Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vihar gyermeke, semmi lánya

Néhány éve történt. A tónál nyaraltam, ahol szoktam. Ez egy nagy tó, vidéken. Jó hely. Meleg szokott lenni ott, burjánzik a természet. Tükrén a madarak alacsonyan szállnak, hogy elkaphassák a szúnyogokat, a gólyák pedig békákra vadásznak fiókáik számára, vacsora gyanánt. Télen nincsenek itt, mert akkor elköltöznek, ilyenkor viszont megkapóak és bájosak. Csak néha lekakilják a kocsim szélvédőjét. Ám én ilyenkor csak mosolygok.

Emlékszem, kedd volt, és július. Esteledett. A kinti asztalnál ültem, miközben a tájra szürke fátyol ereszkedett, ahogy a napot elnyelte a hegygerinc. A tücskök ciripeltek. Kibontottam egy sört, azt kortyolgattam, miközben tüzet raktam. Virslit sütöttem, hogy megegyem mustárral. Csakhogy közbejött valami. Egy gyönyörű lány.
Az erdő felől érkezett, egy ösvényen. Hátizsák volt rajta, nyakában iránytű lógott. Szőke volt a haja, mint a kánaáni méz. A bőrét nem láttam, de tudni lehetett, mennyire selymes az érintése. A szemében ott ragyogott az esthajnalcsillag. Fura volt, de egy pillanatra azt hittem, szerelmes vagyok belé. Pedig nem is ismertem.
Letettem a virslit és a sört, és odasétáltam hozzá. Ő úgy tett, mintha nem venne észre. Egy dalt énekelt:

Lenyugodott a nap
Nevedet suttogó hegyeken át
Közeleg árnya a télnek
Fogadd el
Éjszakák urának áldozók akaratát
És őrizd meg magad szépnek

Csodálatos, édes hangja volt. Hirtelen úgy álltam ott, mint egy villámsújtotta cserje. S csak akkor vett észre.
- Szia – köszönt könnyedén. – Ugye nem lösz le birtokháborításért? Azt hiszem, kicsit eltévedtem.
Megrökönyödve néztem rá.
- Manapság nem szokás lövöldözni.
Mosolygott.
- Aha. Az jó. Rég jártam erre… akkor még előfordult.
- Aha.
Hallgattunk picit. Zavarban voltam, de azért felmértem a lányt közelről is. Rövidszárú, kopott farmer volt rajta, combja izgatóan kivillant. Mellei egy top alatt domborodtak. Hihetetlenül csinos volt, és hatalmas hatást gyakorolt rám. Ezt nyilván érezte ő is, de nem látszott, hogy zavarná.
- Épp enni készültem – nyögtem ki végül. – Nem kérsz egy virslit?
Úristen, gondoltam, mekkora barom vagyok. Még a végén félreérti. A lány azonban csak mosolygott, kivillantva vakító fehér fogait.
- Köszönöm. Valóban éhes vagyok. Nem ettem úgy tíz éve.
Zavartan bámultam rá.
- Úgy érted tíz órája.
- Ja, igen, persze – nevetett. Szemében ismét felbukkant a Vénusz.
- Gyere - mondtam neki, erre ő jött is, és legnagyobb meglepetésemre kézen fogott. Megborzongtam az érintésétől, egyszerűen fantasztikus volt. Selymesebb volt, mint egy golfpálya gyepe Írországban.
- Hogy hívnak? – kérdeztem.
- Miranda – felelte.
- Szép név.
Erre nem felelt semmit, csak fogott egy virslit, és feltűzte az egyik nyársra, aztán leült a tűz mellé. Én is fogtam a magam nyársát, és mellé huppantam. Tekintetem mágnesként vonzotta a combja. A nadrág mintha összement volna rajta. Őrjítő volt. Rajtam is csak rövidnadrág volt, és annyira közel ültem hozzá, hogy összeért a lábunk. Remegni kezdtem, úgy feltolult bennem a vágy. Igyekeztem leplezni, de Miranda úgy tűnt, élvezi a helyzetet. Időnként, mintegy véletlenül, a lábát az enyémhez nyomta, vagy olyan közelebb hajolt, hogy levendulaillata teljesen megtöltse az orrom. Csodás percek voltak.

Vacsora után megkínáltam egy sörrel, amit elfogadott. Beszélgetni kezdtünk, de hogy miről, arról inkább nem beszélnék. Nem hinnék el nekem – egy őrült hagymázas látomásának tűnne. Az azonban biztos, hogy egyre nagyobb ámulattal hallgattam őt, ámbár hitetlenkedve. Míg beszélt, egyre lágyabb, gyengédebb, elmerengőbb hangon, a felhők gyülekezni kezdtek a mélyülő éjszakai égen. Eltakarták a csillagokat, a holdat, és a levegő egyre fülledtebbé vált. A tücskök elhallgattak, a közeli patak csobogása tisztán hallhatóvá vált. Keletről mennydörgés hallatszott. Imádom a vihart, és ez most nem is tűnt fenyegetőnek. Lüktető elektromosságot gerjesztett, szinte sistergett tőle a bőröm, és merevedésem támadt. Szemem le nem vettem Mirandáról, aki lassan meséje végére ért, és szélesen mosolygott, akár egy üstökös. Végül felállt, és kecses mozdulatokkal vetkőzni kezdett. Nagyot nyeltem.

- Kívánlak – mondta, én pedig ekkor már biztos voltam benne, hogy álmodom. Azért felálltam, lehúztam a pólómat, és megöleltem. Rajta akkor már csak a bugyija volt, csupasz mellei édesen a mellkasomhoz simultak. Éreztem kemény, borzongó bimbóit.
- Csókolj meg – lehelte, és én megtettem. Karjai körém fonódtak, az illata igéző volt, csókja pedig leírhatatlanul csodálatos. Sohasem éreztem még, hogy ennyire jó legyen valakivel. Ebben a lányban ott volt a mindenség, az örökkévaló roppant, de lustán áradó energiája. Magához láncolt, mint a napok a bolygókat, a bolygók a holdakat, összefonódtunk és összekeveredtünk, eggyé váltunk - megbonthatatlanná, oszthatatlanná.
- Kedves vagy- sóhajtotta a számba, amikor benyúltam a bugyijába, ami nyirkos volt, mint egy páralepte kondenzátor. Ujjbegyemmel megérintettem a csiklóját, és Miranda nyögdécselni kezdett. Bársonyos combjaival rászorított a kezemre, én pedig feldugtam neki egy ujjam. Nagyon erősen lihegett. Ringattam karomban, míg kezemről már szinte csorgott ölének drága nedve. Apró sikkantással élvezett el úgy öt perc elteltével.
- Csodás vagy – mondta, és azzal letérdelt elém. Lehúzta a nadrágom, és szájába vette már keményre duzzadt péniszem. A vihar eközben egyre fenyegetőbben mormogott. A felhők óriási tintahalként csüngtek láthatatlan horgokon. A lány nyelvének mozgását minden tejesibrik megirigyelhette volna, melyben cica nyelve jár. Puha volt és mohó, nedves és mélytoroktechnikás. A szemét is láttam, állhatatosan nézett, tekintete lángolt mint a Vénusz tengere. Elbűvölő cuppogással cidázta a farkam, mígnem makkom teljesen bevastagodott.
- Hatolj belém…

Megmarkoltam gyönyörű fenekét, és rádöntöttem a kerti padra. A puncija úgy nyílt-csukódott, mint hal kopoltyúja. Remek érzés volt belésiklani. Mintha katlanba merültem volna, melyben olaj fortyog.
- Ahh… - sóhajtotta, majd halk, szaggatott, szívbemarkoló sóhajokkal rángatni kezdte a csípőjét. Olyan keményen dugtam, ahogyan az csak lehetséges volt földi mértékű gravitáció mellett. Ő cuppogott, a vihar pedig dörgött, majd zuhogni kezdett, végül ömleni. A vízcseppek ezüstös folyamban ömlöttek végig Miranda hátán, mely rángatózott a kéj görcseitől. Élvezete csúcsán kettéharapta az asztalt, de előtte még belélövelltem forró nedvem.

A vihar iszonyú kegyetlenséggel tombolt körülöttünk, míg én elpihentem a lány hátán. Szorítottam, reszketve a hidegtől, de a bánattól is, hogy el kell mennie.
- Visszatérsz még?
Miranda gyengéden megsimogatta az arcom, és közben véletlenül a lábamra taposott.
- Nem hinném kedves. De ki tudja? Lehet már nagyon öreg lesz.
- Azért megpróbálod velem akkor is?
- Megígérem.
Ezzel elment, s most az én énekem kísérte a hihetetlen s kissé ijesztő metamorfózist:

Utolsó királylány,
Birodalmad alkonyán
Szemed fénye visszatűz
Szívemből a kínt elűzd.

Miranda képe azóta sem fakul bennem, ahogyan a csillagok sem fakulnak meg sosem az égen, és különösen nem az esthajnalcsillag, csillagok csillaga. Ami valójában bolygó. Állítólag lakatlan.
Talán mégsem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sajtos Pogi ·
Miért? Szerintem jó volt! :sleeping:
HarcI@Kakas ·
Ha jó, akkor jó. Tehát nem tudok szart írni. Iszonyú tehetséges vagyok. Már látom. :sleeping:
harci@tyuk ·
Baromi tehetséges vagy Kakasom :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Te a tyúkudvar szépe és írója :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: az internet legnagyobb dugója :heart_eyes: :heart_eyes: öntsön el e genya :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: minden tyúkban :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: fenoménnnnn :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Sajtos Pogi ·
Maximummal szavaztam rád! 10;10;10;
HarcI@Kakas ·
Nagyon helyes, remélem tetszeni fognak a CSILLAGKÖZI MASZTI, a KÍNOS NÜÁNSZ A CSINOS HÚGOMMAL és a MIVELHOGY UTÁLOM A SZEXET című munkáim is. :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: