Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Viki a harisnyaimádó

A házban ahol lakom, az alattam lévő 4. emeleten lakik egy lány, aki nagyon jól néz ki, Vikinek hívják. Egyik délután, amikor hazafelé menet a lifthez értem hallom, hogy kinyílt a kapu és bejött valaki, odanéztem és megpillantottam Vikit. Egy párszor már váltottunk néhány szót, nagyon kedves lány. Megvártam a lifttel és köszöntünk egymásnak, beszálltunk és elindultunk felfelé. Miközben beszélgetni kezdtünk, nagyon néztem, annyira jól nézett ki. Combközépig érő fekete csípőnadrágban volt, lábán fekete harisnya és sportcipő. Felül feszes világoskék színű felsőt viselt, a dereka kilátszott. Világosbarna haja a válláig ért. Le sem tudtam venni a szemem a harisnyás lábairól, nagyon formás lábai voltak, gyönyörű bokáján bokaláncot hordott a harisnya alatt, a feneke pedig tökéletesen feszes, kerek volt. Mikor felértünk a 4. emeletre kinyitottam neki az ajtót és Viki kiszállt a liftből, én pedig továbbmentem. Mire felértem ott állt a lift előtt és huncutul mosolyogva azt kérdezte, nincs-e kedvem átugrani hozzá egy teára.
- Egy pár perc és ott vagyok - válaszoltam neki.
Beléptem az ajtón, lepakoltam, és gyorsan megfürödtem, majd felöltöztem, alulra egy feszes boxeralsót vettem fel. Aztán elindultam Vikihez.

Becsöngettem hozzá, mikor kinyitotta az ajtót, egymásra mosolyogtunk és beléptem az ajtón. A fekete rövidnadrágját egy fekete miniszoknyára cserélte, a fekete harisnya helyett pedig egy testszínű volt a lábán. A harisnya olyan színű volt, hogy szinte észre sem lehetett venni, hogy egyáltalán van rajta harisnya, mikor a napfény rásütött akkor lehetett látni, hogy egy kicsit selymesen fényes. A lábujjainál nem volt erősített orrrésze, ebből arra következtettem, hogy a fenekénél tanga fazonú lehet, lépésbetéttel. A felsőn keresztül látszódtak feszes mellei és ágaskodó mellbimbói, nem volt rajta melltartó. Néztem a gyönyörű formás lábait, ahogy mezítláb harisnyával a lábán elindul a nappali felé, csípőjét finoman mozgatva haladt előttem. Minden egyes lépésénél a lábujjai picit szétnyíltak.

Mikor odaértünk leült a kanapéra és oldalt helyezkedve felhúzta a lábait maga mellé, úgy hogy a lábai felém voltak, majd megfogta a bokáját. Én is leültem mellé, és el kezdtünk beszélgetni, közben oda-odapillantottam a lábaira, láttam, hogy beszélgetés közben finom mozdulatokkal simogatja, nyomkodja a talpát. Gondoltam magamban, de jó lenne megérinteni a harisnyás lábát. Nem kellett sokat várnom, hogy teljesüljön a vágyam, mivel minden második pillantásom a lábaira vetődött, amit hamar észrevett Viki, ezért úgy helyezkedett, hogy a lábujjaival hozzáérjen a kezemhez, majd amikor hozzáért elkezdte vele simogatni. Nekem se kellett több, kinyitottam a tenyerem és a talpa alá csúsztattam. Éreztem, ahogyan a finom puha tapintású harisnyás talpa jólesően simogatja a tenyerem. A másik kezemmel megfogtam a bokáját, és simogatni kezdtem a vádliját a térde felé.

Mikor a térdhajlatához értem, az ujjaimmal finoman simogattam a hajlatot, nagyon puha volt a harisnyás bőrének a tapintása. Aki simogatott már harisnyás lábat, az tudja miről beszélek. Miközben simogattam a lábait, Viki kezeit a combomra helyezte, és finoman elkezdte markolgatni. Majd elindult a combomon felfelé és finoman megérintette a farkamat, ettől szinte kirázott a hideg, olyan jó érzés volt. Közben le sem vettük a szemünket egymásról, odahajoltam hozzá és megcsókoltam a gyönyörű ajkait, egyre hevesebben kezdünk el csókolózni, mindeközben ő a farkamat simogatta a nadrágomon keresztül, én pedig a combja felé haladtam a kezemmel, iszonyatosan jó érzés volt a harisnyás combjai közé dugni a kezem és finoman markolgatni a combját és közben persze csókolózni vele. Éreztem, hogy hamarosan a célhoz érek, az ujjaim végével elérkeztem a két lába találkozásához.
Meglepődtem, mikor ujjaim odaértek a puncijához, ugyanis a harisnya véget ért, a bugyiját tapintottam meg, de egy pár másodperc múlva, mikor félrehúztam a bugyiját, rájöttem a rejtélyre - tehát a betétrészen lukat vágott Viki és meztelenül vette fel a harisnyanadrágot, majd arra húzta fel a bugyiját - ott volt ujjaim előtt a nedves csupasz izgató puncija.

Ekkor Viki feltérdelt a kanapén, kezeit a nyakam köré fonta és megcsókolt, én pedig mind a két kezemmel megfogtam combjai külső felét és a szoknyája alá csúsztatva végigsimítottam őket a csípőjéig. Lehúztam a bugyiját a térdéig, majd a tenyeremet a csiklójához érintetem, ami kellemesen meleg és már nedves volt. Halkan felnyögött mikor megérintettem a punciját. Én is feltérdeltem a kanapéra Vikivel szemben. A középső és a mutatóujjamat beillesztettem a szeméremajkai közé és finom mozdulatokkal izgatni kezdtem a csiklóját, mely kidomborodott a szeméremajkai közül. Finoman becsúsztattam a középső ujjamat a nedves, most már forró hüvelyébe, és elkezdtem masszírozni hüvelyének belső falát. Ettől nagyon izgalomba jött, először halkan, majd egyre hangosabban kezdett el nyögdécselni, sóhajtozni.

Kezét levette a nyakamból és kigombolta a nadrágom, majd letolta a térdemig, mire én is felálltam a kanapé mellé és levetkőztem, miközben Viki kigombolta a szoknyáját, mely egy pillanat alatt a földre hullott és levette a felsőjét. Ott álltunk egymással szemben teljesen meztelenül. Én egy szál boxeralsóban felálló farokkal, Viki pedig egy szál testszínű harisnyanadrágban, melyen keresztül kidomborodtak szeméremajkai és a csiklója. A puncija teljesen csupasz volt, mellei és mellbimbói nem voltak túl nagyok, pont elfértek a tenyeremben és nagyon formásak voltak. Megfogta a kezem, kilépett a szoknyából és a hálószobájába vezetett, ahogy ment előttem néztem harisnyába bújtatott formás feszes fenekét, nagyon gyönyörű teste volt Vikinek.

Beértünk a szobájába, ő széttárt lábakkal leült az ágy szélére és hanyattdőlt az ágyon. Én letérdeltem széttárt lábai elé és kezeimmel végigsimítottam harisnyás lábait, majd közben odahajoltam a puncijához és megnyaltam a csiklóját. Nagyon finom íze volt Viki nedvességtől tocsogó puncijának. Egyre csak faltam, ajkaim közé vettem a csiklóját, szopogatni és szívogatni kezdtem, miközben a nyelvemmel folyamatosan nyalogattam, és egy szívás után a nyelvem tövig bedugtam a hüvelyébe, majd ismét szívtam és ismét bedugtam a nyelvem a finom hüvelyébe. Így folytattam addig, amíg Viki egyre hangosabban nem kezdett el nyögdécselni, zihálni, közben a teste egyre többször rándult meg, mígnem egy hatalmas orgazmust élt át. Lábait átkulcsolta a nyakamon, ekkor a nyelvemet bedugtam a hüvelyébe, az egyik kezemmel a harisnyás lábát simogattam, a másikkal pedig a csiklóját izgattam, hogy még teljesebb legyen az élvezet Viki számára.

Éreztem, ahogy egyre jobban összeszorítja lábait, ahogy lüktetve elélvez, a hüvelyéből előtörő finom nedve pedig a nyelvemet és ajkaimat árasztotta el. Fantasztikus érzés volt hogy a nyelvemmel elégítettem ki Vikit, aki "hálából" számba engedte puncijának isteni nedűjét. Egy kicsit pihent az orgazmusa után, majd felállt és az ágyra nyomott. A hátamra feküdtem, ő pedig úgy helyezkedett el, hogy a puncija a számnál legyen és simogathassam a harisnyás lábait, miközben ő a farkamat kényezteti szájával. Az éjjeliszekrényhez nyúlt és a fiókból elővett egy fekete színű térdharisnyát. A térdharisnya is olyan volt, mint ami Vikin volt, vékonyszálú, lábujjerősítés nélküli és finom tapintású. A harisnyával végigsimította a hasam és elkezdte csókolgatni, lassan haladt lefelé, az alsónadrágon keresztül megpuszilt, majd ujjaival benyúlt az alsóm alá és megérintette a farkam, mely már nagyon nedves volt.

Levette a gatyám, és a nyelvével finoman el kezdte nyalogatni a farkam tetejét, finom meleg volt a szája. Lemászott rólam, velem szemben a lábam mellé térdelt, és a térdharisnya szárát kezei között széthúzta, és a farkamhoz illesztette. Megfogta a harisnyát, és lassan elkezdte felhúzni a farkamra, azt hittem mindjárt elélvezek. Közben a térdét simogattam. Mikor a harisnyát teljesen felhúzta a farkamra, megfogta a harisnya gumírozott részét, és a heréimre csúsztatta, úgy hogy a gumis rész a heréim alatt legyen, és a farkamon feszüljön a harisnya. Kezével elkezdte simogatni a harisnyás heréimet és a farkamat, nagyon jó érzés volt, majd a nyelvével finoman elkezdte nyalogatni a makkomat. A farkamra húzott harisnya teljesen átnedvesedett a farkam végénél, egy kis nyálat is engedett rá a szájából, majd bekapta, és szopni kezdte.

Kis idő múlva abbahagyta és megint a fiókhoz nyúlt, elővett egy ugyanolyan harisnyanadrágot, ami rajta volt, azon is ki volt vágva a betét résznél csak fekete volt. Elkezdte a harisnyával cirógatni a mellkasomat és a lábam, közben pedig a farkamhoz is hozzáérintette a harisnyát. Megfogta a farkam és lehúzta róla a térdharisnyát és a harisnyanadrág egyik szárát a farkamhoz illesztette, és el kezdte felhúzni a rá. Ez még jobb érzés volt, mivel sokkal tovább tartott felhúzni a hossza miatt, ezért az élvezet is tovább tartott. Mikor a végéhez ért, a heréim alá került a harisnya felgyűrt része, kicsit simogatta a farkam, majd finoman levette róla.

Ekkor a lábamhoz hajolt és a felgöngyölt harisnyát elkezdte felhúzni a bal lábamra, először a térdemig, majd a combom tövéig húzta fel az egyik szárát. Megfogta a másik szárát és felhúzta a farkamra. Közben a harisnyás lábamat is elkezdte simogatni, és bekapta a farkam. Majd levette a farkamról a harisnya szárát és a bal lábamon lévő szárát letolta a térdemig, a másik szárát pedig elkezdte felhúzni a jobb lábamra. Felhúzta a térdemig, majd miután megemeltem a fenekem a combomig, úgy, hogy a harisnyán lévő lukon áthúzta a farkamat és végül a derekamig húzta a harisnyanadrágot. Ismét megfogta a térdharisnyát és felhúzta a farkamra, a heréim alá illesztve a végét, majd finoman megcsókolta a harisnyás farkamat. Ekkor egymással szemben feltérdeltünk és elkezdtünk csókolózni, miközben simogattuk egymás derekát-lábát, Viki pedig a farkamat is.

A farkam becsúsztattam a lábai közé a puncijához és ki-be húzogattam, miközben szorosan magamhoz öleltem. A puncija és a farkam is tocsogott a nevességtől, ezért könnyen csúszkált a harisnyás farkam a szeméremajkaihoz dörzsölődve. Ágaskodó mellbimbói a mellkasomhoz értek. A nyakát kezdtem csókolgatni és haladtam a mellei felé. Kivettem a farkam a lábai közül és hanyatt döntöttem, elkezdtem szopogatni a mellbimbóját, miközben a csiklóját izgattam a kezemmel. A nyelvemmel végignyaltam a hasát a puncijáig, majd a számmal rátapadtam és csókolgattam, nyalogattam. Eközben Viki bekapta a farkam és elkezdte szopni, majd kis idő után levette a farkamról a harisnyát, én pedig ráfeküdtem és oldalunkra dőltünk. Fantasztikus érzés volt ahogy a harisnyás lábaink egymáshoz értek, a talpammal simogattam a lábszárát és ő is ezt tette velem. Közben a farkam a csiklójához dörzsöltem, és lassan el kezdtünk mozogni és vadul csókolóztunk. Egy kicsit feljebb emeltem magam, a farkam becsusszant a tüzes hüvelyébe mely izgatottan szorította a makkom végét.

Kis idő múlva Viki a fülembe súgta, hogy szeretné, ha hátulról dugnám meg, nekem sem kellett több, Viki négykézlábra ereszkedett és a fejét az ágyra hajtotta, így tökéletes volt a pozíció ahhoz, hogy a farkam finoman beillesszem a hüvelyébe. Kezeimmel megfogtam a harisnyás csípőjét és elkezdtem hol egyre hevesebben, hol lassabban hátulról dugni. Nagyon élveztük mindketten ezt a pozíciót, nem kellett sok idő, hamar elélvezett a döfködő farkamtól, éreztem, ahogy az orgazmusa közben a hüvelye ütemesen összeszorítja a farkam. Ettől még jobb volt nekem is és beleélveztem a puncijába. Egymáshoz bújtunk egy kis időre, majd Viki megfogta a farkam és elkezdte finoman leszopni, lenyalogatni róla az ondómat és élvezettel nyelte le. Ismét előkerült a térdharisnya, megint felhúzta a farkamra, oldalra dőlt az ágyon és megkért, hogy megint hátulról dugjam meg csak most oldalt fekve és harisnyával a farkamon.
A puncija teljesen nedves volt a sok ondótól, amit nem is olyan régen beleeresztettem és a farkam is erősen elkezdett nedvesedni az izgalomtól, így mögé feküdtem és finoman a hüvelyébe dugtam a farkam. Nem gondoltam volna, hogy ha harisnya van a farkamon, akkor ilyen könnyen becsúszhat a puncijába, de simán be tudtam hatolni. Finoman elkezdtünk mozogni, közben a lábainkkal simogattuk egymás lábát, pontosabban direkt úgy helyezkedtünk, mozogtunk, hogy mindig egymáshoz érjenek harinyás lábaink. Most sem kellett sokat dugnom, hogy elélvezzen, de most sokkal intenzívebb volt az orgazmusa, mint ezelőtt, hangosan nyögött és zihálni kezdett, közben sikongatott is.

Mikor teste tejesen megfeszült, még gyorsabban mozogtam benne, ettől elernyedt, majd ismét megfeszült és ezt megismételte egy párszor, ezután én is elengedtem magam és hatalmasat élveztem a puncijába. Kicsit úgy maradtunk, majd kivettem a farkam, mely még mindig elég kemény volt, a harisnya teljesen átázott, Viki leszopogatta róla az ondómat.

Viki is imádta a harisnyát, ahogyan én is, de még nem dugtam soha harisnyában, főleg harisnyával a farkamon, de ezentúl biztos, hogy gyakran megismételem. És az is biztos, hogy Viki lesz hozzá a partnerem. Mindketten felöltöztünk, elköszöntem tőle és elindultam hazafelé, várva a következő alkalmat.
Hasonló történetek
29923
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
20909
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
East West ·
Addig olvastam hogy fekete harisnya és sportcipô.

dstella ·
Jobb lábra bal harisnya, farkad be, majd ki és bal lábra harisnya át...

A zagyvaságra, amit a harisnyával művelsz, nincs is jelző.

Ha igazi fetisiszta lennél tudnád pl azt, hogy:
-a harisnya kényes jószág. Egy rossz mozdulat, és örökre búcsút mondhatsz neki.

-a harisnya nem farmergatya, amiből ki-be ugrunk. Főleg nem húzzuk jobb lábról bal lábra és ide meg oda, mire minden művelet végére érsz, felkel a nap.

-a harisnya nőkre lett kitalálva. Próbáltál már egy férfit belepasszírozni? Azt tudod, hogyha rövid a harisnya szára a térdedig se húzod fel, nem hogy a herédig?

-bármenniyre is hangsúlyozod a férfiasságodat, egy női harisnyanadrágban a "hím-értéked" rohamos gyorsasággal zuhan zéró alá.

-a harisnya lábakra lett kitalálva. Írásod szerint a farkadra fért közel fél méteres anyaghányad, mikor is Viki teljesen rád húzta? És utána még a heréd alá is beakasztotta? Szóval a farkad és a heréd között jó húsz-harminc centi adatott? húha...

-elképzeltem, hogy a fiókomból kiborogatom az összes harisnyámat, és sokat sejtető vigyorral elindulok velük életem párja felé. Egy hetero pasi reflexből átrohan a haverokhoz sörözni, nemhogy virgonc erekcióval eltűrje, ha összecsapja a térdeit egy szűk, szakadt harisnyanadrág.

-a harisnyán keresztül szopni kb. olyan mértékben lehet erotikus, mint minimaxot nézni. (persze csak akkor, ha a faroknyi anyagtöbblet alatt megtalálod a célt)

-harisnyával közösülni? Tescós szatyor kategória. Kérdés: az a harisnya, amit előtte kecsesnek nem nevezhető férfitestedre eröltettél és egyik lábadról a másikra húzogattál, és jó fél méteresre tágult a procedúrában... nos, azt a harisnyát passzintottad rá a farkadra? Ugye világos, hol van itt az önellentmondás?

-harisnyába élvezni? Hát, a nagyapám anno. a harisnyámon szűrte át a tapétaragasztót. Fehér is volt, ragacsos is volt...

Kár, hogy a fejedre nem húztad rá utána, az lett volna a tökéletes lezárása ennek a fantazmagóriának.
geminigirl ·
dstella, ez nagyon tetszett!!! Köszönöm!!!
Matilda ·
Ez nagyon hatásos volt Megríkattál megint! :smile:

Csak nekem sugallja, mintha egy szál alsógatyában ment volna át?? :innocent:

lynny ·
Az előttem szólók majdnem mindent elmondtak.
Stella hozta a formáját, amit ezúton is köszönök neki, nagyon tetszett :-D
A történet? Első végigolvasásra azt mondtam ne már ...
Aztán másodikra is .. lehet, hogy én nem használok olyan luxus harist, amit szegény Viki, de én az ujjaimmal végigsimogatva is nagyon durvának találtam az anyagot, nemhogy azt engedjem, hogy egy ilyenbe bújtatott farok mozogjon bennem. Ez inkább már perverzitás kategóriába tartozik nálam, ha belegondolsz, nem hiszem, hogy ezt egy nő igazán élvezni tudná.
Sajnos nem mozdult meg az erotika faktorom sem, és a fogalmazás sem lett a legjobb .. sok hibát lehetne felhozni, de ahhoz mégegyszer el kellene olvasnom, hogy példákat is jegyezhessek, és azt már inkább mégsem ....
Nem pontozok ...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: