Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vickie a könyvtárban - 2.: Egy férfi a könyvelésről

Vickie nem sokat rágódott szégyentelen kalandján. Délutánra több lett az ügyfél, úgyhogy túlságosan elfoglalt volt ahhoz, ezen töprengjen. Ha fel is merült benne a kis kicsapongás, csak az izgalomra jutott az eszébe, meg hogy mennyire merész is volt. Mi lett volna, ha valaki rájuk bukkan a polcok között? Mi van, ha a főnöke veszi észre?


Szerencsére ez egy nagy könyvtár volt, több szinttel és részlegekkel. Az a terület, ahová a héten rendelték, az egyik legcsendesebb volt. Éppen ezért volt ideje olvasni a pornókönyvet.





Aznap este haza is vitte, és meglepetésére muszáj volt maszturbálnia lefekvés előtt. Nagyon furcsa volt. Talán ki kéne vizsgáltassa magát...


Elvetette a gondolatot. Jól érezte magát. Talán egy picit szédült, egy kicsit sajogtak az ízületei a furcsa pózban végrehajtott keféléstől, de makkegészségesnek érezte magát. Ami azt illeti, másnap csodásan ébredt. Az ébresztőóra hangjára gyakorlatilag kipattant az ágyból, és hangosan énekelt a zuhany alatt.


Jégkék melltartót és bugyit választott, hozzá szürke szoknyát és blúzt. Öltözés közben gyönyörködve nézte aranybarna testét a tükörben. A lába finom volt és hosszú, a melle telt és gömbölyű. A legtöbb lány ölni tudna egy ilyen testért. És ráadásul szépen le is volt barnulva.


A nap aztán mégis zavarosan indult. Próbálta lefoglalni magát, ellenőrizze majd újra átnézte a könyvek listáját, amire valójában semmi szükség sem volt. Többször is dúdolászáson kapta magát.


Két óra előtt, amikor a délután szokatlanul eseménytelenül telt, előkapta a táskájából a pornóregényt és olvasni kezdte. Nem nagyon közeledett a végéhez, mert folyton visszalapozott és újraolvasta a szexi részeket. Mintha nem is akarta volna befejezni. Fél óra múlva már annyira beindult, hogy fel kellett állnia asztalától és el kellett induljon.


Talán, ha ismét kielégülne...


A folyosón összefutott Donalddal, az egyik munkatársával. A férfi gyorsan lépdelt, fejét leszegve, szokása szerint, és észre sem vette volna a lányt, ha Vickie el nem állja az útját. Donald volt a könyvtár könyvelési részének vezetője, egy átlagos, humortalan fiatalember, de Vickie valamilyen okból hirtelen igen vonzónak találta.


– Donald, beszélnem kell veled – jelentette be az ötletet, ami formálódni kezdett benne. – Menjünk egy csöndes helyre. Nagyon fontos.


A férfi értetlenül bámult rá. Mióta csak együtt dolgoztak, egy-két alkalomtól eltekintve nem nagyon beszéltek egymással. Fogalma sem volt róla, mit kéne ők megbeszéljenek. A lány megragadta a karját, és végighúzta a folyosón.


– Ide – mondta Vickie, és körülnézett, majd kirántotta az egyik takarítószertár ajtaját. – Csak néhány perc lesz. Itt jó is lesz.


– De hát ez egy szertár! – tiltakozott a férfi bután. – Mi bajod van?


Vickie megbökte egy picit, és már mindketten benn is voltak a parányi helyiségben. Egymással szemben álltak, testük összeért. A lány a férfinak nyomta a melleit, végigsimította vállait, és ajkaival a szájához közelített. Kiéhezve dugta nyelvét a férfi ajkai közé.


– Dffdde kisasszony! – motyogta Donald. Száját teljesen kitöltötte a lány nyelve. A lány olyan erővel szorította a szertár falához, hogy a férfi kezéből kiesett a könyv, amit eddig cipelt. A lány mellei egészen a mellkasára nyomódtak.


– Szükségem van rád, Donald! – mondta Vickie, és csók helyett most végignyalt a férfi arcán. Egyik kezét a férfi lábai közé csúsztatta, és megmarkolta a nadrágon keresztül a Donald golyóit és farkát. – Annyira kellesz! A farkadat akarom! Magamban akarom érezni!


– Megőrültél! Te teljesen meghibbantál! – mormolta a férfi elkerekedett szemmel. Aztán a lány ismét a férfi szájára tapadt, úgyhogy már nem tudott semmit mondani. Vickie nyelve ki-be járt a férfi szájában, felfedezte minden szegletét.


– Mmmmm! – nyögött fel a lány, és fel-le simogatta a férfi merevedését. Olyan nagynak tűnt az a farok! Meg kellett kapnia! Muszáj volt!


Finoman elhátrált előle; a férfi tátott szájjal zihált előtte. Vickie térdre ereszkedett és felnyúlt a pasi sliccéhez. Pár gyors mozdulattal ki is bontotta és lerántotta a róla nadrágot. Keze a férfi lábai közé csusszant.


– Őrület... Ilyen nincs! – nyöszörögte David, de nem ellenkezett. Passzívan dőlt a falhoz, és a platinaszőke hajtömeget bámulta maga előtt. A szíve hevesen vert.


– Milyen csodás farok! Micsoda csodás fasz! – suttogta Vickie, ahogy ujjai végigszántottak a dákón. A lila makk valósággal csillogott nyálától a félhomályban.


A lány fel-le simított párszor a szerszámon, tenyerével felmérte a hosszát és a súlyát. Aztán rádőlt, és fürgén nyalogatta az apró nyílást a végén. Ajkai átcsúsztak a makkon, és a folyamatos nyalogatás közben engedte egyre beljebb a szájába.


– Óóóó... A farkamat szopod! A szádban van a farkam! – bámulta a férfi csodálkozva. – El sem hiszem! Mi történt veled?


– Mmmfffhhh! – válaszolta a lány, nyelvével becézgetve a dákót, végig nedvesítve a nyálával. Arcán beszívódott aztán kidudorodott, ahogy zsákmányán szívogatta.


A férfi farka folyamatosan duzzadt Vickie szájában, így a lány egyre szét kellett nyissa az ajkait. A szerszám már úgy húsz centire növekedett, a vége Vickie szájpadlásához nyomódott.


– Basszus... – nyögte a férfi hátraengedett fejjel. A nadrágja és az alsója egy kupacban csúszott le a lábszáráról a bokájára.


Vickie rámarkolt a keményedő fasz tövére, és verni kezdte. Fejével finoman pumpálta, tíz centis mélységekbe engedte szájába a makkot. Visszafelé pedig egészen a nyelve hegyéig kihúzta.


– Micsoda szopás! – lelkendezett Donald. Csípője finoman mozgott előre-hátra, próbált a farkából minél többet a lány szájába tolni.


– Jó érzés? Tetszik az ajkam a farkadon? – kérdezte hirtelen Vickie felemelkedve, és a férfi szemébe nézve hatalmas szemeivel. Szorosan fogta kezében a farkat, és egyenesen az arcára irányította. A szerszám már lehetett úgy huszonkét centi.


– Tedd vissza! Kapd vissza a szádba, ribanc! – nyögte a férfi, és próbált visszacsusszanni. – Szopjál! Abba ne hagyd!


Vickie mosolyogva leengedte a fejét, és ismét bekapta a faszt. Folytatta kezével a pumpálást, egyre közelebb csalta az élvezéshez. Azt akarta, hogy a férfi megdugja. Mélyen magában akarta érezni azt a csodás farkát. De előtte nem árt egy kis bemelegítés. Jó keményre akarta szopni a dugás előtt.


Begyorsított. Szőke tincsei ide-oda lengedeztek. Szabad kezével a férfi golyóit simogatta és gyömiszkélte finoman. Olyan szopást akart, amit ez a fiatalember sosem felejt majd el.


– Te aztán tudod, hogyan kell faszt szopni! Miért dolgozol még mindig egy könyvtárban? Ebből kéne élned! – lökdöste előre Donald az ágyékát és tologatta a lány markán keresztül az nedves ajkai közé a farkát. Vickie rúzsa fura dekorációként kezdett elkenődni a szerszámon.


– Mmmfffhhh! – értett egyet, és mélyebbre és még mélyebbre engedte torkára a férfi farkát. Orrcimpái kitágultak, ahogy beszívta a levegőt.


A férfinak hatalmas farka volt, egy kemény húsrúd, ami hevesen meredezett a testéből, eléggé ágaskodva, hogy ne kelljen kézzel megtartani. Vickie mindkét tenyerét a férfi izmos combjaira helyezte, és fogás nélkül csúsztatta száját előre-hátra a faszon. De aztán a szerszám még jobban megduzzadt, úgyhogy rá kellett markoljon, hogy ne perdüljön ki a szájából. Így a tövét is tudta pumpálni.


Vickie száját teljesen kitöltötte a dákó, ami előre-hátra mozgott, és minden behatolásnál szétfeszítette az ajkait. A makk lefeszítette Vickie nyelvét, kidudorította az arcát. Behatolt a torkáig, mintha le akarna fúrni a mélybe.


– Mmmmmffff! – hörögte a lány. Már a férfi ágyékánál vette a levegőt, a hatalmas fasz minden centije belefért a szájába. Néhány másodpercig benn tartotta csak azért, hogy megmutassa, képes rá, majd hátrált, hogy csak a makk maradjon a nyelvén. Vett néhány nagy levegőt, és lehunyta a szemét.


– Benyelted az egészet! - dicsérte a férfi, és a nyáltól nedves farkát csodálta, ahogy kilógott a lány szájából. A szerszámon végig tarkáltak a rúzs szexi foltjai.


A lány nem figyelt rá. Gyors fejmozdulattal újra beszívta a faszt. Marka hevesen verte a dákó tövét, ajkai közül cuppogások szűrődtek ki. Minden bólintásával nyolc-tíz centit engedett a szájába a férfi lüktető farkából.


– Mindjárt elélvezek! Ha nem hagyod abba, a szádba élvezek! – nyögte Donald. Homloka csillogott a verítéktől. Feszülten az alsó ajkába harapott.


– Csak rajta – zihálta Vickie, amíg kijött a szájából a farok. – A számba élvezhetsz. Sőt, akarom is, hogy beleélvezz!


– Ohhhh! – nyögte Donalt. Ezek a szavak teljesen felizgatták. Előre-hátra tolta farkát a lány ujjai között, és hagyta, hogy Vickie ismét duzzadt ajkai közé szívja. A lány nyelve örömmel ölelte körbe a lüktető makkot.


Fel-le mozgott szőke fejével, egyik kezével a dákó tövébe kapaszkodott, másikkal a golyókat hintáztatta. Hatalmas mellei feszítették a blúzát. Hirtelen fuldokolni kezdett, annyira elárasztotta száját és torkát a forró sperma.


– Ggggnnnn! – nyögte a férfi, ahogy a lány szívó szájába lőtte sűrű sugarait. Farpofái megfeszültek, vadul felnyársalta a lány torkát.


Vickie hörögve nyelte a nagy spermaadagot. Olyan furcsa volt, mintha tojásfehérjét nyelne, sűrű és csúszós.


– Nyeljed! Nyeld a gecimet! – parancsolta Donald, és a lány arcát bámulta. – Nyeld le mind! Szívj ki minden cseppet!


Vickie megpróbálta; egymás után nyelte a spermasugarakat. De köhögnie kellett, még nem simult el a torka az első meglepetés óta. Felemelte fejét és maga elé tartotta a spriccelő farkat. Tudta, mi fog történni.


A makkból gőzölgően forró sperma lövellt ki és a lány arcára érkezett átlósan, az állától a halántékáig. Végighúzódott a fél arcán, befedte a szemüvege bal lencséjét egészen a homlokáig. Fehér csöppek indultak meg az arcán. A szemhéja összeragadt a sűrű krémtől.


– A szádba, ribanc! – kiáltott rá a férfi. – Szopjad! Szívd ki a faszomat! Basszus, teleélvezem az arcodat!


Vickie megdöntötte a faszt, végighúzta arccsontján a spriccoló makkot. Kinyitotta a száját, kidugta a nyelvét.


Újabb fehér spermacsík lövellt az arcára. Ez most forrásként tört fel, egyenesen Vickie szeme közé és selymes hajába. Sperma csorgott az orra hegyéról a lihegő szájába. A lány végignyalt az ajkain és beszívta a cuccot, megízlelte aromáját.


Mostmár elmúlt a fuldoklása. Hevesen verte a faszt, egyenesen az arcára célzott vele.


– A szádba! A kibaszott szádba, mocskos ribanc! – nyögte a féri, és figyelte, ahogy a sugarak egymás után érkeztek a lány szép arcára. Megpróbálta megfogni a farkát, de a lány nem engedte. Erősen szorította, és nem volt hajlandó elengedni.


Kinyitotta a száját, pár centire a lüktető makkról. Nyelvére hosszú, tejszín sűrűségű sugár érkezett és máris eltűnt a torka mélyén. Vickie cuppogva nyelte le. A meleg anyag szépen csordogált az állán és a nyakán.


– El sem hiszem! El sem hiszem! – kántálta a férfi. Teljesen átadta magát a lánynak. Milyen dögös ribanc! Mintha teljes arcán szeretné befedni a sűrű anyaggal!


És mikor már azt hitte, ennyi volt, újabb fehér sugár tört ki belőle a lány szemöldökére, az eddig fedetlen szemére, és két csíkra oszolva folyt le arccsontjára. Vickie kinyújtotta nyelvét, hogy elcsípje az egyik sugarat, de a másik az álláig csorgott, és a vége a vállára csöppent.


– Basszus! Csupa geci lettél – nyögte a férfi, és a falnak dőlt. – Tele van vele az arcod! Befedi a gecim az arcodat!


Vickie mosolygott, és ide-oda irányítgatta a férfi farkát, háta van még benne egy kicsi. De kifogyott. A makkból még kicsöppent lassan egy szirupos csepp Vickie ujjaira, de több sugár már nem érkezett. A lány mostmár lassabban veregette, és végignyalta a lila makkot.


– Hát végeztél – sóhajotta csalódottan. – Nem maradt benned semmi...


– Csodálkozol? – nyögte a férfi sajgó herékkel. Nem is tudta, mikor élvezett ekkorát. A lány éhes szája villámgyorsan kifejt belőle mindent.


– Csini vagyok? – kérdezte a lány, és felé nyújtotta spermával fedett arcát. – Tetszik neked Vickie a spermáddal az arcán?


Donald felnyögött. Mit művel vele ez a lány? Miért nem nyugszik le és marad csendben, mint szex után a többi csaj? Talán mert még nem élvezett el. Őt szárazra szopta, de neki még nem jutott megkönnyebbülés. Talán ezért incselkedett vele.


– Na és mit szólsz ehhez? – kérdezte Vickie, és az arccsontjához szorította a férfi makkját, majd aprókat körözött rajta. – Szexi vagyok, ahogy szétkenem magamon az anyagodat?


Donald mélyen felnyögött. Ez a ribanc megőrült! Miféle lány engedi, hogy az arcára élvezzenek, és aztán folytatja így, csupa gecivel? Ennyire be van indulva?


– Olyan jó érzés! Olyan jó az arcomon a gecid! Mint a lekvár! Sűrű és finom! Imádom! Kurvára imádom!


Mindenfelé körözött az arcán a farokkal, betolta a foltos szemüvege mögé is. Végigcirógatta vele az orrát, az arcát, végighúzta a homlokán. A szertár félhomályában fehéren ragyogott az arca. Szőke tincsei az arcán száradó spermába tapadtak.


– Elég lesz, kérlek! – nyögte a férfi. Ámulva nézte, hogyan dekorálja ki magát krémével a könyvtároslány. – Muszáj ezt csinálnod?


Vickie simogatta még egy kicsit arcát a dákóval. Meg akart győződni róla, hogy a sperma egyenletesen szétterült a bőrén. Aztán felnézett a férfire.


– Basszunk! – szólította fel.


Donald hitetlenkedve bámult rá. A lány még mindig szorosan a markában tartotta a farkát. A férfi nem értette, mire gondolhat a lány ezek után. Hogy tudna ilyen állapotban közösülni? Ki volt facsarva, a spermájával együtt minden energiája eltávozott belőle. Csak pihenésre vágyott.


– Bassz meg olyan keményen, hogy ne tudjak lábra állni! – szólította fel a lány- Elengedte a dákót, és remegő térdekkel állt fel. Hátat fordított Donaldnak, és felhúzta a fenekére a szoknyáját, ujjaival bugyijába és harisnyájába vájt. Gyorsan letolta magáról a nylon anyagot a combjaira. A fehérneműje máris kifeszült a lábai között. Meztelen feneke hívogatóan csillogott a férfira.


– Micsoda segg! Micsoda csodás segg! – áradozott a pasi a feszes fenék és az izmos combok láttán. Vickie olyan szélesre tárta a lábait, hogy tökéletes kilátás nyílt a puncijára.


– Bassz meg! – könyörgött a lány. Előrehajolt és a kis fülke szemközti falára tette a kezét. – Vágd belém azt a nagy kemény farkadat és kefélj addig, amíg már nem bírom tovább!


Donald farka még mindig kemény volt, legnagyobb meglepetésére. Úgy döntött, mégsem fog a pihenéssel foglalkozni. Fogta a vastag farkát és előrelépett, lila makkját a lány hátsójához illesztette. Vickie duzzadt ajkai mohón nyelték el a dákót.


– Óóóó, igen! Told belém! Vágd a pinámba azt a csodás farkadat! Nagyon kell már! Annyira kívánom!


A lány maga alá nyúlt és két ujjával széttárta az ajkait. Feneke kissé hátrább csúszott, puncija máris rabul ejtette a férfi makkját, régen látott barátként húzta magába. Hüvelyét máris kezdte kitölteni a farok.


– Basszus! Micsoda pinád van! Milyen mély, milyen nedves! – csodálta a férfi. Elkezdte kúrni a lányt, hevesen nyársalta fel cuppogó pináját újra meg újra. A golyói ide-oda lengtek a heves mozdulatoktól.


– A mellem! Markolj a mellembe! – sürgette a lány, és széttárta a blúzát.


A férfi benyúlt a lány elé, és együttesen kiszabadították melleit a jégkék melltartó szorításából. Donald keményen megmarkolta a lány melleit, ujjai élvezettel vájtak a kemény, rugalmas húsba. Mindkét melle kibuggyant a melltartóból, és előre-hátra ingott a kefélés közben.


– De nagy! De durván nagy! – nyöszörögte Vickie, és erősen rátolta fenekét a férfi ágyékára. Élesen előredőlt, hogy a férfi könnyebben kúrhassa.


– Nem is tudtam, hogy ilyen gyönyörű vagy! Mióta itt dolgozok már és nem is vettem észre, milyen szexi vagy! – mormogta Donald a kefélés közben. – Biztos a szemüveg miatt. De a melleidre vajon miért nem figyeltem fel?


Nyomatékosan markolt a lány mellébe. Csípőjét hevesen lökte a lány selymes fenekéhez, farka minden lökésnél mélyen a lány pinájába csúszott. Vickie feneke hevesen remegett és ingott a dugástól.


Vickie teste újra és újra a fülke falához lökődött. Próbálta tartani magát a kezével, de a lökések túl erősek voltak. Mellei előre-hátra lengtek a férfi markában. Arcán egyszerre jelent meg az öröm és a fájdalom. A férfi farka nagyon mélyre szántott benne.


– Micsoda segged van! Egyszerűen pompás! Szűk és feszes! Csodálatos! – Elengedte a lány melleit, és széttárta a fenekét. Jól széthúzta, ahogy csak bírta, és figyelte, ahogy ki-be mozog a farka a lány pinájában.


– Basszál! Basszál! – nyöszörögte a lány, és arca minden lökéssel közelebb került a fülke falához. Úgy érezte, mintha valaki egy baseball-ütővel tágítaná az éhes pináját.


– Szóval tetszik? Szereted a farkamat a pinádban? – húzta vissza Donald a makkjáig, majd keményen visszatolta, és tövig felnyársalta a lányt.


– Olyan nagy! – nyöszörögte Vickie. – Olyan csodás! Imádom! Soha nem lesz elég! Sosem telek be a fasszal!


Félig meztelen testük hevesen szorult egymásnak a fülledt szertár félhomályában. Lassan és lazán kezdték, mintha mindketten magukhoz kéne térjenek a szopás után. De aztán gyorsítani kezdtek, Donald már megszállottként kúrta a lány és szorította a falhoz. Vickie pedig minden lökésre visszafelé tolta a fenekét.


– Mélyre! Igen! Told be jó mélyre azt a csodás farkadat! – könyörögte a lány eltorzult arccal. Arca most az egyik oldalra fordult. Egészen a falhoz szorult, arccsontja neki is feszült.


– Elélvezek! Most már el fogok élvezni! – kiáltotta a férfi, ágyéka keményen mozgott a lány mögött.


– Igen! Én is! Én is élvezek! – nyögte a lány, szeme elhomályosult a szemüveg párás lencséje mögött. – Élvezz belém! Lődd a pinámba az összes gecidet!


– Aaannnggghhh! – nyögte a férfi, és rövid, erős lökésekkel kúrta a lányt. – Beleélvezek a forró pinádba!


Párszor még felnyársalta a lányt, aztán Vickie már érezte is lábai között a forró nedvkitörést. Erre ő is elélvezett, puncija szapora rángásaival élte át a gyönyört. Éhesen szívta magába a férfi tüzelő farkát. A lány szemei becsukódtak az átélt élvezettől.


– Nnnnnnnn! Nnnnnnnn! – nyögte.


– Aaaaannnnggghhh! – kiáltotta a férfi, és egy utolsó nagy lökéssel teleélvezte Vickie punciját. A szopástól egy kicsit tovább bírta ugyan, de a spermája ugyanolyan erővel lövellt a kívánós fiatal könyvtároslány testébe.


– Élvezel! Érzem a pinámban a gecidet! Ez azzz! Csináld! Élvezz tele! Tölts meg a geciddel!


A férfi farka újra meg újra összehúzódott, vadul spriccolta magából a forró anyagot. Nagyok rándult a lány forró hüvelyében, mélyen elárasztotta spermájával. Még ki is csorgott belőle a lány ajkaira, a farok tövére, még a golyóira is. Forró viaszként folyt végig Vickie combjain.


– Milyen kis ribanc! Milyen kiéhezett szuka vagy! – nyögte a férfi. Negyedórán belül a második adag geci hagyta el a testét. A farka vadul lüktetett a lány teste mélyén, körülötte a meleg puncinedvvel és spermával. A rengeteg anyagtól Vickie puncija kezdett kifehéredni. A lány érezte magában a rengeteg forró krémet. Mennyi kijött! Pont mint tegnap abból az ismeretlenből! Sok férfi tud ekkorát élvezni, vagy ezek ketten csak kivételek voltak? Meg kell tudnia. Talán kísérleteznie kell vele, hogy megtudja, mennyit élvez egy átlagos férfi.


– Nesze! Itt van mind! – mormolta a férfi. Még egyszer felnyársalta a lányt, és érezte, hogy már az utolsó csepp folyik ki a farkából. – Micsoda ribanc! Te jó ég!





Vickie arra gondolt, vajon tényleg így van-e. Tényleg ribanc lett volna? Be volt indulva, szerette a szexet, legalábbis az utóbbi pár napban mindenképpen. Ha ez azt jelenti, hogy ő egy ribanc, akkor legyen. Nem tehetett az érzéseiről. Imádta, ha volt benne egy jó farok. Imádta a sperma ízét és tapintását. Mi ezzel a baj?


– Itt van mind! Megkapod az összes gecimet, ribanc! – nyöszörögte a férfi.


– Engedd belém! Engedd belém mindet! – felelte a lány, miközben a férfi farkára tologatta a pináját. A meleg sperma lucskos lyukából a padlóra csepegett.


 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Köszönöm olvasóim like-jait! Hálából júliusban ingyen tölthetitek le a Vickie a könyvtárban c. könyvem az SSW50 kuponkóddal: https://www.smashwords.com/books/view/755717

Lilith999 ·
nekem ez egyik kedvencem

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: