó ritmusban dugtam a csajt, mikor úgy éreztem, hogy elindul a tejem, mindig leálltam, és olyankor a melleinek a tapintását élveztem.

Akik szeretik a jó bögyös cicákat, azok feltétlenül látogassák meg Viki cicát.

Csodálatos voltál Drága, élveztem, hogy hatalmas melleid a combomhoz érnek, mikor leszívsz, hamar elkészültem a fürdő szobába és fél merev szerszámmal álltam előtted, mondtad, hogy kényelmesen feküdjek le az ágyra, lefeküdtem az érzéki szádnak köszönhetően egy pillanat alatt kő keményen merev lett a nemi szervem. Csodálatosan éreztem magam, mikor leápoltál. A gyönyörű popsid jól volt megmarkolni, mikor hátulról boldogítottalak ilyen csodálatos gyönyörűséget mint te még nem láttam Viki. Minden kívánságom teljesítetted. Egyedül az arcodra nem szabad élvezni, azon kívül bárhova lehet, én a mohó, érzéki szádba engedtem egy adag tejet, te mohón lenyelted. Térdeltél előttem és vártad, hogy mikor sülök el, türelmesen vártál, kellett néhány perc, mire éreztem, hogy elindult a tejem a herémből, végül éreztem, és akkor jeleztem neked, picit későn, mert pár csep tej, nem a szádba ment, ahogy megjegyezted kedvesen, hogy picit későn jeleztem. Mikor húzkodtam a szerszámom, te mondtad, hogy a melleidre is élvezhetek én közöltem, hogy maradok annál, hogy a szádba, pedig neked volt igazad, látványosabb lett volna ha melleit locsolom le, de így viszont érezhetted a tejem ízét, biztos ízlett mivel mohón nyelted le, egy nagy nyeléssel, a látványtól a frissen kielégült szerszámom újra merevé vált. Jó volt érezni, ahogy rángat a nemi szervem a szádba és köpködi a tejet a torkodba.

Viki, megkérdezte, hogy mi a kedven pozícióm? Mondtam, hogy mikor az ágy mellet állok a kutya pozícióban dugom a csajokat az nagyon tetszik

- Nekem is ez a kedvencem- mondta a csaj. -Azt kevésbé szeretem, mikor a férfi van felül. de teljesen nem utasítom el.

Aranyos vagy Viki
-Mondjuk én, felülről is szeretem- válaszoltam.
Következő 10 percben, mivel nem kell sietni , kényelmesen dugtam a csaj hátulról néha kivettem a szerszámom és meg ujjaztam a punciját.
- A szádba akarok élvezni-közöltem
-Most?- kérdezte a csaj
-Igen

Hátrább léptem az ágytól, miután kihúztam a nemi szervem a Cica hüvelyéből , rögtön elém térdelt. Levettem a gumit és Vikinek adtam ő lazán ledobta a szőnyegre, elkezdtem a kézi munkát, közben figyeltem az előttem térdelő csajt.
- Egy ideig elfog tartani- jegyeztem meg
-Csak nyugodtan, nem kell sietni mondta Viki

Cica mondta, hogy ha akarok a melleire is élvezhetek, de én ragaszkodtam az eredeti elképzelésemhez, hogy a szájába engedek egy adagot. Húzkodtam kézzel a nemi szervem, 4, 5 perc húzkodás után éreztem, hogy elindult a herémből a nedű. Közelebb mentem a csajhoz, éreztem az ismerős érzést. Viki figyelte a nemi szervem, nem is kellet szólnom, már be is kapta. És meglepően mohón szívta ki belőle a tejet. Amit mohón és gyorsan le is nyelt. Éreztem, hogy rángat és köpköd a szerszámom a Cicus szájában.
Pár csepp a padlóra ment- mondta Viki
-Nincs törlő kendő a fürdő szobába nyugodtan mossam le a péniszem.- mondta még a Cica.

Fél merev szerszámmal, kimentem a fürdő szobába.

Kellemes volt a kettő szeretkezés veled Viki, nem bántam meg, hogy meglátogattalak, nagyon jó érzés volt egy adag tejet a szádba engedni, amit aztán mohón lenyeltél. Legközelebb ha megyek, akkor se húzd le a redőnyöket, szeretném látni ahogy mozognak a nagy , formás melleid. Pár héttel ezelőtt voltam nálad de biztos emlékszel még rám. Cicus én emlékszem rád.

CICÁM, DE IGAZÁBÓL ENGEM AZ ÉRDEKEL AMI A LÁBAID KÖZT VAN.
Hozzászólások
Pavlov ·
Tehát egy pasi elment kurvázni. Ez nem ad semmit az olvasónak. Egyszerű leírás.

Marokfegyver ·
Megtudtam, hogy a redőnyt le lehet engedni, ha besüt a nap. Mást nem nagyon. Hiányzik az élmény és annak átadása.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: