Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Viharlányka

Reggel az irodában kezdtem, mint általában. Idővel megcsörrent a telefon. Odavetettem egy pillantást, ki is zavar megint, hisz sok a munka és délig végezni akarok. Randim van azzal a férfivel, aki eddigi életem szexualitásában a csúcson vagyok. Ha jellemeznem kellene Őt, azt mondanám, jelenleg Ő minden, amire vágyom. Megtestesíti az erőt, amit szeretnék magam mögött tudni, és ugyanakkor minden pillanatban, amikor Őt látom, felizzik az a bizonyos belső micsoda. És hogy miért nem vagyok vele állandóan? Az élet okoz érdekes dolgokat. Ha a realitást nézzük, és ez nagyon fontos tényező, mindkettőnk útja másfelé visz. Habár élvezzük a szexet, más nem köt össze.
Hamar lerázom a telefonpartnert, és gyorsan folytatom a munkát. De a telefon megint cseng. Nem ő az. Nem is foglalkozom különösen a csengéssel. Majd abbahagyja. Megállapodásunk szerint szól, ha indulhatok. Egészen fél tizenkettőig várok, de aztán küldök egy smst. Kisvártatva megszólal a telefon.
- Jó reggelt! - szól bele. Úristen, de imádom, amikor így köszön.
- Mi újság? - kérdem vissza.
- Merre jársz? Én lassan elindulok.
- Én is indulok, ha kellek. - mondom neki fél mosollyal.
- Siess nagyon – szól bele.

Összekapom magam és bevágódom a kocsiba. Egész úton beszélgetünk. Azt hittem hamar kifogyhat a téma, de örömmel veszem, hogy mindig van miről beszélgetni. Viccelődünk és élvezzük egymás ugratását. Sokszor, amikor hallgatom a hangját a telefonba, belegondolok, jó lenne mellette lefeküdni este. Nem. Ezt nem ragozzuk. Élvezzük a pillanatot, amit átélhetünk együtt és itt a vége. Indulás előtt ruhát cseréltem. Szeretnék dögösen megjelenni, hisz ez még talán jobban emeli a vágyat. Kényelmes, de mély dekoltázsos pántos ruhát vettem fel, figyelve, hogy a mozgást se korlátozza. Alá egy pici tanga. Megérkezve mellé állok a kocsival. Látom, hogy Ő már a hátsó ülésen vár rám. Sóhajtok egyet és gondolatban kikiáltom a világnak… nesztek, a következő egy órában ez a férfi csak az enyém. Nem adom senkinek.

Bemászok mellé. Finom gyümölcsrágó illata van. Mindig rágózik. Egy pillantás a szemébe és rátapasztom a szám az övére. Megérezve nyelve édes simogatását pillanatok alatt benedvesedem. Képes vagyok egy csókjától elélvezni. Finoman körözünk egymás szájában és élvezzük, ahogy a másik teste reagál ezekre az előjátékszerű izgatásokra. Egy-egy pillanatra kinyitom a szemem és nézem, ahogy élvezi a csókomat. Szeretem a szemét, az orrát, a száját, a nyakát. Imádom ezt a férfit. Imádom, ha hagyja, hogy kényeztessem. Ma nem a panzióban találkozunk, hisz nincs annyi időnk. De mindketten tudjuk, ha gyorsan is, de kell egymást érezni, élvezni. Most nincs televízió, amiből a szex csatornán ihletet merítenénk. De nem bánom.

Titkon reménykedem, abban, hogy most én is tudok olyan lenni, mint a filmben a lányok. Szenvedélyes és tüzes. Vad és kényeztető. Már idefele elhatároztam, szex lesz a javából. Vadul izgatom a nyelvemmel a szája szegletét. Nem engedem ki a kezemből az irányítást. Minden figyelmem azon van, hogy ez a férfi fergetegeset élvezzen, hisz akkor fogok én is igazán élvezni minden pillanatot. Megpróbál a nyelvével felém támadni. A szemében ott van a kérdés. Szabad? De én határozottan visszatolom őt az ülésre és elindulok a testét végigjárni. Az állát finoman kényeztetem, miközben ő halkan jelzi, élvezi, amit csinálok. Végig haladok a nyakán egészen a mellbimbóig. Ott nem tudom türtőztetni magam egy finom harapást megengedek magamnak. A rádióban vad szenvedéllyel szól a zene, amitől ritmusosan kezdem használni a nyelvem. Miközben egyre haladok lefelé, figyelve, hogy semmilyen testrészét ki ne hagyjam, a testem egyre kezd forrósodni. Átveszem azt az izzást, ami az ő testét már rabul ejtette. Eljutok, oda ahol a férfi igazán férfi tud lenni és ott nincs titok, mennyire is kívánja a kényeztetésem, a szám, a nyelvem. Szinte hallom, hogy azt kéri…

Kérlek, vegyél a szádba és kényeztess. Nem tétovázom. Finoman becsúszik a számba és egy pillanat alatt elveszik férfiassága. Egy mély sóhaj jelzi, igen itt a helye. Ki-be csúszik a pénisze, miközben hallom, mennyire közeledik a csúcs felé. Szeretném még hallani sóhaját, így lassan félbeszakítom az útját. Megállok egy pillanatra, hogy kicsit visszatérjen a valóságba. Mikor azt hiszi eljött az ő ideje, újra a számban csúszik merev hímtagja. Kívánja, hogy a csúcsra vigyem. Nem habozok. Ritmusosan mozgatom a számban, hogy érezze, mindent elkövetek, hogy célba érjen. És amikor azt hiszi már ott áll és robbanni tud, finoman kiveszem a számból és felé hajolok. Szeretném érezni mélyen magamba fogadni. Egyikünk sem gondolta, hogy milyen lesz. De amikor a spontaneitásra bízzuk magunkat, hiszem, hogy előjön belőlünk mindaz, amit eddig talán mélyen bent tartottunk magunkban. Amikor rájössz mennyire több vagy, és a partnered elhiteti végre veled, többre vagy hivatott és megérdemled, hogy pillanatokra elrepülj magasra az élvezetek felhői közé. Élvezz és okozz élvezetet. Szeress élvezetet adni, hisz nincs annál kellemesebb és bizsergetőbb, mint amikor rájössz, hogy amit teszel finom a másiknak és élvezi.

Figyelve, a helyszínre, szexi szétnyílós bugyit vettem fel, hisz nem kell mindig mezítelennek lenni, hogy szexuálisan vonzóak legyünk. A nyári rövid ruha alatt igazán izgató egy olyan tanga, amelyet nem kell igazgatni. Kis terpeszben ráemelem magam és kellő sóhajjal magamba fogadom hímtagját. Az a pillanat, amikor egyesülünk leírhatatlan. Izzó testem, mint egy vulkán elnyeli őt. Mélyen bennem jár, amikor finoman elkezdek mozogni. Felveszi a ritmusomat és közben a nyelve az enyémet keresi. Egymásra találnak. Nyelveink vad izgalmas háborúba kezdenek, és miközben egymást akarják utolérni a körfogásban, testem elindul a csúcs felé. Észbe kapok. Nem szabad elsietni. Buja pillantást vetek a szemébe, és ő nem tudja, mire vélje, amit csinálok. Kimászok öleléséből. és újra elindulok lefelé, hogy élvezzem testének minden ízét. Végig csókolom, ahogy haladok lefelé, és amikor már merev hímtagja a számba csúszik, hallom, ahogy egy mély morgásszerű hang elhagyja a torkát. Igen, vészesen közel ahhoz a csúcshoz, amit oly nagyon szeretek. Ritmusosan elkezdem szopni a farkát. Egyre mélyebben a számba veszem, aztán egy pillanatra megállok. Ő hirtelen nagyot sóhajt, mire én gyorsabban folytatom.

Már csak pillanatok választják el az élvezéstől. És akkor, hirtelen egy mélyről jövő hörgő hang kíséretében, megajándékoz kilövelő magjával. De nem hagyom abba, mert tudom, ezt szereti igazán. Elélvezni a számban. Amilyen hírtelen érkeztem, oly hamar el is kell menjek. Otthagyom őt, hogy magához térjen. Nem szól ez másról, mindössze egy vad párperces élvezetről. Igen, azt hiszem, most olyan voltam amilyen akartam lenni. Vad és szenvedélyes. Viharlányka a javából!
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
TALÁN JOBB, HA MA NEM MEGYEK SEHOVA. :angry:
Mirrmurrka ·
Ááááááááááááááááá, has randid van, azt emiatt ne mondd le, mert csóringer nő megint rád fog fogni mindent, azt majd jön a bilincs a korbács meg a lakkcsizma.

Mikor van a randid?


Szivacs ·
Egy ilyen kapcsolatnak is megvannak az elônyei. Külön utakon járnak de mégsem, tisztán látható, ami van a felszínen, az van a mélyben. Nem kell rébuszokban beszélni, nincs mit kibogozni, nincs félreértés.
Az viszont kicsit gyanús, csak adni akarsz, a magad részét nem kivenni az élvezetekben:)
veszprémi lány ·
hát, ezzel vitatkoznék. ugyanis, előbb-utóbb az egyik többet fog akarni, akár titokban...vagy úgy, hogy maga is kézzel-lábbal tiltakozik az ellen, hogy többet akarjon.
én csak átfutottam, de szerintem jó a stílusa.
Szivacs ·
Nem minden tart örökké, nevük ellenére még az örökzöldek sem. Mind e-mellett akadnak Tiszavirágok is :)
veszprémi lány ·
csak azért mondom, mert én már jártam így:( én akartam többet, mármint. igaz, az nem szexkapcsolatnak indult, sőt...többéves barátságból lett az, miután én beleestem, ő meg nem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: